ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1360 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Gigabyte Z390 UD כמות: 1 - מחיר: ₪ 640 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 2 - מחיר: ₪ 660 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 420 כונני SSD: ADATA XPG SSD 240GB SX8200 M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 כוננים קשיחים: Seagate HDD …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד לאבא שלי עבודה משרדית פשוטה. אני בגדול די מבין במחשבים (לא בקטע מתנשא פשוט אפשר לדבר איתי חומרה וכו) אבל יש לי שתי שאלות מכיוון שאני לא חזק בנושא הניידים. 1.מה הבעיה בחברת lenovo. שהיא זולה משמעותית אבל לא ממליצים עליה. 2. חשוב שהחמשב יעבוד בצורה מהירה השאלה על מה לתת דגש מעבד חזק יותר או מהירות וגודל זיכרון Ram ? בעיקרון התקציב זה באזור 2000-2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס מיייל * גודל המסך? 15.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? .אני חושב שלא fhd כי רוב העבודה משרדית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז לאחר שה HP שלי הלך לעולמו, אני מחפש מחליף. לאחר הסבל עם ה 15 הכבד והמסורבל, הבנתי שמחשב נייד צריך להיות נייד! ולכן אני יורד ל 13 אינץ. אהבתי את ה Ultrabookים החדשים, ובגדול זה הכיוון. מחינת התקציב אני מגביל את עצמי לכ 3K, אבל אני גמיש ומוכן להשקיע עוד טיפה במידה והנ"ל מצדיק את עצמו. * מטרות המחשב - בעיקר שימוש משרדי ואינטרנט, חיבור לטלויזיה לצורך צפיה בסרטים ומשחקים "קלים" פה ושם.. לא מצפה ממנו להריץ BF4... * גודל המסך - 13.3, עדיפות למסך מט. * רזולוציית המסך - HD 1366x768 \ FHD 1920x1080 - עדיפות ל FHD במידה ונכנס בתקציב, ללא מסך מגע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא * משקל רצוי - 1.5-2 , בעקרון כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3 שעות וצפונה *…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים של הנדסת תוכנה התקציב הוא עד 4000 אלף אשמח לקבל מכם המלצות
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום חברים, באתי לפה כי זה נראה לי המקום הכי אמין שאני יוכל לקבל תשובה לשאלתי... קניתי מחשב נייד חדש K53SV-SX318V Asus עכשיו מערכת ההפעלה שהגיעה אם המחשב היא Home Premium. הבעיה שיש לי אם מערכת ההפעלה הזאת היא שאני לא יכול לשנות Display Language.. בחרתי באנגלית אבל אני צריך משתמש נוסף ששפת המערכת בו תהיה רוסית (עבור ההורים שלי). עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין win 7 ultimate (אני מעוניין גם לפרמט את המחשב בנוסף גם ככה)? אני יכול פשוט להכניס DVD ולהריץ את ההתקנה? להריץ את ההתקנה דרך הביוס (לשנות את BOOT לDVD ראשון - האם זה יריץ את זה?) או שאני צריך לעשות משהו אחר? בדרך כלל אני לא שואל כאלה שאלות דפ"ר - אבל אני לא רוצה להדפק ללא מערכת הפעלה במיוחד שהמחשב הזה מיועד כמתנה לה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי לשדרג את אחד המחשב, ובסוף החלטתי להחליף אותו. התקציב שלי הוא באזור 1000 שקל וחשבתי על אחד מהבאים: http://ivory.co.il/product.asp?productid=159&CatCode=3 זה עולה 1125 ודגם די דומה רק עם PD805: http://ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode=1 המחשב שלי כרגע(לא זה שיוחלף) זה אתלון 1900+ עם 512MB ובעקרון זה לא כל כך נורא, לפעמים קצת בעיות של איטיות אבל רוב הזמן עובד בסדר גמור. האם הסמפרון שבלינק טוב משמעותית מהאתלון? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בפנטיום? אציין שהשימוש במחשב הוא לאינטרנט\מולטימדיה\עבודה משרדית, אבל בד"כ רצים המון דברים בו זמנית(דפדפן, אופיס, ביטורנט, אימיול, מסנג'ר, ICQ, נגן סרטים, נגן מוסיקה וכו') ושמבחינת הזכרון לא אמורה להיות בעיה, ואם ת…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
הי רציתי לקבל הערכה במכה אני יכול למכור את המחשב שלי מעבד: core i7 930 2800MHZ לוח אם: asus p6t se זכרון: DDR3 6GB Triple Chanel . כונן כשיח: 1TB WD כרטיס מסך: ati hd6850 2GB של חברת sapphire ספק 625W של חברת sapphire צורב DVD ומארז
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם! אני קונה מחשב בימים הקרובים,לאבא שלי יש חבר שהוא תכנאי,אבא שלי רוצה שהמחשב יהיה במחיר שהתכנאי קונה את הסחורה נסו לשער את המחיר הסביר אז ככה זהו המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1033 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤501 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הנעוץ, אבל עבר זמן מאז ספטמבר 2009. אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= המחשב מיועד לשימוש באופיס ואינטרנט בלבד (אין צורך אפילו שינגן סרטים ומוזיקה). ידוע לי מה הדעה הרווחת על אייבורי, אבל קניתי מהם בעבר ולא התאכזבתי, אז תחסכו ממני את הביקורת על החנות... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה המחשב צריך להיות שקט לחלוטין!!! שיהיה לו כרטיס מסך טוב שיהיה אפשר לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה. חשבתי על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7000.asp אם למישהו יש הצעות אחרות אז בכיף חנות באיזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי חברה אני חדש פה ורציתי שתמיעו לי מפרט למשחב טוב שיוכל להריץ ויסטה בקלות ועדיין לא יחרוג מ2800 שח (ללא מסך וללא כרטיס מסך מכיוון שלי יש כבר 7300GT)
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב LG X110 שיש לו בעיה כשהוא עולה מתקבלת שגיאה בSYSTEM שחסר איזהשהו קובץ יש איכשהו דרך להגיע למחיצת שיחזור במחשב הזה ומשם לעשות פירמוט מסודר??? אם לא איך? יש לי את הסידקים המקוריים אבל אין לי כונן נייד ובמחשב עצמו אין כונן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה מה כדי amd or intel וכמו שאמרתי בסביבות 4200 תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
דברים שחשובים: מסך 15 LED CDROM זמן סוללה. מעבר לזה, לא ממש משנה תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מחשב במחיר הנ"ל המערכת צריכה להיות בלי מסך, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים שיוצאים לשוק מחשב במחיר כזה יוכל לעמוד בדרישות נכון? אודה לכם אם תכתבו לי מפרט, ואם יש פה חילוקי דיעות בין אינטל לAMD אשמח אם תסבירו למה עדיף כל אחד... תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני לא צריך מחשב חזק... המחשב יהיה לעבודות כתיבה ושמיעת שירים בלבד.. אני בן אדם שאוהב תמיד לקנות חדש אז אל תדברו איתי על יד שנייה כמה כסף אני צריך? ומה מומלץ? אה ודבר אחד חשוב לי אני צריך שיהיה הרבה מקום להרבה שירים. (בסיביבות 80 GB רק לשירים..) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלוםרב, אחותי סיימה לא מכבר את לימודה כמעצבת גראפית ופנים. היא התחילה לעבוד מהבית והיא צריכה מחשב. המשימה לקנייתנו לפלה עלי כי אין לה מושג והאמת גם לי לא ממש. קיבלתי מפרט שנראה לי חזר מספיק ולא יקר, מה דעתכם עליו? פרטים: אחריות: מחיר: מארז ezicool k100 12 לוח אם intel/gigabyte/asus p35 36 מעבד intel core2duo 6550 1333 mhz 36 זיכרון 1024 mb ddr2 800 36 כרטיס מסך 8600 gt 256 mb ddr3 36 כרטיס קול opti 6.1 36 דיסק קשיח hitachi/wd 250gb sata2 16mb 36 כונן תקליטורים 12 צורב dvd x-18 lg/philips 12 מקלדת multimedia 12 עכבר multimedia 12 רמקולים 12 כונן פלופי 12 תוספות: מסך philips 190cw/lg1953/ 1:3000/ 19" 36 מדפסת …
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי למשחקים + לימודים זקוק למחשב + מסך + מקלדת עכבר. התקציב 4000 ש"ח תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי חברים, הנה לינק למפרט: http://winprice.co.il/Product.asp?Pid=2959JXG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 יצרן: Lenovo גודל מסך: אינטש 12.1 טווח מחירים: 2000-3000 גודל דיסק: 320GB מפרט טכני דגם: S12-2 Black MTM: 2959JXG מק"ט: M19JXIM מעבד: Intel ATOM N270 1.60GHz זיכרון: 1GB DDR2 כונן אופטי: ללא זיכרון: 160GB SATA מסך: "12.1 WXGA 1280*800 LED כרטיס מסך: GMA950 מצלמה: כלול תקשורת ואלחוטיות: 10/100 Mb BCM4312 Bluetooth סוללה: 6Cell משקל: 1.55 ק"ג מערכת הפעלה: Xp Home אחריות: שנה באופן כללי מחפש מחשב קטן וקל - עד 2000 ש"ח מקסימום, מסך גודל 12' הוא ממש אפשרות טובה, אם אין ברירה אפשר גם 10'. אולי תוכלו להמליץ על ניידים אחרים? המטרה היא אופיס ואינטרנט. ושלא יתקע או יהיה איטי בה…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לשפר את המחשב אחרי 4 שנים קשות של משחקים, נשרף לי הכרטיס מסך לפני כמספר חודשים ולא הייתה הדחיפות לתקן, הבקשה שלי היא האם המפרט הנוכחי יחזיק מעמד או שצריך לשפר יותר מהכרטיס מסך: MSI GeForce GTX460, 2GB, GDDR5, 256bits ב625 שח וכונן קשיח שהיה מלא בזבל: Seagate 3.5" 80GB PATA Cache 2MB 380215A ב313שח באתר שממנו חושב לקנות יש גם מבצע עם זיכרון 4GB בזול..אז אם זה יעזור המחשב מיועד למשחקים כמו DODS, BATTLEFIELD BADCOMPANY2, BATTLEFIELD3 אם ירוץ בסדר התקציב שמוכן להשקיע זה בסביבות ה1000 עם חריגה מועטה, בבקשה עזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
השאלה היא ככל אצבע - האם קנייה בארה"ב (לרבות הרחבת האחריות לארץ) הינה זולה משמעותית מקנייה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים עם אותו מחשב (אולי יותר). המחשב מיועד לשימושים ביתיים, מוזיקה סרטים ואינטרנט. קצת משחקים (המקסימום שהוא יגיע איתו זה אולי פיפא), לכן אין צורך בכרטיס מסך נפרד. שמעתי שיצאה ערכת שבבים חדשה עם OB איכותי, יש חיה כזו? במחיר צריך לכלול גם מסך LCD איכותי (19"). כמובן גם ציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) ואין צורך בצורב דיוידי. תודה רבה לכם, דוד.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? nvidia asus gtx550 ti 1 gb ddr5 יש לי ספק כח 500W זה מספיק? ואיך הכרטיס עצמו?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, DOTA 2 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מטרת המחשב: מחשב לשימוש בכיתת לימוד (שימוש באופיס ובאינטרנט בעיקר) + סרטים\סדרות HD .. מעדיף מחשב יחסית "חזק" עם כרטיס מסך טוב גודל מסך : 15 לפחות משקל רצוי: לא כזה קריטי אבל כמובן כמה שפחות האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן זמן סוללה לפחות 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB. ו HDMI בלוטות: כן כונן קשיח: חצי טרה צורב: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. העדפה לחברה? לא. תקציב: 4000 4500 תודה!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-