ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום, קודם כל נתחיל בזה שהכוונה שלי בכותרת שהמחשב מיועד למשחקים ושירים זה לא שאני מעדיף משחקים יותר משירים או ההפך אלה שתייהם כאחד זה השתיי דברים החשובים לי בעיקר במחשב וגם אכות התמונה שזה מיד אחרי שתיי הדברים המוזכרים לעיל. זאת הייתה ההקדמה עכשיו אני אפרט מה אני בידיוק רוצה שתעזרו לי בו בבקשה. כמו שציינתי בכותרת התקציב שלי הוא 4800 ש"ח בחריגה של 100 ש"ח יותר שה-100 ש"ח ינוצלו למפרט מחשב ולא לשאר הדברים מסביב אז ככה: למסך מחשב אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח לרמקולים אני רוצה להשקיע 600 ש"ח למפרט מחשב אני רוצה להשקיע 3000 ש"ח ולמקלדת ולעכבר 200 ש"ח (אפשר אולי בלחץ 250 רק עם יהיה חייב) עכשיו במקלדת ובעכבר חשוב לי קודם כל שלא יהיה אלחוטי אני מעדיף עם כבל. ושהמקלדת תיהיה לבנה, שקט…
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מי שמאלו שבאים להרכיב מפרט בשביל הכיף ולא מבינים שיצאו.. אין מה לעשות תקציב נמוך עם ציוד היקיפי. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 3000 בתשלומים 2. מטרות המחשב? גלישה מהירה באינטרנט ושירים בעיקר.. אולי איזה משחק קל או שתיים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני חייב מקלדת מסך עכבר ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שהמארז יהיה יפה! אבל שקט זה לא מה שחייב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם…
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1.רוצה להריץ משחקים ברמה גבוה מאוד לדוגמא: gta,crysis.c.o.d 2.אין לי צורך בציוד היקפי כלל 3.חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אבל לא על חשבון קירור טוב) 4.אינני מתכנן לבצע אוברקלוק ולכן חשוב שחבילת הסטוק תיהיה מספיק טובה גם ללא אוברקלוק. 5.לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יורכב בחנות (עדיפות לחנויות בירושלים) 6.חשוב לציין כי אני הולך לחבר את המחשב למסך טלוויזיה lcd 32". 7. התקציב הוא 5500 ש"ח ללא חריגה. דבר נוסף.. ראיתי שהושק בארץ הכרטיס מסך hd 4850 שתומך בdirectx 11 האם כדאי לכלול אותו במפרט? האם הוא מספיק טוב בשביל משחקים כבדים? תודה רבה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הי שלום אני חדש מהניילונים פה =]..מקווה שתוכלו לעזור לי..כי דיי התבלבלתי מהכל.. אז ככה..אני צריך נייד להופעה, כלומר שיריץ עליו תוכנת מוסיקה (קיובייס למי שמכיר) כשכל הערוצים הם אודיו, כך שהמחשב לא אמור להתאמץ יותר מדי..השמעה בלבד !! (לא הקלטה).. עכשיו העניין מסתבך כש: 1) אני צריך (כמעט חייב אפילו) XP.. 2)הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא FW (אז עדיפות לכרטיס בילט אין, אבל לא יקרה אסון אם אני אקנה אותו בנפרד) עדיף שיהיה מינימום 2 ג'יגה זיכרון ומעלה.. לגבי נפח הארד דיסק לא ממש אכפת לי.. ממ זהו בגדול.. התקציב אני מעריך עד 4 אלף שקל.. תודה מראש : )
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השאלה היא אחד איפה לקנות : KSP או אייבורי שאלה שניה יש לי פה שני מפרטים ואני אשמח לייעוץ מחשב אחד עם מעבד אינטל לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L מעבד: Core 2 Duo E7500 זכרון : kingstone value 800 mhz ddr2 2 gb 2 ג'יגה מספיק? כרטיס מסך: Zotac 9400GT Synergy 1GB DDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כונן קשיח: WD 500 GB 7200 RPM 32 MB CACHE SATA II Intellipower WD5000AADS צורב די וי די : LG X22 SATA מארז : Chieftec Giga GH-01BW-OP MIDI TOWER - No SPU ספק כח: Golden Tiger 450W Real 12 Cm fan 24 pin קירור מעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro For s775 או מפרט מספר 2 - AMD לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H מעבד: AMd Athlon II X2 245 2.9 GHZ צורב די וי די: LG X22 Sata זיכרון: Kingstone Value 2 GB…
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב לקצת משחקים וצפיה בתוכן HD וכן לעבודה. מה דעתכם על המפרט? בעיקר לגבי הלוח אם. האם יש צורך בקירור למעבד (מעבר לקיים)? מעוניין באינטל! תודה, מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤420 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤154 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT OC 512MB DDR2 PCIe ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
..מחפש מחשב שיהיה החזק ביותר עבור משחקים בתקציב הנ"ל...רק מחשב ללא מסך. חשוב שיהיה בו לפחות 500-750 ג'יגה דיסק קשיח מהיר ...בקשר לכל השאר, מעבד, זיכרון, לוח אם...העדיף את התצורה החזקה ביותר ולאו דווקא המתקדמת יותר (מעבד corei i5, זיכרון די די אר 3 וכו..)..עדיף שהמחשב יהיה מתקדם בצורה שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד אבל לא חייב שיהיה את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר ..עדיף טכנולוגיה מתקדמת בהנחה שזה גורע רק במקצת מהביצועים (אם בכלל ).. תודה מראש לעוזרים !!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ולא מזמן התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה ואז הוספתי לו את הסטיק לאינטרנט אלחוטי של חברת סלקום בהתחלה הוא התחבר בלי בעיות אחרי כמה זמן הוא משום מה לא הצליח להתחבר החליפו לו סטיק ככה לפחות אני חושב אבל הבעיה נשארה יש פתרון לעניין הזה או ששוב שצריך להחליף את הסטיק?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אנשים , אחי עכשיו נמצא בארה"ב .. אחי ביקש ממנו מחשב נייד עכשיו באמת אני לא ממש מבין בניידים , הייתי רוצה לדעת לגבי חברות ואיכויות בהתחלה הוא הציע לו לקנות את הsony vaio cs320. המחשב מרשים מבחינת המעבד זיכרון והשאר אבל הכרטיס מסך הוא מובנה אתם יודעים של intel.. ועכשיו הוא לא פוסל שימוש במשחקים , הוא אוהב את הwloverine ואת הbatman החדש שהולך לצאת אני אשמח עם תעזרו לו להחליט , אין הרבה זמן זה ממש דחוף... הסכום שהוא מוכן להשקיע הוא 5000 ש"ח... רצוי שהמחשב יהיה מהיר לגלישות מסמכים פוטושופ.וכמובן שהמחיר יהיה שווה את הקנייה משם ולא מהארץ.תודה לעוזרים תודה שוב
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הצעה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט אופיס ותוכנות הורדה... מה אומרים על המפרט והמחיר? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? האם יש אפשרות שהוא יתמוך ויזהה אותם?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מגבר ק"ב עם חיבור HDMI על מנת לחברו למחשב לנובו G550. הבנתי מהמוכר שכדאי לי לברר שהחיבור הזה בנייד תומך גם סאונד בנוסף לתמונה. לפי המוכר, חיבור HDMI נועד בעיקר לתמונה ולא לסאונד. נא עזרתכם, תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מתלבט בעיקר בין ארבעתם: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=769438,741444,755034,747907 מה שאני צריך במחשב: אני סה"כ מחפש מחשב שיריץ לי WIN7 חלק [בלי תקיעות וכו] בקיצור: לאינטרנט,הורדות,צריבה,שירים וסרטים זהו בערך.. מה שחשוב: שהמסך יהיה נורמאלי צורב DL [זה עדיף, לא חייב] WIFI BT מקלדה טובה. זהו סה"כ..
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים+, בסביבות ה 4K. אחרי חיפושים וסינונים קפדניים, הגעתי למסקנה ששני הדגמים האלו יתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר: Acer www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=10551 Toshiba www.kama.co.il/guides.php?id=5957 מי לדעתכם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עם כרטיס קול ואולי עוד כמה דברים ששכחתי יעלה במקצת אני מניח Intel Core i5 - 760 tray 936 CoolerMaster V8 CPU cooler 270 Gigabyte GA-H55UD3H 545 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold 480 Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM 320 DVD-RW - SATA 115 coolermaster haf 932 590/490 Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB GDDR5 620 SEASONIC S12II 430W BRONZE 310 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm 160 המס' בצד ימין מסמל מחיר..מה דעתכם האם דרוש שיפור במשהו או לא..תקציב מקסימום זה בערך ב4400 ככה ששינויים דרסטיים לא יכולים להתבצע
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים הבאים: אינטרנט,סרטים ו-OFFICE בעיקר. מצד שני אני כן מעוניין במחשב חזק שירוץ מהר, כיוון שיתכן שישמש אותי גם לתכנות. בכל מקרה, משחקים, בטוח שלא. אשמח לקבל הצעה למפרט טוב. בין 1000-1500 אם אפשרי (לא כולל מסך). אם צריך לחרוג, נחרוג. בנוסף, איפה מומלץ לקנות? אייבורי, נכוויתי מספיק פעמים... KSP זה טוב או שזה אותו ח#$? תודה.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14" ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133334§ion=293&target=משחקים אבא שלי שוקל לקנות עכשיו מחשב לאחותי, כנראה שלא יעשה בו שימוש רציני חוץ מסימס 3 וקצת פוטושופ, רציתי לדעת אם המפרט מסוגל להריץ משחקים בסגנון ביושוק ואססינס קריד בצורה טובה והאם יש תקווה שהוא יריץ גם משחקים חדשים יותר והאם הוא יעמוד בצרכים שנדרשים ממנו בצורה טובה תודה D:
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול יחסית LED HD. יש לי אהבה די גדולה למוצרי סמסונג אבל אני לא רוצה להיות מקובע לדגם R שהם מציגים. חשוב לי שיהיה כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 500 ג'יגה. יהיה בשימוש רב לסרטים והמאפיינים הגרפיים חשובים לי מאוד. תקציב עד 6000 שקל אבל הדגם של סמסונג עולה בסביבות ה-4000 אז אשמח אם זה יהיה באיזור של המחיר הזה. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב ומתלבט באיזה לוח אם לבחור. האופציות הם : GA-H55M-USB3 או GA-P55-USB3 . המעבד הוא I5 750 וכרטיס מסך GT 220 1GB. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין שני הלוחות ומה כדאי לבחור. תודה רבה על הייעוץ אמיר
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מצאתי הצעה למפרט הבא ב2000 שקל. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-INTEL G41-1800MHZ/DDR3/GIGABYTE/ASUS מעבד-Intel® Core™2 QUAD Q8300/2.53Ghz/1333Mhz זיכרון-kingston-4096MB DDR3-PC10666-1333MHZ כרטיס מסך-nVIDIA GeForce GT210-1024MB T.C/DVI דיסק קשיח-W.D/segate-500GB SATA כונן -DVDRW X24 S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי רציתי לשמוע דעה על המפרט ועל המחיר. בעיקרון המחשב מיועד למעט מאוד גיימינג ויותר לשימוש משרדי.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהמחשבים הנ"ל שונים מאד בתכליתם-וממותגים אחרת. אך אשמח לדעת מה היא הבחירה שלכם מבין השניים ? אני מאד מתלבט . בברכה, יותם. [br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 17:36:11 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום למומחים! אני כבר תקופה ארוכה מחפש מחשב בגודל של נטבוק, אבל מספיק חזק כדי שאוכל לבצע post-processing ב-lightroom, בשעה טובה נתקלתי ב-Acer Timeline 1810T הנהדר. אין לי ניסיון ברכישת מחשבים מחו"ל... אבל ראיתי שמחיר המחשב בארץ הוא באזור 3700 ש"ח, ואילו אם אני אזמין מחו"ל (לא ממקום קיקיוני) - זה יעלה לי באזור ה-2600 ש"ח (כולל משלוח ומסים). זה הבדל משמעותי. האחריות שהחנות מחו"ל מציעה היא - Limited International Traveler (לשנה), שהיא אחריות די מתאימה לי (אני יוצא איתו לטיול ארוך). מאחר ואין לי ניסיון, אני חושש שאני מפספס משהו - מה אתם אומרים ? יש ממה לחשוש (אני אזמין דרך USHOPS) ? יצא לכם להזמין מחו"ל ? תודה רבה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ציוד היקפי = מקלדת עכבר ורמקולים (סבירים, לא משהו לפח אחרי שבוע) ומסך (19) השאר בכותרת תודה רבה :>
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מחשב נייד 14.1 אינץ ב6000 אפשר קצת לחרוג עד 6500 השימושים העיקריים הם עבודה רגילה מול אינטרנט ואופיס יכול ליהיות שימוש קל בפוטושופ וגם הפעלה של כמה משחקים כמוסיביליזישן או משחקים דומים רד אלרט 3 משחקי אסטרטגיה עוד שתי דרישות הן זמן סוללה ומשקל חשוב שיהיה כמה שיותר קל בסביות 2 קילו אז יאללה אם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב אני אשמח יש לי שאלה כללית כמה שעות בדרך כלל מספיקה סוללה למחשב נייד ממוצע בנתיים חשבתי על כמה מחשבים האחד הוא E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm השני הוא לנובו T400 http://www.ibm-lenovo.co.il/pl_product~7417-TPU~2~31.htm מה הבדל הביצועים בין Nvidia 160M לבין X4500HD איזה מהם יספיק לדרישות? …
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-