עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני רוצה לקנות מחשב ובניתי לעצמי מפרט עם קצת עזרה מחברים ורציתי את דעתכם בנושא. המחשב יהיה מחשב לגיימינג לא כבד, אני לא מצפה שהוא יריץ את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות... אבל שיריץ משחקים לשנים הקרובות. מעבד: intel i5-4570s אני קונה אותו מחבר שעובד באינטל ככה שהוא יעלה בין 500 ל700 תלוי בעלויות במכס. לוח אם: asus h81-c או h81-a של בקושי מצאתי הבדל מבחינת הדרישות שלי והמחיר אותו דבר: 290 זיכרון : corsair 2X4G - עולה 375 כרטיס מסך : nvidia GT630 gigabyte עולה 330 דיסק קשיח WDEZEX- western digital 1TB עולה 330 מה שחסר זה ספק כח ומארז, את שניהם אני לא יודע איך לבחור ואשמח לעזרה וביקורת, האם אחד הרכיבים נמצא בפאר גדול מהאחרים. ודברים בסגנון. **את כל המחיר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by יוליה לב,

שלום.חשוב לי לציין שאני לא מבינה כמעט כלום בכל מה שקשור לתכני של המחשב רק מתחילה להיכנס לעולם הזה . אני רוצה לקנות מחשב נייח שהגרפיקה תהיה מספיק טובה לעריכת סרטונים עריכת תמונות ותוכנות כמו פוטושופ ולייטרום. איזה מפרט אני אמורה לחפש ? כמה בערך אמור לעלות כל הסיפור ? אין לי תקציב כי אין לי מושג במחירים . כנל לגבי מסך מחשב . אשמח להמלצה כי הלכתי לאיבוד

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by b00h,

שלום לכולם, וחג שמח. דודה שלי ביקשה ממני עזרה בהרכבת מחשב, אבל אני לא מעודכן, לא עוקב, ולא מבין גדול, אז חשבתי שאבקש מכם עזרה, כאן. התקציב המקסימלי הוא 6,000 ש"ח, היא מתכוונת לעשות במחשב שימוש בתוכנות כדוגמאת Photoshop ו-Autocad. המחשב צריך לכלול הכל כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, וכו'). חשבתי אולי לבנות לה מחשב שיתאים לגיימר, עם מעבד חזק וקירור, שכן אולי מדי פעם תרצה לשחק במשחק כזה או אחר. אם האיזור חשוב, אז איזור המרכז. מחכה להמלצות שלכם, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  4. שלום וברכה, אני מחפש מחשב "13 לעבודה בעיקר עם Illustrator ן Photoshop. עדיף עם כונן אופטי. תודה רבה! עריכה: התקציב הוא תקציב גג. אם ניתן לחסוך - מצויין..

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  5. מחפש לרכוש נייד חדש, בעיקר לעבודה בדרכים (רכבת) ובמשרד, בעיקר כתיבה וגלישה, קצת צפיה בסרטים בערב בבית. חשוב- עבודה חלקה, מקלדת נוחה, סוללה חזקה, שייראה טוב ומרשים (רצוי), לא גדול מדי (''14?), דק ונוח לנשיאה. מסך טאצ'- לא קריטי. צריך מערכת הפעלה. אשמח גם להמלצות לגבי קניית אופיס. תקציב עד 3K, גמיש. חשבתי על שני דגמים של לנובו- https://ksp.co.il/?uin=49067&select=.268..271..159..5227. או https://ksp.co.il/?uin=50972&select=.268..271..159..214..2179..347. כמובן שפתוח להצעות נוספות תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tamir92,

בקרוב אני צריך לקנות מחשב חדש אני צריך מחשב טוב לגיימר עם מארז מיוחד (לא כמו שנותנים בשוק אלה מארז עם לדים) עם דיסק קשיח של 160-250 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 4000-5000 שקל תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. Started by kog,

לסטודנטית בעתיד לצרכים בסיסיים מחפשת מחשב אמין לטווח ארוך. האם הדגם DV6789 של HP טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2928 האם יש מחשב טוב יותר באותו טווח מחירים שכדאי לי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  8. קודם כול יש לי פה מפרט סופי שבניתי השאלה שלי פה בגדול עם זהוא אפשר לקנות ? פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100% אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7 א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  9. שלום לכולם, חיפשתי ושוטטתי (וגם התייעצתי): 1. זכותכם להרגיש מבולבלים - מיקרוסופט, אינטל, HP ועוד... מבולבלים גם הם ושוק החומרה הבסיסי עדיין לא מוכן לממשק הגרפי של ויסטה. 2. "אם תגלוש, תמצא" - גלשתי, דיברתי בטלפון, שלחתי דוא"ל - אנשי החומרה מטילים את השאלות על אנשי התוכנה שמטילים את האשמה על יצרני הניידים וכו'. 3. אם אתם יכולים להתאפק, תתאפקו - הצרכים החדשים (שקשה למצוא גירסא מהימנת שלהם ברשת) בעיקר עדיין אינם בסיסיים במערכות מחשב מוכנות: במחשבים ביתיים וניידים המוצעים למכירה באתרי הצעות המחיר למיניהם. אז מה כן: 1. מעבד - intel duo 2 core - הדגש הוא על ה-2, מכיוון שקיים גם intel duo core. שגם הוא עם שתי ליבות, אממה, אינו תומך ב-64 ביט, אלא ב-32. 2. זיכרון ראם - 1,024 מ"ב מ…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. אני מבקש בבקשה אם תוכלו לעזור לי בכך שתביאו לי מפרט מחשב שלחוני של משחקים של IV GTA ומשחקים שיצאו ב שלושה שנים הבאות תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. שלום אני מעוניין במחשב בעל התכונות הבאות: 1) מעבד CONROE E6300 2) דיסק קשיח עם 80GB ( (SATA2 8MB 3)אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל כמעט כל משחק בלי חשיבות רבה לגרפיקה של המשחק (ז"א אני מעדיף שאוכל להפעיל את המשחק עם גרפיקה דלה מאשר לא להפעילו כלל). כמו"כ, אני אשמח ליציאה לטלוויזיה ו- HDTV (לא יותא מ550 ש"ח לכרטיס) 4)זיכרון פנימי DDR2 667MHZ 512MBX2 5)שיהיה מוכן (מבחינה גרפית וביצועים) לויסטה. 6)מארז עם ספק 500W וזול. אני לא מעוניין במארז יפה וחדשני - אני מעדיף יעילות מאשר יופי. 7)לוח אם עם אופציה לשדרוגים בעתיד(כ.מסך יותר טוב, הוספת זיכרון, כ.רשת אלחוטית וכו') וכל זה בלי לעבור (לפחות תנסו לא לעבור) את ה-3500. אגב: המחשב ברשותי בן 4 שנים, ואני לא יודע אם אני יכול להשתמש בו…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by GQ4U,

*קראתי את המפרטים המומלצים. הפסקתי לעקוב אחרי שקניתי את המחשב האחרון שלי בעזרתם האדיבה של אנשים מהאתר כך שאני לא ממש בעיניינים. מחפש מפרט עם הסברים. לא רק רכיבים. והמלצה לחנות עם סניף בתל אביב אם אפשר. לעזרתכם אודה. אורון

13. שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד תודה רבה על העזרה! מי יתן והשבוע אני אקנה מחשב

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by Chymes,

אני רוצה להרכיב מחשב שאוכל לקחת לצבא. בגלל זה אני צריך מארז ולוח אם MICRO ATX. הרכבתי במשך השבת מספר מפרטים, אבל אני רוצה לראות מה אתם יכולים להציע. תקציב: 2,000 ש"ח הערות: אני לא צריך CD-ROM וכונן 1.44 אני רוצה מפרט מבוסס מעבד אינטל ומפרט מבוסס מעבד AMD. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by gggilad13,

מחפש לקנות מחשב חדש בעיקר למטרת משחקים (אבל לא יותר מידי...) עד 3000 ש"ח, רצוי כמה שפחות. קבלתי הצעה לשני מפרטים: AMD athlon 5200+ box Abit AN52 AM2 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL5 special OPS Edition Twintech nvidia GeForce 8600GT XT 256MB DDR3 WD 160GB SATA2 LG GSA-H42N מארז + ספק לא ג'נארי 400W מחיר: 3100 ש"ח כולל הרכבה AMD athlon 3800+ box Abit AN52 OCZ DDR2 2048MB 667MHZ WD 160GB SATA2 Radeon 1950XT 512MB DDR3 LG H42N מארז + ספק לא ג'נארי 400W מחיר: 3050 ש"ח כולל הרכבה המפרטים הם מהחנות foxpc (foxpc.co.il) אבל אפשר להציע גם חנויות אחרות מאזור הצפון (בעיקר חיפה). כמה שאלות: 1. איזה מבין שני המפרטים יהיה הכי טוב? (באחר מעבד+זיכרונות יותר טובים ובשני כרטיס מסך יותר טוב) 2.…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 4 ליבות כ. מסך שיריץ משחקים בצורה טובה. 4+ ג'יגה ראם הארד דיסק 7200 RPM כרטיס WIFI איכותי, BT, חשבתי בכיוון של מעבדי llano החדשים... יש כבר משו מכובד בארץ?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. אז ככה אני רוצה להרכיב מחשב חדש ויש לי כבר כמה חלקים ממקומות שונים שקיבלתי ממש בזול אז היה שווה. כרגע יש לי שלושה הארד דיסקים שניים SATA ושניים רגילים וכונן צורב די וי די אני מבין שרוב לוחות האם החדשים אין הרבה חיבורים רגילים אז אני יכול לוותר על הארד דיסק אחד רגיל זה לא אסון. חוץ מזה יש לי גם את CORSAIR ValueSelect 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) SAPPHIRE 100119L Radeon X550 256MB 128-bit DDR PCI Express x16 Video Card ומעבד Intel Core 2 Duo E6300 וכרטיס קול. אז אני מחפש לוח אם מארז וספק כח. הדרישה הכי חשובה שלי זה שקט, לא רוצה רעש , אני לא מתכוון לעשות overclock והמחשב לא מיועד למשחקים יותר מאחד בשנה גג. התקציב הוא 1500-2000 שקל כאשר אני כמובן ישמח …

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  18. הפעם חשבתי בדיוק מה אני רוצה וצריך בשידרוג. אני רוצה לעשות שידרוג שיחזיק הרבה זמן, כלומר לא כל שתים שלוש שנים להחליף מחשב... נועד למשחקים ול-OC לא כבד. הכנתי לי מפרט ואם יש מקום לשיפורים אני אשמח לדעת... GIGABYTE GA-P35-DS3 705.00 ¤ Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤1,530.00 OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 ¤1,045.00 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ¤275.00 מחנות נועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/index.asp

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לחלקים מודרניים יותר. אני חושב שאת לוח האם והמעבד שלי אין צורך לשדרג: המעבד Intel Core 2 Duo 2.8Ghz לוח אם ASUS P5LD2 אבל כרטיס מסך אני רוצה לחדש למשחקים כבדים כמו Call of Duty 5 ועוד משחקים עתידיים. זיכרון אני מרחיב ל2GB (יש לי כבר 1GB) הארדיסק אני גם קונה 500GB וספק אני רוצה להחליף גם למשהו חזק יש מצב שכרטיס TV יכול להחליף כרטיס מסך? חוץ ממשחקים המחשב ישמש גם לעריכה של Photoshop, עריכת וידאו ועוד כל מיני. אשמח לקבל חוות דעת. נ.ב. צריך מסך חזק בשביל המחשב? יש לי מסך CRT ישן, והתקציב כולל מסך.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by DivineTurtle,

יש לי בין 2500 ש"ח גמיש (עד ל2800 נאמר) כולל מסך למחשב גיימינג. אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל זה מה שיש. מבחינת ציוד היקפי אז צריך רק עכבר וכונן DVD. כמובן להשתדל להמנע כמה שניתן מצוואר בקבוק. אני לא מעודכן בכלל בטכנולוגיות במחשב היות ואני בצבא ואין לי זמן לעקוב, אז אני אשמח אם תוכלו לפרט לי טיפים והערות/הארות במידה ויש.

21. מעבד ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם ?AMD ASUS A7N8X-X(nForce2 400) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסק קשיח Hitachi(IBM) 160GB SATA כרטיס מסך ABIT RADEON 9600XT DVI 256MB כונן - ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיס קול CREATIVE 5.1 Live Value צורב DVD ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders LG 4120B x12 Dual Layer מארזים Antec ATX MIDI Super Lanboy מקלדת MS Internet + MS Mouse Wireless Optical מסך SONY TFT 17'' SDM S-73B (black) וכל זה ב7660 ש"ח בלבד !!!!! המחיר הוא למזומן ! אתם מאמינים?!?!?!?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש,בעיקר לשימוש של משחקים,סרטים/סדרות ואינטרנט. ככה שבעיקר הכרטיס מסך,זיכרון והמעבד חשובים לי,שאר הדברים קצת פחות. המוכר מחשבים הציע לי את המחשב הזה: Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore -מעבד P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E - לוח אם 1GB OCZ Value Series -זיכרון 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E -כרטיס מסך Deskstar 160GB SATA II -דיסק קשיח DVR-112D DVD±RW -צורב HJA-7610 MIDI 500W Max - מארז PS-05 BIG FAN 450W -ספק L196WTQ 19'' LCD 2ms DVI WideScreen -מסך 2 Lang. (Eng / Heb) Multimedia -מקלדת עכבר MS Wheel חיבור USB-PS/2 -עכבר Dowell SP-A202 560W P.M.P.O. -רמקולים והמחיר הוא 4000 שקל כולל מסך. מה דעתכם? האם צריך …

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by BlueBlood,

http://img213.imageshack.us/my.php?image=3190yq3.png התקציב הוא 6000 +- יש משהו לשנות? להוסיף? לשדרג? המחיר אינו כולל דמי עבודה כרטיס קול וציוד רשת... המארז הוא 430 W נ"ב לא בטוח שאני קונה מKSP תגידו לי מאיפה כדאי לקנות

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  24. הדרישות: מסך מספיק גדול ללימודים מחשב שיהיה חזק גם שלרוב לא יקרוס חיי סוללה גבוהים אם אפשר אז בבקשה שהמחשב יהיה קרוב לסכום שנתתי שיהיה ניצול מקסמילי של הכסף... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD=align: right]זכרון[/TD] [TD]Crucial 8G DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 660 GV-N660OC-2GD [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] מעבד: Intel Core i5 4430 דיסק קשיח: ssd 160 gb ספק כוח: w 550 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V עזרה בבקשה... - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר גם gtx 760 במקרה הצורך אם צריך

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים