ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
רצוי: מסך 10-12". עיצוב שמתאים לבחורה במחיר זה פלוס (אדום/ורוד). שנתיים אחריות. בטריה שמחזיקה כמה שעות ביום (6CELL) חובה, שלא תצטרך לסחוב את המטען. ורצוי אפשרות ליותר מ-1GB זיכרון.. מה הקטע של חוסר האפשרות לשדרג? הרי מספיק שיש מסנג'ר, אנטי וירוס, וסירטון יוטיוב וכבר הוא לא יסחוב.. רצוי לא מתחמם/מרעיש אבל כמה כבר אפשר לבקש.. בינתיים אחד שעונה לדרישות שראיתי הוא ה-Lenovo IdeaPad S10e.. קראתי דיווח על חום/רעש לא מוצלחים, ושניתן לשדרג את הזיכרון רק עד 1.5GB.. מדוע? עוד אפשרות הוא ה-LG X130 שגם עם שנתיים וגם ניתן להרחיב ל-2GB ואפשר לקנות בורוד. גם ה-Asus Eee 1005HA מקבל ביקורות טובות, אך רק שנה אחריות מוריד לי ממנו. כנ"ל כלפי ה-Msi Wind U100 Plus.. הייתי רוצה ללכת לחנויות כמו …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נטבוק לצורכי אינטרנט,אופיס וסרטים. יש לי כבר מחשב נייד 15.6 אבל מסתבר שהוא לא ממש נייד, בנוסף לזאת אני סובל מרגישות של עור הפנים והקרקפת שאני מול מסך גדול. לכן אני מעוניין במחשב עם מסך קטן להקטנת התופעה. מה דעתכם על זה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=912325&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן מה הדגם הכי זול ? תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
הכוונה במסתובב היא שניתן לסגור את הלפטופ כך שהמסך יהיה מופנה החוצה ואוכל לכתוב עליו כמו מחברת. ואם אפשר להתפנק, אז שתהיה מצלמה מסתובבת מובנית(כמו בDELL XPS). שתהיה בטריה חזקה ושיהיה בסביבות 10 אינצ. שיהיה חזק מבחינת מעבד וזיכרון. תקציב עד 3500 שקל(אפשרי? נטבוק סטנדרטי עולה 2K, אני מניח שעם מסך מגע זה 3.5 זה הרבה מעבר לסביר לא?)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים מחשב במחיר וגודל (וביצועים) של נטבוק אבל עם מסך מגע שניתן לכתוב עליו? אם אין עדיין דבר כזה אתם יודעים אם ומתי אמור לצאת?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי חברים, אחותי הסטודנטית החליטה שנמאס לה מהנייד הכבד שלה והיא רוצה נטבוק, אבל היא קצרה בכסף. יש לנו אפשרות להביא מארה"ב נטבוק, אז אם יש משהו כדאי ומשתלם יותר מבארץ - תשפכו. בגדול, מה שהיא צריכה זה שהוא יהיה קל, וכמה שיותר איכותי כמובן (כדי שיחזיק אצלה כמה שיותר זמן). היא הולכת להשתמש בו רק בשביל אינטרנט וכתיבה\קריאה של מאמרים. שוב - תקציב של סביבות ה-1200 שקלים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
למיטב זכרוני למי שהיה את הדגם הנ"ל נשברו צירי המסך לאחר פרק זמן די קצר עקב כשל תכנוני. אשתי זקוקה לנטבוק קליל עם מסך מגע וזה כנראה היחיד שיש - אשמח לחוות דעתכם כאן. אם הוא באמת כל כך בעייתי, אלך בלית ברירה על ה-ACER 532 המבוסס על מעבד D450 החדש (~1700 ש"ח) בצבע אדום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452203.0 עדכון למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש, גונן.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נטבוק מדגם Asus Eee1005 HA ולפתע הוא הפסיק לעלות. כאשר מפעילים אותו הוא נתקע על מסך פתיחה ואין אפשרות ללחוץ על שום כפתור. אם אני מספיק ללחוץ מאוד מהר על TAB, אז לעיתים הוא עובד למסך שחור עם פרטים על המערכת, בו כתוב שהוא כביכול מתחיל לעלות אבל מיד נתקע ושוב לא ניתן ללחוץ על כלום. מערכת ההפעלה המותקנת עליו היא Windows 7 וכרגע אני רוצה להמנע מלפרמט כי יש שם מידע חשוב. אשמח להצעות לפתרון, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נטבוק של אוקיטק בעלות של כ1400 ש"ח (מעבד אינטל אטום N270, שני גיגה RAM, כונן קשיח של 160 גיגה, ווינדוז XP - מפרט רגיל פחות או יותר) העניין הוא שאני מתלבט האם ללכת על חברה לא מוכרת או לשלם את 1900 השקלים שרוצים על נטבוק עם מפרט דומה רק של אסוס. אני חייב לציין שיש לי 2 מדפסות של אוקי ומסך מחשב של אוקיטק ואני בהחלט מרוצה. יש בכלל חשיבות ליצרן של הנטבוק? הרי כל הנטבוקים הם בעלי אותו מפרט פחות או יותר... אודה להתייחסות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקחת נטבוק של החברה הזובמחיר ממש מצחיק (חצי מחיר) למישהו יש נסיון איתם?לפי מה שהבנתי מהאינטרנט הם היצרן מחשבים הכי גדול בסין השאלה היא על האיכות דרך אגב הנטבוק שלהם נראה בדיוק כמו acer one
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כנראה פרחים ראשונים מהשיתוף בין נוקיה לאינטל http://www.crunchgear.com/2009/08/24/nokia-booklet-3g-netbook-details-coming-in-early-september/
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לשימושיים רגילים של אינטרנט ושאר הירקות. -העדפה לחיבור HDMI 2-גיגה זיכרון -שיהייה דיסק קשיח לא מפריע לי -העדפה, אם כי לא חובה, לוינדוס 7. תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, הפיליפינית של סבתא ביקשה שאני אעזור לה לקנות לפטופ/נטבוק (היא לא מבדילה) בסכום של עד 2000 שקל בערך. המטרה העיקרית שלו היא שיחות וידאו, ככה שאני מניחה שיש צורך גם לקנות חלקים נלווים. איזה מפרט הייתם ממליצים לי, והאם עדיף להתחבר עם נט-סטיק מחברות הסלולר או לפרוס שם כבר אינטרנט? (הם גרות במקום מאוד מבודד, והפיליפינית היחידה שתשתמש באינטרנט אז אני מסופקת אם כדאי לפרוס שם ADSL). תודה =)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
בן דוד שלי צריך מחשב נייד לבית הספר מכיוון שיש לו בעיות כתיבה. השימוש העיקרי יהיה אופיס\אינטרנט. שימוש משני משחקים\שירים\סרטים. אם אפשר לשים דגש על סוללה ומשקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לשנת הלימודים הבאה בא לי להחליף את הלפוטופ המזדקן שמשרת אותי. אחרי שעשיתי לעצמי קצת סדר בראש, ואחרי שיצא לי לעבוד עם ה-MSI Wind של חבר, החלטתי ש-Netbook יתאים לי מאוד. הוא נייד מאוד, מחזיק יפה על סוללה, ומתאים לדרישות שלי שהן אינטרנט, מסמכים, ומדיי פעם משחקי רשת קלים עם השותפים. בזמן שאני נמצא בדירה אני אחבר אותו למסך 22", וכשאני בדרך, 9-10" יספקו אותי לגמרי. עכשיו נשאלת השאלה איזה דגם לקנות. בעיקרון אין לי דרישות מיוחדות. ראיתי שחלקם כוללים מסך מגע. זה בהחלט נחמד, אבל אני לא רואה למה שאני אצטרך את זה מעבר לפוזה. מה ההבדלים בין הדגמים השונים? אילו דגמים נחשבים מומלצים יותר? כיוון שבשלושת החודשים הקרובים אין לי צורך במחשב חדש, אני ארכוש את המחשב רק בסביבות אוקט…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק לחברה שלי סטודנטית בתקציב מינימלי, מיועד רק להקלדה בכיתה. אני רואה שההבדל היחיד הוא באחריות, אבל המפרטים זהים לחלוטין בין דל, טושיבה, אייסר, לנובו במחיר הזה. אין הבדלים בכלל?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, לשם סקרנות בלבד חוץ מכך שכרגע הנטבוקים בדעיכה עקב עליית ה-Tablets שלדעתי לפחות, היא בזכות התלהבות ראשונית מהגד'ט "המגניב" הזה. למרות הטכנולוגיה המרשימה הזאת, שמצליחה לדחוס ציפסט לא רע בכלל עם כרטיס מסך מובנה טוב שיכול להריץ הרבה משחקים טובים (אומנם לא חדישים אבל עדיין) לא ראיתי הצלחה מסחררת - או שלא ראיתי טוב? האם לדעתכם תם עידן הנטבוקים? או כשתיהיה ירידת מחירים הנטבוקים עם טכנולוגית הION יעשו מהפך?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
^^ מה שהוא אמר ניסיתי דרך ההגדרות של העכבר בקונטרול פאנל, ביוס (עכבר מובנה..) וגם דרך DEVICE MANAGER ללא הצלחה רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש איזה תוכנה שמנטרלת ומפעילה מחדש בחיבור\ניתוק עכבר USB?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי,אז כמו שאמרתי בכותרת: חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש במחיר של 900 דולר גג,הוא צריך תמחשב לסרטים ואינטרנט אבל שגם יוכל להפעיל משחקים די כבדים. המערכת תיהיה מבוססת AMD,ויש לציין שהוא לא ירצה לעשות OC,VLOT MODDING ודברים כאלה,הוא גם לא מעוניין במארז עם תוספות של אוברקלנוקינג ומודינג(כמו יותר מידי מאוררים וחלונות וכו)-מארז פשוט כמו כן הוא רוצה מסך,עדיף LCD אבל CRT גם יתאים,והוא קונה את המחשב בארץ. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברשותי החומרה הבאה: מעבד Pentium D 920 זיכרון 4GB DDR2-800 כרטיס מסך Radeon x1600XT כשאני מנגן מדיה HD ברזולוציה 1080p אני מקבל stream מקוטע וקופץ, ומהר מאוד גם אובד הסינכרון בין הסאונד לוידאו מה אני צריך לשדרג?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150ej יש לי סרט ב HD 1080P וחיברתי את המחשב ל TV וניגנתי את הסרט הסרט קרטע לאורך כל הדרך קול + תמונה. שמתי לב שכאשר הסרט מתנגן המעבד עובר ל 100% ניצול. שאלתי היא כזו האמת באמת קשה למחשב לנגן את זה!? אולי בגלל המעבר ל TV? או שפשוט יש איזה משהוא שמכביד על המחשב? תודה רן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד עם אחריות של 3 שנים ומעלה. גודל קטן של 13.3 ומטה, כמה שיותר קטן יותר טוב, עד 2 קילו - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. כרטיס מסך בינוני מינוס ומעלה, שיאפשר משחקים לא דורשניים, אך בצורה חלקה, צריך גם לתמוך בניגון HD. דוגמא לא מחייבת: 3670. למטרות פוטושופ: מעבד core 2 סביר, 2GB כלול במחיר וקיום אפשרות הרחבה ל-4GB. יציאת DVI או HDMI אפשרות הרחבה ל320GB דיסק לפחות. צורב DVD המלצות?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-