עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך המלצה למפרט מחשב שיתאים גם למשחקים במחיר כ-4500 שח ללא מסך

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים. בניתי את המפרט בחנות TMS (ממנה אני מתכוון לרכוש את המחשב), מבקש חוות-דעת: מעבד: AMD Phenom II X6 1100T 64Bit Six Core 3.3Ghz AM3 Box - Black Edition כמות: 1 - מחיר: ₪930 קירור למעבד: Scythe JAPAN Reeven 120 775/1156/1366 כמות: 1 - מחיר: ₪188 לוח אם: Gigabyte GA-970A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪505 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪219 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 600W כמות: 1 - מחיר: ₪327 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪499 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחיר: ₪432 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB G…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  3. מחשב נייח לשימוש משולב - משחקים/יצירת מוזיקה/עבודה (פיתוח תוכנה). . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (אפשרי חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, יצירת מוסיקה, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, כרטיס קול, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעבר למה שכתוב בסעיף 3, יש לי כבר 2 כוננים קשיחים HDD שאני מתכוון להעביר אותם למחשב החדש, אז יש צורך רק בכונן SSD עבור מער…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by PTTM,

היי מחפש מחשב נייד עד 3000 לשימושים משרדיים, אינטרנט וסרטים. חשוב שתהיה אחריות+מערכת הפעלה חוקית! עדיפות לפנדה'ס או IQPC, אבל אפשר גם KSP או אפילו IVORY במקרים חריגים חס וחלילה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  5. אז ככה צריך מפרט למחשב למשחקים בעיקר וגם קצת סרטים יש לי מסך T240,רמקולים מקלדת עכבר יש הכל. צריך רק תמחשב נא להשתמש ב 6,500 עד 7,500 לא פחות הדברים שאני מבקש שיהיו במחשב מעבד I7 החדש + קירור שיתאים למעבד מארז CM690 וכרטיס מסך 4870 1GB כל השאר שלכם. מעוניין לשחק ברבולוצייה מקסימלית אכן, ומתוכנן Oב מהחברה והשקט מאוד חשוב לי (אבל לא מוכן לוותר על המארז המדהים CM690) נא שהמפרט יהיה מהחנות TMS בבקשה, תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם תקציב של 3000-4000 המחשב בעיקרון לעבודה משרדית אשמח אם תתנו לי הצעות למחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by amosexy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 - יש לי מעבד ודיסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משפטית.. ככל הנראה המון מופעים של אופיס ואינטרנט פתוחים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס ואינטרנט - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר - נוחים לעבודה, רמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד : INTEL® CORE…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by binyaminil,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שח. שימושים: סרטוט עם אוטוקאד בגרסה לא הכי חזקה שלהם (סטודנטים) קצת סרטים וקצת משחקים( מנג'ר וכאלה) העדפות:חובה: "14 עד"15.6 כונן עם צורב זכרון 4G + קשיח 500G + עם windows 7 בעברית לא חובה: מעבד מסדרת i usb 3.0 (אם זה באמת חשוב) HP/ DELL משקל לא קריטי כל העדפות שלא חובה הם בערבון מוגבל כי אני לא כ"כ מבין במחשבים, אם יש למישהו הצעות שחורגות הם יתקבלו בברכה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד לאמא שלי. מטרת המחשב: עבודה משרדית פשוטה, בעיקר גלישה באינטרנט, מעט מאד WORD ו- PowerPoint. גודל המסך: לא בטוח, אבל צריך מסך גדול. משהו כמו 15 אינץ' ומעלה. זמן סוללה: לא נדרש זמן סוללה ארוך. ככל הנראה יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. יציאות: רצוי שתהיה יציאת HDMI, אך לא חובה. כוננים: צורב DVD מערכת הפעלה: בתקציב צריך לכלול מערכת הפעלה. המקלדת חייבת לכלול עברית. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  11. עבדתי קצת בחופש בשביל שאני יוכל לשדרג את המחשב... מה אני יכול לקנות שיהיה גם זול וגם ישפר את הביצועים של המחשב קצת... המפרט שלי בצד, אני צריך עצה איזה כרטיס מסך,זיכרון לקנות (ואולי גם מעבד..)

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. Started by yuri886,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  13. Started by gal1973,

שלום רב. ברשותי לפטופ קומפק ישן (5). עקב רגישותו הגבוהה של ה TOUCHE PAD נגררות לי תיקיות רבות לתוך תיקיות אחרות כאשר אני זז עם הסמן (עקב לחיצה לא מתוכננת על ה TOUCHE PAD ). כיצד ניתן לבטל את הלחצן על ה TOUCHE PAD? יש לי שלושה לחצנים נוספים כך שאני לא זקוק לו והוא עושה לי בלאגן גדול. תודה רבה גל.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. בנה מפרט ב3500 ש"ח כולל מסך מבוסס AMD 4600+ אחרי הגדרת הפריטים ההכרחיים נישאר לי 800 ש"ח להשלים כרטיס מסך + לוח אם או להבדיל - כרטיס מובנה בלוח האם. המחשב משמש לעבודה גרפית (פוטושופ) תלת מימד אוטוקאד, ומידי פעם משחקים (בעיקר אסטרטגיה ומשחקי תפקידים) יריץ מערכת הפעלה ויסטה. כעיקרון ניראה לי שכרטיס מסך ניפרד (גם חלש) יפיק ביצועים יותר טובים, אבל לא בטוח שהנתון הזה עדיין רלוונטי. תודה מראש. HaSY

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום, קניתי מאיביי לפני מס' חודשים מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad Yoga, הוא הגיע עם שנה אחריות של Lenovo, התקשרתי ל Lenovo ישראל כדי לוודא שהאחריות שלי תקפה גם בארץ ואכן היא תקפה, השאלה לי היא לפני שאני שם 260$ על הרחבת אחריות דרך האתר של Lenovo העולמית האם זה גם יתפוס בארץ? (אין אפשרות לבצע הרחבת אחריות דרך Lenovo ישראל), כשניסיתי לשלם דרך Paypal על הרחבת האחריות קיבלתי סירוב והבנתי שזה בגלל שאני לא מארה"ב, לא חסר דרכים לעקוף זאת אבל השאלה היא האם האחריות המורחבת תהיה תקפה בארץ ? האם למישהו נסיון בנושא ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בשטח (שלא יהיה מחשב עדין), שיהיה מחשב חזק "סוס עבודה". דרוש זמן סוללה ארוך (11~ שעות) , יציאת HDMI בלוטות' וצורב DVD אין עדיפות לחברה מסוימת. לקנייה בישראל. תודה, שלומי.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  17. שלום לכולם אני לפני רכישה של מחשב נייד זה לטובת אינטרנט,סרטים.ואופיס. האם הוא יעשה את העבודה? תודה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  18. אני רוצה הצעה טובה ב- 6000 שקל כולל מסך LCD שיהיה חזק מאוד אני רוצה אותו בשביל משחקים..

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by ^NAOR^,

אני מעוניין במחשב נייד לצורכי אינטרנט שירים סרטים וכרטיס מסך נחמד למשחקים לא כבדים כמו פיפא09 חשוב שיהיה 320gb דיסק קשיח וזיכרון פנימי ראם 3-4 ושיהיה מעבד נחמד תודה מראש!! ד.א איך מחשבי hp וטושיבה הם טובים?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. Started by sheepsi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחיר הכי זול במחשב הכי טוב זה מה שאני מחפש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA SA, TF2, combat arms, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. אני מחפש מחשב ב4000ש"ח (במחיר גם כולל את המקלדת,עכבר,רמקולים,מסך וכו') בשביל משחקים (כמו COUNTER STRIKE,FIFA 2008) ותוכנות כמו PHOTOSHOP ו AUTOCAD... אני רציתי לקנות מחשב בערוץ הקניון אבל בסוף הצלתם אותי..אז תודה.. אשמח לעזרה.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. Started by moophaz,

שלום לכולם, קניתי מחשב לפני שנה ומאז התחלתי לעבוד בתלת מימד - מאיה. אני צריך לשדרג את המחשב ואשמח לייעוץ לגבי מה בדיוק, אני לא כל כך בעיניינים.. אני יכול להשקיע בערך 2000 ש"ח זה מה שיש לי: Motherboard - MSI G31M2 V1/V2 (MS-7383) CPU - IntelPentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 2 GB Dual DDR2 SDRAM,2.50 GHz NVIDIA Quadro FX 580 512MB ספק 300W בחנות אחת ייעצו לי : Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY + קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 ולהוסיף 2 ג'יגה לזיכרון. הוא אמר לי שכדי לעבור לi5 צריך להחליף גם לוח וזכרונות ושבהשוואה ל quad אחרים יש לזה 12 מ"ב קש על המעבד וז…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט הבא ל htpc: (העלות היא ~ 4-4.5k לא כולל מעבד שאותו יש לי) שימושים: צפייה בסרטים 1080p, שימוש כ-pvr עם אופצייה למשחקים אבל לא צריך להיות מפלצת משחקים. להלן מפרט שאני הרכבתי: מעבד: E6700/E8400 (יש לי את שניהם אז אני רק צריך לבחור, אין טעם ב-over-kill) מארז: Thermaltake BACH Black HTPC VB8000BNS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=12155 קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15253 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20740 ספק כ…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. הי, צריכה מפרט מחשב לעריכה גרפית כבדהעד 5000ש"ח(דפוס) כולל תלת כבד עם ובלי מסך,עם צורב dvd, חשוב קרור, חשוב שיהיה שקט רמקולים , מקלדת ועכבר קיימים חברות מועדפות,(Nvidia, Asus, (Maxtor תודה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.