עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שיניתי כמה דברים מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  2. היי, אני סטודנטית שמתלבטת אם לקנות כעת מחשב נייד לשימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, גוגל ארת', קצת פוטושופ וסרטים) או לחכות כמה חודשים ליציאת המעבדים החדשים. כמה שידוע, בכמה יתבטא החסכון בזמן סוללה? האם הניידים עם המעבד החדש יהיו יקרים יותר? באיזה טווחי מחירים? להערכתם, תוך כמה זמן אנו צפויים לראות אותם בחנויות? והאם המשמעות של יציאת המעבדים החדשים תתבטא בהורדה במחירים של הניידים הקיימים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: גודל מסך: 13.3 אינץ' תצוגת מסך: מאט (לא שקוף) זיכרון פנימי: 8GB RAM זיכרון חיצוני: 120GB SSD (לא משנה 2.5 אינץ' או M.2) מעבד אינטל בעל 4 Cores ו-8 Threads מצאתי את המחשב הזה: (רק שהוא 14 אינץ' שזה קצת ביאס אותי) https://system76.com/cart/configure/galp3 מבחינת המחיר הוא נראה לי בסדר גמור העיניין שאני רוצה לראות עוד אפציות קיימות... תודה!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by hjsv41,

1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש נייד חזק מספיק שיוכל לעבוד סבבה עם תוכנות כמו CUBASE וREAZON ומידי פעם גם הקלטות וידאו של קיטעי נגינה קצרים תקציבי הוא כ5000 ש"ח עם אפשרות מתיחה לכיוון ה6000 . איכות המסך צריכה להיות סבירה לא יותר אבל אני צריך כניסות USB לכרטיס קול חיצוני ו FIREWIRE לוידאו שאלתי היא 1 - האם יש הבדל קריטי בין מעבד עם 1.66GHZ למעבד 1.83GHZ בסוג עבודה זה 2 - האם מצלמת איטרנט עם מיקרופון מובנה יכולה לעשות את העבודה בהקלטת קטעים קצרים 3 - בחנות הומלץ לי על H.P DV 6186 (המפורט שני נושאים בפורום מתחתי)אך הוא קצת יקר לתקציבי האם יש מחשב בעל תכונות דומות שמחירו פחות מ 6000 ש"ח 4 - האם יש מחשבים שמראש מיועדים לסוג זה של שימוש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by zone51,

זהו מיפרט מ-KSP: מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+512k 333 לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120 GB 7200 ATA-100 8MB כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 מארזים ATX MIDI 400W PFC, usb מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים CREATIVE SBS 370 sub + 2sp מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat Assembly Computer (new compon.) Price of Pakage 4590 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. שלום, אממ אני צריך בבקשה מפרט מחשב בעיקר למשחקים כמו gta sims וכו... חשוב שיהיה כרטיס מסך עם יציאת tv ! תודה רבה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. טוב,שלום אני חדש שמעתי על הפורם הזה דרך חבר שלי שהמליץ עליכים. אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש....כעיקרון אני גיימר משחק קאונטר סטרייק וכו'... יש לי תקציב של 8 אלף שקל למחשב גיימרים. היתי רוצה לדעת: 1.זה מספיק כסף למחשב טוב ויציב שיעבוד הרבה זמן בלי בעיות.. 2.אני מבקש שתכינו לי מפרט כי אני לא מבין בזה ממש... שמעתי משהו על ה Intel core 2 Q6600 הבנתי שזה מעבד טוב וגם לא הבנתי היה שם גם משהו G0 ועוד איזה משהו הייתי רוצה שתסבירו לי.. תודה, שבוע טוב ושנה שמחה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by מקס,

שלום אני חדש פה אני רוצה מחשב עד 4000 +- ללא מסך רמקולים, מקלדת עכבר לפחות 512 זכרון צורב DVD המחשב בעיקר לאינטרנט מוזיקה וסרטים ומשחקים.... יש בksp במבצע מחשב 4150 שווה את המחיר?< http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה מקס

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שוקל לקנות מסך, כרגע מחובר לטלויזיה 720P, בעתיד ישודרג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל שלא ישפיע על התקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רצוי, אבל מבין שזה מייקר אז כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. ה…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by elior021,

היי, אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי היא לא משחקת או משהו זה רק לאינטרנט ועבודה על אופיס המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎4383-2SG‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎2GB DDR3…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by danielblum,

תכונות המוצר: מערכת הפעלה Windows 8 מסך 15.6" HD LED מעבד Dual-Core B960 במהירות 2.2GHz דיסק קשיח 500GB זיכרון 4GB DDR3 כונן DVD / RW כרטיס מסך Intel HD Graphics תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n WLAN. יציאות USB 2.0, יציאת HDMI, יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות סוללת ליתיום 6 תאים מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה תוספות ושדרוגים:הרחבת זכרון ל-6GB - בתוספת ₪99.הרחבת אחריות לשנתיים נוספות - בתוספת ₪299ערכת אביזרים הכוללת: תיק DataShield איכותי 15.6", כבל HDMI 3D ועכבר אלחוטי - בתוספת ₪199 במחיר 1499. השאלה שלי היא האם המחשב הנל יספיק לביצועים של גלישה באינטרנט כולל צפייה בסרטים וסדרות ומדי פעם הורדות לא כבדות, עבודות על מיקרוסופט אופיס והרצת משחקי ספורט (פיפא ומנג'ר)? תודה מראש לעו…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש כי יוצא דום3 כל המשחקים החזקים והמחשב שלי לא הכי חזק p-4 1.9ghz 256rdram samsung ati radeon 9600pro השאלה האם כדאי לקנות אותו בימים הקרובים או ככה באוגוסט או משהו מתי שיוצא דום3...? ואם כדאי לקנות בימים אלו ... אפשר בבקשה מפרט חזק? ככה את ה 6000אלף שקל תודה דרך אגב...בלי רמקולים...קניתי חדשים..

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by achillles,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לא כבדים במיוחד אבל גם לא קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  15. הכותרת מדברת =)

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by wollmann,

שלום לכולם. ראיתי את המפרטים המומלצים באתר, ומחשב לעריכה גרפית תלת מימדית שם מתחיל ב 7500 ש"ח. רציתי לדת מה יתאים לי? אני מחפש מחשב שיעבוד טוב עם פריהנד, מיה וכו', אבל לא מוחץ, לא עבודה כל הזמן. מה יכול להתאים לי? בתקציב של 4000 ש"ח אולי 4500 ש"ח. מן הסתם, שהכרטיס מסך זה הכי חשוב.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by toppy,

גרסא קודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213462.new טוב, אחרי שהוגדרו הצרכים, הוגדר התקציב, נבנה מפרט ונבחרו מסכים, שיחה עם SKYPC הניבה שאין כרגע מעבדי AMD בארץ ויקח חודש לקבלתם. מצ"ב כPDF הפרט שנבנה כאן (והוגדר לקראת הזמנה), אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט INTEL דומה שיהיה אפשר להזמין. דרישות: קניה מחנות אחת, מסך 19", בעקרון הוא משחק משחקי פלאש באינטרנט, אבל בעתיד אני מניח שהוא יתחיל לשחק משחקים של גדולים. בנוסף, צריך מסך 17" בשביל אחיו הקטן (בן 4), התקציב הוא בערך 1000, למרות שבחרתי לו את ה731BF שזה בסדר גמור. אפשר לראות מה שרשמתי בPDF, ואם אפשר להוריד בתקציב, מה טוב. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  18. שלום אני צריך מפרט לגרפיקה ומולטמדיה צורכי המחשב הפעלה על הרזולוציה הגבוה ביותר עם WINDOWS VISTA אפשרויות תמונות גובוהות! תוכונות כגון פוטושופ ותוכונות עריכה כגון איכסון 1TB מקום שיהיה בו חיבור FIREWIRE כ 15000 שקל גמיש +

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  19. שלום לכולם, זקוק לעזרתכם בחוות דעת לגבי המפרט הבא לצורך עבודה משרדית (photoshop, אינטרנט אופיס וכו'...): מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - זמין במלאי ₪831 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100T 35W - TRAY ₪614 לוח אם: [..] ASROCK H61M ₪362 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי ₪255 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪270 עכבר: [..] GENIUS WEBSCROLL + EYE OPTICAL MOUSE - USB+PS2 ₪30 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי ₪235 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪128 דיסק קשיח: [..…

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by zhaov,

א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).זה המסך שלי: http://reviews.cnet.com/lcd-monitors...-341…

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  21. דרוש מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העתיק ששבק חיים. :'( המחשב ישמש כמחשב שלישי לשימושי אינטרנט, מוזיקה ואופיס. רעיונות מרכזיים: - לוח אם מתקדם (עם אפשרות לשדרוגים עתידייים). - ספק ומארז איכותיים. - מעבד חלוש (כרגע לא צריך יותר) אולי סלרון ? - לא צריך כרטיס מסך. - זיכרון 1GB ? 2GB ? - אפשרות להוספה עתידית - קישוריות בכל דרך (BT,WIFI,USB וכו'). - HD/DVD וציוד היקפי סטנדרטי. מסך- רחב ? מרובע ? 19/22 ? :s05: איך מכניסים את כל החבילה הזו למחיר של עד 200,0 ש"ח ?

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  22. רוצה להשתמש בvr. בנוסף. המחשב לצורך הדמיות כרפיות ולכן הכרטיס מסף משחק פה לדעתי. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k. יכול לקנות כרטיס גראפי באמריקה ככה שאם הכרטיס גראפי מעלה מחיר אז אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות אדריכליות, עריכה גרפית וכול׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. נמצא בחדר עבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא י…

23. Started by Z1Z1Z1,

מצאתי מחשב קצת מוזר עם מחיר עוד יותר מוזר זהו המחשב Hp folio 13 i5 -2467m וזה המחיר שלו http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Hp%20folio%2013%20i5%20-2467m עכשיו מה לעזאזל גורם למחשב הזה להיות כל כך יקר ?!?! לכאורה נראה מחשב פשוט..

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  24. כמו כן שכחתי להוסיף: המפרט הוא ללא ציוד הקפי כמו מסך מקלדת רמקולים עכברוכרטיס רשת או כונן cd rom יש לי כבר צורב מספיק לי המפרט מיועד בבקשה למשחקים החדשים לעתיד ;D תודה מראש אני יודע שזה תקציב דל אבל זה כל מה שהרווחתי בעבודה בחופש

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by shayshay,

מעבד INTEL דגם CORE2 QUAD Q9400 6MB בתדירות 2.66 ג'יגה הרץ לבס 1333 לתושבת 775 - 1380 ש"ח לוח אם GIGABYTE דגם GA-X48T-DQ6 מבוסס על INTEL X48 למעבדי INTEL 775 - מחיר 1350 ש"ח סט זיכרונות תוצרת OCZ מסוג DDR3 בנפח 2048 מהירות 1333MHZ - מחיר 910 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE דגם 260GTX עם זיכרון 896 מגה בממשק PCI-E - מחיר 1530 ש"ח דיסק קשיח SEAGATE דגם ST3500320AS בנפח 500 ג'יגה בייט עם 32 מגה בייט בפר בחיבור SATA 2 - מחיר 330 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט הזה, כדי לקנות עכשיו או לחכות לחודש הבא שיצאו המעבדים החדשים של אינטל ?? אשמח לקבל הצעות לייעול ושדרוג המפרט. המחשב מיועד לשימוש כולל של משחקים גרפיקה, ובכלל בשביל הכיף

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.