עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ALE-XtaZi,

היי אני זקוק למפרט של מחשב חזק במיוד ב 8 אלף שקל עם מסך מקלדת ועכבר אני רוצה שהמחשב יהיה חזק לאורך תווח חיים ארוך... אם אפשר שני הצעות מחיר אחת לאינטל ואחת ל AMD *עם צורב DVD וסידי רום.... *מארז של ראייד מקס סקורפיו כסוף בבקשה.... *כרטיס מסך חזק

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by XMB,

Athlon64 3200+ (S-939) MSI K8N Neo2 Platinum (s939) 512Mb 400MHz Kingston CL2.5*2 PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 80GB SATA 7200 8MB WD800JD Thermaltake Xaser VM-3000A HEC 400W Logitech Wireless +Mouse Wireless Optical Black SYSTEM ASSEMLY סה"כ 5470 נמאס מהמחשב הישן ,לא יכול יותר :\ תנו הצעות לשיפור אם יש .. התקציב עד 5500

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום, כמו שמצויין בכותרת אני מחפש מחשב חדש למטרות גימנייג (CRYSIS 2, BLACK OPS בקיצור כל הגדולים) אין לי צורך בציוד היקפי, רק המארז והתוכן שלו כשאני מבקש כונן של לפחות טרה, ושהמחשב יהיה שקט, אה, ואני לא רוצה מארזי TOWER גדולים למיניהם,הגודל הכי סטנדרטי שניתן. והתקציב הוא עד כ5000 עם חריגות מינוריות מעל, כמובן שאפשר בפחות. את המחשב אני מתכוון לקנות מKSP. אם אפשר אולי גם להוסיף אל-פסק,יש לי מסך lcd בגודל 20 אינץ. וגם אם ידוע על טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת, שמציעה יחס עלות/ביצועים טוב יותר, אני מוכן להמתין (בטווח זמן סביר, כן?). תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לבית התקציב הוא +- 2000 שנה הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר , ובאמת יש שם מפרט למדיה סנטר בסכום הנ"ל השאלה שלי , האמת מפרט שכולל לוח אם ב350 שקל ובלי כרטיס מסך , יכול להסתדר בלי בעיה עם כל סוג מדיה שקיים ? ואני בעיקר דואג לגבי תוכן בלו ריי. זה לא יתקשה בהרצה?

5. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם דור המעבדים החדש של אינטל, דגם i5. עד 4500 שח, Laptop או Ultrabook. תנו לי אפשרויות ואם אפשר גם דעות אישיות ממי שיש לו מחשב נייד כזה. והאם שווה לחכות קצת עד שיצאו דגמי מחשבים ניידים יותר איכותיים? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי ? התקציב הוא 2500 ש''ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב - המחשב הוא למשחקים ואני אשתמש במסך 24" של Dell 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? אני מתכון להשתמש בכרטיס מסך שיש לי - Radeon 6950 2GB -על מנת לחסוך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה \ OFFICE רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים - אזור המרכז ( ת"א \ ראשון לציון ) 9. מתי מתו…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by uzana2004,

שלום לכולם יש לי פנטיום 4 סלרון 2 ghz עם זיכרון sdrm 256 mb ללוח אם שלי אין agp ואין לי שום אפשרות להשביח את הכרטיס מסך(שמובנה על הלוח אם) למשהו טוב יותר. קיבלתי הצעה כזו: asus amd 2.5 ghz 256 mb ddr gforce 5200 128 fx ב-960 ש"ח.האם זה משתלם???? תודה מראש......

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970 שכבר לא סוחב, בשבועות האחרונות אני מרגיש יותר ויותר נפילות FPS במשחקים, העומס עליו כל כך קשה שבעת הרצת משחק שום דבר מעבר לא זז. ניסיתי לעשות לו OC בקטנה, אבל זה לא עזר יותר מדי, הוא סתם התחמם. השאלה שלי היא, - האם כדאי להמתין לדור החדש של NVIDIA\RADEON שיצא בקרוב, או להחליף לכרטיס חזק יותר כבר עכשיו? אני נוטה לרכוש את RX 5700 XT ומכוון לתמיכה ב2K. אשמח לדעות!

9. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המחשב שלי כבר בן 5 שנים, והתחיל לעשות צרות פה ושם, ולהעלות משחקים חדשים לאט... מאוד לאט! המחשב יהיה לצורכי משחקים - עדיף שירוצו על ההגדרות הכי גבוהות - אבל לא נורא אם לא עוד משהו: לא איכפת לי לחכות חודש - חודשיים אם יש איזה משהו באופק שצריך לצאת שממש משפר את המפרט / ממש מוזיל דברים אחרים ואז אפשר לשדרג חלקים שונים להגיע למחיר הרצוי (ולחזק את המחשב) ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + 500-700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אחרי כמה שנים טובות שלא קניתי מחשב החלטתי להתחדש,עם המחשב הקודם גם עזרו לי פה בפורום והכל הלך פיקס ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends,Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG FLATRON E2441 24 אינצ' , רזו 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by din264,

איזה מהניידים האלה כמובן שירכוש את בדיוק אותו מפרט הוצעו לי שניהם באותו מחיר איזה מומלץ יותר בתנאי ששניהם בדיוק אותו מפרט?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by shahar0592,

אני מתחיל ללמוד ועל הדרך החום שרף לי את המעבד בנייח אז אני צריך מחשב חזק יחסית. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטים ומשחקים בינוניים ( ברנאוט פרדיס, דירט 3, lol ) * גודל המסך? בין 14-15.6 מעדיף עם מגע * רזולוציית המסך? חשוב לי 1080p לימודי מהנדס* * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה מחבר pci-e בחלק התחתון של המחשב ולא מיתחת למקלדת. * Bluetooth? אם אפשר להכניס בתקציב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם כלול ( ל…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצרכי עבודה עם מס' רב של יישומים - יעבוד בדר"כ על 12GB RAM, קצת יישומים גראפיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" HD כמות מסכים: 2 -לאיל…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח חריגה עד מקסימום 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לתיכנות בVisual studio אולי פוטו שופ ותוכנות עיצוב דומות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קטן עד עד מקסימום 2.20 קילו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by haima23,

שלום רב! * מטרות המחשב? בעיקר גלישה באינטרנט ואופיס, אך חשוב לי שיוכל להריץ משחקים בסגנון FIFA ומעלה בצורה הטובה ביותר ביחס לתקציב. * גודל המסך? אני ממש מעדיף 14" * רזולוציית המסך? העדפה ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד שיהיה מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, אני הבנתי שכדאי שיהיה בשילוב של SSHD להרצה של המערכת. * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר ג…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם, ותודה שנכנסתם לנושא החביב הזה. אני צריך מעט (הכוונה להמון) עזרה. אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש שכשרת ביתי לניסוים. הוא צריך להריץ VMWARE ESX SERVER, לא הגרסא העלובה של WORKSTATION. בכל אופן זה המפרט ההתחלתי שאני ניסיתי לבנות: Processor - INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 MotherBoard - GIGABYTE GA-Q35M-S2 Memory - OCZ DDR2 Titanium XTC 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL3 Hard Drive - Seagate 500GB 32MB Cache SATA2 ST3500320AS X2 {Raid 0} Chansis & Power Supply - Antec Sonata III מיותר לציין שהמחשב, יעבוד בלי הפסקה, בלי הרבה מקום לאיוורור, כך שאני רוצה להסתמך יותר על קירור פסיבי או שבמידה ולדעתכם עדיף מים אני ישמח לשמוע המלצות. חשוב מאוד לזכור …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Ro-K,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 980 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 695 ש"ח WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 400 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 337 ש"ח Gigabyte ATi Radeon X300SE 64-bit 128MB GV-RX30S128D bulk 420 ש"ח ASUS CDROM X 52 Retail 110 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 49 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 475 ש"ח סה"כ 3,466 ש"ח איך המפרט??

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום צריך עזרה דחופה בקשר למפרט אודה לכל מי שיעזור ויביע את חוות דעתו עכשיו זה מפרט שקיבלתי מ logicpc ורציתי לדעת לפני שאני קונה אותו אם הוא בסדר ומה אפשר לשפר ומה חייב להעיף עכשיו המחשב בעיקר למשחקים אינטרנט המון הורדות אולי בעתיד OC חשוב שהכרטיס מסך יהיה המילה האחרונה ושהקירור במחשב יהיה שקט ואיכותי עכשיו יום ראשון אני קונה את הטלוויזיה הזאת בע"ה http://halalit.co.il/products/62843 וזה אחת הסיבות שחשוב לי הכרטיס מסך חשוב לי שיראו סוף אני מתלבט גם בגודל בינה לבין ה-42 עכשיו בקשר לכ.קול אם אני מחבר את המחשב למגבר אני צריך להוסיף כ.קול או שזה מיותר בקשר ללוח ראיתי שיצאו לוחות עם 2 כרטיסי רשת זה מאפשר חיבור לרשת בין שני מחשבים. השאלה אם כאשר מחשב א' (הראשי) כבוי מחשב ב'…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום. ברצוני לרכוש מחשב חדש, וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא: Intel 2.8 Dual Core 64-bit Intel 945plg fsb 1066 (ecc option) 160GB sata 2 wd PCX 256MB 6600 gigabyte ATX case + 2 fans DVD RW LG GSA 4167B 1024 MB OF RAM MH 667 המחיר שהוצע לי בעבור מחשב זה הוא 4700 ¤. רציתי לשאול מה מחיר השוק של המחשב הזה. בנוסף אשמח לקבל מפרט שתבנו לי, הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 5500-6000 ¤ 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים , צפייה בסרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 17" דק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת ועכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצב…

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by matizami,

אני רוצה לרכוש נייד בארה"ב ואני מתלבט בין 3 דגמים לסטודנט. אני רוצה מסך 13.3. אני צריך שהוא יהיה מספיק חזק בשביל להריץ כמה וורדים,PDF ודפדפן בו זמנית בלי שום בעיה. זמן סוללה פחות חשוב, מניסיון המחשב מחובר רוב הזמן לחשמל, אבל שלא ימות אחרי שעה. ASUS UL30A-A2 13.3 Lenovo ThinkPad Edge 13.3 Dell Inspiron N3010 כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים האם המעבדים של לנובו ואסוס חזקים מספיק?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. בניתי הצעה תגידו מה אתם חושבים ותשנו משהו אם צריך אבל שישאר עד 6000 ש"ח Chaintech 7NJS ZENITH(nforce 2) http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp +AMD XP 2400 ThermalTake Volcano 9 Gigabyte Radeon 9700 Pro HD WD 80Gb 8Mb SE Cd*52 floppy 5890 ש"ח

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. תיאור המוצר:מחשב נייח גיימינג I5 מפרט טכני מתומצת: מעבד - I5 4590 קירור מעבד - ZALMAN CNPS8000T זכרונות - CORSAIR 8GB (2X4GB) DDR3 1866Mhz CL9 PC3-15000 - CL9 Vengeance LP Blue לוח אם - GIGABYTE z97mx gaming 5 ססד - 128GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/150 MBps Read/Write מארז +ספק - zalman z11 plus + 700w zalman המארז מגיע עם הרבה לדים ! כרטיס מסך - R9 290 RADEON 4GB הארדיסק - 500GB SATA III כונן אופטי - LG DVD RW X24 יש במחשב המון לדים למי שאוהב בצבע כחול, לוח אם עם לדים בצבע אדום עיצוב ממש מדהים של כל המארז והבפנים של המחשב רמה גבוהה ! המחשב מחווט ברמה גבוהה , הSSD נמצא מאחורי הלוח אם, אם רוצים להוציא אותו או להוסיף אפשר …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by DotC,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות( Visual Studio, Eclipse.. ) משחק : CS:GO * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בעיקרון 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אפשר NUMPAD * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא משנה * האם יש צורך בי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. http://www.tgspot.co.il/lenvo-announced-the-two-most-powerful-laptops-ever/ se7en, מאחוריך...

25. Started by microsleep,

חוזרת ללמוד באוקטובר, מתלבטת לגבי מחשב נייד. עד היום השתמשתי במחשב נהדר של אסוס ששרד כמו גיבור ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (חוץ מהסוללה שלו שהתחילה למצות את עצמה). נראה לי שהפעם הדרישות שלי שונות. אני מחפשת מחשב קטן, ככל הנראה 13.3. קל משקל, בעל סוללה חזקה ושיהיה מספיק חזק כדי להריץ עליו חלונות + לינוקס בVM. טווח המחיר הוא במסגרת השפוי. אני יכולה להביא את המחשב מארצות הברית, כך שנראה לי שהוצאה בסביבות ה-1000 דולר נשמעת לי סבירה, אבל אני מוכנה להשקיע קצת מעבר לזה לטובת משהו שעומד בדרישות. עבור מחשב חלומותי אני מוכנה להשקיע גם עוד 400$ בינתיים אני הולכת לאיבוד בין כל האפשרויות. המלצות לסדרות ספציפיות? האם מה שאני מחפשת בכלל ריאלי? *מטרות המחשב? כמו שפירטתי, הוא צריך להח…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים