עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים ! אני חייב את עזרתכם. ברשותי מחשב נייד HP TX 2520 . מההתחלה שקניתי אותו הוא היה רץ לי לאט ולא הייתי מבסוט ממנו.התקנתי XP וגם זה לא עזר ברמות גבוהות . הבנתי שהוויסטה מאטה אותו לכן התקנתי XP אבל ככה אתה לא נהנה ממנו ומהיכולות שלו. השאלה שלי אם יש איזה משהו שאני צריך לעשות כדי שהוא יזוז קצת יותר מהר מכיוון שאם הנתונים שלו הוא אמור לטוס!!!! יש למישהו פתרון? יש למישהו ניסיון עם הנייד הזה?? אשמח גם סתם לו לשמוע מישהו שיש אאת המחשב האם הוא מבסוט ממנו... תשובה דחוף דרור

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. Started by סל מיחזור,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני זקוק להמלצה על מקום אמין לקניית מחשב חדש, בתל אביב. תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. הייתה לי טעות קטנה במפרט... הנה אחד חדש: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ₪1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ₪654 אחריות: שלוש שנים. מסך: NU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE מחיר: ₪1145 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1092 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - BLACK מחיר: ₪204 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ מחיר: ₪1028 אחריות: ללא הגבלת זמ…

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  4. טוב אז סך הכל אני צריך מחשב חזק ומהיר ושיהיה עם נפח דיסק טוב (לעבודה משרדית).. אף פעם לא התנסיתי עם מחשב נייד ואני לא מבין בחברות אז אם אפשר להסביר אשמח. אני נמצא בשיקגו כרגע אז יש לי הזדמנות טובה לקנות מחשב טוב במחיר טוב.. יש גם אופציה לקניה באינטרנט. אם מישהו (במקרה!) מכיר חנות טובה באיזור שאני נמצא זה יהיה מעולה . תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. Started by kandy,

הזמנתי את המפרט הזה למישחקים ומסיבות רשת,מה אתם אומרים ? Year Warranty) + FAN 579.53 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=201 256MB Winbond DDR PC2700/333 238.63 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=943 Gigabyte GA-7VAXP ( KT400 ) - ATX 706.15 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=142 PowerColor (XR97-C3) EVIL COMMANDO 2 Radeon 9700 gold 1,797.03 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=945 WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 759.72 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=38 ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM 297.07 …

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. המחשב לשימוש משרדי, חשובה עוצמת עיבוד חזקה, גרפיקה לא חשובה. יש לכלול פתרון לשימוש עם 4 מסכים במקביל (SLI או CROSSFIRE) עם שני כרטיסי מסך. שקט לא קריטי, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה. תודה.

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by Syrex,

המחשב אינו למשחקים אלא לעבודה חזקה ושוטפת,המחשב צריך לכלול את כל הציוד היקפי. כמובן צורב DVD. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות. הדגם הוא M510 של MSI. אני עשיתי בדיקה ב-HDTUNE והוא נתן לי את התוצאה.ההארד דיסק שם זה מדגם WD400UE. מה אתם אומרים? בתודה מראש לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 18.01.2009 בשעה 20:10:20 ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. שלום רב חברי הפורום! אני מחפש לקנות לפטופ והבעיה שלי שאני לא מבין בהם כלום :-[ ... אז אני פונה אליכם ! יש כמה מאפינים/פרטים שאני סגור עליהם ואני נורא אשמח לקבל עזרה מכם: * מחיר עד 7,500 שקל * מסך עד 12.6" * כונן מובנה התומך ב CD/DVD * מומלץ שיהיה דק המחשב עצמו נקנה למטרות עבודה לכן צריך שיהיה מהיר ולא יתקע בקלות, שיוכל להריץ בקלות מספר תוכנות בו זמנית והקטע של גיימינג ממש לא חשוב. תודה רבה מראש לכל העוזרים והממליצים אלי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by Ashand,

אז ככה: CPU Q6600 QUAD CORE 8GB DDR2 800HZ DUAL CHANNEL GSKIL ABIT IP35 PRO MOTHERBOARD ATI HD4670 512MB PSU ANTEC 500W GENERIC CASE HDD 320GB +80GB צורב SAMSUNG X22 בלי חומרה הקפית....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לנסות לחסוך אבל לא מתפשר על איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכי חדשים כל האלה של ה 50GB שיצאו בזמן האחרון ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA החדש, NBA2k15, ועוד משחקים ברמה של GTA בגרפיקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לחבר טלוויזיה בכבל HDMI בגודל 32 אינץ. לכן חשוב חי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by leeran,

היי, אני צריך לפרמט asus eee pc 1000he.. ראיתי באינטרנט מדריך לעשות את זה, והייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר את זה ואם מכירים דרכים טובות ובטוחות לעשות את זה.. http://lapskaus-it.blogspot.com/2009/04/installing-windows-xp-on-asus-eee.html זה הלינק... הם כתבו שם בשלב מסוים שאני צריך לסמן את ה CD שלי, אבל במחשב אין כונן דיסקים.. תודה לעוזרים ולילה טוב לכולם!

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי את הטאבלט של ASUS ואני מעוניין לשמוע את הסאונד במערכת סטריאו. אני הבנתי כבר שהוא תומך בפרוטוקול A2DP ולכן חשבתי לקנות רסיבר BLUETOOTH ולחבר אותו למערכת. השאלה היא האם כל הצלילים יושמעו דרך ה-BLUETOOTH (כולל, למשל, סאונד מהדפדפן) או רק שירים שמנוגנים דרך נגן המדיה? בנוסף, האם יש לכם המלצה לרסיבר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. אני דיי חדש פה , אבל לא בעסק המחשב ... לפי מה שאבי אומר ידעתי לכתוב פקודות בדוס לפני שלמדתי עברית חחח ... קיצקץ , קראתי המון מאמרים והאתר נחמד מאוד , אני מעוניין לקנות מחשב חדש ... וצריך את עזרתכם בקשר למפרט הבא דברים שמתוכננים לצאת ב14 לאפריל - Intel new generation P4 3.2Ghz 800FSB Intel Canterwood Chipset w/ dualddr400 800fsb agp8x sata raid and Overclockable (first for intel) זכרון 512 MB DDR400 Radeon 9800 PrO אין לי מושג מתי יוצא החמודון הזה ... דברים שהזמנתי כבר Xaser III V2420+ לפי המלצה של האתר AquariusII לפי המלצה של האתר ... 2 הרדיסקים ישנים למדי ... ATA 100 .. IDE 2x40gb וכוננים לא ממש משנה אני רק רוצה לדעת לכמה זמן בדיוק המחשב "יחזיק" עד לשדרוג הבא .. (כדי שד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים חדשים ביחד עם מסך 22 אינץ Wide screen עם HD אין צורך במקלדת \ עכבר . צורב DVD פשוט יספיק אני צריך מחשב יחסית שקט (לא צריך בידוד קול , אבל לא רועש מידי) אם אפשר כרטיס מסך ולוח אם שיאפשרו שדרוג ל-SLI או Crossfire בעוד כשנה שהכרטיס יהיה זול יותר ויציאה של HD מהכרטיס מסך ואפשר בלי כרטיס רשת (אני יעביר פשוט את הכרטיס רשת האלחוטי שמחובר במחשב הנוכחי שלי , אז רק צריך PCI פנוי) ללא מערכת הפעלה וללא צורך בהרכבה

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by Eraserhead,

שלום אני מחפש מחשב נייד קטן, נוח וכזה שלא עושק את הכיס, בשביל שאוכל לקחת אותו איתי לבסיס פעמיים בשבוע. אני לא צריך חיי סוללה מעבר ל4-5 שעות כי אני הולך להישתמש בו בעיקר כשהוא מחובר לחשמל. אני מתכוון להישתמש בו בשביל משחקים קלים, אינטרנט, אנימציה ב2D ותיכנות בקטנה. כרגע אחרי שחיפשתי ניידים שיתאימו לי מצאתי שניים שאני מיתלבט ביניהם והם: hp pavilion dm1z asus eee pc 1215n אני לא מוגבל לקנייה בארץ, אני צריך בבקשה דיעות על שניהם או על מחשבים אחרים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, כמובן בטווח מחירים דומה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות... מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריך מפרט למשחקים כמו הנ"ל, התקציב די נמוך ולכן אבקש את המחשב הטוב ביותר שניתן לבנות בתקציב זה. תודה רבה לעונים!

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שיריץ CUBASE 5 חשוב לי שיהיה בלי כרטיס מסך מובנה כרטיס קול יש כבר מעדיף 4 ג'יגה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. יכול לקנות בלונדון רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, הרצת משחקים לא חדישים במיוחד, צפייה בסרטים 4K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? קטן יחסית. חשוב שהמחשב יהיה קל להסתובבות, אבל שהמקלדת תהיה עדיין נוחה לכתיבה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mordidot,

אז ככה בלי ציוד היקפי, עם המעבד החדש של AMD ה920 לא ה940 עם 2 גיגה עם אפשר 4 גם טוב HD4830 למסך 20 יספיק אני חושב 320 גיגה קשיח צורב מארז וספק נחמדים, וזהו... אפשרי?אני הצלחתי לעשות מפרט כזה אחרי הנחה עתידית שתיהיה למעבד ב200 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by TOMMYB1,

שלום לכולם, אם למישהו יש נייד כזה אז אשמח לשמוע את דעתו עליו מומלץ שגם יוכל להרץ משחקים קלים. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו ומטה אפשר לחרוג טיפה למעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר למחשבים ניידים בגודל הזה, שלא יגמר אחרי שעה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כרגע לא תקציב: עד 4500 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  23. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרות העיקריות הן אינטרנט, ומסמכים. אך לפעמים אריץ עליו ויז'ואל סטודיו ופוטושופ. מתכוון לחבר אותו למסך נייח עם HDMI וללסט מקלדת עכבר אלחוטיים (USB) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'' מתלבט בין אלה: Toshiba Satellite Z30-A-1D2 במלאי https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2440 מחשב נייד Lenovo ThinkPad X250 20CM001XIV http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=15438 מחשב נייד Asus UX32LN-R4016H אסוס http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-ux32ln-r4016h-%D7%90%D7%A1%D7%9…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  24. אני חושב ללכת על המפרט הזה intel 805D 2.66GHZ 512X2 ddr2 533MHZ של סמסונג (אם יש לכם המלצה לזיכרונות יותר טובים לOC באותו מחיר אז תגידו לי) לוח אני עדיין לא ממש בטוח אני מחפש לוח שלא יעבור את ה800-900 שקל asus P5LD2 לא יודע איזה בדיוק לקחת מבן הדגמים האלו http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=p5ld2 או P5ND2 ASUS(יותר זול) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1811&products_id=11234 וכרטיס מסך אני לוקח 7600GT בטוח עכשיו אני רוצה את המפרט במיוחד למשחקים וגם לOC נחמד ככה שיחזיק בקירור אוויר רגיל סטוק אז אם יש לכם המלצות אחרות במחיר של 3000 שקל אז תגידו לי תודה רבה רבה

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by Sp0rk07,

שלום, אני מבקש בבקשה מפרט ב4300 לא יותר, למשחקים. רק חשוב שיהיה מארז עם יציאת USB מקדימה, יש עדיפות למפרט מTMS. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.