ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה תודה,רן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא שאני רוצה להפוך לHome Theater PC מעבד: AMD athlon 1700 לוח אם: Epox 8k5a2+ usb2 כ.מסך: asus mx440se 64mb+tv זיכרון: 256x2(333Mhz) samsung כונן אופטי: DVD Tosiba הארדיסק: 80GB+160 GB כ.קול: מובנה ,5.1 חשבתי להוסיף כרטיס T.V אבל אני לא יודע בדיוק איזה היות והמעבד די חלש חשבתי על Hauppauge WinTV-PVR-150,אבל הוא דיי יקר יש לכם המלצות אחרות? להחליף את הכ.מסך לאחד עם DVI להוסיף שלט(אעדיף שזה יהיה כלול כבר בכרטיס TV שאני קונה) מקלדת ועכבר אלחוטיים ואולי גם כ.קול בעיקרון אני רוצה לחבר אותו ל LCD TV שאני הולך לקנות, לבנות לו מארז יפה וקטן ולשים אותו בסלון.. השימוש בעיקרי יהיה לראות סרטים, להקליט תוכניות וסרטים וגלישה באינטרנט... מה אתם ממליצים לי להוסיף\לה…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב חזק מאוד . אפשרות ל 2 כרטיסי מסך, המון חריצי PCI-E ... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה לומר לא מוגבל אבל לא מפלצת - 15K-19K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תלת מימד, רינדור, 3DS MAX, MAYA, NUKE, SUBSTANCE PAINTER, DAVINCI RESOKVE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בתוכנות photoshop , lighetroom , corel draw 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצה על מסך מחוץ לתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול מידי , לא צריך אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
זה המפרט העלוב שלי intel P4 1.8 P4vt8 AGP 512MB DDR 200mhz 256MBDDR 133Mhz FX5200 128mb מה הכי כדאי לשדרג על מנת שWORLF OF WARCRAFT יעבוד סביר על המחשב תודה לכל מי שוזר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד בן 13-14 שישתמש בו בשביל אינטרנט, משחקים וכו.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
זמן לשדרג את ה P4 העתיק שלי. אני זקוק רק למעבד, לוח אם, מארז וספק, אני אמשיך עם ה X1800XTX, זיכרונות ב DDR800 והארדיסקים יש לי מספיק בעבודה. לגבי המעבד. התלבטות בין ה-6600, ה 6800 וה X6700, מה לדעתכם יהווה כיום את ההשקעה הטובה ביותר פר מחיר? הגיוני להוציא 3K על מעבד בלבד? לגבי לוח האם - מעדיף כרגיל את ASUS, אבל מוכן ל'התפשר' על ברנדים פחות יוקרתיים שיתנו את אותה תמורה, סדר גודל של מחיר - 1K+ מארז - הציעו לי את הצונאמי של TT ב 500 שקל, ללא ספק. יש לי במחשב הנוכחי ספק לא רע של 420W של HEC, אבל אני תוהה האם הוא יסחוב את העומס בחדש, מה דעתכם? תודה לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנימטור ומשתמש המון במאיה, מקס, אפטר, פוטושופ וכל שאר החבר'ה האלה... יש לי מחשב נייח חזק לעבודה יומיומית (i7, 16GB, GTX670). כרגע אני מתעניין בקנייה של מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם התוכנות הנ"ל כאשר אני מחוץ לבית לכמה ימים או כאשר המחשב הראשון מרנדר כדי שאוכל להמשיך לעבוד על דברים אחרים... הדילמה הראשונה היא האם לקנות מקבוק פרו או פיסי נייד? ואם פיסי נייד אז איזה...? התקציב הוא בערך 8,000 שקלים פלוס מינוס. * מטרות המחשב? עבודה בתלת מימד, גרפיקה ועריכה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? H…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
העדפה ל אינטל וכרטיס מסך של nvidia מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, תכנות ולימודים.) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): מאוד לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? מה שצריך כדי להרגיש שיפור בביצועים (העדפה 512 ssd ) האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: יש כבר מס…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלוהא, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, שיהווה פלטפורמה נוחה לשדרוגים עתידיים. אני בונה על המחשב הנוכחי שלי לחלקים, כדי להוזיל בעלויות. כרגע אני שוקל להעביר את הרכיבים הבאים למחשב חדש: צורב מעולה של NEC 2GB RAM 400MHz (מחולק ל-2*512 ועוד 1GB, כולם של קינגסטון) כרטיס מסך ATI Radeon HD4670 סיבת הקניה/שדרוג הפוך היא פשוטה. הפלטפורמה הנוכחית שלי מצויינת לי, אך מכיוון שמדובר במארז Asus Barebone מיני, די ישן (וכבר מלא אבק) אני חושב שהגעתי למקסימום ניצול החיים שלו. חשוב לי שהמחשב החדש ישתמש בציוד הקיים שציינתי מקודם. אין לי בעיה לדעת שכרטיס המסך הזה ייצור לי צוואר בקבוק ואני אצטרך לקנות אחד חדש יותר עוד שנה אם אני ארצה "לעלות שלב". עוד כמה דברים חשובים: - HDD גדול (טרה או טרה…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב באיזור ה- 4-4.2K לצורכי גיימינג. קודם כל, אציג את המפרט המבוקש (והלבטים שלי לגביו): - CORE I5-750 TRAY \ Intel Core 2 Quad Q6700 Tray - לוח אם: Gigabyte GA-EP43T-UD3L -ד.קשיח: Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB - זיכרון: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 2000Mhz CL 9-9-9-27 Ripjaws - כ.מסך: Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe או לחלופין HD4850 1024 DDR3 - ספק כח: COOLERMASTER EXTREME POWER 650W - מארז: מאחר ואני רוצה לקנות ספק כח בנפרד, חשבתי על המארז הכי זול שאוכל לשים עליו את הידיים.. RAIDMAX APEX? - קירור למעבד: ARCTIC COOLING FREEZER EXTREME - חשיבות השקט: 5 - הרכבת מחשב: כן. - חנות מועדפת: כרגע SKYPC,…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום. אני צריך את המפרט בשביל חבר. המחשב מיועד למשחקים לא הכי כבדים בעולם. בסך הכל לגיימר ממוצע. גלישה באינטרנט, עבודות OFFICE (לא עריכות וידאו וגרפיקה.) אם אפשר להתגזז על חלקים מיותרים ולהוסיף מסך LCD 19 זה יהיה מעולה. התקציב הוא בדיוק 3000ש"ח. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב הנ"ל, לשימוש עם מסך 24" ברזולציה 1920:1200 . 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים וצפייה בסרטי HD, יכול להיות גם על טלוויזית 42". 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? אוברקלוק קל-בינוני בעתיד כשיהיה צורך. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות באיזור המרכז בלבד. עכשיו, רפרפתי קצת בפורום וחשבתי על משהו כזה: מעבד Intel …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כבר רכשתי מעבד Intel Core i5 2500K. אין צורך בכונן אופטי או כונן קשיח בנוסף ל-SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לקבל עזרה לגבי רכישה של מחשב נייד חשוב לציין שיש לי חנות מאוד ספציפית שאני מעוניין לקנות בה בגלל יכולת לקבל הנחה וגם בגלל שיכול לעשות שידרוגים שם כגון ssd וכאלה ומשם אני יביא את הלינקים לדגמים.... הצורך שלי במחשב הוא קודם כול וירטואליזציה מה שאומר שאני זקוק למחשב שמינימום יהיו בו 8g עדיף אם אפשרות להרחיב אבל לא חובה עוד פרט חשוב הוא ssd והפרט הנוסף או רזולוציה וזה בגלל נוחות עבודה צוריך לעכב בעוד כמה שנים את המשקפיים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2180 המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2516 גם המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2465 המחשב הזה יגיע עם 12g ו500ssd http://www.pc-online…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים זה מפרט שאני אמור להגיע איתו עד 3000 בעיקרון מה שאני רוצה זה מחשב שאני יוכל לעבוד איתו גם שהאמיול ברקע ולעבוד עם אופיס ומה שחשוב לי זה האפשרות לשידרוג למשחקים בעתיד כי כרגע אני נכנס לצבא ולמשחקים לא יהיה לי זמן. מה אתם חושבים אפשרי עם מפרט כזה לשרוד 3 שנים ואז לשדרג למשחקים? וד"א אם אפשר המלצה למארז אני יודה... אם אתם חושבים על משהו יותר טוב תגידו תודה Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) 490 256Mb 400MHz Samsung 2X160 Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E 460 80GB 7200 8MB WD800JB 335 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 סה"כ 2750
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4K שיתאים למשחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי ולא מסך.. בנוסף גם צורב או כונן כלשהם לדיסקים גם לא צריך.. השקט חשוב אך לא כמו הביצועים אם יש אפשרות למחשב עם הדרישות שלי שיהיה גם שקט מצוין אם לא יהיה שקט לא יהיה נוראי.. לא מתוכנן OC אם אפשר רק לא לחרוג מהתקציב.. תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב HTPC לסלון, המחשב יהיה רק עבור HTPC (לא מתכוון להריץ משחקים עליו) והוא יחובר ל-LCD. חשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ סרטי Full HD בלי בעיות, ושיהיה לו נפח אחסון גדול (מינימום 500 GB). התקציב הוא 3000 ש"ח כולל הרכבה, יש למישהו המלצה?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הכנתי את המפרט הבא אחריי מעט חרישה באינטרנט בשילוב אתר זאפ והמפרטים המומלצים פה באתר, המטרה שלי היא לדחוס את כל העסק ל- 7000-8000 ש"ח בלי מסך ובלי ציוד היקפי - הייעוד הוא מחשב משחקים רציני למשחקי RPG (בעיקר) שבהם המחשב צריך להתמודד עם סביבות משחק ענקיות ומפורטות בנוסף ל- AI מתקדם. אנא עיזרו לי מבחינת מקומות שבהם אפשר ל"קצץ" ומקומות שאליהם כדאי לשים לב. המפרט הוא זה: מפרט 1 מעבד: (1200 ש"ח) Intel Core 2 Due E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB shared cache 64bit box - כמה משמעותי המעבד במקרה הזה? גוף קירור: (190 ש"ח) Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם:(954 ש"ח) GigaByte GA965PDS4 זכרון:(1650 ש"ח) 2xDDR-2 1024mb 667MHz PC5300 CL-3-3-3 (Samsung/Kingstone/Corsair) - כמה משמ…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש....מעבד לבד בלי מסך ובלי שום תוספות חיצוניות להפקת מוזיקה בלבד, ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר חזק כי התוכנות שאני משתמש בהם מעמיסות מאוד...ומהיר כמובן לא צריך שום כרטיס מסך חדיש.... רק מחשב חזק.... התקציב שלי הוא 1500 שקל תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, אני צריך שיהיה בו צורב דיוידי וכונן 1.44.לא צריך ציוד היקפי ומסך. המחשב למטרת משחקים!! לא מתכנן OC
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום השימוש הוא משחקים כמו red alert 3 ו starcraft 2(כשיצא) במסך 19 האם המפרט הבא יענה על הדרישות? במיוחד הכרטיס מסך והספק מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ₪557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪83 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ₪466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4672DD צורב Pioneer DVR-215D Black…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, מפרט לחבר- מה אתם אומרים? האם מספק? [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪1125 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪822 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Coolermaster HAF 932 Black [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪599 [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪255 [/td] [/tr] [tr] [td] …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שיכול לשאת תצוגה של 6 מסכים בו זמנית ברמה חלקה התכנות העיקריות הן תוכנות מסחר פשוטות. יש באפשרותי להביא את החלקים היקרים יותר כמו כרטיס מסך, מעבד, זיכרון SSD וכ"ד מארצות הברית לצורך הורדה במחיר תקציב של בין 3- 4 אלף, אין צורך ללכת רחוק אם לא נחוץ הכי חשוב שהתכנות יעבדו במינימום שלהם בצורה חלקה. אין צורך בציוד היקפי. תודה לכל העוזרים, המשך שבוע נעים.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-dell-inspiron-one-2330-in-rd33-7435-all-in-one?aff=Zap אני רוצה לקנות לאמא שלי את המחשב הזה... מה אתם אומרים עליו? לצורך עבודה פוטושופ,אינטרנט,עיצוב בגרפיקה גלישה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-