ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שיהיה לו גיגה זכרון או 512 והרבה גיגה ואינטרנט אלחוטי תודה לעוזרים אני הולך לקנות היום
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים קניתי acer 5633. המחשב הגיע עם Vista Home Premium, 32 bit, בעברית... הבנתי שאני יכול להשתמש בסיריאל שלי כדי להתקין Home Premium 64 bit באנגלית. עכשיו לשאלה: אין לי בעיה בהתקנה של המערכת החדשה, אבל הבנתי שכדאי לי לגבות את המערכת הנוכחית, מכלמיני סיבות. כמו שאתם יודעים, היום לא מקבלים דיסק התקנה, אלא המחשב בא עם מערכת הפעלה חצי מותקנת, ומחיצת גיבוי ניסתרת. עד כמה שאני מבין, אני צריך ליצור איזשהו אימג' של המחיצה הזו - ופה הבעיה. איך בדיוק אני עושה את זה? השתמשתי בתוכנת גיבוי של acer שבאה עם המחשב (היא נקראת eRecovery), וזה יצר לי קובץ גיבוי של משהו כמו 4 ג'יגה. האם זה כל מה שאני צריך לצרוב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי הוא כזה: 1.5GB RAM DDR1 400+ MHZ X600 readon series 256mb 330GB hard disc pentium 4 3.0 GHZ קניתי את המחשב הזה לפני קצת יותר משנה. עכשיו תראו, אני גיימר והיום כל משחק חדש שיוצא אני לא יכול לשחק חלק! סתם לדוגמא המשחק spiderman 3 זוחללללל אצלי.... אפילו CALL OF DUTY 2 אני לא יכול לשחק 100% חלק על מקיסמום גרפיקה... אני צריך להוריד לשימוש לDX7 כדי לשחק חלק...(שהוא יצא בכלל לפני כמה שנים...) בקיצור אני מאוד מבואס מהמחשב שלי מהבחינה הזאת(משחקים). אז השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך לשדרג ולמה לשדרג וכמה יעלה השידרוג? (בשביל שכל משחק ירוץ אצלי חלק על מקסימום) ארקדי.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אחי רוצה לקנות מחשב נייד לצורכי עבודה, כלומר, שיהיה חזק ומתאים לעריכת תמונות ווידאו: כול החיבורים הדיגיטליים הקיימים, כונן קשיח גדול מספיק, מעבד חזק, כרטיס מסך (ידוע לי, שקיימים כרטיסי מסך מיוחדים לצורך הנ"ל, אך האם ישנם כאלה גם למחשבים ניידים? והאם יש צורך באחד כזה, או שמא אפשר להסתפק בכרטיס מסך רגיל?), מסך טוב (אני מניח שלא TN?). המחשב אינו לצורך משחקים, אך, אם זה אפשרי שגם יתמוך במשחקים חדשים וכבדים, מה טוב! ואינטרנט אלחוטי, אך אני מניח שזה מובן מאליו. מה הרכיבים החשובים ביותר לעבודה מסוג כזה? האם כיסיתי את הכול? נוסף לכך, האם התקופה הקרובה היא תקופה טובה לקניית מחשב נייד, או שמא בקרוב תצא טכנולוגיה חדשה / תהא ירידת מחירים? (ברור לי שיוצאות טכנולוגיות חדש…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני גר בראשון לציון, ושוקל לקנות מחשב מחנות בעיר אחרת בהזמנה דרך האינטרנט. לאחר הקנייה צפוי שיהיו מספר בעיות/סיבות אחרות שיעלו את הצורך לקחת את המחשב ולנסוע איתו לחנות בה קניתי אותו. איך אתם מתגברים על בעיות כאלה? כמה מכם באמת טורחים להגיע אל אותה חנות ממנה קניתם את המחשב כדי שיטפלו בו? מומלץ/לא מומלץ לקחת את המחשב לחנויות אחרות כדי לחסוך את הנסיעה? תודה לכולם :]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלם חבר'ה! אני כרגע בארהב והחלטתי שיש צורך בנייד. גם כדי להעביר את הזמן וגם ללימודים באוקטובר (הנדסת תקשורת למתעניינים). בכל מיקרה- אני בור וארץ בתחום. מה שכן אני צריך מחשב טוב שידע להריץ גם משחקים מפעם לפעם. כמו כן אין לי מושג לגבי מחירים וטכנולוגיות, אתרים או רשתוץ שאפשר לרכוש בהם..נאדה. כמובן שהצצתי והלפטופים נורא זולים כאן אך עדיין אין לי שמץ של מושג מה אני צריך.. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני צריך מחשב לצורכי עבודה , אבל בעתיד (הלא רחוק) יהיה לי Geforce 8800 , אז אני מחפש לקנות מחשב שיוכל לתת לי מענה הולם לכרטיס מסך הזה שיהיה לי בעתיד. מעבד אני מעדיף INTEL CORE 2 DUO . ולגבי לוח אם אני לא מבין למה טווח המחירים כל כך גדול , האם עם לוח אם ב300 ש"ח אני לא אוכל להנות מהכרטיס מסך ומהמעבד כפול הליבה בצורה המלאה ? אם אפשר גם להוריד בכמה שיותר דברים אבל שיהיה ניתן לשדרג בעתיד (למשל בזכרונות) , ואיזה זיכרון כדאי לקחת כדי לנצל את המשחקים העתידיים ב DX10 ? (האם DDR2 667 יהיה טוב ? ) כמו כן אני לא צריך מסך וכונני דיסקים. תודה מראש , תומר
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, על איזה מפרט אתם ממליצים לי ללכת מחיר - 5,000 תודה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין 2 ניידים באותו מחיר- 3000 ש"ח. הראשון IBM T40 מתצוגה מעבד: מעבד:Intel Pentium Centerino M מהירות מעבד1.5 GHz זיכרון: נפח זיכרון : 512 MB מקסימום להרחבה:1024MB טכנולוגיה:DDR-SDRAM DDRRAM תצוגה: שטח תצוגה:14.1 in טכנולוגיה: Active Matrix LCD TFT רזולוציה: x768 XGA 1024 מולטימדיה: אינטגרציית וידאו: כרטיס זיכרון וידאו מותקן:16 MB Video Bus: AGP 4X כרטיס קול: Digital Audio 16-bit כוננים: כונן: CD דיסק קשיח: 40 GB תכונות: התקני קלט: מקלדת,Touchpad,Track Stick כרטיס רשת מובנה: Ethernet 10/100 Mbps יציאות וכניסות: מודם 56k V.90 כרטיס רשת Wireless+ LAN Network Access יציאות USB 2 ומע' הפעלה WINDOWS XP אחריות שנה של IBM השני: MSI חדש מעבד: מעבד:פנטיום M…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1GB Kingston 2X 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II NZXT TRINITY w/o PSU Enermax Liberty 400W מה דעתכם על המפרט? האם הספק יחזיק את המחשב? יצא 4900 ש"ח~
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בבניית מחשבים, אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב 5500 ש"ח עם עדיפות לכרטיס מסך טוב, אני לא צריך הארדיסק מיוחד (80-120 גיגה יספיק), זהו בעקרון... מקווה שתעזרו אלון
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני לפני בחירת נייד וחשקה נפשי בדל inspiron 6400 כתוב שם שהמעבד הוא: Intel® CoreTM Duo processor T2250 האם הכוונה למעבד בטכנולוגיה המתקדמת יותר או שזה המעבד בו אינטל "הלחימה" מעבד למעבד נוסף רק כדי לצאת לשוק עם אחד ליבה כפולה? עזרה דחופה בבקשה, תודה, SPC
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
למטרות משחקים עם מסך 15.4 מהחנויות הבאות http://www.walmart.com http://www.costco.com http://www.circuitcity.com/ www.outpost.com www.circuitcity.com www.target.com www.compusa.com או כל רשת אחרת באיזור קליפורניה (חנות ממשית). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש מחשב נייד של HP עם המפרט הבא מארה"ב ב 7000 ש"ח כולל מיסים? 2gb ראם 100GB דיסקשיח 5400 מעבד 1.6 דואל קור 126MB dedicated כרטיס מסך 15.4 מסך
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשחקים כבדים שיעבוד רצוף עם כמה שיותר זיכרון חשבתי על E6320 ועשות OC ל3GHZ 8800GTS 640 לוח אם של שיתאים ל1333FSB שלGB זיכרון כמה שיותר 667 יספיק למשחקים מארז ארורה חייב של GB ספק אני קונה בנפרד של TT מהסדרה של הTP 600W ב560ש"ח מKSP מסך של DELL 20" WIDE
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שאיפה: שיחזיק לפחות 3-4 שנים ללא בעיות מיוחדות כולל ויסטה ייעוד: ביתי, צפיה בסרטים + המרות בשימוש החומרה הקיימת ללא צורך בכרטיסים מקצועיים למטרה הנ"ל. שידרוגים עתידיים: תוספת זיכרון (שאיפה לעבוד ללא קובץ החלפה) כ. מסך מרמה בינוני ++ מעבד: INTEL Core 2 Duo E6600 2.40GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y זיכרון כפול: DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 לוח: ? דיסק: SEAGATE Barracuda 250GB SATA2 NCQ 7200RPM 16MB 5Y צורב DVD: ? מארז: ? ספק כוח: THERMALTAKE TR2 420W PFC ATX2.01 W0061RI 2Y או HEC 500W HEC-500TDT 20/24PIN 2*FAN, 2* SATA, 1* SLI המצלה ללוח עם כ. מסך + כ. קול מובנה עם ציפסט הטוב ביותר למעבד הנ"ל. צורב, איזה מומלץ? מארז: מעוניין עם מאוור גדול מהצד לאיוורור מיטבי. …
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1GB DDR2 (667MHz,Up to 4GB) או 512MB*2 DDR2(DDRII 667z, Dual Channel Support , Up to 4GB ) אני מדבר על הדגמים האלו של LG : P1-KP11E ו P1-JACKE תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000~ ש"ח וחריגות קטנות אפשריות במידה שהן שוות את השיפור בביצועים. המחשב מיועד למשחקים כבדים. אני לא זקוק לציוד היקפי וכונני תקליטורים\תקליטונים או צורב, לא זקוק לדיסק קשיח של יותר מ150GB~ ואין לי צורך בכרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחלקים או חברות מסויימות. ממש לא אכפת לי מאיך שהמחשב נראה. אני לא זקוק לתוכנות, כן זקוק להרכבה במעבדה (לפחות של לוח האם והמעבד) לא יצא לי להתנסות בOC אבל אני מוכן לנסות אם זה לא מצריך התקנה של ציוד קירור נוסף או סיכונים מיותרים. תמיכה בDX10 לא חשובה לי, אני מעדיף לשדרג את כרטיס המסך כאשר התאימות תהייה טובה יותר. תודה מראש לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך יעוץ למישהו (אני) שלא מבין בכלל במחשבים . אני קיבלתי פה כבר עצה אבל המצב השתנה קצת מאז. אני צריך עצה למפרט למחשב שיפעל בן זונה בתפקוד היומ יומי - אייסיקיו אינטרנט ושיט כזה. אבל שיהייה גם אם אופצייה להפעלת תוכנות עריכת סרטים פשוטות. אני צריך גם חיבור וכרטיס פייר וייר. והאם אני צריך ספק כוח או מקרר למעבד? אין צורך במסך ורמקולים. יש צורך במקלדת ועכבר . עדיף מחשב כמובן כמה שטוב אם משך חיים רב כאפשר. אשמח גגם אם תגידו לי מה החסרונות של המחשב המוצא זה המסך שיש לי אם זה משמעותי- מסך מחשב דק ''SAMSUNG DVI/RGB 5ms 1:700 LCD 19. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זה מפרט שאני בניתי עכשיו, לפי דעתי יצא לי נחמד אבל אני לא מבין גדול בעניין אפילו אחרי שחרשתי את הפורום הזה קשות מה דעתכם ? מה אפשר לשפר ? אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח אם תסבירו גם ביחס למפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6320 1.86Ghz Conroe 4MB Cache OEM E6320T ¤ 939 לוחות אם Abit IL9 Pro IL9P ¤ 434 1 קירור למעבד Thermaltake Silent 775 ¤ 136 1 מארזים Winsis WB-13 Silver/Black Screwless 2x120mm V-Tube NO PSU ¤ 168 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 206 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 293 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Bulk ¤ 752 1 מחיר : ¤ 2928 מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקים עד 3500 ¤ ללא מסך , רמקולים , עכבר , מקלדת וצורב יש לי צורב אנ'לא צריך עוד אחד תודה :-) ראיתי את מה שיש פה במפרטים באתר ואני לא מהמבינים הגדולים ואמרתי אולי יש לכם עוד הצעות שאני אשמח לשמוע. לא אעשה OC כמו שכבר אני מנחש שהבנתם כשאמרתי שאנ'לא מהמבינים הגדולים..ולא נעול על שום דבר..אולי על 2 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, דיברתי עם אמא שלי ,והחלטנו (90%) שאני קונה מחשב בחנות : IqPc http://www.iqpc.co.il אני נוסע לחנות שנמצאת באשדוד מדפיס את המפרט ואומר להם שירכיבו לי את המפרט שתביאו לי. מטרות המחשב : * גלישה באינטרנט. [מהירות הגלישה 1.5 מגה] * משחקים כבדים. [קארבון,ג'יטיאי החדש,צי הנינג'ה,קאונטר סטרייק,ועוד..] * הפעלת תוכנות הרצת תוכנות יחד למשל סקייפי עם דפדפן. [סקייפי,איסיקיו,דפדפן אקספלור,תוכנות כבודות] * מוזיקה האזנה לשירים מוזיקה [לא צריך כרטיס קול מפואר רגיל אבל טוב איכות יפה] תקציב: 3.000 אפשרות חריגה: אך ורק ב 100 שקלים,לא יותר אסור לי. קניית המחשב: נסיעה ולקיחה מהחנות . עדיפות,הערות: גדלתי עם מעבדי Intel אני מקווה תוכלו לבנות לי מפרט טוב בתקציב הנמוך הזה עם מעבד Intel Duol C…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בשביל חבר של חבר - מחשב לזוג קשישים, עד 3000 ש"ח (כולל מסך) המפרט מ ZED מחשבים http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836 מארז - ATX 450W X6USB לוח אם - GIGABYTE INTEL 945 מעבד - INTEL CORE 2 DOU CONROE E-4300 זיכרון -512MB PC5300 DDRII 667MHZ כ.מסך-INTEL 950 UP TO 256MB כ.קול-מיקצועי הכולל 8 ערוצים כ.רשת-GIGABYTE 1000/100/10 ד.קשיח - 160GB SATAII כונן - DVDRW X18 SAMSUNG/NEC מסך -LG LCD19 L1919S 1:2000\5MS מקלדת+עכבר אלחוטי MICROSOFT דגם-1000 במתנה! רמקולים+מגבר פנימי 420W מצלמת אינטרנט+אנטי וירוס 2007 ----------- 2799 ש"ח בסה"כ (לא כולל הרכבה לפי מה שאני מבין, ולא כולל מערכת הפעלה) ב-4 תשלומים ללא ריבית. איך אפשר לשפר במסגרת התקציב ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
[כותרת], המחשב הכי חזק יחסית למחיר תודה רבה, שבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא(פעם ראשונה שאני מרכיב מפרט),מכיוון שהרכיבים כולם יקרים, מסך(CRT בן 3) אני לא מחליף,עכבר מקלדת אני לא מחליף,רמקולים(ישנים של קריאייטיב,אבל עובדים כמו תותחים) אני לא מחליף,דיסקים קשיחים(SATA 1 בנפחים 80 ו-160 ) לא מחליף וCD/DVD ROM אני לא מחליף(צורב DVD)(כל אלה אני אשדרג בהדרגה כשיהיה לי כסף לכך): יעוד:משחקים,נסיונות באוברקלוק(חדש בתחום),תכנות,שימוש יומיומי(מסנג'ר שיטוט באינטרנט),וכמובן שיהיה מוכן ומותאם לVISTA ויהיה מסוגל להריץ בעתיד DX10 מעבד: Intel core 2 duo E4300 כ-700 ש"ח כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS 320MB sparkle PCIe כ-1650 ש"ח לוח אם: Asus P5B Deluxe כ-1100 ש"ח זכרון: OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL3 כ-1400 ש"ח ספק(שיהיה מוכן גם לSLI וגם לריבוי מאוור…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-