ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
הדגם הראשון עולה כ 5500 ש"ח, הנה קישור למפרט: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3480 הדגם השני עולה כ 6600 ש"ח, הנה קישור למפרט: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2656 ממה נובע ההבדל פרט למהירות המעבד (1.73 לעומת 1.83)? שניהם 64BIT? יש עוד הבדל מהותי ? (שימו לב אפילו הזול יותר הוא עם SATA ויקר הוא עם PATA) תודה לעוזרים, טל
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר טוב מחפש מחשב נייד בתקציב שנע בין 3 ל-6 אלף לאחר שהמחשב הנייד שבק לו חיים בתקופת מבחנים קריטית.. מבחינת דרישות לנייד,הוא מעוניין בתנאים הבאים: 1.גודל מסך- לאחר שעשה את הטעות ורכש מחשב נייד עם מסך 17' הוא מעוניין במסך 13.3' או באיזור הזה. 2.משקל- The less the better,המחשב הוא כלי הלימוד הכמעט בלעדי שלו ולכן נושא הניידות והמשקל קריטי עבורו. 3.SSD- אני לא יודע אם אפשר למצוא משהו בממשק PCI-E בטווח מחירים הזה,אבל תמיד תהיה העדפה לנפח על פני ביצועים בקטגוריה הזו,אני צודק? 4.מבחינת ביצועים,אין צורך במשהו יותר מדי מפוצץ.,בעיקר אני מניח יש צורך בכמות מספקת של RAM בשביל טאבים בכרום,מספר תוכנות ברקע,etc..גיימינג אין שום צורך. …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב בן שנתיים וחצי,עבר מספר שדרוגים. אני צריך הערכה של מחיר: מעבד: i5 750 עם קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם : Intel DP55WB כרטיס מסך: Twintech GTS250 ראם: 8GB 1333MHZ של קינגסטון,לא יודע תדגם המדויק. קשיחים: 500GB,250GB. לא יודע תדגמים. של WD. SSD : חדש, Crucial M4 64GB ספק: Enermax MODU 82+ 425W מארז: Fractal Design R4 אשמח להערכה כמה הוא שווה. תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מקווה שזה הפוסט האחרון שאפתח ואהיה סגור ומרוצה מהבחירה. (סליחה עקב ריבוי הפוסטים, לא תהליך פשוט רכישת מחשב בתקציב) מה שכן, במשך התהליך קראתי המון ביקורות, הבעיה כי המפרטים בחו"ל שונים, וכמובן גם התקציבים. מטרה: לימודים, הקלדה, צפייה בתכני 1080p וכן הרצה של סרטים על LCD חיצוני, רצוי שההתנהלות והרצה של תכנים תהיה מהירה. גודל מסך: עדיפות ל-13.3, 14 גם אפשרי אך פחות מועדף זמן סוללה: סביר, 5 שעות בפעולות אופיס ללא wifi כונן קשיח: אין דרישה מסויימת לגודל, שיכיל לפחות למערכת הפעלה כונן SSD. כונן dvd: אין צורך מערכת הפעלה: windows 8 אחריות: 3 שנים דגשים נוספים: רצוי מחשב Ultrabook, דק וקל יחסית, דגש על איכות בנייה, עיצוב טוב, שקט ולא חם. תקציב: עד 4K ש"ח, אך עדיפות לתקציב נמוך…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אם אפשר בבקשה מישהו פה יכול לבנות לי מפרט לכונן...רק כונן...ב1800....אפשרות לחרוג 2000.... תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי, התקבלתי ללימודים (מזל טוב שיהיה לי) ואני מעוניין בנייד. אני לא ממש מתמצא וגם לאחר קריאת מאמרים רבים ומדריכים מצויינים, אני עדיין "טובע" בין הדגמים הרבים שקיימים. איזו חברה מומלצת? למי השירות הטוב ביותר בארץ? מי הכי אמינה? לגבי מפרט המחשב והדרישות שלי ממנו, הנה: 1. רשת אלחוטית. 2. אני מעוניין להריץ משחקים, אבל זה לא הייעוד העיקרים שלו. עיקר המשחקים שלי לא דורשים גרפיקה גבוהה (CIV 4, FM06) 3. אחד הייעודים העיקריים, מלבד לימודים (אופיס, אינטרנט ומייל), הוא צפייה בסרטים (S-video נדרש). 4. כמה שיותר אחריות- הרי זה משובח תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
אני כבר 4 שנים בקונסולות ועכשיו אני עובר למחשב אז אני מחפש מחשב שהוא מכונת משחקים ויריץ את המשחקים באיכות כמה שיותר גבוהה ולא תקיעות התקציב הוא 6,000 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מחשב נייד לצורך משחקים, סרטים, גלישה וכו'. רצוי מחשב עם 15' או 17' אינץ' מסך. משקל לא משמעותי. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים החלטתי להחליף 4 חלקים במחשב כולל פרוק ומערכת הפעלה WIN7 אלה החלקים : GIGABYTE GA-Z77M-D3H i5-3470 KINGSTON / TRANSCEND DDR3 8GB 1600MHZ VTX3-MI 25SAT3 OCZ SSD 120G 3Y 479 4 דיסק קשיח כמה אמור לעלות דבר כזה כולל עבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד בגודל 15.6 אינצ', והוא גדול מדי בשביל לפתוח באוטובוס כדי לתכנת. ראיתי מחשבים משתלמים בגודל 14 אינצ' שעניינו אותי. אתם חשובים שזה ייפתח לי באוטובוס כדי שאוכל לשבת ולהקליד? תודה, בלסנובה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני לא מבין כ"כ את המפרטים. אשמח לקבל הסבר על איך קוראים מפרט ומה כל דבר אומר. מעבד זכרונות למיניהם מהירות כרטיסים למיניהם יציאות למיניהם דיסק קשיח אשמח לעזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במקלדת של המחשב מתי שנגיד אני בא לרשום את האות מ סופית וכל אות אחרת כמעט זה רושם לי מספרים במקום האותיות אם למישהו אולי הייתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך פותרים אותה אני אשמח אם תגידו לי מה הפתרון בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, הגעתי לפורום הזה כי המליצו לי עליו. אמרו לי שיש פה אנשים רצינים שיכולים לעזור לי לבנות מחשב שמיועד למשחקים אז בבקשה אני צריך את העזרה שלכם, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב-משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המחשב צריך להריץ משחקים של היום היום כמו coh2,bf3,cod וגם שיריץ משחקים שיצאו בעתיד כמו bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, נדרש מפרט יצירתי להרכבת מחשב (ללא מסך וציוד היקפי) שיאפשר גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ו...פוטושופ. ללא משחקים. האתגר: תקציב מוגבל עד 2500 ש'ח (וגם זה במתיחת החשבון עד כאב). מישהו מרים את הכפפה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד גם לגיימינג(,CoD,gw2,fc3,crysis וכו') עכשיו יש מסך 22אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לא יצא מהבית כנראה אבל יהיה נייד בתוך הבית. משהו חזק ואמין שלא יהיה כבד מידי, רצוי 14 או 13.3 של DELL . עדיף שיהיה חיבור ישיר של HDMI . משהו מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המחשב הבא חסר לי מארז ספק ולוח אם המחשב לצורך משחקים כבדים ללא אוברקלוק עכשיו התקציב שלי הוא 3300 אבל אפשרי להגיע עד 3800 ממולץ שלא תודה רבה ושבוע טוב Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box, יחידות 1 ₪870 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מחשב חדש מעל 2500ש"ח, יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1219 Transcend 4GB DDR3 1333Mh…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
לא הצלחתי להתקים את הדברים הבאים: PCI Simple Communications Controller unknown device מישהו יכול להגיד לי איזה מהדרריבירים מתקינים אותם: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&ServiceTag=&SystemID=VOS_N_3450&os=W764&osl=en&catid=&impid= והתקנתי את הקורא טביעות אצבע אבל אין לי את האופציה בקונטרול פנל להפעיל אותו, מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שיהיה חזק מאוד עד 6000 שקל לא כולל מסך לא מקלדת וכל השטויות האלה מחשב נטו... חשוב שיהיה חזק מאוד למשחקים תודה...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן, מתחילה ללמוד מדעי המחשב. אשמח להמלצה למחשב נייד. תודה רבה רבה מראש * מטרות המחשב? איטרנט, אופיס, תכנות * גודל המסך? 13 בערך * רזולוציית המסך? לא כל כך מבינה בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd * כונן אופטי? לא מבינה בזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה אמינה וטובה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- שיעבוד מהר
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, תתאפשר חריגה קלה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה אחריי החגים המחירים יורדים למחשב רגיל ונייד
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הי, ה hptc הישן שלי מת. יש לי הארד דיסק 3.5 של 4 טרה. אני רוצה לקנות מחשב htpc חדש. דרישות: 1. חיבור לרסיבר. 2. ניגון סרטי 4k. 3. חיבור של לפחות הארד דיסקים אחד 3.5. האם nuc עם דוקינג לשני הארדיסקים הוא הפתרון הטוב ביותר עבורי? האם מחשב אחר שיש בו מקום להארדיסק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי משחקים + סרטים. אילו חברות נחשבות היום לאמינות בתחום? האם HP אמינה, אני אישית הבנתי שיש להם הרבה בעיות חומרה... איזה מפרט מומלץ לצרכים שלי. האם ישנה חנות/כתובת אינטרנט של מקום שנחשב זול? תודה,
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-