ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג זול. האתגר הוא מסך 1440p שנמצא לי על השולחן, שאליו אני מחבר את המחשב של העבודה. את המסך הזה אני לא רוצה להחליף, ובגלל שהשולחן קטן אני גם לא יכול להוסיף מסך אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS מהירים (סטייל Unreal Tournament, Lawbreakers) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על מסכים בגודל 24 אינץ' שעונים על הדרישות שלי תודה. עדיף לא לסטות מה-1000 אם זה עד 200 ש"ח אז עוד בסדר אבל עדיף שלא.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 שקל. בעיקר לMMO. אם אפשר איזה אמת מידה של ביצועים במשחק מוכר זה יהיה נחמד, זאת אומרת על איזה איכות יוכל להפעיל משחק ידוע שאתם מכירים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם , אבקש עזרה בבניית מחשב לצורך גיימינג בעיקר , אינטרנט וצפייה בסרטים בפורמט HD. 1) תקציב 6,500₪ א) לחסוך ב) 500₪ 2) משחקים , אינטרנט , סרטים וכו... א) כבד ב) Assassin's creed , Fifa 17/18 , NBA 2K18 , Middle of Earth - Shadow of War וכו... הגדרות גרפיות הכי גבוהות 3) אין צורך 4) אין 5) 5/6 6) לא 7 ) לא 8) KSP / IVORY 9) השבוע 10) לא 11) אולי בעתיד כרטיס מסך 12) עדיפות למעבדי אינטל תודה לעוזרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפשים לקנות מחשב לטובת גיימינג ללא כרטיס מסך עד 3500 אלף שקל. קיבלנו את ההצעת מחיר הבאה: https://imgur.com/8cZQkDt מה דעתכם? האם אפשר לנצל את התקציב בצורה יותר טובה? לצערי התצוגה מקדימה / העלאת תמונה לא עבד לי (כרום / אינטרנט אקספלורר) . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן את התוצאה הכי משתלמת ומתאימה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, dirty bomb, overwatch, battlefield 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הי חברים, אני הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ובזמן האחרון (חודשיים-שלושה) יש לי נפילות קטנות של חשמל בבית(שסוגרות לי את המחשב בפיתאומיות), ורציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך אני יכול למנוע תקלה בעתיד? כי נפילת חשמל אחת כבר שרפה לי את הספק כוח במחשב הקודם. תחדה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם משהו עומד בדרישות בפחות כסף - אז עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט להנדסת תוכנה, מתחיל שנה שלישית. מניח שבעיקר תכנות עם Android Studio, Eclipse, Atom וVMWare בשביל אובנטו מידי פעם + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dark Souls 3, NBA 2K18 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות מחשב נייד חזק לשימוש בתוכנת עיצוב ריינו (הבנתי שריינו לא מנצלת ריבוי מעבדים) ורינדור תמונות ממנה. כרגע עובד עם Dell מ2011 i7-2720qm עם quadro 1000m איזה מבחני ביצועים הכי רלוונטי עבורי? יש המלצות על מחשבים? מעוניין לעשות את הרכישה לפני סוף השנה ועם כל המעבדים החדשים.. אני מנסה לדחות כמה שיותר את הרכישה..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, לימודים (מדעי המחשב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): SONY VEGAS, PREMIERE, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי לגיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם! הודעה ראשונה, הגעתי בעקבות המלצות חמות אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי פיתוח *ערכתי לצורך התאמה לשאלון הנעוץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-6K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות, מכונה וירטואלית וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכה גראפית וצי…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניינת לקנות מחשב ללימודים וההעדפה שלי היא למחשב 13.3" האם הוא אכן מומלץ או עדיף לקנות את ה14"? המפרט של 13.3 http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=944930 המפרט של 14 http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=952052 שניהם עונים על הדרישות שלי, אבל יצא לי להתקל בכל מיני דיונים בקבוצות שכן יש שוני, האם אחד יותר מומלץ מהשני? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לפי חלק מהפוסטים שקראתי היה רשום שעדיף לחכות ולא כדאי לקנות מחשב נייד עכשיו. רציתי לדעת מתי יוצאים הדגמים החדשים של הניידים ומה יהיה ההבדל ביניהם לבין אלו שקיימים עכשיו
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב שנקנה לפני כמה שנים ואני מעונין לשדרג אותו שימוש המחשב בעיקר למשחקים (אסטרטגיה וFPS) תקציב: 1000 ש"ח. המפרט שלו כיום: ASUS P8H61-M LX R2.0 Sapphire Radeon R9 380 Intel Core i3-3220 8gb DDR3 SDRAM 120gb Corsair Force LS SSD 1tb hard drive הרזולוציה שבה אני משחק:1680X1050 תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה מחשב שיספק אותו לצורך עריכת וידאו מקצועית וגיימינג בינוני! תקציב 2000-3000₪ *עם כונן Sdd256Gb 3/2Tb Hdd*
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע למפרט מומלץ למחשב נייח לעבודה גרפית. תקציב של 4000 עד 6000 שח, המחשבמיועד לעבודה גרפית מקצועית, עבודה בתוכנות אדובי למיניהן (כולל וידאו), תוכנות אדריכליות, תוכנות תלת מימד, אנימציה ומנועים גרפים למיניהם. אין צורך באביזרים נלווים (מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים וכו'). הידע שלי מועט בתחום החומרה, למיטב הבנתי שווה להשקיע במעבד חזק (גם מבחינת ליבות, threads, ומהירות) ובכרטיס גרפי איכותי. אשמח לכל עזרה נוספת, תודה רבה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן! כבר מזמן נשאלת השאלה אם מעצבים זקוקים אך ורק לMAC PRO או שגם פי סי חזק יכול לספק את הסחורה.. מנסה את הפי סי. כך שאני מחפשת מחשב נייד, שהשימוש העיקרי שלו יהיה ליצירה בAE, רנדורים וגם תלת מימד. תקציב עד 6000 (אבל מוכנה להתגמש ל7000 אם זה יהיה שווה את זה) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה לא ישפיע על הביצועים אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1,rainbow 6,cs-go,star wars:battlefront 2 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך benq xl2411z עם רזולוציה מקסימאלית של 1920X1080 בגודל של …
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד ללימודים ועשיתי חיפוש באמאזון וזה התוצאה שנראית לי הכי טובה שמצאתי רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו כי הידע שלי במחשבים הוא די בסיסי, המחשב בעיקר יהיה לאינטרנט,אופיס ולקודי אבל אני גם רוצה שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים כמו פיפא 18,gta זה מחשב; https://www.amazon.com/dp/B0746P25QX?tag=vglnk-c97-20 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני בערך אפס בתחום הרכבת המחשבים ואשמח לעזרתכם.שימוש עיקרי, עיבוד תמונות בפוטושוף ומשחקים. תקציב 10k,ללא מסך וציוד נלווה.הייתי רוצה שהוא יעלה את המשחקים החדישים בפרמטרים מקסימליים ויהיה רלוונטי לפחות לכמה שנים קדימה אם זה אפשרי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן חברים ! מתלבט בין 2 דגמי נייד GAMING שישמשו אותי גם ללמודי הנדסאי תוכנה .ההתלבטות בין Asus ROG STRIX GL502VM-FY230Tקישור :https://ksp.co.il/?select=.1304..271...t=&store_real= ן Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0053IV https://ksp.co.il/?uin=41790&select=...271..159..1947. שניהם אותו מחיר, אותו המעבד , ואותו הכרטיס מסך ואותו כמות ראם ההיתרונות של אסוס שהוא מגיע בנוסף לSSD עם כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5200 בלנובו מניסיוני איטי ממש +יכולת ההרחבה של הראם בעוד 8 ג'גה סלוט פנוי דבר שאני עלול להיות צריך בלימודים כשאני מריץ 5-7 תוכנות כבודות בו זמנית כמו המעדר SQL אפצ'י וירטואל משין עם כמה מערכות הפעלה בניהם SERVER וגם קל יותר בקילו אחד …
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך וכל שאר החומרה במחשב אז אני רוצה להתייעץ פה. יש לי עכשיו מחשב מאד מאד חלש ואני רוצה לשדרג ולהביא מחשב חדש עד 4 אלף שקל שיוכל להריץ את המשחקים של היום עלHigh לא צריך יותר מזה ב60 Fps. הבנתי כדאי לי לקחת את הכרטיס מסך Gtx 1070 נכון? יכנס לי פה בטווח מחירים עם כל השאר הדברים שצריך? ומסך בנפרד עד 2000 שקל התקציב. אפשרי לבנות משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יפעיל את elder scrolls online באיכות הכי טובה. תודה רבה לעוזרים. הם כותבים שם שהרקומנדד זה: Windows 7 64-bit Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350 8GB System RAM 85GB free HDD space DirectX 11 compliant video card with 2 GB of RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850) or higher
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני בונה מחשב Mini ITX ויש לי כבר מפרט שלם, הדבר היחיד שאני מתלבט בו הוא המעבד. יש לי כרגע כמה אופציות עיקריות: מבחינת אינטל, אני יכול לקחת את ה i5-7500 או את הi5-7600, ומבחינת AMD את הRyzen 5 1600 שמעתי בהרבה מקומות שהרייזן יותר טוב מאינטל, אבל אני רוצה להתייעץ איתכם. אם אתם מעוניינים לדעת את המפרט המלא, אני אכתוב אותו כאן: AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX Gigabyte GA-AB350N-Gaming WIFI Corsair Obsidian 250D Mini ITX Case Corsair VS650 650W PSU 80+ Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C15 ValueSelect Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980G1 GAMING-4GD Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Kingston SSD 480GB SSDNow UV400 SATA3 SUV400S37/480G …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינת בקניית מחשב עריכה- Avid, Premiere, After קבצי 4K. הרכבתי אחרי התייעצות מפרט ואשמח לקבל עליו חוות דעת- האם הרכיבים מתחברים טוב ויעבדו טוב יחד? האם ישנם חלקים שניתן להוזיל מבלי לפגוע ברמת הביצועים. (כולל מסך). בנוסף הפנו אותי למחשב Dell מק"ט XPS8920-7245, אשמח לחוות דעת מבין השניים- האם המובנה עדיף על המורכב עצמאית ואם כן למה. תודה רבה! ושנה נפלאה:)
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-