עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, קיים מעבד- intel core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. שלום לכולם, בונה מפרט/משדרג וצריך קצת עזרה(צריך תשובה עד הבוקר אז אין לי הרבה זמן לחקור בנושאים קודמים) המחשב יהיה לעריכת תוכונות גרפיות כבדות ומשחקים. מעבד אני סגור על i7 2600 זיכרון אני רוצה 8 ג'יגה, אין טעם בOC לוח אם שיתמוך בכל הדברים החדשים, ראיתי את gigabyte h67 הוא כדאי? מארז שיהיה קריר ושכל הכרטיסים הגרפיים בשוק יכולים להיכנס אליו מבחינת מידות(אני אשדרג בעתיד) תקציב 3200 למחשב הזה אני אעביר את הכ"מ 4870 והספק enermax 620 liberty אז מה הלוח,מארז,וזכרונות שאפשר להשיג בתקציב הנתון? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  3. שלום לכולם, אבקש עזרתכם בהכנת מפרט עבור ילדים בגילאים 12-13 תקציב: עד 1500 ש"ח, עדיף לא לחרוג אבל אפשר ב 50-60 ש"ח. שימושים: בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, ומשחקים פשוטים ביותר אם בכלל (המקסימום פיפא וגם זה בספק. אם זה לא אפשרי במסגרת התקציה אז זה עדיין בסדר אבל רצוי לשמור על אפשרות לשדרג בעתיד לתוספת כרטיס מסך low/middle level). ציוד היקפי: ללא חנויות: עדיפות לאיזור המרכז (גר בפ"ת). שונות: לא מתוכנן overclock, יותקן win7 64bit. בנוסף אבקש המלצה בנפרד למסך זול 21' ומעלה בסביבות 600 שח. ראיתי שבניגוד לעבר קשה להכין מפרטים של AMD בתקציב הזה. זה מה שניסיתי לעשות עם Intel: מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Tray, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את כל התקציב כל עוד זה יגרור שיפור - זה השקעה לטווח ארוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג העדכניים ביותר שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 (מסך 23" DELL כמו במפרט המומלץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. שלום ! יש לי מחשב Hp pavilion dv6 1330ej כאשר קניתי את המחשב והפעלתי בפעם הראשונה הוא התחיל בהתקנה של ווינדוס 7. אני רוצה עכשיו לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחדש... שמתי לב שיש לי כונן ריקוברי והבנתי שאני צריך לעשות משהו דרכו מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה לגבות שום דבר מהמחשב,למחוק הכל לגמרי ולהתקין ווינדוס מחדש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. שלום רב לכם. עד היום לא היה לי מחשב נייד, אלא עבדתי רק על נייחים (טובים). כעת אני זקוק למחשב נייד לטובת עבודתי כמפתח ב OPEN SOURCE לרוב DOT NET ו JAVA. עשיתי מעט סקר שוק וחשבתי ללכת על VOSTRO 3450 הבעייה היא הרזולוציה הנמוכה שלו. התקציב הוא 4000 פלוס מינוס האם יש לו תחליפים טובים לצרכים שלי ? הוא אכן צריך מספיק חזק לתיכנות ונייד שאישתי תוכל לקחת אותו למקום עבודתה במקרה הצורך תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. שלום דרוש נייד לעבודה גרפית אינטנסיבית. תוכנות תלת מימד MAYA 2012 ZBRUSH וכל תכונות אדובי. חובה : מסך עם רזולוציה גבוהה ואיכות מסך וצבעים הכי טובה שניתן! עדיפות : לפטופ דק וקטן !קל משקל - אם ניתן להשיג אולטרה בוק במחיר הזה מה טוב (13" עשוי להספיק) עדיפות: כרטיס מסך לא אונבורד. אודה להמלצות... יכול לחכות קצת לקראת 2012 אם הולך לצאת משהו חדש ממש בקורב תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. טוב לאחר זמן לא קצר והרבה התלבטויות זה המחשב שקניתי אני מקווה שהמפרט הנ"ל תואם את הציפיות שלי. חוות דעת יתקבלו בברכה ולגבי הפריט- בין אם שמתם לב או לא עדיין לא רכשתי מסך היות ואין לי שמץ של הבנה בזה לכן אני שואל בפורום הזה היות ואני רוצה שהמסך יהיה תואם את המפרט הנ"ל אין לי מושג LED/LCD לא יודע מה ההבדל בניהם. כל מה שאני רואה בכל השמות האלה זה "מסך" אז בבקשה תמליצו לי על מסך 23 אינץ משהו טוב למשחקים כך שיהיה כיף לשחק ולראות תמונה באיכות גבוהה ושירוץ טוב. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  9. שלום שוב, אני מעוניין במחשב שישמש גם לאינטרנט/מייל/שימושים ביתיים וגם לכתיבת אפליקציות ג'אוה ו- web כנראה באמצעות Visual Basic\Net beans. זאת בנוסף להפעלת Matlab. ז"א שאני מחפש מחשב מספיק חזק כדי לבצע קומפילציות וחישובים מתמטיים במהירות סבירה. עכשיו, אני תוהה אם לקנות חדש או לשדרג עם האלמנטים הבאים שיש לי: זכרונות (בני 4 שנים בערך), צורב DVD, קשיח SATA של 100GB, כרטיס מסך Gigabyte 7600GS בחיבור AGP, ומן הסתם מסך מקלדת ועכבר. אני יכול גם להשתמש במארז ובספק CWT 300W אני רוצה מעבד חזק שלא אצטרך לשדרג בעתיד הקרוב (בגלל זה ליבה כפולה נשמע לי אחלה יותר מאשר AMD) כרגע יש לי על לוח האם מאוורר שמתלבש על המעבד, ואני תוהה אם כדאי מאוורר נוסף בתוך המארז. אההה... עוד דבר... אני מעוני…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by hadash,

אני מחפש מחשב נייד נטו בישביל צורכי משרד...כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by ron1979,

הצעת מחיר - skypc.co.il 17/08/2007 16:54:35 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 188 188 1 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W M-100A 322 322 1 לוח אם ABIT NF-M2S AM2 NFM2S 384 384 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box AMD1184 284 284 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 361 361 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 175 175 1 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD LH-20A1P 6 פריטים 1,713 ¤ סכום כולל מע``מ מטרת מחשב כללי- לא למשחקים, עבודה משרדית מול מספר תוכנות ייעודית (חישוביות כל מספר שניות) , ככה שהמעבד יעבוד קשה. יש לי זיכרון נוסף בדיוק מאותו סוג, זה יעבוד בדונאל צאנל נכון? אני כנראה יחליף לצורב החדש יחסית של lit…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  12. חלק מהמפרט כבר סגור שזה הרכיבים האלו : CHASSIS ZALMAN Fatal1ty FC-ZE1 ASUS P5B DELUXE WIFI-AP CORE 2 DUO E6700 1066FSB 2X2MB L2CACHE Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS אני צריך עזרה ברכיבים האלו + חוות דעת על ספקים של זלמן אם הם טובים או שיש טובים יותר ? GRAPHICS CARD (GEFORCE ONLY UP TO 700NIS), MEMORY (2GB), POWER SUPPLY, CPU COLLING בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by kimi,

אחרי שחיכיתי לירידות מחירים זה המפרט שאני מתכנן. המחשב לא מיועד למשחקים ולגבי אוברקלוק אולי בעתיד הרחוק רחוק אם יהיה צורך ממשי.. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, תוכנות סימולציה שונות (מתמטיות ואלקט') וכמובן סרטים מוסיקה וכו'.. בדר"כ אני מחליף מחשב רק כאשר הוא מתפגר ואני לא נוטה לשדרג, ולכן זה יהיה מחשב להרבה זמן (לפחות 3 שנים). מה שחשוב לי זה אמינות ושקט מהמארז. ואני נעול על אינטל. מפרט מנעה Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb Box 1190 ¤ 1 Abit AB9 PRO 750 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 420 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 Point of View Geforce 7300 GT 256MB PCI-E 420 ¤ 1 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ 1 ANTEC SONATA II +450W 850 ¤ 1 הרכבת מחש…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by arche,

שלום לכולם יש לי שעלה: החשב נייד שישלו santa rosa יעבוד עם XP ? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by daphne_n,

שלום לכולם אני מעונינת לרכוש מחשב נייד במקס 5000 שקלים, המחשב מיועד בעיקר לשימושי אינטרנט אופיס ואקרובט רידר.. מה ההמלצות שלכם, מה עם הדגם הנ"ל שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by zonis,

אני גר בראשון לציון, ושוקל לקנות מחשב מחנות בעיר אחרת בהזמנה דרך האינטרנט. לאחר הקנייה צפוי שיהיו מספר בעיות/סיבות אחרות שיעלו את הצורך לקחת את המחשב ולנסוע איתו לחנות בה קניתי אותו. איך אתם מתגברים על בעיות כאלה? כמה מכם באמת טורחים להגיע אל אותה חנות ממנה קניתם את המחשב כדי שיטפלו בו? מומלץ/לא מומלץ לקחת את המחשב לחנויות אחרות כדי לחסוך את הנסיעה? תודה לכולם :]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. מחפש מעבדה.חנות בארץ שמוכרת רכיבים לניידי IBM

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. שלום חברים. איזה כבוד, תמיד רציתי לפתוח דיון שכזה. וכיוון שכבר הענקתי לעצמי את התואר, אכנס ישר לפרטים: בהנחה שיש לי את כרטיס המסך XFX 8800 GTS 640MB או eVGA 8800 GTS 640MB, איזה מפרט הכי מומלץ בכ-3,000 ש"ח? אשמח אם לא תחרגו הרבה ממנו, כיוון שהוא כבר חורג בטיפה מהתקציב, אבל אם זה קריטי אתפשר. המטרות של המחשב הן בעיקר פיתוח, גיימינג (אני לא יורד מהרזולוציה המקסימלית) וצפיה בסרטים. המסך שלי הוא LG L204WT 20', ואני רץ איתו על רזולוציה רחבה של כ-1680 x 1050 . אין צורך בשום ציוד היקפי מעבר למחשב עצמו. לא ממש משנה לי איך המחשב יראה, רק כמובן לא להגזים, משהו מודרני יספיק. אין לי מושג מה נושא הקירור משנה, כל מה שאני רוצה זה שהבסיס יעבוד כמו שצריך לעבוד, כיוון שאני לא מתכנן OC …

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  19. אהלן! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר לגלישה ומה שנקרא "עבודה משרדית" אך שיאפשר לי multi-tasking בסבבה, ישמש גם לעתים למטרות קולנוע ביתי ולמשחקים פה ושם, ושישמש אותי למשך תקופה ארוכה ככל האפשר עם שדרוגים קלים. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט. מארז כבר יש לי ובקשר לכונן אופטי אני די סגור על Samsung SH-S182M. לגבי השאר אני מתלבט. התקציב שלי הוא עד משהו כמו 4500 ש"ח כולל מסך ולא כולל מארז (וכמובן שעדיף לסגור את המחיר על פחות). אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel® Core 2 DUO E6300 (1.86GHz) לוח אם: GYGABYTE GA-945G-S3 (כרטיסי קול ומסך און-בורד) זכרון: שני מודולים של KINGSTON DDR II 512MB 667MHz PC5300 (כלומר 1GB בסה"כ) דיסק קשיח: Western Digital WD3200KS 320GB SATA II ספק …

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by Xilver,

שלום, חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המחשב הבא במחיר של 10,180.59: מעבד: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 זיכרון: 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz לוח אם: ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: Point of View GeForce 8800GTX - PCX - retail דיסק קשיח: WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II צורב דיוידי : LG DVD-RW GSA-H22N x18 DUAL LAYER (black) - bulk כונן דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK מארז: Thermaltake Eureka Black AL case ספק כוח: Thermaltake Toughpower 600W ATX 12V 2.2 & EPS 12V קודם כל, לא שמעתי על הכרטיס מסך הזה, אני מכיר עד 7900

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. אהלן אנשים, צריך עצה למחשב (מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) לא למשחקים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס, סרטים. בעצם הכל חוץ מתוכנות גרפיקה ומשחקים. חשוב מאד שהמחשב יתמוך ב VISTA באופן מלא. החלקים יכולים להיות מחנויות שונות. מעבד Core 2 Duo e6300 ומעלה לוח-אם שיתמוך ב- QUAD CORE וב-זכרונות 800Hz אפשרי ציפ עם גרפיקה מובנת כזאת שתתמוך בויסטה, כך מאוחר יותר אשדרג לכרטיס DX10. חשוב לי שהקירור על הלוח יהיה פאסיבי. ויש לי עדיפות ל Abit, מניסיון טוב איתם. עריכה: רצוי שיהיה חיבור IDE אחד על הלוח שאוכל לחבר את הארד-דיסק הישן ללא צורך בכרטיס. זכרונות ג'יגה DC רצוי מאד במהירות 800Hz ותזמונים נמוכים יחסית. כ.מסך כאמור אם יש פתרון מובנה שמתאים לויסטה אז אולי…

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  22. ASUS ROG G751JY-WH71(WX) Gaming Laptop 4th Generation Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz) 16 GB Memory 1 TB HDD 128 GB SSD NVIDIA GeForce GTX 980M 4 GB GDDR5 17.3" Windows 10 Home 64-Bit ב6,000 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לשימוש במשרד ביתי (וקצת אקסטרא). במקור התכנון היה לכוון לאיזור ה- 2000 ש"ח, אבל נראה שנצטרך להשקיע יותר. צירפתי מפרט שבניתי ב- KSP, נעזרתי באחת ההודעות שראיתי כאן בפורום, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שונה, או לדרכים לקחת מפרט דומה בזול יותר. באופן כללי היה חשוב לי לקחת מעבד טוב יחסית (4 ליבות), SSD מספיק גדול כדי לשים עליו את מער' ההפעלה, ומארז שלא יתחמם יותר מדי. והכי חשוב - מחשב שיהיה רלוונטי לפחות 4-5 שנים (אולי עם שדרוגים בדרך). הערה: אין צורך ביותר מדי מקום אחסון מכיוון שעל המחשב הנוכחי יש פחות מ-100 גיגה תפוסים ולא נראה שזה הולך להשתנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב Android Studio ו- PHPStorm, קל ב Visual Studio ותוכנות נוספות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. שלום רציתי בבקשה הצעות למפרט מחשב למשחקים שירוצו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920X1080 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי מעדיף לחסוך אבל אם זה נראה לכם נחוץ אז בסדר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושיים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry ,assissns creed ,gta מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 1920X1080 -לאילו הגד…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.