עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין ללמוד מניסיונכם על הנושא. גילוי נאות : אני איש מכירות בתחום המחשוב ברשת גדולה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. מעבד: ®Intel Core™2 Duo E7400 - 550 ש"ח קירור למעבד: Scythe NINJA 2 Rev.B - 188 ש"ח לוח אם: MSI P45-8D - 700 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 4670 512MB - 375 ש"ח זכרון: Kingston KVR800D2N6/2G DDR2 - 155 ש"ח ספק כח: Corsair CMP SU450VXEU - 390 ש"ח (נקלח מהאתר של אייבורי) מה אתם אומרים? יש משו שהייתם מחליפים באותו תקציב?

3. Started by theking7,

שלום לכולם, דודה שלי פנתה אליי בבקשת עזרה. היא מעוניינת לקנות מחשב נייד, ונעזרה בשירותי החברה הבאה: http://www.notebookclub.co.il/ הם הציגו לה 4 דגמים שעונים לתקציב והצרכים שלה: 1.Inspiron 1545 T6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6400.htm 3220 ש"ח 2. Inspiron 1545 T6500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6500.htm 3435 ש"ח 3. Dell Vostro 1015 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm 2995 ש"ח 4. Dell Vostro 1015 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t58.htm 3200 ש"ח השימושים הם כאמור דיי פשוטים.. גלישה, אופיס וכו'... מה מבין הדגמים מומלץ? ומה ההבדלים המהותיים ביניהם? (לפי מה שאני שמתי לב…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. אני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט - מעבד תמלילים,תוכנות תכנות לא כבדות מידי, כמובן שסרטים (אם אפשר HD אבל לא קריטי),לגבי משחקים-ברור שבתקציב הזה קשה למצוא נייד טוב שיריץ משחקים. זיכרון - 3-4 ג'יגה. דיסק קשיח: 250 ג'יגה + . דוגמא למחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1523 אם אפשר מעבד מהדורות האחרונים - זה יהיה מעולה. תודה לכולם ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. שלום, אין לי ממש ידע במחשבים ניידים ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב ללימודים. כלומר, אני רוצה שיהיה כמה שיותר קל ומסך 12 או 13 אינטש (רוב הכסף ילך על מידות המחשב ולא על ביצועים). השימוש יהיה בעיקר שימוש משרדי, אין צורך במשחקים והרצת תוכנות כבדות. אולי פעם בה הוא ישמש לצפייה בסדרות/סרטים אך זהו לא השימוש המרכזי ולכן אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. כמו כן חשוב לי מאוד שהוא יהיה אמין. תודה מראש על העזרה נ.ב. אני לא אתנגד להוציא גם פחות מ4,000 שקל

6. Started by felad,

היי קיבלתי הצעה למפרט מחשב שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, פוטושופ וכמובן משחקים חדשים ( שכבר לא עובדים על המחשב הישן שלי מלפני 4 שנים ) מה דעתכם מה הייתם משנים ? חשבתי להתקין עליו באותה הזדמנות חלונות 7 יש לי כבר מסך 17של LG המחיר הוא 2880 לפני מע"מ וכולל הרכבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by Seasonic,

ללא OC, רצוי מאוד מערכת CORE I7 יש מסך 19' בעתיד יהיה 22\24 מערכת גיימינג 320GB לא יותר לא פחות חייב NZXT TEMPEST ללא ציוד היקפי תודה !!

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שלום לאחר בדיקה זהו המפרט הכי מתאים. אשמח לקבל את דעתכם לא משנה לי מאיזו חנות (אם יש המלצה אשמח לקבל)או בראשון לציון או באזור כפר סבא- הוד השרון יעוד המחשב הינו מחשב אינטרנט/ אופיס המריץ נורטון אנטי וירוס באופן קבוע עד 2400 ש"ח כולל מסך. הכי חשוב שיעבוד מהר כשרצים מס' אפליקציות במקביל (כפי שציינתי אנטיוירוס+ כמה חלונות אינטרנט פתוחים במקביל גם של אתרים "כבדים"+ קבצי אופיס) וצפיה בסרטים (לא לעתים קרובות), מחשב שניתן לסמוך עליו לדברים הבסיסיים כפי שציינתי, עדיף שיהיה שקט יתר על כן אין דרישות מיוחדות. מסך 19': samsung 943bw או benq t900hda מארז: thermaltake+ ספק 350W אמיתי או HEC 6C28+ ספק 300W אמיתי מעבד: intel pentum dual core e6300 לוח אם: gigabyte g31 זכרון: 2G, 80…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by darko78,

שלום לכולם אני עובד עם adobe cs4 בעיקר עם premiere וAE ואני מחפש כרטיס מסך חזק שיכול לעמוד בסטנדרטים של התוכנות האלה. משחקים לא מעניינים אותי במיוחד. התקציב הכולל של המחשב הוא 5000 (כולל מסך 24 אינץ'), ככה שאני מעריך שיש לי משהו כמו 600 - 800 להוציא על כרטיס. תודה על העזרה ואם למישהו יש הצעה למפרט אני גם אשמח לשמוע [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 11:55:49 זה המפרט שאני חושב ללכת עליו ... Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Atalia Mekler,

את שלושתם אני עתידה לקנות באמאזון, כך שהמחיר בארץ פחות רלוונטי. שימושים עיקריים- לימוד מוזיקה (אבלטון) ובהמשך מקווה גם עיצוב גרפי המחשב לשימוש בסיסי לפני הכל, ככה שאם אין לו חיבור יואסבי ושות' זה מוריד מערכו, למרות שלא פוסל על הסף. אלה הם הדגמים: https://www.amazon.com/Lenovo-Yoga-Pro-Convertible-Ultrabook/dp/B00OJHID04/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1516539010&sr=8-2&keywords=lenovo+yoga+3+pro+gold&refinements=p_n_condition-type%3A6461716011 https://www.amazon.com/Lenovo-Flagship-Touchscreen-Quad-Core-Thunderbolt/dp/B078HRN49F/ref=sr_1_3?s=pc&rps=1&ie=UTF8&qid=1516541009&sr=1-3&refinements=p_4%3ALenovo%2C…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by shaikap,

היי. אני רוצה לקנות מחשב חדש, השימוש הכי תובעני בו יהיה הרצת PES. להבנתי מדובר במשחק עם דרישות נמוכות יחסית. Recommended system requirements של המשחק כוללים מעבד Intel Core i7-3770 / AMD FX 8350 וכרטיס מסך NVIDIA GTX 760 / AMD Radeon R9 270X. עכשיו, ממה שאני רואה, מעבדי i7 דור 3 לא נמכרים יותר, אז איך אני ממיר את הדרישות האלה לחומרה עדכנית? האם אני יכול לבחור מעבד i7 הכי זול שנמכר היום? האם אפשר להסתפק אפילו בפחות? כנ"ל לגבי כ. מסך. בשורה התחתונה, אני רוצה להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות, ואם עוד שנה או שנתיים תתווסף למשחק תמיכה ב4K אני ארצה שהמחשב עדיין יוכל לעשות את זה. אין לי הגבלת תקציב קשיחה, אני יכול לשלם עליו גם 4K, אבל נראה לי …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום , אשמח לקבל שם של אתר אמין ומשתלם לקניית מחשב מארהב , תודה רבה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. שלום לכולם! לפני כשנתיים וחצי רכשתי בעזרת הפורום הנהדר הזה את המחשב עם המפרט הבא: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray D-Link Wireless Adapter PCI-E AC1200 LG DVDRW X24 SATA Arctic Cooling Freezer i32 Asus PRIME Z370-P DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular Samsung SSD 250G 860 EVO 2.5" SATA III …

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  14. אשמח לעזרה במפרט למחשב לעיצוב גרפי (כולל פוטושופ, אילוסטרטור ואפטר אפקט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח - מעדיפה לא לחרוד אבל ניתן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (כולל פוטושופ, אילוסטרטור ואפטר אפקט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בתוספת מחיר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…

15. כרגע יש 3 אופציות. לקחת את המחשב הישן שלי 2600k שמגיע עם גוף קירור ,עם לוח וזכרונות וספק תקינים ולהוסיף בקנייה בארץ SSD ומארז. או לקנות מערכת מוכנה בארץ\בחו"ל (אם בכלל שווה) לא צריך כרטיס מסך אפשר את המובנה או שאשים להם 980ti שבסוף לא מכרתי כי רציתי שיהייה לי גיבוי. אופציה אחרונה והכי מסובכת זה לקנות מעבד לוח וזכרונות + M.2 +ספק בח"ול ואת המארז בארץ ואז להרכיב את הכל. הייתי נותן את העבודה לטכנאי אבל אני לא סומך עליהם שייחרבשו את כל המידע וייעשו התקנה צ'וקומוקו ואח"כ תהייה להם בעיה עם מסמכים שאבדו או שייצטרכו שוב להזמין טכנאים לכן ביקשו שאני יעשה את זה (לא עובד בזה כבר). רוצה משהו ברמת השגר ושכח הם החזיקו עם i5-750 ומתחיל להציק להם האיטיות. …

16. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת ועכבר. אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by tahash,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מכל הז'אנרים, אבל בעיקר RPG'S של בת'סדה (SKYRIM, FALLOUT 3, NV) כבדים במודים. אני יודע שSKYRIM למשל, מכביד על המעבד, בפרט עם עומס מודים, אז יתכן שזה אומר שהמעבד צריך להיות חזק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. שלום, אני בכיתה י', ואני מתכנן לקנות נטבוק שאקח לבית הספר. אני במגמת מחשבים, לכן המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכנות visual, office וכמו כן מעט גלישה באינטרנט. זמן סוללה של יותר מחמש שעות, וקל משקל. חשבתי על שני ניידים: Asus eee 1215N, לעומת ה- Asus eee 1215B. ההבדל בין המכשירים הוא לא גדול. ב- N, המעבד הוא של atom במהירות עיבוד של 1.8 Gh/s, ב- B, המעבד הוא של AMD במהירות של 1.6 Gh/s. ב- 1215B, יש 4GB RAM, לעומת ה- N שבו יש 2GB RAM. אחת הבעיות, היא שאת הנייד 1215B, לא ניתן להשיג בארץ, ואני לא בטוח מה מחירו. אני אשמח אם אוכל לקבל ייעוץ לגבי המחשב העדיף מהמומחים שביניכם. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. מחקתי כמה שאני בטוח שלא נחוצות. מה לגבי מה שכאן? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  20. דבר ראשון השאלון: מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (eclipse,Visual studio), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בעיקר מולטי קליינט של משחקי רשת מבוססי פלאש), צפייה בסרטים: כן ברזולוציה גבוהה, עריכה גרפית (בעיקר תמונות, ) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא פרמטר חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי 3-4 שעות בשימוש לא מאומץ,יהיה לרוב בשימוש ביתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA,HDMIוכו) HDMI, USB3, רצוי גם CARD READER * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? הגודל לא פרמטר חשוב, 500 GB זה מעל ומעבר. מעדיף מהירות 7200 RPM או אפילו SSD של 120GB ולהעביר את הכונן שמגיע עם המחשב למארז חיצוני. * כונן CD/DVD? צורב? צור…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר בפחות אז כמובן שמצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA,NBA,PES,FM ואולי דברים קצת יותר גבוהים בעתיד, שימוש גבוה במשחקים האלה. מסך בשלב זה 19' אך בעתיד הקרוב מתוכנן לשדרוג ל22-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  22. שימושי המחשב הם סרטים, אינטרנט, אופיס, פוטושופ ובניית אתרים. רצוי נפח אחסון גדול וגם כונן SSD למערכת ההפעלה. יש צורך במערכת הפעלה אין צורך בציוד הקפי (מסך, צורב מקלדת עכבר יש) לא מתוכננת המהרה או משחקים. שקט 8. תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by idoj,

ולהגיד תודה רבה לפורום הזה,קניתי מחשב מפלצת לפני כמה ימים ולמדתי המון על איך להרכיב אותו לפי ההמלצות והסקירות של התותחים פה . אם לא אתם אני עדיין הייתי חושב שאייבורי היא החנות הכי טובה בעולם, תודה רבה שהצגתם לי את TMS,באמת אדירים. אני בטוח שאני עוד אלמד ממכם הרבה אבל באמת שרציתי להגיד תודה. תמשיכו להיות קול שפוי בתעשייה המשוגעת הזאת.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by iair_m,

היי אנשים, אני מתעניין בקניית מחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא גיימר, המחשב מיועד לשימוש ביתי (סרטים, אופיס וכו, ומדי פעם משחקים אבל לא כבדים מאוד, כמו פרו אבולושן סוקר). אני שם פה מפרט עם ההצעת מחיר שקיבלתי משריון מחשבים (2 אופציות) ועוד אופציה של TMS. אשמח מאוד לעזרתכם, תגידו בבקשה אם נראה לכם טוב ושווה את המחיר. Intel Core Core i3-2120 4 X 3.3GHz 3MB 1333MHz LGA 1155 Box 609.00 1 GIGABYTE GA-P61-DS3-B3, Core™ i5/i7,DualDDR3 1066/1333,2XPCI-E,1GB S1155 389.00 1 LINKWORLD 81692 520W + 24pin, 80mm+120mm Fan, USB2.0,SATAPOWER,F.AUDIO ,BLACK 159.00 1 KINGSTON DDR3 PC-10600 1333MHZ 4096MB CL9 129.00 2 כונן קשיח WD Caviar® SE SATA II/III‎ WD10EZEX 1000GB 64MBWes…

25. שלום רב, אני חדש בפורום ומקווה שאני מסביר טוב את מה שאני מחפש. בימים האחרונים עברתי על המון מחשבים ניידים, אלב לא מצליח למצוא משהו שירגיש לי כמושלם מכל הבחינות. חשוב לי שהנייד יריץ בקלות תוכנות עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), יאפשר צפייה בסרטי HD תוך חיבור לטלוויזיה, ויאפשר עבודה משרדית חלקה. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, כאשר העדיפות היא כמובן לא למצוא משהו מספק בפחות. אשמח אם תוכלו להתייחס גם לשאלות הבאות: האם נדרש מעבד I7 או שמעבד I5 מהדור החדש יעשה את העבודה, והאם צריך כרטיס מסך ייעודי או שאפשר להסתפק במובנה של אינטל. המון תודה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, עריכת תמונות בפוטושופ (קבצים כבדי של 25 מגה), צפייה בסרטים תוך חיבור למסך טלויזיה. * גודל המסך? 14-15.6 …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.