ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אני נותן למחשב שלי להוציא דו"ח כזה על החומרה ב EVEREST ובכרטיס המסך הוא רושם לי: nVIDIA NB8M-GS (G86M) נה זה אומר שאיזה כרטיס מסך יש לי..? כי משהוא נראה לי מוזר..! תודה רן
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
צריך שיהיה כולל: מעבד זיכרון לוח אם ספק כוח מארז כרטיס מסך צורב DVD, פשוט תודה לכול העוזרים, עם אפשר מאייבורי
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב 1gb ראם ובויסטה עם אימיול קצת קשה לו לפעמים אני רוצה להוסיף עוד זכרון לפי מה שכתוב המחשב תומך עד2 ג'יגה אז חשבתי לקנות שתי סטיקים של 1 ג'יגה אבל אני חושב אולי עוד מעט יהיו תוכנות שידרשו יותר אז רציתי לדעת שאם נגיד אני קונה עכשיו סטיק אחד של 2 ג'יגה ועוד שנה עוד אחד זה יעבוד עם 4 ג'יגה או שהוא יפעיל רק סטיק אחד? תודה יואב
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
משחקים סרטים אינטרנט ואימיול אז ככה מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB קירור למעבד : Freezer 7 Pro (LGA775 לוח אם : EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון : G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס מסך : 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 לא מתכוון להשקיע יותר מ500 על הכרטיס מסך אולי קצת אם זה שווה תהוספה דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז : NZXT HUSH - HU001 (No PSU) קירור למארז : Arctic Cooling 12L 120mm ספק כח : Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin כל זה יוצא משהו כמו 3k ש"ח איך המפרט, יש הצעות שיפור?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אם אין איזה משהו לא טוב כאן אני רק צריך אישור אחרון מאבא שלי ואני מזמין עריכה : ועוד שאלה : יהיה הרבה רעש מהמחשב Note : אני רוצה שהיה עבמחשב AMD 64 ושהלוח אם יהיה nForce3 250
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש לא סגור עליו ואני אהיה ממש שמח אם תגידו לי מה כדאי לשפר.. התקציב שלי 3200.. כרטיס מסך- FX 6600 מעבד- +athlon 3400( אולי 3200) לוח אם- מבוסס NFU4 זכרון- 512MB 400MHZ מארז- אין לי מושג דיסק קשיח- SATA 80GB
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לא לנעול את האשכול אני לא יודע לאיזה פורום לפנות! קניתי מחשב נייד כדי שאני יוכל להנות מהניידות שלו עכשיו יש לי מחשב נייד כבר חצי שנה ואין לי ממש מה לעשות בוא אז הוא תמיד נשאר בבית אז השאלה שלי אם הוא נשאר בבית כל הזמן לא כדי להחליף למחשב נייח??? בבקשה תענו מהר אני צריך להחזיר תשובה למישהו
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם אומרים על המכשיר הזה KOHJINSHA מישומה אמא שלי ראתה אותו והתלהבה מאוד ורוצה לקנות כזה לאחותה מתנה, אבל אני בכלל לא מבין מזה המכשיר הזה ולכן לא יודע אם להמליץ לה לקנות את זה או לא. אז מה אתם יכולים לפסר לי עליו, (מבאג- הבנתי שהם היבואנים)
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרמייר פרו/Avid xspress. לא עבודה רצחנית אבל חשוב שיעבוד טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר פרו, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שאלו אותי, אשמח לעזרתכם מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורכי השמעת מוזיקה בצורה מאד איכותית,אני מדריכת זומבה בארועים וצריכה שהמוזיקה תהיה מאד איכותית שאותה אני מורידה מיוטיוב והויסות של הקולות והסאונד והבס יהיה עדין ואיכותי ועוצמתי. כמו כן להשמיע גם רצועות מוזיקה שקטות בארועים ושהויסות יהיה נכון ואיכותי. כמו כן מראה קליפים וסרטים לבנות המצוה ומקרינה את זה בארוע. מעוניינת שהצב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מתחיל להראות סימנים של עייפות ובעיות אז הגיע זמן שדרוג עיקר פעילות המחשב זה משחקי רשת וסרטים המחשב: מעבד:6300 זכרון:2gb מארז רגיל ספק רגיל כרטיס מסך:gigabyte x1950 pro לוח אם:p5b dlx עכשיו יש לי בעיות הרבה במשחקים קריסות וקפיאות פתאומיות אז אני רוצה רק כרטיס מסך אנוידיה וחשבתי על ספק כוח גם כי יש לי גינרי בקיצור תעזרו לי לא מתוכנן שום אוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע הוא כזה ורציתי לשדרג לו את הRAM ל 16 גיג'ה, ולהחליף כרטיס מסך לGTX1050TI. *המפרט משנת 2013 הוזמן מTMS בזמנו* יהיה חכם להשקיע בשני הרכיבים האלה על גבי מערכת מ2013 ? הספק כוח יעמוד בדרישות? (הכרטיס אמור לדרוש 300W בפיק ) או שכבר כדאי גם MB. המחשב מיועד לגיימינג בינוני. S787G2GD5HDN Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp - הכ.מסך הנוכחי C3470T Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 1 E4…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שיניתי כמה דברים מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית שמתלבטת אם לקנות כעת מחשב נייד לשימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, גוגל ארת', קצת פוטושופ וסרטים) או לחכות כמה חודשים ליציאת המעבדים החדשים. כמה שידוע, בכמה יתבטא החסכון בזמן סוללה? האם הניידים עם המעבד החדש יהיו יקרים יותר? באיזה טווחי מחירים? להערכתם, תוך כמה זמן אנו צפויים לראות אותם בחנויות? והאם המשמעות של יציאת המעבדים החדשים תתבטא בהורדה במחירים של הניידים הקיימים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: גודל מסך: 13.3 אינץ' תצוגת מסך: מאט (לא שקוף) זיכרון פנימי: 8GB RAM זיכרון חיצוני: 120GB SSD (לא משנה 2.5 אינץ' או M.2) מעבד אינטל בעל 4 Cores ו-8 Threads מצאתי את המחשב הזה: (רק שהוא 14 אינץ' שזה קצת ביאס אותי) https://system76.com/cart/configure/galp3 מבחינת המחיר הוא נראה לי בסדר גמור העיניין שאני רוצה לראות עוד אפציות קיימות... תודה!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד חזק מספיק שיוכל לעבוד סבבה עם תוכנות כמו CUBASE וREAZON ומידי פעם גם הקלטות וידאו של קיטעי נגינה קצרים תקציבי הוא כ5000 ש"ח עם אפשרות מתיחה לכיוון ה6000 . איכות המסך צריכה להיות סבירה לא יותר אבל אני צריך כניסות USB לכרטיס קול חיצוני ו FIREWIRE לוידאו שאלתי היא 1 - האם יש הבדל קריטי בין מעבד עם 1.66GHZ למעבד 1.83GHZ בסוג עבודה זה 2 - האם מצלמת איטרנט עם מיקרופון מובנה יכולה לעשות את העבודה בהקלטת קטעים קצרים 3 - בחנות הומלץ לי על H.P DV 6186 (המפורט שני נושאים בפורום מתחתי)אך הוא קצת יקר לתקציבי האם יש מחשב בעל תכונות דומות שמחירו פחות מ 6000 ש"ח 4 - האם יש מחשבים שמראש מיועדים לסוג זה של שימוש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
זהו מיפרט מ-KSP: מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+512k 333 לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120 GB 7200 ATA-100 8MB כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 מארזים ATX MIDI 400W PFC, usb מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים CREATIVE SBS 370 sub + 2sp מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat Assembly Computer (new compon.) Price of Pakage 4590 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אממ אני צריך בבקשה מפרט מחשב בעיקר למשחקים כמו gta sims וכו... חשוב שיהיה כרטיס מסך עם יציאת tv ! תודה רבה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב,שלום אני חדש שמעתי על הפורם הזה דרך חבר שלי שהמליץ עליכים. אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש....כעיקרון אני גיימר משחק קאונטר סטרייק וכו'... יש לי תקציב של 8 אלף שקל למחשב גיימרים. היתי רוצה לדעת: 1.זה מספיק כסף למחשב טוב ויציב שיעבוד הרבה זמן בלי בעיות.. 2.אני מבקש שתכינו לי מפרט כי אני לא מבין בזה ממש... שמעתי משהו על ה Intel core 2 Q6600 הבנתי שזה מעבד טוב וגם לא הבנתי היה שם גם משהו G0 ועוד איזה משהו הייתי רוצה שתסבירו לי.. תודה, שבוע טוב ושנה שמחה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני רוצה מחשב עד 4000 +- ללא מסך רמקולים, מקלדת עכבר לפחות 512 זכרון צורב DVD המחשב בעיקר לאינטרנט מוזיקה וסרטים ומשחקים.... יש בksp במבצע מחשב 4150 שווה את המחיר?< http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה מקס
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שוקל לקנות מסך, כרגע מחובר לטלויזיה 720P, בעתיד ישודרג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל שלא ישפיע על התקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רצוי, אבל מבין שזה מייקר אז כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. ה…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי היא לא משחקת או משהו זה רק לאינטרנט ועבודה על אופיס המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e[/td][/tr][/table][table][tr][td]4383-2SG[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]2GB DDR3…
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תכונות המוצר: מערכת הפעלה Windows 8 מסך 15.6" HD LED מעבד Dual-Core B960 במהירות 2.2GHz דיסק קשיח 500GB זיכרון 4GB DDR3 כונן DVD / RW כרטיס מסך Intel HD Graphics תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n WLAN. יציאות USB 2.0, יציאת HDMI, יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות סוללת ליתיום 6 תאים מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה תוספות ושדרוגים:הרחבת זכרון ל-6GB - בתוספת ₪99.הרחבת אחריות לשנתיים נוספות - בתוספת ₪299ערכת אביזרים הכוללת: תיק DataShield איכותי 15.6", כבל HDMI 3D ועכבר אלחוטי - בתוספת ₪199 במחיר 1499. השאלה שלי היא האם המחשב הנל יספיק לביצועים של גלישה באינטרנט כולל צפייה בסרטים וסדרות ומדי פעם הורדות לא כבדות, עבודות על מיקרוסופט אופיס והרצת משחקי ספורט (פיפא ומנג'ר)? תודה מראש לעו…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש כי יוצא דום3 כל המשחקים החזקים והמחשב שלי לא הכי חזק p-4 1.9ghz 256rdram samsung ati radeon 9600pro השאלה האם כדאי לקנות אותו בימים הקרובים או ככה באוגוסט או משהו מתי שיוצא דום3...? ואם כדאי לקנות בימים אלו ... אפשר בבקשה מפרט חזק? ככה את ה 6000אלף שקל תודה דרך אגב...בלי רמקולים...קניתי חדשים..
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-