ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשרי לא חייב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש בהתאם לדרישות * מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים וטורנט * גודל המסך - בין 13.3 ל15.6 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - עד 2.3 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD כונן אופטי- לא קריטי * לפחות 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,סוף סוף אני עובר למחשב נייד ואני צריך את עזרתכם! עד סוף חודש הבא יש לי הזדמנות לקנות באר"הב מחשב נייד,התקציב שלי שם הוא בן 800 ל950 דולר,שלפי מה שהבנתי יחסית למחירים בארץ זה מחשב בשווי 4500-5000 שקל. הדרישות מהמחשב : *עיקר השימוש בו הוא יצירת מוזיקה עם תוכנות כמו קיובייס,ועריכת תמונות עם פוטושופ וכו'...בקצרה,הכי חשוב שיתמודד יפה עם תוכנות כבדות מהסוג הנ"ל. *מלבד זה,כמובן שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה ושישרת את שאר הצרכים הבסיסים כמו אינטרנט,אגירת מוזיקה וכו'... קיבלתי המלצה למחשב מסוג dell xps 15inch 15 אינץ זה גודל המסך שאני מחפש,אך לגבי המחשב,נראה לי שהוא יותר לכיוון של המשחקים והגיימריפפ ופחות לצרכים שאני מחפש,לא? בכל אופן,אני צריך המלצות למחשב שיענה על הנ"ל.הב…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאנטרנט מהיר באמצעות מודם פנימי. כעת רכשתי מחשב נייד ואני רוצה לגלוש באנטרנט בתוך הבית, מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת? ועוד שאלה - כונן הCD במחשב הנייד נפתח לי באיטיות ואני גם תומך בו בידי על מנת שיפתח וייסגר? האם זה נורמלי וכך זה צריך להיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אהלן טוב קניתי מחשב לפני שנתיים, אולי יותר... אחלה מחשב עד היום מריץ לי משחקים כבדים והכל, אבל אני מרגיש שצריך לקנות חדש אז ככה, מארז אני לא צריך (יש לי את ה9 HUNDRED של ANTEC) ספק גם יש לי: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=373065&prodlist=dealnews וכרטיס מסך Radeon X1800 GTO 256MB (אז חסכתי לי כמה אלפים...) בקיצור אני רוצה זיכרון שיהיה 2 ג'יגה 120GB הר דיסק ושיהיה SATA אינטל! רק אינטל...כמובן הדואל קור (אגב אם לדעתכם עדיף את הAMD החדשים אז סבבה, פשוט עד היום הייתי עם AMD ואני מעדיף לנסות קצת את INTEL כי לא ממש התלהבתי מAMD חוץ מיזה שהם יותר זולים מINTEL) אמממ... וזהו נראה לי... עכשיו סתם שאלה לא קשורה, פשוט כבר איבדתי את הכיוון עם הדואל ק…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מישהו כאן, יכול לארגן אולי טבלת השוואות של הכרטיסי מסך? INTEL לעומת ATI לעומת NVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤535 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ¤289 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38462 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤139 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170AB מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ¤227 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6K31 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤118 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AC-FREEZER-64-PRO הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד)…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שימושים : משחקים ברזולוציה נמוכה סרטים אינטרנט 1GB זכרון צורב DVD המחשב לא יהיה נייד במיוחד אין חשיבות למשקל וזמן בטרייה הרד דיסק מספיק 80GB בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד בן 14 משחקים קלים סימס ניד פור ספיד ודומים להם המסך צריך להיות איכותי עד כמה שאפשר כמו כן ציוד היקפי נדרש רמקולים סבירים ומקלדת עכבר בנוסף רצוי שיהיה שירות באזור אשדוד והסביבה תודה רבה אשמח לקבל מפרטים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי אני קונה מחשב חדש ואני לא ממש מבין בחומרה אז חשבתי לפנות לעזרה באתר הזה אני בעיקרון רוב הזמן פשוט גולש באינטרנט, רואה הרבה יו-טיוב וגם מתכנת הרבה. אז אני צריך מחשב שידלק במהירות ושהתוכנות יוכלו להיפתח במהירות, וגם שיוכל להריץ הרבה פעולות ביחד בלי להתקע.אני גם צריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות בלי, כלומר שלאחר כמה שנים הוא לא יתחיל להתקע מאוד וייקח לו הרבה זמן לבצע פעולות פשוטות. אבל אני גם צריך שהוא יוכל להריץ משחקים כמו BatlleField בתצוגה סבירה וללא לאגים. בקשר למחיר, אם אפשר שיהיה פחות מ3500 שקל תודה לכל העונים ואם תוכלו בבקשה עם המפרט שאתם מציעים לכתוב גם מה היתרונות של המפרט.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תמצאו מפרט למחשב לסטודנט לשימושים בינוניים (אופיס, סרטים, הורדת קבצים, משחקים עם גרפיקה פשוטה - רצוי כרטיס מסך סביר) בעלות של כ-3000 ש"ח כולל הכל (חוץ ממסך). אני יודע שהמחיר קצת נמוך, אבל האם לדעתכם ניתן להרכיב מחשב טוב במחיר הנ"ל ???? תודה,
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישו יכול להכין לי בבקשה מפרט של הדברים הבאים: 1. עד 4500 ש"ח ניתן לחרוג עד 4800 ככה 2.משחקים שירוצו מצויין עליו וגם שתומך תבכני HD 3.לא צריך ציוד הקפי. 5. שהמחשב יהיה שקט עד 8 ככה. שיוכל לתמוך בעתיד גם בעוד כרטיסי זיכרון... ומארז שיהיה יפה חח עד 600 ש"ח ככה עם אורות ולא יהיה דלת עם מנעול בכונן דיסקים.3.. וצורב מהיר... תודה רבה לכולםם
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1419/1391 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 813/797 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe MR928X3GD5G - MSI - RADEO…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?:3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: - מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: כל החדשים. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.:אין צורך בציוד היקפי האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:אין צורך בכרטיס מסך(R9 280X),ספק(Seasonic 800…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב נייד לא למשחקים\כל השטיות האחרות בישביל עבודה (תכניתן בסביבת מחשב JAVA,++C...) אבל שיהיה משהו יציב וחזק לסביבת העבודה תקציב 4000 פלוס מינוס (עם אפשר לכיוון המינוס ) זהו אין דרישות מיוחדות תודה מראש לכולם!! עם יש מחשבים מוכנים שמתאימים בבקשה לשים לינק
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש המרכזי במחשב יהיה לתכנת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למסך בגודל 15.6-16 אינץ, משקל לא כבד, כולל תאורת מקשים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש שישמש אותי בעריכת וידאו בHD, גרפיקה (פוטושופ, לא תלת מימד או יותר מזה), והרצת משחקים ברמה שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה גבוהה (HD על מסך 42") בלי שיתקעו. התקציב הוא די נמוך לצרכים האלה - 3,500 ש"ח, ובכל זאת רציתי לדעת מה אפשר לעשות איתו (מתפשר על 200 ש"ח חריגה, וכמו שכתבתי בכותרת אין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא במערכת הפעלה). המחשב שלי חגג לא מזמן 4 שנים אבל שדרגתי אותו פה ושם והוא סוחב לא רע כשאני עורך וידאו בDV ואפילו כשאני מנסה לעבוד במקביל על פוטושופ, אבל בHD הוא פשוט לא מתפקד - שמתי לב גם שהCPU קופץ ל100% ברגע שאני מנסה לנגן סרט ב720p. ההחלטה לשדרג את המחשב הגיעה מהעובדה שהמעבד לדעתי כבר התיישן, לדעתכם בא בחשבון לשדרג את המחשב הקי…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר בעל תקציב של 5000 שקלים, מעוניין לקנות מחשב פלוס ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב אמור לעשות הכל טוב אבל צריך להיות עם נטייה לגרפיקה ברמה טובה (להפעיל מאיה, פוטושופ וכו..), הבנאדם רוצה ללמוד גרפיקה אבל לא בשנתיים הקרובות (הוא חייל), בינתיים הוא רוצה להתעסק עם גרפיקה אבל לא ברמה של עבודה מקצועית. השאיפה היא גם לשחק במשחב ולראות סרטים. הוא רוצה מסך טוב בגודל שבין 20-23, שיהיה טוב מאוד אבל גם זול, לא חובה 23 ולא חובה הכי יקר, הכי משתלם מבחינת גודל/מחיר/איכות (כמובן full hd). העכבר והמקלדת שיהיהו טובים ולא יותר. כונן קשיח של 1 טרה, מעבד מבוסס core i5/7, ולפחות 4 ג'יגה זיכרון. מארז איכותי ושימושי יופי לא קריטי. בכלליות עדיף להשקיע על חלקים איכו…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן חברים.. אני צריך מפרט למחשב שהעיקר בו הוא מוסיקה,7.1 ערוצים... אין צורך בציוד הקפי תקציב שעומד על 1500-2000.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד באוניברסיטה ואני צריך מחשב נייד לקחת עמי, שישמש אותי רק לאופיס וחיבור לאינטרנט (בלי משחקים, סרטים וכו'). חשוב לי שלא יהיה כבד מדי, אבל בגלל שאני משתמש בו גם בבית לעיבוד תמלילים וכתיבת עבודות, הייתי רוצה שהמסך לא יהיה קטן מדי - חשבתי על משהו בסביבות ה- 14 אינץ (אבל אולי 15.4 או 13?) הייתי מעדיף משקל של 2.5 קילו או פחות, ויש לי עדיפות ללנובו או ל-ACER. אחריות לא מעניינת אותי. ההמלצה שקיבלתי היתה לנובו SL400, שהמפרט שלו אולי קצת מוגזם, או ACER 5720G (שנראה לי פחות, כי מדובר ב- 15.4 אינץ וב-3 קילו, אבל זול יותר משמעותית). האם יש דגם אחר של לנובו שטוב יותר בשבילי (יכול גם להיות פשוט יותר)? אולי דגם של חברה אחרת שהוא עדיף משמעותית? יניב
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
לא צריך לקרוא הרבה בשביל להבין שדעת הקהל היא נגד המשווקים הגדולים בתחום המחשבים בארץ (אייבורי), ואני מניח שיש בה אמת. עד היום קניתי את כל המחשבים שלי מהם פשוט בגלל שהמחיר היה מפתה. מיותר לציין שהיו לי מדי פעם בעיות (הלך ספק, הלך צורב) אבל קשה לי לקבוע האם זה באמת בגלל החלקים הספציפיים שלהם. בכל מקרה, כרגע כשאני לוקח הצעה למחשב של אייבורי ב1470 שקל ומרכיב לבד את אותם חלקים בדיוק מהאינטרנט זה יוצא על השקל 1470 אבל בלי המארז והמקלדת+עכבר (פחות קריטי). זה המפרט: מעבד: AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם: MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61VME-S2 (עם הזבל המובנה Geforce 6100). זכרון: 1024 DUAL DDR II 667MHz (אני מניח של חברה ג'נרית) הארדיסק: 160GB SATA2 7200 RPM 8MB (נגיד wd,maxtor) צ…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי, אני מתעניין במחשב ללימודים. הדרישות מהמחשב לא גבוהות מדי. הקלדה, קריאה, גלישה, וצפייה בסרטים מדי פעם. השאלה, מה יהיה עדיף לזמני עבודה ארוכים, ללא חיבור לחשמל? אני מבין שיש את עיניין התאים, תאי הסוללה, 6 לעומת 4. עד כמה ההפרש בינהם משמעותי? מה עוד יכול להוות כגורם משפיע? גודל המסך, סוג המעבד? אשמח למעט הבהרות. ואם יש לכם דגם מומלץ עד ל-3,000 שקל, אשמח לשמוע עליו גם-כן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-