עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי כבל לא מסוגל לצערי להריץ משחקים יותר ולכן הגיע הזמן לשדרג, אין צורך בציוד היקפי. אני אשאר עם המארז של GigaByte שיש לי ולכן אין צורך בחדש. המסך שלי הוא Dell 2007WPF רזולוציה של 1680X1050 אין לי כוונה בשלב הזה להחליף אותו. בנוסף אין גם צורך ב HardDrive אני ממשיך עם הכונן שקניתי לא מזמן. בעיקרון התקציב יכול להשתנות במידה וזה לא מספיק. מה שחשוב לי זה רכיבים שקטים וכאלו שייצרו כמה שפחות וחום) למחשב הישן שלי כרטיס מסך 1900XT והוא עשה לי הרבה בעיות בגלל החום שלו.) חוץ מזה הייתי שמח להמלצה על כרטיס לכידת וידאו איכותי עבור הHTPC שבסלון (אין לי מושג תקציב לכרטיס כי אני לא מבין בתחום הייתי שמח להצעות Value for money) מחכה להצעות, תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? TUD HL2 crysis COD וכל המשחקים החדשים שיצאו או יצאו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך…

3. Started by ofirk12,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= אשמח לקבל דעה על המחשב שלמעלה או שמישהו יביא לי מחשב מוכן מIVORY בב"ש אשמח לקבל גם מפרט של מחשב נייח וגם נייד תקציב 2000-3000 שימושים אינטרנט,שמיעת מוזיקה,תמונות,סרטים ועבודות בתוכנות במחשב כמו WORD באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? וינדוס XP או 7 האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא אפשרויות רכישה IVORY את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? מחשב מוכן ללא הרכבה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. אני אשמח למפרט מעניין עם דגש על מאיץ גרפי.. גם מארז של Therlmatech נחמד עם גישה לשני מאוורים של זלמן.. אין צורך במסך יש לי בגודל 22 אינץ' חשוב מאוד מערכת הקירור של המחשב כי אני במרתף והמחשב נוטה להתחמם יתר על המידה... אפשר לחרוג ל6500 שקל אבל לא יותר...

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מרכיב לאחותי מחשב שאמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש קל בphotoshop (התוכנה לוקחת משאבים אבל אחותי לא מבצעת פעולות מתקדמות/מורכבות בתוכנה...) שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. בניתי מפרט שמתבסס על מפרט מומלץ: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133168&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D זה מה שיצא: ₪367 מעבד AMD Athlon II X2 260 Box ₪425 לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪197 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪227 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 …

6. Started by Evilized,

המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס פה ושם(המחשב להורים) ללא ציוד הקפי ומחברה באיזור חיפה והקריות: SKYPC נועה מחשבים TMS... אפשר חריגה של 50 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  7. יצא לפני כמה ימים, היום גיליתי ולא ראיתי שפירסמו פה. לעוד פרטים: http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=22670

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by metalcrusher,

אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים+, בסביבות ה 4K. אחרי חיפושים וסינונים קפדניים, הגעתי למסקנה ששני הדגמים האלו יתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר: Acer www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=10551 Toshiba www.kama.co.il/guides.php?id=5957 מי לדעתכם יותר טוב?

9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? עדיף 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא ובמילים פשוטות- מחשב משרדי ברמה גבוהה, שיהיה מהיר, חזק, שלא יתקע, אמין ועם אחריות... יריץ וינדוס. בנוסף גם חשוב לי לפחות i5.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  10. היי חברים, התקציב שלי הוא בין 3000-5000. אני לא רוצה מחשב לגיימרים אבל אני צריך כרטיס מסך נורמלי (ואפילו מעדיף אחד טוב) כי אני מידי פעם רואה דרך המחשב נייד סרטים במסכים של 24" ושל 50". בעיקר אני רוצה שהוא ירוץ מאד מהר באינטרנט וגם כשהוינדוס עולה. אני גם צריך שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות כמו SOLID WORKS. זיכרון מינימום 8GB מבחינת כונן קשיח 500GB-1TB אני חושב שיספיק אם כי שמעתי ש SSD הזה ממש טוב אז בגלל שSSD יקר יחסית אני חושב שאסתפק בגג 500 GB או דרגה אחת פחות אפילו. מבחינת מעבד אני מעדיף של אינטל (אולי אוכל להשיג דרך החברה (אינטל) מעבד שיעלה לי יותר זול). לסיכום אני רוצה שהמחשב יריץ ממש טוב סרטים ולא יתקע וירוץ ממש טוב באינ…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. אורח פיש
    Started by אורח פיש,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהרכבתי תוך עזרה במפרטים המומלצים מהאתר. המחשב מיועד לגיימינג ועריכת סאונד: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=110905 כמו כן, האם יש חנויות מחשבים מומלצות בצפון הארץ (איזור כרמיאל)? תודה!

12. <blockquote>אחרי 4 שנים של שירות נאמן, נשרף לי הכרטיס מסך(nVidia 9800GT); אז החלטתי לשדרג. אני לא באמת יודע מה היו הפיתוחים ב3 שנים האחרונות, ובגלל זה אני מתייעץ איתכם. החלקים אותם אני רוצה להשאיר: -מארז CM690 + כמה מאווררים של Arcticc -דיסקים קשיחים(1T+500GB של WD) -כונן DVD, מן הסתם. חלקים שאני לא יודע אם כדאי להחליף או לא: -ספק כוח Corsair cmpsu 450w (כבר בן 4) -זכרונות 2x2GB 800Mhz (כבר נחשבים איטיים, לא?) -קירור מעבד AC Freezer 64 Pro שאני לא יודע אם עדיין רלוונטי בקיצור, אני צריך מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך;+חלקים נוספים אם צריך(ספק כוח, זכרונות,...). *דבר חשוב - הכרטיס מסך הקודם הגיע עם מאוורר של ZALMAN. עשה רעש נוראי, אז אם אפשר להמנע מחלקים רועשים למיניהם. המח…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בקו-אופ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Portal 2, L4D, L4D2, Borderlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, 5 בערך, רק שלא יהיה כמו שואב אבק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שד…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by leviyog,

* משקל רצוי - פחות חשוב לי כרגע *גודל מסך - 15.6 אינצ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. רוב הזמן העבודה עם המחשב תיהיה בסביבת מקורות חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות - לא חובה, רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מה הסטנדרט היום? אני מניח ש0.5T יספיק לי.... * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד מס' דברים חשובים מבחינתי - *יכולת הרצת תוכנות עיבוד תמונה - לייטרום / פוטושופ וכו' (לא הולך להוציא מהן את המיץ).*מסך טוב (מה זה טוב? אחד שלא ישנה את הצבעים שלו בכל זוויות שהוא זז למעלה / למ…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. דרישות: "Ultrabook 12-14 - לא חייב שיהיה באיזור הקילו וקצת, אפשר גם 2 קילו וקצת אם יש דגם כזה שכדאי לקנות אותו. כונן SSD - רצוי שלא יהיה 20-30GB (כמו אסוס ועוד חברות שמציעות כונן מאוד קטן וכונן HD רגיל גדול) אלא 128/256, אין לי בעיה להשתמש בכונן חיצוני בשביל סרטים/סדרות. 8GB RAM או לפחות אופציה לשדרג ל-8 במחיר סביר. מעבד i7 (למרות שאני לא מאמין שזה יכנס במחיר) או i5 ivy bridge. אם צריך עוד קצת תקציב כדי לקבל משהו ממש טוב אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  16. היי חברה אני כבר הרבה זמן לא בעניין של הדברים האלה ולכן כבר לא מבין וצריך את עצתכם. אני רוצה לרכוש מחשב גיימניג חדש ללא הכרטיס מסך. למה? כי אני אקנה אותו בחו"ל ולכן עדיין צריך הצעה לכרטיס, אך שהוא לא יכלל במחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב-500 ש"ח אבל אני מעוניין בהכי HIGH END שאפשר, לכן לא לעשות בפחות מ-4800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. מחפש סוללה חליפית לנייד הנ"ל, מצאתי חנויות המוכרות סוללות חליפיות ל Sony Vaio, אבל לא לדגם הספציפי שלי. 1. היכן ניתן למצוא ולרכוש סוללה חליפית לדגם הנ"ל? 2. במידה ואין בארץ, האם ניתן להזמין מחו"ל ללא בעיה כלשהי עם נושא ההתאמה לחשמל? (זו הרי הסוללה, לא המטען) 3. האם יש באמת סוללה מקורית? מה בערך עלותה? תודה.

18. Started by ToyMan,

האשכול הזה ללא קשר לאשכול הקודם, מפרט אחר לחבר אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING הכי כבד שאפשר וגם קצת רינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. .BORDERLANDS 2, CRYSIS 3, BATTLEFIELD 3, GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. שלום! אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ומעוניין לקנות מחשב נייד חדש ללימודים ובנוסף גם למשחקים, אמנם יש לי תקציב מסויים אבל השאיפה היא למקסימום ביצועים עם משחקים, אני לא מבין מאוד במחשבים ובייחוד לא בניידים ולכן אשמח לעזרתכם *אני כן מוכן לזוז 500 לכאן ולשם אם יש משהו טוב * מטרות המחשב? עבודה משרדית (לימודים), אינטרנט, משחקים (כבדים) , צפיה בסרטים * גודל המסך? מ אינץ'15 זה סבבה * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מ3 קילו אני מניח אבל כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל האפשר (אני אהיה הרבה בנסיעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נחוץ * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל אני מניח חצי טרה לכל הפחות... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה כונן וצורב גם לא יזיק * כונן Blu…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. Started by AriA2,

* מטרות המחשב? לימודים (תוכנות בסיסיות לא עריכה), סרטים (מאוד חשוב שיוכל להריץ סרטי HD) ואולי טיפה משחקים (קלים). * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא קריטי, לא בא לי טנק אבל 300 גרם לפה ולשם לא יהרגו אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נגיד 5 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI רצוי אבל לא על חשבון שאר המפרט. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי מאוד שיהיה מינימום מעבד i5 ושהמחשב יעבוד מהר בלי תקיעות כשאני פותח כמה …

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מתכנן בנייה של HTPC ואחת מהיכולות שאני יותר מעוניין בהן היא יכולת הקלטת תוכניות. לגבי המכונה עצמה: אני אוסף כרגע את הפרטים וקורא הרבה. בכל אופן, את ההרכבה אני אעשה והמערכת ההפעלה תהיה מבוססת Linux + פתרון כגון XBMC (כנראה). דווקא בנושא הטמעת יכולת הקלטת התוכניות אני מוצא פחות חומר באינטרנט. אני יודע שיש כרטיסי הרחבה (שלדעתי שמם המקצועי הינו PVR, או בעברית כרטיס לכידה) שקיימים לצורך שהזכרתי. עם זאת, לא מצאתי הרבה מדריכים שמדברים על הטעמה שלהם במערכת HTPC מהסוג שהזכרתי. בנוסף, בדיקה ברשתות המחשוב המוכרות גילתה לי שאותם כרטיסי לכידה לא כל כך זמינים. למישהו יש תובנה כלשהיא לגבי הנושא? האם זה "באמת" כזה סיפור למצוא כרטיס כזה ולגרום לו לעבוד באחת ממערכות הקוד הפ…

22. Started by shlomoaxe13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Old Republic, Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD Ready 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3. האם יש צורך בציו…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by ekorein,

1. מה התקציב המקסימאלי?9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ואם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (פרנסה).AFTER EFFECT,AVID,PREIMER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן,רמקולים טובים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by EroSenin,

מחשב לצרכים בסיסיים מוזיקה,קצת סרטים,פייסבוק,אינטרנט יש עדיפות לKSP אבל אם יש מפרטים טובים גם באייבורי או TMS גם טוב. לא אצל RSM בבקשה. אשמח למפרט טוב לצרכים כמו שאתם יודעים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  25. . מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - לנצל מה שיצא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימדייה, פה ושם משחקים, ופוטושופ. גלישה וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע לי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים ברמה בינונית לא הכי כבדים בעולם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.