עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  2. Started by kkffiirr,

לא כולל מסך מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס בעיקר. רצוי שהחנות תהיה באיזור ירושלים.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. Started by DTW,

היי לכולם. מחפש מחשב נייד עד 4500 שקל (ללא חריגה נוספת) , ליום יום, ללימודים עם עבודה של תוכנות בסיסיות(אקסל,וורד וכדומה) ולצפייה בסרטים. עדיפות למחשב עם מסך מגע ומתקפל ( אם אין משהו טוב במחיר עם שתי התכונות, אשמח לשמוע המלצות רק על מסך מגע), וכמובן עדיפות לסוללה כמה שיותר חזקה. תודה ואחלה סופ"ש.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  4. Started by AmiT-AmiRa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא רועש, אמור להיות בחד…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by baruch28,

איך המעבד הזה? אני בודק עבור מישהו שצריך מחשב בשביל דברים פשוטים - וורד וכאלה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש לצורך גיימינג כבד, אפטר אפקטס ועוד. בלי מסך. כמה כסף כדאי להשקיע? המחשב הנוכחי שלי בן 4 שנים והוא עלה לי בזמנו 6800 ש"ח. עשיתי לו benchmark עם userbenchmark והתוצאות גרועות. הוא לא מסוגל להריץ משחקים חדשים.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת, עם הבנה בסיסית במחשבים. מסך 14-15, לא משנה מט או מבריק. התוכניות המופעלות - office בסיסי כולל אאוטלוק, סקייפ, קצת גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים (לא מחייב HD ב 1080) ותמונות. אם יש כפתורי גישה מהירה, מה טוב. זמן סוללה לא פחות מ2.5 שעות. משקל ברוטו לא עולה על 3 ק"ג. wifi תקן N - בונוס נחמד אבל לא חובה. חיבור DVI\HDMI\display port - עדיף אחד מהם, שיהיה גם חיבור דיגיטלי ולא רק אנלוגי VGA, אך גם זה לא חובה. מצלמה built in - חובה. ניתן לחרוג מעט צפונה עם המחיר באם יש הצדקה ואין צורך במערכת הפעלה. תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  8. Started by le011,

שלום לכם ברשותי מחשב HP DV6870 עם יציאת HDMI.החיבור למסך עם כבל מתאים הצליח אבל משום מה הרזולוציה מוגבלת ל1280*800 בילבד למרות שהמסך תומך בFULL HD האם המגבלה היא בכרטיס המסך?יש לי אפשרות לשנות את הרזולוציה אבל היא לא מתקבלת.כרטיס המסך הוא 8400 של NVIDIA תודה

9. Started by Vearp,

* מטרות המחשב? אינטרנט משחקים וסרטי HD המחשב גם יחובר לטלוויזיה * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 +- * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הזה עם חריגה קלה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=8297 איך הוא? חשוב שגם משחקים יעבדו בו כגון TEAM FORTRESS CSS ואולי קצת משחקים יותר כבדים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  10. Started by hardgore1,

הי, יש לי לנובו G580. קבוע במקומו. האם זה מזיק לסוללה להיות בטעינה כל הזמן? או שאין בעיה? -הוצאתי את הסוללה. עדיף כבר ככה וזהו לא? האם יכול להגרם נזק לסוללה עקב זה שלא יעשה בה שימוש זמן רב, אפילו מס' חודשים? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ezana9,

אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה לעוד מחשב. אני צריך מחשב ניייד למשחקים כבדים כמו GTA IV ורציתי את חוות דעתכם על המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMx300130 אני צריך שתגידו לי אם הוא יפעיל את ה IV והאם המחשב שווה את המחיר ואני צריך שתגידו לי גם מה יותר טוב מבין שני הכרטיסי מסך: NVIDIA GeForce 9700M GTS או Nvidia GeForce 9600M GT וגם איזה מעבד יותר טוב והאם אני ירגיש את זה במשחקים :T9400 או P8600

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. Started by maoros,

שלום! ברצוני לקנות מחשב נייד ע"פ: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?-לא קריטי. * משקל רצוי?-לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)- לא קריטי. * בלוטות?-לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ?-לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב?-חובה צורב רגיל. * כונן Bluray?-לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?-לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?-כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?-לא קריטי. אשמח לעזרתכם והמלצתכם מהיכן הכי נכון לקנות מחשבים ניידים מהחברות כיום.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551299 הדגש הוא למחשב זול שיחליף מחשב קיים (צרכים רגילים - וידאו, אופיס, אינטרנט) לשנתיים הקרובות לפחות... זה מחיר זול או שניתן למצוא זול יותר לאותו מפרט? מה הייתם משפרים? מחליפים? (לוח?) שווה בכלל ללכת על מעבד קונרו? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. Started by shay360,

מעבד 1.7 GHZ וזיכרון 256 RAM כרטיס מסך GeForce 2 64 MB 400 MX לפי מה שנראה לי זה דיי טוב אבל המחשב עדיין זוחל מידי פעם...

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  15. אהלן חבר'ה אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם אני משחק במשחקים לא חדשים מדי. תוכלו להציע לי מפרטים עד 3K שקל כולל מערכת הפעלה וינדואס, עכבר ומקלדת אבל לא מסך (כבר יש לי 15 אינצ' קטן) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. שלום אני רוצה לדעת בכמה אחוזים המעבד: Intel Core i3 350M @ 2.27GHz יותר חזק מהמעבד: Intel Core2 Duo T6570 @ 2.10GHz יש איזה אתר ספציפי שיכול להשוות לי בין 2 המעבדים ולתת לי אינדקציה ברורה של "מי יותר טוב" ברמת הביצועים או כל פרמטר אחר,בצורה של אחוזים? בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. היי אני צריך בבקשה עזרה\המלצה למחשב ממש חדש להרצת הרבה סביבות עבודה בVM בעיקר הרבה זכרון (32 ) ומעבד חזק וכונן SSD 1 שיהיה מספיק מקום לעוד 2 HD שכבר יש לי וכמובן מארז טוב חשוב להדגיש דברים שאני לא צריך : יכרטיס מסך (יש לי חדש מאוד) Hard Drive יש כמו שהזכרתי למעלה צריך רק כונן SSD אחד כל הציוד העקפי יש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by XxehsomxX,

בוקר טוב, רציתי לשאול אתכם, אני הולך לקנות מחשב נייד. אשמח לשמוע דעות על המחשב הזה: HP Pavilion dv6-6b19ej אני אשתמש בו בעיקר לחיים הסטודנטיילים, גם בתוכנות גרפיות, ואלי סרטים. המפרט: מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-2.91 ק"ג מצלמת אינטרנט HD ומיקרופון מובנים מארז אלומיניום יוקרתי עם הגנה נגד שריטות מקלדת מלאה מערכת קירור חדשנית השומרת על המחשב קריר גם לאחר שעות עבודה…

19. Started by tood24,

בוקר טוב, ALL IN ONE 21.5” VIEWSONIC מה דעתכם ?כדאי לרכוש? המחשב לשימוש,גלישה,צפייה,דואר,יוטיוב,פייסבוק תודה

20. אני רוצה לקנות מחשב נייד הבעיה שאני לא מתמצא כל כך במחשבים אלו ולכן רציתי לבקש ממכם אם תוכלו להציע לי איזה מחשב הכי מתאים לדרישות שלי אני בעקרון צריך מחשב לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ועבודה בוורד מאד חשוב לי שהמסך יהיה בגודל נורמלי כדי לאפשר צפיה מהנה שיהיו בו יציאות לUSB כמו כן עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר קל שלא יכביד כשאני אעביר אותו ממקום למקום התקציב שלי עד 3000 שקל ועדיף כמה שיותר זול תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  21. Started by ahnh,

זקוק להמלצה לנייד בסביבות 4k-5k ש"ח, למטרות עבודה (כרטיס גרפי סביר ולא יותר) דרישות: מסך 14 או 15 מבריק. מעבד חזק ו-4GB זכרון חשובה אחריות יבואן ואיכות חומרים בעדיפות מקלדת עם כפתורים נפרדים (ראיתי כאלו במאקים וסוני ואיו) תודה ahnh

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. אהלן חברי הפורום המלומדים! אני מתחיל עוד מאט ללמוד ורוצה להביא עכשיו מחשב נייד שיתלווה עליי ללימודים! הנתונים הקרטיים: -מעבד 1.8-2.0 GB -זיכרון "נדיף" 2 GB -הארד דיסק מעל ל120GB -יציאות מולטימדיה לחיבור לטלביזיה -מסך 15.4" התקציב שעומד הוא כ4500 כאשר תתאפשר חריגה קלה. אני הולך להשתמש במחשב ליצירת מסמכי אופיס,תוכנות סטודנטים שונות, אינטרנט, סרטים/מוזיקה ונדיר משחקים פשוטים כמו פריימר מנג'ר וכדומה. המחשב חייב להיות ממותג מוכר, לא סומך על מותגי הקצה השונים והמשונים. כמו הייתי רוצה(אם אפשר להעלות זאת על דפי הפורום) שתמליצו לי על חנות לרכישה, אחת שמנסיון היו אמינים וישרים. שאלה שנייה מתייחסת למערכות הפעלה על ניידים! האם ניתן לקחת מחשב ללא מערכת הפעלה, כי לפי מה שאני רואה כולם …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 4000 שח למטרות סרטים ומשחקים כמו NFS ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=17586 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  24. שלוםםם לאלה מכם שטועים למה 1130 דולר ב1660 ש"ח אני קונה את כל החלקים שאפשר להבריח "אני מקווה" מהמע"מ בחו"ל וכל הדברים שאין מצב אני קונה פה בPCH אז הנה המפרט: Cpu Amd Athlon 64 3200+ , 1MB L2 Cache, 2.2Ghz ADA3200BOX 754-pins retail BOX 278-300$ M.board Albatron k8t800 pro ll socket 754 via k85800 chipset 800fsb 100-120$ Memory Corsair 512mb pc3200 400mhz ddr x 2 285-300$ Vgc ATI Radeon 9800 Pro 256MB DDR 8X AGP RETAIL BOX 270-300$ Hard disc SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA HARD DRIVE, MODEL SP1213C. 95-110$ CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Sony 16/48 Bulk [ ¤ 198.96 ] CD-RW / DVD-RW : LG 52/24/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM [ ¤ 364.66 ] Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminiu…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.