עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nissim Gueta,

אהלן, קניתי מחשב נייד Lenovo Thinkpad E580 ואני מחפש תחנת עגינה עבורו למשרד. במשרד יהיה מסך, עכבר, מקדלת ואולי גם רמקולים בהמשך.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל יש המון אופציות ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. אשמח להצעה עבור תחנת עגינה שתענה על הצרכים שלי במינימום עלות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרה כי אני לא מבין גדול בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 אבל עדיף לא להשתמש בזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וטלוויזיה (בHD) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עומד להתחיל ללמוד תכנות כנראה אז אני עדיין לא מכיר את התוכנות אבל כנראה שאשתמש בהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shadow of mordor, the witcher 3, batman ark…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. גוגל משיקה גירסה מעודכנת לכרומבוק ה-Pixel היוקרתי שלה. האם הפעם הצרכנים ישתכנעו להעדיף אותו על פני האולטרבוקים מבוססי החלונות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%91/

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by omri123,

חשוב: שיהיה קל כמה שיותר מסך 13" ומעלה זיכרון מעל 2 ג'יגה וחיי סוללה ארוכים שימושים: אופיס בלבד אשמח להצעות

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Demon-Hunter,

i posted a thread a couple of days ago but my budget had a huge bump so im reposting. ok so my budget is now 9000 nis , dont need a screen , dont need speakers, dont need soundcard, and dont need hardrives. i need 1 GB of memory , CPU should be A64 3400, motherboard, X800 pro, DVD drive, and a case which is good looking and has place for alot of fans, and put as many fans as the case can hold. thanks edit: oh and forgot to mention this PC will be for games, movies and maybe a tiny OC. second edit: oh and a good PS

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by amisha,

הגיע הזמן ללמוד , ואיתו להתחדש במחשב נורמלי ונייד . הולכים ללמוד הנדסת חשמל אז המחשב צריך להיות מעט חזק , כגיבוי לכוח עיבוד אפשר להשתמש ב P4 הישן שבבית אז ככמה שלא חייבים I7 או I5 מהקצה העליון . דרישות : משקל - גג 2.2 קילו , אם יש משהו ששוה את זה אז גמיש אבל לא שובר גב . מסך - בין 12 ל 14 אינץ' סוללה - כמה שיותר ארוכה , לפחות 6 שעות . יציאות - HDMI טוב שיהיה . VGA גם אלחוט - BT + BGN דיסק - אפשר לפנק , לא קריטי אבל לא להתקמצן . זיכרון - 2GB אני חשוב שיספיק , אם מישהו מנוסה חולק אני מוכן לשמוע . המועמדים : Vostro 3300 , Latitude E4310, lenvo U350 , asus UL30/U30JC/U35F אני ממש מבולבל , את הASUS ממש קשה להשיג בארץ לפי מה ששמתי לב ,אם מישהו מכיר חנות , אז תודה . הלטיטוטד - …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Tom Snir,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, אפשר חריגה קטנה אם זה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה לשימוש של ילד בן 10 שכרגע משחק המון MINECRAFT, אבל כדאי שיוכל להריץ גם דברים אחרים בעתיד הקרוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בהקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by pchoresh,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ חדש יחסית של דל דגם סטודיו, עם מעבד I3 וזכרון 3G. לאחרונה, בעת שאני משחק במשחק יחסית קל מבחינת דרישות מערכת (FOOTBALL MANAGER 2011), המחשב מתחמם לרמה כזאת שהוא פתאום נכבה מעצמו, באמצע המשחק. אין שום דבר שחוסם את המאווררים של המחשב, שכן אני עובד על שולחן. חשוב לציין, כי גם בעת הפעלת מספר תוכנות יחדיו, אפילו אם מדובר במספר חלונות של אינטרנט אקספלורר, המחשב מתחיל להרעיש. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה הפתרון? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? עבודות משרד, אינרנט-הרבה טאבים, עמודי וידאו\פלש . לא חייב אבל נחמד עם DOTA 2 ירוץ אליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שהיה יחסית שקט, קל עד כמה שזה אפשרי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם יש גרסה ללא וינדוס זולה משמעותית 1+ *חש…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by gamer-8,

AMD athlon 64 3000 939pin 1119 521 gigabyte K8NS 939 Maxtor 120GB SATA 553 Samsung 256*2 400mhz 550 Gigabyte G-force 6600GT 128mb AGP 1314 Compucase suer midi tower CI 6A19 312 סה"כ: 4369. מה דעתכם? (גם לגבי המחשב וגם לגבי המחיר).

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. טוב, ביום ראשון אני מזמין התלבטתי המוןן בין SLI, לבין כרטיס אחד.. התבלטתי במסכים.. ואני באמת לא יודע איזה מחשב לקנות,מה עדיף? SLI או כרטיס אחד ובעתיד אני אשדרג לאחד הכרטיסים שעומדים לצאת? אני צריך מחשב למשחקים כבדים, עם ציוד היקפי זאת אומרת רק מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך 22 אינץ' WIDE הא וחשוב שהמארז יהיה שקט ויפה שזה יהיה מפה: www.foxpc.co.il או: www.skypc.co.il תודה רבה לכם ! ד"א לא מתכונן OC.. אולי בעתיד איזה OC קטן

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Sm1le,

אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני מחפש מחשב די בסיסי יחסית שיעבוד מהר ושיוכל להחזיק משחקים בסיסים... תודה מראש.. אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים אז אני סומך עליכם

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי, יש לי מחשב נייד- המפרט מופיע בלינק הזה: https://imgur.com/a/hJ5EVJK חלק מהדברים שאני מריץ באינטרנט (כגון מנהל מודעות בפייסבוק) עובדים מאוד לאט. הם רצים דרך ה Chrome, וכשאני מריץ אותם במחשבים נייחים מזדמנים שאני מוצא- הם עובדים הרבה יותר מהר. החשד שלי הוא שהבעייתיות במחשב הנייד נובעת מזה שכרטיס המסך שלו הוא onboard ולא חיצוני. האם אני צודק? מה עשוי להשפיע על הביצועים של אפליקציות אינטרנט בכרום מעבר לזה? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. הי, הגיע הזמן לשים לילד בן ה10 מחשב בחדר. יש לנו מחשב חזק גיימינג בסלון אך בחדר הוא ישחק בעיקר פורטנייט, יראה קצת נטפליקס וילמד כנראה בעזרת office. תקציב הוא די גמיש, באזור ה5,000 ש"ח כולל המסך (מקלדת ועכבר יש). תודה !

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO V131. הכרטיס רשת שיש במחשב הוא: http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/product-briefs/centrino-wireless-n-1030-brief.pdf הכרטיס רשת הנוכחי,הוא מאוד עלוב,יכולת הקליטה שלו גרועה,וכל פעם אני סובל מניתוקים. חשבתי לקנות את הכרטיס רשת הזה: http://download.intel.com/network/connectivity/products/prodbrf/323017.pdf השאלה היא האם הכרטיס הנ"ל יתאים מבחינת גודל למחשב הנייד שלי? שאלה נוספת: לכרטיס שציינתי לעיל יש 3 חיבורים לאנטנות,והשאלה היא האם במחשב דל הנוכחי שלי יש 3 אנטנות,או שאני אצטרך לקנות אנטנות? בתודה מראש שי

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום חברה, מקווה שכולם מרגישים טוב. אני צריך מחשב נייד לאמי לבית בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות כמובן ל FHD במסגרת המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) בשביל שנוכל לראות סרטים בטלויזיה VGA ? HDMI כמובן שנצטרך לקנות כבל מעביר כל שהוא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה כל כך * כונן אופ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by no_way,

מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 8 64BIT מעבד : AMX PHANTOM II X4 945 3.0GHZ כרטיס מסך : AMD RADEON HD 6900 לוח אם : Gigabyte MA-770-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של - 4GB DDR2 דיסק קשיח : SAMSUNG HD502HJ ATA Device 1500 GB קניתי - SAMSUNG SSD 840 EVO ספק כוח : תמונה ; 650WATT מארז : THERMALTAKE מה שווה שדרוג במחשב שלי? תקציב עד 1000 שח. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by rotem_l,

שלום לכולם אני מתחילה ללמוד השנה ומחפשת מחשב נייד- מטרות המחשב? לימודים (גם לקחת את המחשב איתי ללימודים וגם לבית), סרטים, קצת משחקים, דברים בסיסיים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'-14' * רזולוציית המסך? אין לי מושג.. * משקל רצוי? לא יותר מ1.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף.. או לפחות לא קצר במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD 256GB * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? האם כדאי? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חושבת.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by redcloak,

אשמח לחוות-דעת על המפרט הנ"ל: Sempron 2600+ (S-754) Gygabyte K8NS (S-754) Nforce3 250 512Mb 400 MHz AData /VT Radeon 9600 XT 256 MB 80 GB 7200 8MB WD800JB 2202 ATX MIDI PFC, usb סה"כ 2400 ש"ח מה דעתכם?

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אז ככה זה מה שהרכבתי לי ממה שאני יודע... (לא הרבה) בבקשה: amd athlon 2600+ (333) - 650NIS asus A7N8X-X(nForce2 400) - 480NIS 512MB Samsung DDR400 - 540NIS WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) - 470NIS RADEON 9600SE TV,DVI 128MB - 750NIS ATX MIDI 400W usb,p.stab. - 180NIS אז ככה זה מה ששמתי.. כל השאר יש לי אני מביא מהמחשב הישן.. הכל ביחד יוצא 3040 שקל כפרה עליכם תעזור לי כי אין לי מושג.... תודה נשמות

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום רב! כהכנה לדור המשחקים החדש הבא עלינו לטובה (באטלפילד 4 בראש ובראשונה), אני מעוניין לשדרג את המחשב. הנה המפרט הנוכחי: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-S2C A-DATA Extreme CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS NEC ND-3520AW CoolerMaster Elite 370 Enermax EG475P-VE 485W Dell 2209WA 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5000 ל- 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הצורך ממשי והחריגה למוגזם, אז בהחלט ניתן - אם הדבר יבטיח תוספת ביצועים ושרידות לאורך זמן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי יש לי חבר שעוד מעט יש לו בר מיצווה והוא אמר לי שההורים שלו הבטיחו לו איזה מחשב שהוא רוצה בלי הגבלת מחיר ( יש לו מישפחה מיליונרית הבית שלהם כמו מוזיאון) טוב לא משנה , אז אתמול הוא שולח לי באי"מל את המפרט שלמטה הוא אומר לי שזה משהו רוצה ניסיתי להגיד לו שהוא לא צריך דבר כזה אבל הוא מתעקש אז אמרתי לו שיחכה אני יבדוק את המיפרט אז אני צריך עזרה שלכם אם זה בסדר של מיפרט ואל תגידו לי המחיר יקר כי זה מה שהוא רוצה ואל תחליפו לי את זה לAMD טוב כי הוא מיתעקש על אינטל ואם יש את אותו מיפרט ביותר זול תודה מראש לעוזרים INSTALL מקלדת Microsoft Wireless Optical Desktop - OEM 328 ¤ עכבר Logitech MX700 Cordless High Performance PS2 | USB Optical Mouse 489 ¤ ג'ויסטי…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by yagelk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, Adobe Collection. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום חברים, אני עם המחשב הנוכחי שלי כבר מעל לחמש שנים ולמרות שדרוג כרטיס מסך לפני כשנתיים (Geforce GTX560) אני מרגיש כבר שהמחשב איטי והחלטתי לקנות חדש, כמיטב המסורת, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללמידה, הייתי רוצה שהוא יעבוד הכי מהר שאפשר בסביבת וינדוס, גם כשאני מריץ מטלב, Visual Studio ו-15 טאבים בכרום. הבנתי שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא עם זיכרון SSD, אשמח לשמוע את דעתכם. בזמן הפנוי - לגיימינג, GTA V, Titanfall ושלל משחקים אחרים. מקווה שבתקצ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא , ברשותי מסך גיימיניג 32 ״ 144 HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה יפה אבל לא חייב להגזים כדי לא ליצור עלויות גבוהות על נראות 7. האם האם יש צורך לכל…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.