עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hanaorb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ל100/200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? FM2018, אולי פיפא וכו'... ומחשב מדיה בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כמחשב מדיה אני מעריך שהשימוש יהיה כבד, במיוחד אם לא יהיה כבלים בדירה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לחבר אותו למסך 32 אינץ של סוני לפחות בהתחלה. -…

2. Started by guy4497,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, מחשב נייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. חשוב שיכלול כמה שפחות יכולות גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלומר עדיף בלי כרטיס מסך שאינו מובנה במעבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר מומלץ למחשב נייד אם יש, לא צריך להיכלל בתקציב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by orbachkl,

אני מתלבט לגבי מעבד למחשב חדש : אם אני הולך על המחיר היקר יותר - יש לי 2 אפשרויות(במחיר דומה) : 1. Intel Core i7 7700K BOX עם 4 ליבות 2. AMD RYZEN 7 1700- עם 8 ליבות ואם אני בוחר לקצץ במחיר יש לי גם 2 אפשרויות (במחיר דומה) 1. מעבד Intel Core i5 7500 BOX עם 4 ליבות 2. AMD RYZEN 5 1600 - עם 6 ליבות אני לא בטוח כרגע כמה אני צריך את ה6/8 ליבות - אני כן אצטרך לפתוח מכונה וירטואלית בהמשך ואלי לזה יהיה שימושי אף פעם לא התעסקתי עם מעבדים של AMD אשמח לעצה בעניין ודבר אחר אשמח לעצה לגבי רכישה של WINDOWS 10 500 שח זה הרבה כסף לרישיון , יכולים להציע איפה לקנות יותר בזול והאם להתעקש על גרסת RETAIL ?

4. Started by Debra Doriy,

שלום לחברי הפורום. אני מועניין לקנות מארז מחשב בלי מסך או שאר הדברים. מדובר רק במארז. הייתי רוצה לדעת מה אפשר לקבל ב 3000 שח ולמצות את המחיר,אני יכול להרוג מהתקציב בעוד 300 שח (3300שח מקסימום) האם מישהו יכול להרכיב לי מפרט הכי טוב שיש היום בשוק במחיר של 3000שח. תודה מראש. נ.ב - אני גר באשדוד וכנראה הולך לקנות באייבורי שנמצאת בסיטי. חוץ מKSP או אייבורי איפה עוד מומלץ לרכוש מחשב באשדוד?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by yaniv_scr,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש

6. Started by Gal Ben,

שנה טובה ומתוקה! אשמח להמלצות על מחשב נייד חזק שיריץ את התוכנות של אדובי בצורה טובה Premiere pro Photoshop הגירסאות האחרונות- 2017 תקציב עד 5000 השימוש יהיה כתחביב ולא כמקצוע. איזה מעבד עדיף וכמה ליבות. אשמח להסבר מי למה כמה מאחר ומבולבל מההיצע בשוק האם קיים מחשב נייד שיענה לצרכיי?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. היי, אני מחפש לקנות לפטופ גיימינג, עד כה קיבלתי 2 מפרטים על אסוס GL553VW 15.6" I7-7700HQ / 32G / 1T 7200rpm+256 SSD / GTX1050M / DVDRW והשני על לנובו y520 https://www.pc365.co.il/product-13259-Lenovo_Legion_Y520_Laptop_80WK00BEIV מישהו מכיר את הדגמים, מה עדיף משניהם והאם יש לפטופים אחרים שהייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  8. היי. אני מחפש מחשב שישמש מחשב לשימוש כלילי כמו אינטרנט,סרטים,קבצים ומשחקים. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים גם את החדשים אבל יש לי סוני שאני משחק עליו רוב הזמן אז אין ממש צורך להשקיע יותר מידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אבל עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים,גלישה וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדו…

9. אורח תומר
    Started by אורח תומר,

שלום, המצב הוא כזה, יש באפשרותי לקבל את המחשב הבא ללא עלות: Toshiba Satellite pro r40 c 13j. או להוסיף 1500 ש'' ח וקבל: Satellite pro a50 d 12u Toshiba מה המלצותיכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Dolev Michaeli,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, סרטים, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 15.6 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

11. אורח נוח

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ושימוש יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צפייה בסרטים בפול HD ו4K בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. הי אני מחפש מחשב נייד לבית. השימוש הביתי הוא שגרתי - אינטרנט, מסמכים, סרטים, אך נדרשת יכולת שמאפשרת עבודה משפטית מהבית - (וורד ודפדפן, ריבוי חלונות). חשובה לי המהירות, ולכן אני מעדיף כונן SSD (כחצי ג'יגה לפחות). בעיני מינימום של זיכרון למחשב חדש זה 8GB. חשוב לי שתהיה אחריות ל-3 שנים (רצוי עם איסוף והחזרה). אני מנסה להגיע למקסימום שאפשר להשיג ב-3200 ש"ח. כרגע ההצעה הכי מעניינת מבחינתי היא זו: https://www.pc365.co.il/product-13948-מחשב_נייד_HP_15_bs014nj_1ZL11EA?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה כולל - מעבד מהיר ועדכני, זיכרון DDR4, כונן SSD, והכל במחיר שפוי. הבעיות: לא מצאתי אף ביקורת של הדגם הספציפי הזה, …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח. אני סטודנט להנדסה שעובד באחת מהמעבדות באוניברסיטה והמחשב שלי לא מתאים לחלוטין לצרכים שלי שכוללים עיבוד מקבילי (Intel Parallel Studio), עיבוד תמונה ומעט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדלים מזעריים, עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם משתלם באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד נתונים/תמונה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, LabView, VMWare Workstation, Visual Studio - באופן…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by avielq5w,

מגיע ללא זיכרונות - תומך עד 32GB. מגיע ללא דיסק אחסון אני חושב להעביר אליו מהמחשב המזדקן שלי את HDD+SDD לקנות לו עוד 16 DDR4 מתכוון לחבר אותו למסך עם רזולוציה מקס' של FHD ולהריץ עליו משחקים+צפייה בסרטים נראה לכם שאפשר להשיג במחיר הזה משהו יותר משתלם? https://www.geekbuying.com/item/VORKE-V6-Intel-Core-i7-6700HQ-MINI-PC-386270.html

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גלישה ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים כולל AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

16. Started by Pizzahawt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1440 (רוצה לקנות מסך נוסף אולי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוההות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

17. שלום, החלטתי לקנות את הדגם 5579 של דל. Dell Inspiron 15 5579 N5579-9111 קראתי באתר של דל שהסוללה פנימית ולא נשלפת כמו במחשבים מדורות קודמים. אני משתמש רוב הזמן במחשב במשרד ורק לעיתים רחוקות נוסע איתו. עקב כך הסוללה מנותקת מהמחשב והמחשב מחובר לחשמל. רק בנסיעה אני מחשב את הסוללה ועושה בה שימוש. להבנתי, העובדה שהסוללה כל הזמן במחשב כאשר הוא מחובר לחשמל מקצרת את חייה וכאשר באמת צריך אותה היא כבר לא תאפשר זמן עבודה רב. האם בכל המחשבים החדשים זה ככה? האם ניתוק הסוללה הפנימית תאפשר עבודה עם חשמל? תודה רבה על העזרה

18. Started by edi david,

שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד hp . אני צריך מחשב לשימוש רגיל אך שיהיה מהיר מאוד. לפעמים אני משתמש בפוטושופ ולכן צריך מחשב מהיר מה דעתכם על המחשב הנייד הזה האם יכול להספיק לי מבחינת כרטיס המסך לפוטושופ? מחשב נייד

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by avid,

שלום, אני רוצה לרכוש נייד של דל מעבד I7, דור 8, דיסק 512GB, זיכרון 16GB, רזולוציה Full HD, מסך 15.6 אינץ. בזאפ מופיעים שני דגמים שנראים אותו דבר אבל יש להם קוד שונה ואני לא מצליח להבין מה ההבדל. מצ"ב הקודים של שני הדגמים - Dell Inspiron 15 5579 N5579-9111 Dell Inspiron 15 5579 IN-RD33-10229 אודה למי שיוכל להסתכל ולהסביר לי מה ההבדל. תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. אורח רונן
    Started by אורח רונן,

היי חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט על פי המידע הרשום מטה - תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? – תיכנות, פוטושופ קל (לא עריכה כבדה), מכונות וירטואליות (2 ממוצעות במקביל במקסימום), יוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – ויזו'אל סטודיו, פוטושופ, Axure, פיירפוקס (עם ממוצע 380 טאבים פתוחים), Sublime, Virtual Box\VMware Workstation ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא …

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. הסתכלתי על המפרטים המומלצים האתר והשאלה שלי היא כזאת יש הבדל משמעותי בין המחשב שעולה 3,600 לזה שעולה 3,900 וזה שעולה 4,200? אני יכול לשלם גם 4,280 או כמה שזה עולה אבל השאלה שלי היא האם זה שווה את הכסף? אני גיימר כבד יחסית משחק הרבה במחשב לא במשחקים כבדים מדי, league of legends, team fortress 2, battlefield 3 וכו'

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. אורח זוהר
    Started by אורח זוהר,

שלום לכולם, נכון להיום יש לי מחשב נייח מסוג HP Pavilion HPE h8-1124, המעבד שאיתו אני עובד הוא i7 2600 3.5ghz, 16Gb RAM ואת שאר המפרט ניתן לראות בקישור הבא: https://support.hp.com/ee-en/document/c03028644 רציתי להשתדרג בעמדה שלי ולכן אני מעוניין לקנות את המוצרים הבאים ועל כן הפוסט הזה לבקשת המלצות ולבטים האם אני משדרג את הדברים הנכונים. התקציב שלי הוא איזור ה 2500 ש"ח כונן SSD פנימי: 512GB 2.5 inch SATA3 7mm - X300 Series כרטיס מסך: GeForce GTX1050Ti GDDR5 4GB OC - G1 Series ספק כוח: 650W Pro 80Plus Gold - Modular - EarthWatts GOLD Antecc מארז: Antec GX1200 אשמח לד…

23. Started by מר שיער,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה. אני עובד הרבה על המחשב ביום ומעמיס עליו הרבה, עובד עם כמה דפדפנים פתוחים בו זמנית, הרבה תוכנות רצות ברקע, מעלה ומוריד קבצים, לפעמים מפעיל שרת על המחשב וכו'. כרגע יש לי dell latitude e5440 כבר 3 שנים והוא מתחיל לגמגם לאחרונה, עובד לאט מדי. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה חזק ומהיר ויעמוד בכל העומס. התקציב לא כזה משנה, לא אכפת לי לשלם 7-8K על המחשב, העיקר שיהיה סוס עבודה. אני מחפש קצת באינטרנט אבל רוב המחשבים שאני רואה הם או "מחשב טוב וזול" או מחשב גיימינג. יש למישהו המלצה או כיוון איך לחפש לפטופ כמו שאני צריך, מה אני צריך שיהיה בו וכו'? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל למחשב + 4000 שקל למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG חדשים בסגנון WITCHER \ MASS EFFECT ANDROMEDA | DARK SOULS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך 2K 27' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by biotech326,

אהלן לא מבינה בזה כל כך, אני רוצה לפטופ קצת יותר קטן מסטנדרטי נגיד 13״ משהו שיסחוב SIMS שיהיה לו זיכרון לסיכומים של התואר, תמונות, ושיסחוב תוכנות לעריכה של סרטונים וכאלה שתהיה סוללה טובה בנוגע למחיר אני לא יודעת כמה זה אמור לעלות מה שעומד בדרישות האלה מספיק טוב אני רוצה משהו במחיר נמוך לא רוצה להשקיע המון פה. תודה!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים