עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הצרכים הם בעיקרון עבודה במחשב אופיס, אינטרנט , מוסיקה וקצת משחקים לא משהו רציני התקציב הוא בערך 2000-2200 לא כולל ציוד הקפי רק המחשב עצמו... תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  2. מצאתי מחשב נייד של טושיבה ב NewEGG.com לינק 1. איך המעבד שלו? האם חזק/אמין? 2. האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב טוב יותר לקנייה בארה"ב בסביבות אותו תקציב. רצוי שיהיה עם מסך 15.4, עם XP PRO, כרטיס רשת אלחוטי ורצוי גם יצאת s-video. המחשב לא ישמש למשחקים אך כן לצפיית סרטים, בעיקר לעבודה עם וורד ותוכנות גרפיקה כבדות וגלישה בנט... תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by RonTwins,

שלום לכולם,ותודה לעוזרים. ברצוני לקנות מחשב חדש+לשדרג את מחשבי הישן. אני צריך שני מעבדי כפולי ליבה,קונרו או Athlon X2. שני לוחות אם תואמים,תומכי PCIE וDDR2. כרטיס מסך 7600GS/7300GT DDR3. מארז+ספק. מסך LCD. הארדיסק לפחות 120GB. זכרון 512MBX2 DDR2 667MHZ. 2 סטים של מקלדת ועכבר אבל יפים (רצוי אלחוטי) ושחורים. רמקולים פשוטים ביותר. תקציב עד 5500 ש''ח. אני יודע שזה מסובך אבל תודה מקרב לב לעוזרים... כלומר: 2 מעבדים-C2D או Athlon X2. 2 לוחות-תומכי PCIE וDDR2. 1-כרטיס מסך,7300GT DDR3/7600GS ואם ממש דחוף גם 7300GS. 1-דיסק קשיח לפחות 120GB. 1-זכרונות 512MBX2 1-מארז+ספק יפים בשחור. 1-מסך LCD. 1-רמקולים. 2-סט של מקלדת ועכבר בשחור תואמים. 1-הרכבה במעבדה ואחריות על כך.. חשבתי על המפרט …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. אני רוצה מחשב עם 4 ליבות כרטיס מסך טוב 2 ראם 250 הארד דיסק [רק אם זה אפשרי כמון] תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  5. AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL ש"ח 749 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5043 ASUS M2A-MVP (AMD 480X) - ATX ש"ח 571 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5377 WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II ש"ח 375 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5483 OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 ש"ח 673 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5600 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail ש"ח 1749 http://…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  6. תגידו מה אתם אומרים על המעבד : Core 2 Duo E6750 Dual Core Processor , Bus Speed 1333MHz , Processor Speed 2.66 GHz , L2 Cache Size 4 MB והכרטיס מסך הזה : Radeon X1950 Pro Video Card , 512Mb DDR 3 , Effective Memory Clock Speed 1.4 GHz , Core Clock Speed 580 MHz , RAMDAC Speed 400 MHz וכמה שניהם עולים (בערך) פה בארץ ? אני מיתכוון לקנות בחול אז התקציב 1700 לשניהם תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by Cilay,

שלום . מפרט : ABIT IS7-E P-4 2.8 FX5700 512 DDR400 OCZ יש לי בסביבות ה1000 שקל לכרטיס מסך + זכרון ... בעקרון אני רוצה לקנות : 7600GT G.SKILL 2GB DDR400 CL3 ביחד יוצא בסביבות ה1000 שקל ... אני רוצה שהמחשב יסחוב עד ליצאת הכרטיסים החדשים ... 3-5 חודשים אני מאמין . השאלה שלי היא אם יש לי ספק ג'נרי ב150 שקל של 500W האם הוא יוכל להחזיק X1950PRO\XT ? התכנון שלי הוא להעביר את המחשב לאחי הקטן (בן 13 ) ... אני רוצה שיחזיק לו לפחות שנה שנתיים המחשב שלי , אין לי בעיה לחרוג בעוד 100 דולר בשביל זה . אגב הכרטיס מסך מגיע מארה"ב (עולה 100 דולר) , האלה היא אם שווה ואפשרי להוסיף 100 דולר ל1950PRO ? והאם זה הכי טוב שאני אוכל להויצא התקציב הנ"ל ... תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אחרי שמחשבי הקודם התפגר אשמח מאוד אם מישהו מפה יוכל ליעץ לי לקניית מחשב ולהלן הצרכים שלי אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן כמובן מכיבן שבעתיד הלא רחוק במיוחד לא יהייה באפשרותי להרשות לעצמי מחשב חדש. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ כמות רבה של תוכניות במקביל מכיוון שאני משתעמם במהירות ואשמח להריץ 5 אתרים+שש בש+וינאמפ+אייסיקיו+אנערף מבלי שזה ידגדג את המחשב שלי. אני נהנה לשחק במשחקים החדשים בשוק אבל אני לא גיימר רציני ולא מודאג מאפ פי אס נמוך כל עוד ניתן לשחק במשחקים ברמה סבירה. אני רוצה מחשב שינצל בכמוןת מקסימילית את האינטרנט שלי. תקציבי לא גבוה ולמעשה אשמח לשלם כמה שפחות כל עוד אקבל את הדברים ההכרחיים לי הייתי שמח לדעת איזה מרכיבים אני צריך לק…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by elado83,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייד כמובן שזכרון 1024 וכל הדברים הרגילים אבל השאלה היא מה ההבדל בין amd dou core או dou core x2 אני יודע שיש הבדל ביניהם השאלה היא הם ההבדל ממש ממש משמעותי ששוה להשקיע עוד 1000 שקל או שפשוט לקחת Intel doul core רגיל אשמח לתשובות אלעד

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by barry,

אני משדרג את המערכת שלי רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת המטרה לעשות OC היום יש לי P4 2.8,ASUS S800D,R9800PRO 256MB,1G (256X4)TWINMOS.MAXSTOR 160GB,NOC 19 intel core2-duo E4300 GIGABYTE לוח אם - 965P-S3 או ‏945P-S3 זיכרון - 1GB DDR2 KINGBOX 667MHZ כרטיס מסך - Sapphire RX1950PRO 256MB מה שאני לא סגור זה כמה דברים 1. ללוח M כמובן אני רוצה מתכנן לעשות OC קראתי פה ת'מדריך ובפורום ונירא לי סביר לכן אני חושב שעדיך את הלוח 965 אבל אני לא מתכן ליקנות זיכרון 800 לכן אולי מספיק ה 945 בכלל תגידו עם אפשר בעלל לעשות OC הפקטיבי עם מערכת כזאת (המלצות לקירור למעבד התקבלו למראות שלא נירא לי שיהיה לי כסף גם לזה בזמן רק בסוף החופש ) 2. כרטיס מסך שמעתי על הגעת ה X2600 שצריך לעלות כמ…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  11. שימושי המחשב הם סרטים, אינטרנט, אופיס, פוטושופ ובניית אתרים. רצוי נפח אחסון גדול וגם כונן SSD למערכת ההפעלה. יש צורך במערכת הפעלה אין צורך בציוד הקפי (מסך, צורב מקלדת עכבר יש) לא מתוכננת המהרה או משחקים. שקט 8. תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by idoj,

ולהגיד תודה רבה לפורום הזה,קניתי מחשב מפלצת לפני כמה ימים ולמדתי המון על איך להרכיב אותו לפי ההמלצות והסקירות של התותחים פה . אם לא אתם אני עדיין הייתי חושב שאייבורי היא החנות הכי טובה בעולם, תודה רבה שהצגתם לי את TMS,באמת אדירים. אני בטוח שאני עוד אלמד ממכם הרבה אבל באמת שרציתי להגיד תודה. תמשיכו להיות קול שפוי בתעשייה המשוגעת הזאת.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by iair_m,

היי אנשים, אני מתעניין בקניית מחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא גיימר, המחשב מיועד לשימוש ביתי (סרטים, אופיס וכו, ומדי פעם משחקים אבל לא כבדים מאוד, כמו פרו אבולושן סוקר). אני שם פה מפרט עם ההצעת מחיר שקיבלתי משריון מחשבים (2 אופציות) ועוד אופציה של TMS. אשמח מאוד לעזרתכם, תגידו בבקשה אם נראה לכם טוב ושווה את המחיר. Intel Core Core i3-2120 4 X 3.3GHz 3MB 1333MHz LGA 1155 Box 609.00 1 GIGABYTE GA-P61-DS3-B3, Core™ i5/i7,DualDDR3 1066/1333,2XPCI-E,1GB S1155 389.00 1 LINKWORLD 81692 520W + 24pin, 80mm+120mm Fan, USB2.0,SATAPOWER,F.AUDIO ,BLACK 159.00 1 KINGSTON DDR3 PC-10600 1333MHZ 4096MB CL9 129.00 2 כונן קשיח WD Caviar® SE SATA II/III‎ WD10EZEX 1000GB 64MBWes…

14. שלום רב, אני חדש בפורום ומקווה שאני מסביר טוב את מה שאני מחפש. בימים האחרונים עברתי על המון מחשבים ניידים, אלב לא מצליח למצוא משהו שירגיש לי כמושלם מכל הבחינות. חשוב לי שהנייד יריץ בקלות תוכנות עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), יאפשר צפייה בסרטי HD תוך חיבור לטלוויזיה, ויאפשר עבודה משרדית חלקה. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, כאשר העדיפות היא כמובן לא למצוא משהו מספק בפחות. אשמח אם תוכלו להתייחס גם לשאלות הבאות: האם נדרש מעבד I7 או שמעבד I5 מהדור החדש יעשה את העבודה, והאם צריך כרטיס מסך ייעודי או שאפשר להסתפק במובנה של אינטל. המון תודה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, עריכת תמונות בפוטושופ (קבצים כבדי של 25 מגה), צפייה בסרטים תוך חיבור למסך טלויזיה. * גודל המסך? 14-15.6 …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת ועכבר. אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by tahash,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מכל הז'אנרים, אבל בעיקר RPG'S של בת'סדה (SKYRIM, FALLOUT 3, NV) כבדים במודים. אני יודע שSKYRIM למשל, מכביד על המעבד, בפרט עם עומס מודים, אז יתכן שזה אומר שהמעבד צריך להיות חזק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  17. היי, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ומחשב מחשב נייד בעיקר ללימודים, אך שישממש אותי גם למשחקים (דיאבלו 3, sc2 בעיקר) קלים יחסית * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים, חיבור לטלווזית LED * גודל המסך? בהתלבטות בין 13' ל- 15' זה הכיוון שאני יותר בוחר ללכת אליו * משקל רצוי? כמה שיותר קל, נראה לי עוד אזור ה- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 (HDMI שמוציא גם סאונד) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 256, חובה SSD עדיף יותר גדול אבל תלוי כמה התוספת במחיר תיהיה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת א…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by yyoozz,

מטרה ושימושים:מחשב נייד שהוא למעשה המשרד הנייד שלי. הרבה פגישות ונסיעות, צריך להיות קשיח וניתן לטילטול. צריך להיות קל. פועל שעות ארוכות וצריך שלא יתחמם בעבודה ממושכת. תקציב : 3,000 ₪ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:עד 500 ₪האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? לאמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ..יד ראשונה\שניה: ראשונה!זמן אחריות רצוי:כמה שיותר. ברור שמעדיף 3 שנים על שנה אבל לא על חשבון העלות הכוללת.חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה. אבל אשמח למספר אופציות. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על דל ועל אסוס , (בסדר גודל של מה שאני צריך). אשמח להמלצה של עוד חברה. לנובו אולי.מערכת הפעלה מועדפת: : WIN 7גודל כונן קשיח מועדף: 500GBזיכרון: 4 GB כרטיס רשת כן, כרטיס רש…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. דבר ראשון השאלון: מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (eclipse,Visual studio), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בעיקר מולטי קליינט של משחקי רשת מבוססי פלאש), צפייה בסרטים: כן ברזולוציה גבוהה, עריכה גרפית (בעיקר תמונות, ) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא פרמטר חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי 3-4 שעות בשימוש לא מאומץ,יהיה לרוב בשימוש ביתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA,HDMIוכו) HDMI, USB3, רצוי גם CARD READER * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? הגודל לא פרמטר חשוב, 500 GB זה מעל ומעבר. מעדיף מהירות 7200 RPM או אפילו SSD של 120GB ולהעביר את הכונן שמגיע עם המחשב למארז חיצוני. * כונן CD/DVD? צורב? צור…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר בפחות אז כמובן שמצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA,NBA,PES,FM ואולי דברים קצת יותר גבוהים בעתיד, שימוש גבוה במשחקים האלה. מסך בשלב זה 19' אך בעתיד הקרוב מתוכנן לשדרוג ל22-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. שלום, אני בכיתה י', ואני מתכנן לקנות נטבוק שאקח לבית הספר. אני במגמת מחשבים, לכן המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכנות visual, office וכמו כן מעט גלישה באינטרנט. זמן סוללה של יותר מחמש שעות, וקל משקל. חשבתי על שני ניידים: Asus eee 1215N, לעומת ה- Asus eee 1215B. ההבדל בין המכשירים הוא לא גדול. ב- N, המעבד הוא של atom במהירות עיבוד של 1.8 Gh/s, ב- B, המעבד הוא של AMD במהירות של 1.6 Gh/s. ב- 1215B, יש 4GB RAM, לעומת ה- N שבו יש 2GB RAM. אחת הבעיות, היא שאת הנייד 1215B, לא ניתן להשיג בארץ, ואני לא בטוח מה מחירו. אני אשמח אם אוכל לקבל ייעוץ לגבי המחשב העדיף מהמומחים שביניכם. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. מחקתי כמה שאני בטוח שלא נחוצות. מה לגבי מה שכאן? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המטרה: גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וקליפים (מהירות חשובה לי), בקיצור שימוש ביתי אבל איכותי. לא משחק, אולי פעם ב...! אז מה דעתכם על המפרט שבניתי ? מארז: Compucase 6A19 או Gigabyte Aurora GZ-FSCA1 ספק כח: Enermax LIBERTY EL500AWT 2.2 500W מעבד: INTEL, Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13 GHZ 4 LGA775 FSB 1066 2MB Cache L2 קירור למעבד: THERMALTAKE Big Typhoon לוח אם: (אחד מארבעת הדגמים, עדיין מטלבט) GIGABYTE GA-965P-DS3 Intel 965 = 980 IS GIGABYTE GA-965P-DS4 Intel 965 = 1.110 IS GIGABYTE GA-965-PDQ6 Intel 965 = 1.360 IS Asus P5W DH Deluxe Intel 975X = 1.630 IS כרטיס מסך: LEADTEK, nVIDIA GeForce, Win Fast PX 7600GS TDH PCI-E, 256 MB, 128 Bit, …

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל. אין כיוון מסוים , זאת אומרת שיהיה מתאים למשחקים ולשימוש כללי. עדיפות לקונרו. (E6600 ???) , וכרטיס מסך איכותי עד כמה שאפשר. לגבי מסך , לא ממש מפריע לי איזה מסך , שלא יהיה דק מצידי - עדיפות למערכת המחשב (אבל שיהיה 19 אינצ'). תודה.

25. Started by gbox,

בס"ד שלום רב אני מחפש מפרט בטווח המחירים של 3000-3300 שקל לעבודה משרדית כגון: אופיס אינטרנט ומשחקים קלים כגון : פיפא 2005 אין צורך שהמחשב יריץ את זה ברמה גבוהה מספיק איכות בינונית וסבירה 1. אני זקוק רק למפרט לא משנה מאיפה רק שלא יעבור את התקציב 2. אני זקוק גם למסך 17 אינץ משהו זול וטוב 3. צי'וד הקפי פשוט וזול רמקולים מקלדת ועכבר התלבות היא בין מעבד CELERON D ל semprton אם אני לא טועה של AMD תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.