ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... אם אפשר בבקשה שתציעו לי על מפרט\מחשב על פי השימושים הרצויים אני אשמח... השימושים: -מוסיקה (עוד יותר מקום בכונן קשיח) -צורב DVD אמין -אינטרנט, סרטים, בעל תמיכה בHD (על המחשב להיות חזק בביצועים כאשר מחברים אותו למסך טלויזה LCD HD על מנת לראות סרטים מהמחשב הנייד) -אינטרנט אלחוטי ובלודו'ט תקין -אם אפשר: את האפשרות שיקרא כרטיסי זיכרון M2,SD וכו'... -2 GB -במשחב הזה לא יהיה משחקים.. אך שיגיע מצב שייעלו משחקים על המחשב... -אחריות,סוללה שלא יתחמם יותר מידי... יותר מיזה לא אכפת לי... תודה מראש! אלמוג
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט כבר מספר ימים בין שני מחשבים . הצרכים שלי הם בעיקר אופיס , אינטרנט וסרטים . המחשב מיועד להיות desktop בעיקר. כפי שניתן לראות ההתלבטות היא בין מעבד חזק יותר לכרטיס מסך ועוד 2 ג'יגה בRAM . Latitude E5400 - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p86.htm Dell Inspiron 1440 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8051&perur=2&t=1&c=441 אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
קודם כל יש חברה כלשהי עם אחריות בין-לאומית ל-3 שנים? ואם לא מה מומלץ, מחפש אמינות. השימוש העיקרי הוא לאינטרנט ויישומי אופיס. המערכת הפעלה לא הכי קריטית כי אני יכול לקנות דרך ארגון המורים בזול WIN7 ולשדרג. ההתלבטות העיקרית היא בין סוני לדל. חבר חוזר מארה"ב ומביא איתו לא הזמנה דרך האינטרנט.... בתודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
Thshiba: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=2&t=1&c=339 HP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8074&perur=2&t=1&c=320 מחשב למטרת משחקים וכד', איזה מהם טוב יותר? ואיזה כרטיס מסך חזק יותר? תודה! נ.ב האם המחשב הזה נותן שיפור משמעותי כלשהו? Toshiba A500-1CO http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=2&t=1&c=339
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה, נשבר לי מסך מחשב מסוג TOSHIBA SATELLITE A505-S6960 בגודל 16 אינץ שלחתי אותו למעבדה של החברה שאחראית על האחריות מטעם טושיבה בארץ, ולאחר זמן רב (יותר מעשרה ימי עבודה) הם הודיעו לי שאין להם במלאי מסך מקורי או חלופי בגודל שמתאים לי. הם הציאו לי להזמין מחו"ל מסך חדש דבר שכנראה יעלה סכום גבוה של כסף על היבוא שלו מחו"ל, ההערכה שלהם היא על סכום שגבוה מאלפיים שקלים אם לא יותר... האם יש למישהו פה הצעה או המלצה מה כדאי לי לעשות במקרה זה, האם אין מקום אחר בארץ שמשווק מסכים בגודל 16 אינץ ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני חייב לקבל את חוות דעתכם המלומדת לגבי המחשב החדש שלי...אני הולך לקנות אותו ביום רביעי.. ואם יש למישהוא השגות אני אשמח לשמוע אז הנה... כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3000 CPU Box 1,080 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 619 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 610 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM - קירור לכונן קשיח : SPIRE HD05040B FlowCooler 545 ש"ח + 71 ש"ח 1 Club3D ATI Radeon 9800Pro 128MB 1,395 ש"ח 1 NEC ND-3500A Dual Layer D…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
בקשר לצרכי המחשב, בואו נגיד ככה - לא קריטי עבורי אם Call of Duty החדש יעבוד בו או לא. שיריץ את מנג'ר וכל מיני משחקים בסגנון הזה. השימושים העיקריים הם קצת פוטושופ, אינטרנט, צפייה בסרטים, מסמכים, מוזיקה וכיוצא בזה. מה שכן, שלא יקרטע אם מנסים להפעיל את את הדפדפן עם 5 טאבים, אקסל, מסנג'ר ומדיה פלייר ביחד. (חפרתי!) יש לי ברשותי מסך 19 אינץ' (נראה לי, רזולוציה 1440 על 900), מקלדת ועכבר שאני לא רואה סיבה להחליף. מעבר לזה הכל יתחלף. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
האם קיים ציפוי נגד השתקפות שאפשר להדביק על מסך מבריק, ושגורם לו לפעול כמו מסך מט? ולהפך?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שמתחילה ללמוד השנה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), (קצת) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיף עם מסך מט) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב קצת גבולי (שאיפה לסדר גודל של 2500) תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחיין שלי יש בר מצווה, ואנחנו הדודים רוצים לקנות לו מתנה מחשב גיימינג. יש מגוון רחב של אפשרויות מלקנות מחשב מוכן או להרכיב לבד. טענית, אין לנו בעיה להרכיב לבד, אבל אנחנו לא סגורים על מה לשים דגש. תקציב - 5,000 ש"ח גג. אשמח אם מישהו יכול לסייע בהרכבת מחשב לדוגמא שמתאים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
בעוד מספר שבועות אני מתכוון לטוס לארה"ב, אני מתכוון לקנות מחשב NUC שיתפקד כשרת הורדות + שרת אפאצי וטומקט (פרוייקטים שאני מתכנן לשים עליו לא משהו רציני) חשבתי על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16856102055&cm_re=nuc-_-56-102-055-_-Product יש לי כבר כונן של 1TB וזכרון של 8GB מהמחשב הנייד שלי (ז"ל) רציתי לשאול האם המפרט שלו יספיק לדרישות שלי? יש לו בעיות התחממות? בגדול מה שמאוד קורץ לי זה הגודל שלו והמפרט כמו של מחשב נייד רגיל. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
hi hevre az kaha ani sof sof kone mahshev hadash!!! az bahodesh haba ani kone mahshev ve ratziti shetivnu li mifrat be 2000-3000 dolar canadiim ve ani rotze shehamahshev yyehiye lemishakim kvedim meod beikar aval gam leinternet muzika ve sratim... a vedereh hagav im atem yeholim lehatzia li hanut tova becanada ki ani lo mekir hanuyot tovot ve im mishehu yodea az be ir beshem "winnipeg" toda bekol mikre bye
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מחשב בעיקר לרינדורים ועריכת סרטים. אין צןרך ב OC אין שימוש במשחקים כלל. הרכבתי מפרט ואשמח לחוו"ד עליו: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪895 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪191 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪729 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5, יחידות 1 ₪572 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1323 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=13…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קיבלנו מהפקולטה אפשרות לרכוש בקנייה מרוכזת את המחשב בקובץ המפורט. מה דעתכם על ASUS? האם המחיר כדאי? האם יספיק כדי להריץ תוכנות תלת-מימד ותוכנות פרמטריות? הדמיות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 (מחשב + מסך+ מקלדת ועכבר) • חריגה מקסימלית מהתקציב:500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):autocad architecture • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש:autocad architecture • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית […
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצה למחשב נייד לעבודה עם תוכנות עיצוב לטובת שרטוטים והדמיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? היעד 8000. אם זה לא באמת נדרש, אז אשמח לשלם פחות. לחלופין, אם זה לא מספיק, אז מעדיף לחרוג מהתקציב בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מתאים לצרכים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב לטובת תוכנות של עיצוב פנים. תוכנות כמו 3dmax, Lumion, Sketchup, V-ray,Rhino, Autocad. (לדעתי התוכנה הכבדה ביותר היא Lumion) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב ב…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת והמלצות בנוגע למפרט הנ"ל. יש לי עדיין כמה התלבטויות בנוגע למארז והספק וגם לגבי הכרטיס מסך אני שוקל גם את אחת מאופציות האלו: 1280 ₪ - * כולל חבילת משחקים * - Gigabyte R9 285 2G GDDR5 WF2 1399 ₪ - * כולל חבילת משחקים * - Gigabyte R9 280X 3G GDDR5 WF3 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צריך מפרט לשרת משחקים. הנה הדרישות של המשווקת : System Requirements Recommended: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: 3 Ghz. For AMD Athlon 64 CPU: 3500+ (2.2 Ghz) RAM: 2 Gb per physical CPU Optimal spec: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: AMD Athlon 64 4800+ or 3.66GHz Xeon RAM: 2Gb per physical CPU אם יש אפשרות בתקציב שהשרת יריץ שני שרתים 32 שחקנים או אפילו 32 שחקנים עם עוד אחד קטן של 16 זה יהיה מעולה. רצוי לכיוון ה 1500
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מחשב עבור גלישה באינטרנט (בעיקר) ושימוש בתוכנת פוטושופ (חובבני) תקציב: עד 2,500 ש"ח. אני זקוק לחוות דעתכם מה הרכיבים הכי חשובים לצורך עבודה עם פוטושופ? למיטב הבנתי כרגע הכי חשוב להשקיע במעבד טוב (חשבתי על Intel Core i3 3.2GHz 4MB - כי זה סביר, ואני לא רוצה להשתגע). ובזיכרון מהיר של 4 ג'יגה. וכאן אני כבר לא בטוח. האם כרטיס מסך רלוונטי לעבודה עם פוטושופ או שאני יכול להסתפק בכרטיס המובנה? ומה לגבי ספק כוח ומאוורר? האם יש צורך להשקיע גם בהם? או שמשהו סביר ובסיסי יספיק לי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנטבוק ואני אשמח לחוות דעת. והאם אני אוכל לקבל נטבוקים להשוואה איתו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
התקציב הינו 4000 ש"ח (עם אפשרות חריגה קלה) מטרות המחשב הינם עבודות משרדיות (אינטרנט, אופיס וכו') עם תוכנות להנדסה (תיכנות, מאטלב וכדו') אני צריך מסך איכותי שישמש אותי בעיקר לעבודה עם טקסטים, ומקלדת ועכבר נוחים ואיכותיים. יש העדפה לחברות מוכרות וטובות (כגון: WD, ASUS, GIGABYTE, וכדו') בניתי 2 מפרטים של INTEL ו - AMD: מחשב מבוסס AMD מעבד: AMD Athlon 64 X2 5400 Box ¤365 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤471 כונן קשיח: Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤350 זיכרון: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ES ¤205 צורב: Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 מארז כולל ספק: COOLER MASTER Centurion 5 460W ¤494 מסך מחשב Samsung 19" 971P 6ms :LCD ¤1388 סט מקלדת ועכבר אל…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : משחקים כבדים(בסגנון COD), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא משנה. * רזולוציית המסך? : אני רוצה לראות הרבה סרטים במחשב אז צריך רזולציה טובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין. * משקל רצוי? : לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? : סטנדרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : HDMI * Bluetooth? : כדאי , אם זה מייקר את העיניין אז לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : לא משנה. גודל : 1T. * כונן אופטי? : צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? : לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? : אפשרי , אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא. * חריגת תקציב : 500 ש"ח. …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט לאחותי ולהורים שלי ב3000 שקל מקסימום בלי מסך שימושים:אינטרנט,משחקים קלים לא רציניים,משחק הכי רציני יהיה אולי סימס... כרטיס מסך צריך לא יותר מידי חזק וזול... זיכרון 1GB כבר מצאתי אחד מאוד של 667 MHZ אבל אשמח להצעות מעבד צריך משהו טוב ולא יקר ושל INTEL לוח אם נחמד ולא יקר של ASUS לא מסכים למשהו אחר חוץ מ ASUS רמקולים 2.1 וזהו פחות או יותר... תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
ברור לי שזו שאלת תם בפורום הזה. מדוע כל המפרטים המוצעים כוללים מעבד של AMD? אשמח לקבל סקירה קצרה על הבעד ונגד מול אינטל.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-