עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KaPuT,

אחריי שנשרף המחשב הישן בגלל ספק גנרי ולקח איתו חצי מהמחשב,ושנה עם מחשב נייד שעובד מתי שבא לו. הגיע הזמן למחשב חדש, הרכבתי מפרט כל מה שלא מצויין במפרט אני לא צריך. החלקים האלה מKSP Athlon 64 3000+ (S-939) VENICE CORE 780 1 780 A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 660 1 660 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 270 2 540 Total price 1980 ¤ וזה מנעה מחשבים 1,250.00¤ CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO ¤310.00 TOPOWER TOP-450P5 450W Total price 1560¤ הכול ביחד יוצא 3540¤

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by Matanccc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך - לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה משרדית ,תכנות ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta 5 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד 14' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3.…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by liron518,

היי, אני בקרוב עובר לביתי החדש וקניתי ציוד מיחשוב חלקי על מנת לענות על הדרישות הבאות: 1. סטרימינג מקומי של סרטים, מוזיקה ותמונות ב-5 נקודות שונות בבית (טלוויזיות, מקרן) - PLEX 2. סטרימינג מהרשת של תכנים (עדיפות 4K) באותן נקודות שהוזכרו - KODI 3. גיבוי ספריות חשובות ממחשבים ברשת הביתית למיקום מרכזי 4. עבודה עם שרת קבצים מרכזי שיעבוד ב-RAID על מנת לשמור על המידע 5. שרת מרכזי לעבודות גרפיות במידת הצורך (rendering, plex transcoding) 6. צריכת חשמל מינימלית 7. חסין ransomware הציוד הקיים עד עתה: 1. קווי תקשורת CAT7 שעובר בכל הבית/חדרים 2. מחשב 1 - Intel i7-8700 Graphic card Nvidia 1050Ti 8GB DDR4 2400 Ram 1TB WD Blue H…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. אשמח לדעת האם הלפטופ הזה של שניידר סבבה מבחינת עמידות, מריץ אופיס וגלישה ויוטיוב במקביל סבבה? https://www.pc365.co.il/product-26407-Lenovo_ThinkPad_E14_Gen_2_20TA005EIV_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99

5. אין דרישות גיימינג או תוכנות כבדות. אמור לשמש לאופיס, גלישה, מדיה וכו'. גודל מסך 14. אפשר לחרוג טיפה אם ממש צריך. אם יש בפחות גם עדיף

6. Started by Or Daniel,

מחשבי הדור הבא כבר החלו לצוץ ברשת מה הצפי שנתחיל לראות אותם בחניות בישראל ??

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. אהלן זה הדגם המדובר. אני מקבל אותו בגרסת ה 16 RAM מה חשוב לי: 16 ראם אינטל דור 10 I5 או יותר 14 אינטש מקלדת מוארת מרכב איכותי טעינה מהירה חיבורי ת'אנדר בולט לא משנה לי חברה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15000 גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (4K 240hz) או לשאוף לשם (התלבטות לVR) בטח גם OC בשלב כזה או אחר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אם VR אז מה שצריך. IPS, 4K, אם יש אז 240HZ ו34" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שקט וקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גדול (שיהיה נוח להוסיף לבד חומרה במיד…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by jambo222,

שלום מחשב נייח מעבד אינטל i7 לוח אם - שכולל יציאות ל 2 מסכים זיכרון 16 gb דיסק ssd 1t ספק כח - אני לא יודע כמה וואט צריך ? המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות לעריכת מוסיקה

10. Started by alexc32,

נתונים של המחשב שלי: INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz 6mb 775 GIGABYTE GA-P45-DS3 intel p45 1600fsb ddr2 G.SKILL DDR2 4096MB 800MHz HD4870 1024MB DDR5 COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU SAMSUNG T220P inch22 SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA2 בישביל לשפר את ביצועי המחשב כגון הרצת משחקים בגרפיקה מקסימאלית ברוב המשחקים הכבדים, ושיפור כללי בביצועי המחשב בהרצת תוכנות באופן חלק יותר ותחת עומס של מספר תוכנות , יש לי כסף נזיל של כ 1600 ש"ח(מקסימום 2000) השאלה : האם יש טעם לשדרג חומרתית את הרכיבים הקיימים אצלי ??? או עדיף כבר לחכות לכסף נזיל בסכום גבוהה יותר ובעתיד לקנות מחשב חדש?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by navit1,

שלום אני רוצה להתקין xp sp3 על מחשב מיני נייד - hp 110 - 2100. הוא נותן לי הודעת שגיאה בהתקנה רגילה , hard disk cannot be found. המערכת התקנה שקיימת עולה רגיל ללא תקלות, אז כך שזו לא בעיה בהארד דיסק. אני מניחה שזה קשור לעובדה ש- hp חסמה את אופציית ההתקנה. מישהו יודע על דרך אחרת להתקנה. בברכת יום טוב נוית

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by david_comp,

מ

13. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט פשוטים בבית (אולי גם לוידאו אבל ממש לא הכרחי) * גודל המסך סביר-גדול כי זה בא במקום נייח. לא רוצים קטן.. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף מאוד, אבל אפשר להתגמש. * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 ג'יגה * כונן CD+DVD גם צורב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ווינדוס 7 אפשרי, אחריות ל3 שנים עד הבית (שמעתי שיש כזה..) אפשרי, מסך מט ולא חלק ועוד משהו- סוללה עם יותר תאים, כמה זה עולה? כמה זה יוסיף לי על המחיר של המחשב? תודה

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX , Illistrator, Photoshop בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 3, Pro2012, Need4Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  15. תקציב: 4 אלף יכול לחרוג ל4.5 שימושים: גיימינג , סרטי HD ו3D חשוב שיוכל להוציא את המקסימום שאפשר בתקציב הזה ממשחקים כבדים כמו RAGE וSKYRIM לדוגמא ברזולציה 1920X1080 עם הגדרות גבוהות מאוד-הכי גבוהות אין צורך בציוד היקפי או ארד דיסק מאחר ואני יעביר את הWD CAVIER BLACK 1TB מהמחשב הישן אין כוונה לבצע OC העדפה לחנויות ידועות ואמינות מאזור ראשון-רחובות עוד דבר שחשוב לי זה הכרטיס המסך יהיה עם HDMI 1.4a שכולל תמיכה בסאונד HD ובBLURAY 3D

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by 00Amir,

יש לי נייד ישן שאני רוצה לשדרג לו את הכונן הקשיח ואת הזיכרון - במידת האפשר.. הכונן שיש בו כרגע הוא 80GB 4200rpm וממשק IDE . הזיכרון שיש בו כרגע הוא DDR1 - 2X512MB חיפשתי להחליף כונן ונתקלתי בWB דומה שהוא 5400rpm - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136129 האם זה יהיה שדרוג לכונן הנוכחי במחינת מהירות? חשבתי להחליף ל SSD אבל קשה למצא משהו שווה.... מבחינת הזיכרון : האם קיימים בשוק DDR לנייד של 1GB ? ואז אני אכניס 2 כרטיסים... תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבד i7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל. בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית שישמש גם כ-NAS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס ובעיקר NAS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,RTS -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by rbaron,

מחיר המחשב עד 2000 ש"ח אפשרות לחריגה עד 2500 מטרות המחשב? סטודנט להנדסת מחשבים (חשוב שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו') * גודל המסך? נראה לי ש 15" לא חובה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכונן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות ל3 שנים אחריות לא חשוב אם בינלאומית או לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לא פחות מ4GB זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55N-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10589 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Antec Sonata Proto Quie…

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  20. רציתי לשתף במשהו שמציק לי ( מחשב לנובו G550 )- אחרי בערך שתי דקות שלא נוגעים המחשב המסך נכבה ונכנס למעין "מצב שינה". שיניתי את הגדרות זמן השינה של המחשב ל- 15 דקות ועדיין אין שינוי. האם זו בעיה במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by david86,

אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. אוקיי חבר'ה קודם כל תודה רבה לעוזרים מראש, אני מעוניין לקנות מחשב עם ביצועים טובים הכוונה שיהיה מהיר ושיעלו לי משחקים כמו פיפא פרו וכו'.. שאר הדברים שאני עושה בו זה רק אינטרנט מוזיקה וכאלה. הלכתי לבדוק בכמה חנויות שאני מכיר והאמת מהמפרטים שקיבלתי בחנויות, אמרו לי שממש על הפנים אז לכן אני פה להתייעץ.. החנות הראשונה שהייתי בה הציעה לי את המפרט הזה: מעבד אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 D…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. מחפש מחשב גם לעריכת סאונד (שקט) עריכת וידאו וגם גרפיקה ב 5500 (+2500 נוספים למסך) צריך לקנות עוד השבוע מעבד מרובע 2.6 ולפחות 3 ג'יגה ראם SATA והכל.... תעזרו לי בבקשה ! (שהמחיר יכלול כרטיס קול )והכרטיס וידאו צריך לכלול FULLHD ממש תודה ! אשמח לכל הערה ! אז ככה תוכנות- sound ---Cubase & Nuendo גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר וידאו אני עדיין מתלבט בינתיים premire כבררת מחדל עד שאני אקנה אחת יותר טובה....(אשמח להמלצות כי יש לי את הטכניקה ואת הידע לערוך טוב אבל לא יודע מה טוב היום בווידאו -) אני לא משחק יותר מדי אבל אשמח לאפשרות - אם כבר מחשב פגז אז מחשב פגז אבל זה הכי פחות חשוב לי .(oblivion,assasin creed 2) יוצא לי להמיר קבצים ולדחוס אותם ולצרוב ולר…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. מפרט לסרטים משחקים ועבודה שוטפת. מארז COOLERMASTER ELITE 335 (או משהו בסגנון לא זוכר את השם) עם 5 מאווררים E6300 GIGABYTE P43-ES3G WD 250GB 4GB RAM וקונה בקרוב ספק Seasonic 550Watt וכרטיס מסך POWERCOLOR 4870 1GB DDR5 והמסך יהיה SAMSUNG T240 מתוכנן OC סביר. משחקים כבדים-בינונים (CRYSIS 2, GTA, CALL OF DUTY וכו'..) איך המפרט? טענות שיפורים שאלות יתקבלו בברכה הספק יחזיק את המפרט?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך שהבאתי מחו"ל ( XFX GeForce 9800GT 512 ) - עלה לי 350 שקל. יש לי דיסק קשיח של Segate 750GB, יש לי צורב של LG DVD/RW LightScribe. אני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור מעבד , לוח אם , זיכרונות (4GB) וספק שכולם הולכים להיות באוברקלוק רציני וקירור למעבד ולזיכרונות אם צריך, ושהספק יהיה מספיק חזק לאוברקלוק, כל שקל חשוב פה, ככה שעדיף לי להשקיע במעבד הרבה יותר מאשר בלוח אם אבל שהלוח יתמוך באוברקלוק רציני. בקיצור עד 1300 שקל למעבד זיכרונות לוח אם וספק , מה אתם אומרים?[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 14:21:18 הקפצה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.