עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by H.I.V,

שלום אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב הוא 4K בערך המחשב ישמש למשחקים בלבד וחשוב לציין שאין לו מסך הכי טוב יש לו מסך 19 LCD של חברה ג'נרית גם הארד דיסק לא צריך כי אני ישים לו אחד של 250 שיש לי פנוי תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by SuBeX,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב לשימושי מולטימדיה (צפיה בסרטים - יציאה לטלויזיה) ומשרד (אני סטודנט אז כל תוכנת word אבל הדגש הוא תוכנות כמו matlab ו ewb). מה שחשוב לי שהמחשב כרגע יהיה חזק כמה שאפשר ללא כרטיס מסך חזק מדי (הכי חשוב שתהיה יציאת tv-out). אני רוצה להוסיף בזמן הקרוב כ. מסך high end אבל רק שזה יתאפשר כלכלית , לכן מה שאני רוצה זה מעבד טוב (אין לי כוונה לעשות oc) אבל לא משהו תקציבי כי כאשר אני קונה כ. מסך אני רוצה ביצועים טובים. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by aviboots,

מעבד Q9450 קירור למעבד Arctic Cooling 7-Pro for 775 לוח Gigabyte GA-X48 זיכרון OCZ 4GB DDR2 1066Mhz כרטיס מסך XFX 8800GT 512MB DVI דיסק Seagate Barracuda 500 GB 7200 32MB מארז ANTECH P128 ספק ANTECH NeoPower 650 צורב DVD סטנדרטי אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. שלום, יש לי כ- 15000 ש"ח תקציב למחשב למטרות משחקים, תנו לי הצעות בבקשה!!

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by צחור11,

מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Exceleram DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ¤218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-2800P2-SW כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe ¤653 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28650 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤131 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז כולל ספק HEC 6A21B Black 400W ¤408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

6. החברה חייבת להיות דל [מחירים מיוחדים ואחריות אישית במיוחד ] המחשב בעיקרון יתנייד אבל בעיקר כדי להיות נייח במקום אחר ולכן גודל של 15 נראה לי יהיה אופטימלי המחשב ישמש עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים [גם HD] ורצוי שיהיה עם HDMI [לא חובה] וקצת משחקים רצוי ואף חובה הארדיסק של מעל 200 וכמו כן 2-3 ג'יגה ראם וכרטיס מסך נחמד ++ חשבתי על אולי : DELL XPS M1530 2.5GHz יש משהו אחר שיענה לי על הדרישות בדל? ואם לא בדל אז איזה כן יענו לי על הדרישות בתקציב סביר? [5000 אני מעריך]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. אני יודע שפתחתי פה כבר אשכול אבל זהו- זה נראלי המחשב הסופי ואני רוצה חוות דעת * רציתי מחשב שהיה שקט, וזה מארז אקוסטי ככה שבטוח אין רעשים וגם יש פה סירקולציית אוויר טובה. * זה כרטיס דיי חזק לגיימניג כבד הוא משומש עם שנתיים אחריות. 1 x DVDRW LITE-ON x24 Sata 1 x Samsung SSD 120G 840 EVO x Hard drive Seagate 3.5" 1TB SATA3 Cache 64MB 1 x Case Nanoxia-Deep Silence 2 Black+ FSP RAIDER 750W - !! בקניית מחשב חדש בלבד 1 x Memory SAMSUNG DDR3 8GB 1 x Mainboard Asus B85M-G for x Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB משומש אחריות עד ה- 1.12.16 1 x Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 x Processor Core i5 460With Su…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. לפי המפרט של המשחב HP PAVILIOM ZT3320EA נכון להיוןם בכמה אני יכול למכור אותו בערך? קניצתי אותו מבאג ב7500 שקל..[8100 יחד עם נתב רשת אלחוטי]

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by Psycho17,

Price list updated 30-08-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 950 1 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 760 1 760 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB (Value) Corsair CL2.5 630 1 630 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 570 1 570 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price Units Total LG x52 80 1 80 מארזים? …

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by kub,

שלום לכולם הנה מה שבניתי : AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 1 869 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 659 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 1 389 ¤ Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256MB DVI Video Card 1 709 ¤ Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 1 399 ¤ LG 52/32/52 Bulk CD-RW 1 149 ¤ סה''כ: 6 3174 ¤ יש לי מארז טוב, עם ספק 420W של ENERMX, יש לי כונן DVD, FLOPY. יש איפה לשפר?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by matan-,

שלום חברים, אני כרגע קונה מחשב נוסף, המטרה העיקרית של מחשב זה היא CS:S אני מודע לדרישות הגבוהות של המשחק אך לא מה נדרש מבחינת חומרה. אני לא מבין גדול בחומרה אז הראו לי מפרט אם אתם יכולים ותסבירו לי כמה שאפשר. התקציב הוא ,ללא מסך, כ4000 שקל פחות או יותר. ושוב, הדגש הוא שיפעל בצורה מעולה, כ100 אפפיאס, על סורס. בתודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by swampfrog,

שלום אני צריך מחשב משרדי בתקציב של 3500 עד 4000 ש"ח לא צריך מסך או רמקוליים צורב לא נחוץ חוץ מזה את כל השאר תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. Started by k.o.d,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני לא בטוח לגבי המפרט : מעבד: intel 3GHZ 1m presscot לוח אם: asus שיתמוך בsata ויתאים למעבד RAM: י512 מחולק לשניים של 256 כרטיס מסך: ATI RADEON +9600 256MB + TVOUT דיסק קשיח: SATA, 80GB וזה פחות או יותר הדברים המרכזיים. אשמח אם תוכלו לתת לי עצות בנוגע למפרט.

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  14. שלום לכולם, הגיע זמנו של הנייח הזקן לפנות את שולחן העבודה לנייח צעיר ונמרץ יותר, אז בעזרתכם אני צריך אחד שיעמוד בסטנדרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 2. מה שימושי המחשב ? רב תכליתי עם דגש על עריכת תמונות, וידאו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות כמו photoshop, lightroom וכיו"ב, עיקר השימוש של המחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע הוא 22 אינץ', כנראה ישו…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  15. Started by nivosh,

שלם חברים, בן דוד שלי מוזיקאי והוא רוצה להחליף את מערכת המחשב ששירתה אותו בנאמנות כבר 5 שנים. התקציב שלו עד 5K ולהלן הדברים הנחוצים: 1. מעבד מדור עדכני, חזק, שיחזיק לפחות כמה שנים 2. לוח אם עמיד, איכותי וניתן לשדרוג עתידי 3. זכרון 16GB 4. כרטיס גרפי בסיסי אפילו של לוח האם (שתומך בפיצול מסכים) 5. כונן קשיח של 1TB וכונן קשיח SSD למערכת ההפעלה ותוכנות (500GB?) 6. מארז איכותי ושקט (חשוב מאוד) 7. קירור מעבד שקט (חשוב מאוד) 8. ספק כוח שיחזיק את כל זה וגם יהיה שקט מאוד 9. שני מסכי 23 אינץ' (לא צריך איכות גרפית, אבל שיהיו מסכים אמינים) המערכת חייבת להיות שקטה (הקלטת מוזיקה, אתם יודעים) אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך, אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. Started by ori24,

שלום לכולם,הנה המפרט שלי: מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מסדרת הCORE 2 DUO E8400. לוח אם: P5Q של ASUS. זיכרונות: 4GB שמחולקים ל2 סטיקים של 2GB במהירות 800MHZ של חברת GSKILL. כרטיס מסך: GRFORCE GTX285 של NVIDIA מתוצרת Gigabyte שעדיין מריץ משחקים בצורה מצויינת על הגדרות גבוהות! דיסק קשיח: דיסק קשיח חדש!!! של 500GB בן 3 חודשים בלבד מהדגם החדש: ST500DM002 של SEAGATE. הדיסק קשיח החדש ללא אחריות היות ומומשה אחריות שנגמרה כנגד דיסק קשיח ישן שהתקלקל. מארז: מארז ענק מדגם CM690 של COOLERMASTER. ספק כח: ספק איכותי מאוד של 550W של Corsair. מסך: מסך ענק ורחב 24 אינץ' מדגם T240 של סמסונג. צורב DVD של אסוס, מקלדת, עכבר וזוג רמקולים סטנדטדרטיים. המחשב הוא בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עלי…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. Started by ziva,

שלום, מחפש מפרט למשרדי בתקציב של 1000 - 1300 ש"ח. ללא ציוד היקפי. ושאלה במקביל - יש לי מספר מחשבים ישנים. האם אפשר לנצל את המארז שלהם? פשוט אני רואה שמארז מהווה חלק עיקרי בתקציב בטווח המחירים הנ"ל. תודה זיו

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  18. חחחחח אז אני כבר כשנתיים מנותק מהאינטרנט ועולם החומרה, לא מעודכן לגביי מה שקורה וצריך את עזרתכם. חח יש לי דוד שתמיד רצה מחשב גיימינג ואישתו החליטה להפתיע אותו במחשב כזה (לכבוד יום הולדתו) וביקשה ממני עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח פחות או יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכ…

19. Started by shaylex,

. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פרקו את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה לכם הגיוני ומשתלם. כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוכשת גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אם אפשרי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס); צפייה בסרטים באיכות HD; תכנות ב-Visual Studio (הכי חשוב) * גודל המסך? 15 אינץ' לפחות * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קריטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בכלל לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא (המחשב ישמש אותי כמו מחשב נייח) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל בנפח 500 ג'יגה ומעלה, אבל גם פחות מזה אפשרי * כונן אופטי? רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אבל דרושה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. Started by riverbed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-0.5K 2. מה שימושי המחשב? allaround : גלישה, עבודה, משחקים באופן סביר, שמיעת מוסיקה, צפייה בסרטים. (משחקים - למשל שאססינס קריד החדש יעבוד בו כמו שצריך.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב שהמחשב יהיה מהיר, שקט. שתהיה אפשרות לחיבור שני מסכים. בתודה, אוהד.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. מטרות המחשב?עבודות משרדיות, משחקים כגון NFS וכאלה, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סבור ש4 שעות של עבודה יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? בכיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קיבלתי תשבוחות על MSI ועל LENOVO למרות שגם DELL סבבה. אודה על העזרה!!!!!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. כמו שהכותרת אמרה. 1. מה התקציב המקסימלי? כ6000 ש"ח כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף): מסך כ22 אינצ' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד): כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי): 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. : אין.. 10. האם יש …

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  24. בדקתי באחריות של לנובו לפי הסריאל שלי וכתוב שאני עדיין באחריות, אך לא ברור לי אם היא בינלאומית. המחשב נרכש בחו"ל אבל לא זוכר אם הקפדתי על אחריות בינלאומית. הנה מה שכתוב: This product has a three year limited warranty and is entitled to EZServ/Depot service. Customers may call their local service center for more information. Dealers may provide carry-in repair for this product. Batteries have a one year warranty. למי אפשר לפנות לבירור העניין?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by gil_hazan,

שלום, אני רוצא לשדרג את המחשב שלי.. אני משתמש בו אך ורק לעריכה בעזרת Premiere CS4 ו After Effect CS4. אני רוצא לשפר את מהירות ה- Real-Time Preview (כרגע לא עובד באופן מושלם) ואת מהירות הרינדור. בבקשה תעזרו לי לבדוק מה אני יכול לשדרג/להחליף כדי להשיג תוצאות טובות יותר. כרגע זוהי המערכת שברשותי: מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Ultimate 64Bit לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3P מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz @ 2400 MHz זיכרון ראם- 4095MB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 8600 GT פירוט זיכרון ראם: (240-pin DDR2 DIMM Banking: 4 (2 banks of 2 Chipset: Intel P35 DDR2 SDRAM Frequencies: PC2-4200, PC2-5300, PC2-6400 and PC2-8500 Error Detection Support: Non-ECC …

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.