ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום, צרפתי מפרט למחשב שמויעד לשמש לעריכת אודיו (בגלל זה הכרטיס מססך החלש, יש רק צורך שיתחבר לשני מסך LCD 17"). המחשב אמור לעמוד בעומסים כבדים מאוד ככה שככל שיותר חזק יותר טוב. כרטיס קול יקנה בנפרד. אני לא ממש יודע מה יותר חזק המעבד החדש של אינטל או הדואל קור בגרסת ב3.4 המצלצות בכיף והיתה מחשבה על קירור מים עכשיו מערכת קירור מים תקרר את כל המחשב ולא רק את המעבד? או שאילו רק המערכות ב700 שקל וכדומה? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1150 1 1150 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB Kingston HyperX 590 2 1180 כרטיסי מסך? ASU…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כמה שיותר כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?ללא SSD כבר יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל וכשאני אומר לנצל, לא להביא לי מפרטים ב5065 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3, crysis 2 ודומיהם + העתידיים להגיע בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל 22' -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם צריך עזרה בבנית מפרט תקציב: 5000 אם אפשרות של 500שח חריגה מטרות: משחקים כבדים ,סרטים והורדות ציוד היקפי: כן אני צריך ציוד היקפי (מסך טוב מקלדת עכבר ורמקולים איכותיים) 4)אני צריך הכל אין משהו שאני לא צריך 5)אין העדפה לחברה או חלק מסוים אבל רק שיהיו מחברה מוכרת ואמינה 6)לא יותר מידי חשוב לי הקירור ועיצוב אבל הייתי רוצה מארז יפה 7)הרכבת מחשב במעבדה והתקנת חלונות במעבדה 8)לא משהו מיוחד 9)כן די חשוב 10)לא יודע מזה overclock 11)משחקים כבדים בהגדרות גבוהות כמו שראיתם אני לא יותר מידי מבין בזה אז אני צריך את עזרתכם, ורציתי גם שתמליצו לי על חנויות טובות שבהם אני יוכל לקנות את המחשב תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום חברים, לא כתבתי פה המון זמן!! מקווה שתוכלו לעזור לי אח שלי מחפש מחשב.. עד 2000 שקל גג (מחיר ללא מסך, מקלדת וכל הדברים האחרים..) וראית מפשט שנראה לי טוב מאוד באתר בשביל 2000! כל המפרט אזה נראה לי מעולה בשבילו, אבל איפה אני יכול להשיג אותו במחיר הנקוב?? אני לא כל כך מעודכן בחוקי הפורום, אבל לפי ידיעתי אסור לכתוב שמות של חנויות, אז אם למישהו יש הצעה שלחו בפרטי.. ובכלל תגידו מה דעתכם חברים! או אפילו תכתבו לי מפרט חדש שאתם חשבתם עליו! תודה רבה! מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty 300 לוח אם Socket 754 nForce430 NVIDIA 6150 OB - Albatron KM51PV - HDTV OUT- 3Y Warranty 360 זיכרון פנימי DDR-1 - 1024mb PC32…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
זיהיתי מכירה של מחשב נייד חדש שלא נפתח , שנקנה השבוע ואפילו במחיר נמוך ב 10 אחוז ממחירו ההתחלתי בוואלה שופ. הרי היום ניתן להחזיר מחשב שלא נעשה בו שימוש לחנות תוך 14 יום , אז מה הקטץ' פה ?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני ממש התלהבתי מהלאפטופ של LENOVO (אם אני לא טועה) השיקה שאפשר להוציא את המסך והוא הופך לטאבלט עם ANDROID 3 וכשמחברים בחזרה הוא WINDOWS 7. אז א - מישהו יודע מתי הוא יושק ? ב.בחזרה למציאות - האם יש לאפטופ שיש לו מסך מט , מעבד I5 , לפחות 3GB של RAM , עדיף עם כרטיס מסך מתקדם (לא מובנה) שיש לו מסך מולטי טאצ' ורזולוציה של לפחות 1366*768 - וכמובן עדיף שיהיה קל משקל ויציאת HDMI. יש דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מה דעתכם על המחשב הבא: מעבד:INTEL E6320 לוח :GA-P35-DS3 זכרונות: 800MHZ 2*512 KINGSTONE כרטיס מסך: ASUS 7300GS 256MB המחיר 2600: מה דעתכם מה כדאי לשפר (התקציב זה עד 2500)
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
ארבעה מחשבים לעבודה משרדית, אני חייב להיות בטוח שהמפרט הזה טוב כי אני לא קונה את זה בשבילי. AMD SEMPRON 3000+ AM2 BOX ASUS M2V-TVM MICRON 256MB 533MHZ DDR2 נוסיף אחר כך אם יהיה צורך. WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII TITANS 450W שחור FRONTIER - אני יודע שהוא גרוע מה במקומו ? MAG 778 AH WINDOWS XP HOME EDITION HEBREW WINDOWS XP PRO HEBREW LG 52X32X52 BLACK Logitech Internet Pro Keyboard Black OE MICROSOFT MOUSE OPTI BASIC USB WHITE
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ASUS A42JA יכול להריץ את cod bo?? רעיתי ב youtube את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=eoPECKcxwaY&feature=fvwrel ויש לו אותו מעבד וכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך למצוא מפרט טכני או\גם דריברים של המוצרים הבאים וגם אם אפשר features לכל אחד מהרכיבים. מקלדת windows /softclick מארז super atx server 6a19+300w real power רמקולים גדולים 100 watt pmpo+מגבר+שנאי creative sound blaster live!value 5.1 pentium 4d 830 dual core-3ghz with 1mb cache-90nm-800mhz bua speed-hyper transport-fan-retail box-works with intel 945/955 chipset based motherboards only 64mb cache-pci raid cotroller-ultra 3 2 speakers and sub 640*2400 dpi scsi a3 36bit סורק מהיר במיוחד ללקוח העסקי כולל מזין נייר 4800 dpi-direwiew/usb2-including film and slide scanner-professional photo scanner 520w atx power supply-p4-lga775-dual fan 20/24pin intel pentium 4 3.4 ghz …
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט שישמש לגלישה, צפייה בסרטים והרצת משחקים קלים (מדובר על משחקים מלפני 4+ שנים). אין צורך בשום ציוד היקפי לרבות מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, אך יש צורך בצורב DVD (אין צורך בכונן דיסקים נוסף). לגבי המפרט של הרכיבים: זכרון: אני רוצה זכרון בנפח 2G, פחות מזה לא שווה את ההוזלה, יותר מזה עולה בהרבה על הדרישות, מה גם שאוכל לשדרג בקלות בעתיד. הארדדיסק: אין צורך במשהו מיפלצתי. אני לא יודע כמה זה עולה היום, אבל אני לא זקוק ליותר מ 250GB. לגבי שאר הדברים - לא אכפת לי במיוחד. כ.רשת וכ.קול יכולים להיות מבחינתי OB אם זה מוזיל את העלות הכללית. מעבד, כ.מסך - אני לא ממש מבין מה הולך היום, צריך המלצה. אם יש אפשרות ליציאת HD מהכ.מסך - מה טוב, אבל לא ה…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי, אני פה בשביל המלצות מאנשים שמבינים אני סטודנטית (לארכיטקטורה) ועכשיו חזרתי מחנות המחשבים עם כמה דגמים אופציונאליים לרכישה. הדרישות שלי הן למחשב שיוכל לשאת את התוכנות שאני עובדת איתן ביומיום, ובעיקר פוטושופ ואוטוקאד (אם כי אוטוקאד פחות דחוף). כרטיס גרפי טוב, מעבד טוב ובכללי שיהיה מחשב שיחזיק. הדגמים שהוצעו לי: 1. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891 מעבד i7-3517 U , בא עם מערכת הפעלה מן הסתם, כרטיס מסך AMD Radeon HD 8730M 2GB DDR3 זיכרון 4GB, איחסון 1TR מחיר: 3500, אחריות ל-3 שנים. 2. Asus X550CC-XX109H אותו מעבד, אותה מערכת הפעלה, כרטיס מסך NVidia 720 (2GB) זיכרון 8GB, איחסון 1TR מחיר: 3750, אחריות גם. 3. SAMSUNG 510R5E-S02IL אותו מעבד וכו', כרטיס מסך AMD R…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב לגרפיקה, אנימצית לא תלת ומשחקי מחשב (אבל משחקים זה משני) התוכנות שבשימוש אצלי: After Effects, Zbrush, Flash, Premiere, Photoshop אני לא מבינה גדולה במחשבים אבל התייעצתי עם חברים, מכרים ובניתי מפרט, שנראה לי טוב ובגבולות המחיר שאני מוכנה לשלם. הרבה מאוד דברים בחרתי בצורה רנדומאלית, על בסיס המחיר - ספק, מארז, קירור. אשמח לשמוע את דעתכם, האם אני בכיוון Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1396 Gigabyte GA-H77M-D3H Socket 1155 H77 CHIPSET DDR3 ,2xPCI-E,VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪466 Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX, יחידות 1 ₪440 GigaByte GeForce GTX660 OC 2GB GDDR5 192Bit DX11 2x…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד dell Inspiron 5570, שיש לו אומנם חיבור usb-c אבל אני לא בטוח שהוא thunderbolt3. מצאתי כרטיסי מסך חיצוניים שתומכים בthunderbolt3 אבל לא ראיתי כרטיס מסך חיצוני שרשום שיכול להתחבר דרך usb-3. האם החיבור usb-c שלו תומך thunderbolt3 והאם אתם מכירים כרטיסי מסך חיצוניים שלא מחייבים port thunderbolt3? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה A200-14E. יש בו 2 מגירות לדיסקים קשיחים, כאשר רק אחת מהן בשימוש כרגע. שמעתי איפשהו שיש סוג מסויים של סוללות לניידים שניתן לחבר לתוך מגירות של הארד דיסקים. נשמע לי תמוה למדי. מישהו פה שמע על זה?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי לכולם הרכבתי מפרט למחשב בעקבות הודעות בפורום. אשמח לקבל עצות והערות למפרט. במפרט לא מופיע כרטיס גרפי מכיוון שאני מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי במחשב הישן (radeon 9200se). אני יודע שהוא לא כרטיס מעולה אבל סה"כ עושה את העבודה. האם השימוש בכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק במחשב או שההשפעה לא תהיה גדולה (המחשב לא ישמש להרצת המשחקים הכי חדשים - בד"כ אינטרנט, סרטים דרך ה TV OUT וכו'). כמו כן אשמח לשמוע אם יש לוח אם מומלץ שזול יותר ASUS DELUXE שבמפרט אבל שעדיין יהיה כרטיס אמין ובעל ביצועים מצויינים. דרך אגב התקציב הוא בערך 4,500 ש"ח. תודה רבה על העזרה. Compucase -HEC Midi Tower CI-6A19 (מארז) HEC 300ER / HEC 300AR-T (ספק) INTEL Pentium 4 - 2.8E Prescott - 1MB Cache, 8…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד,המחשב ישמש ל- א.משחקים לכן רצוי שיהיה לו כרטיס מסך טוב. ב.לאוניברסיטה וכתיבת עבודות. ג.לגלישה באינטרנט. איזה מחשב יהיה הכי טוב בתקציב של 5500 ש"ח??
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרת הפורום בהמלצה על מפרט למחשב רב תכליתי בתקציב עד 4,200 ש"ח. תודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? ------------------> 4200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ---------> לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ---> עד תוספת של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ---> רב תכליתי: משרדי, תכני HD וצפייה בהם בטלוויזיה , תוכנת AUTOCAD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ----> משחקים אינם מטרה עיקרית של המחשב, אבל אם אפשרי הייתי מעוניין שתהיה אפשרות להריץ משח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 3000 שח לעבודה משרדית השימושים העיקריים זה עבודה משרדית כמו שימוש בעננים, טבלאות אקסל גדולות (50-100 אלף שורות עם נוסחאות קטנות כמו SUM וכו') אשמח לשמוע המלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום המחשב דל n7010 עשו לו פורמט לא נכון והותקן לו ווינדוס 7 x86 במקום x64 מדיסק אבל אני רוצה לשחזר את ההגדרות כמו שזה מגיע מהמפעל חיפשתי בגוגל איך עושים את זה ולא הצלחתי עקבתי אחר ההוראות, הגעתי עד לשלב שצריך לבחור באופצית התיקון של דל אבל היא לא מופיעה, זה בגלל הפורמט? ואיך אני מסדר את זה תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
האם מספר 1, הזול, הוא טוב מספיק לגיימינג בינוני ועריכת וידיאו (PREMIERE PRO, FORZA HORIZON 4, ROCKET LEAGUE, GTA 5) או שכדאי מהיקרים יותר? איזה מהם עדיף? תודה.. 1.pdf 2.pdf 3.pdf 4.pdf
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, סרטים ועריכה בסוני ווגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני ווגאס (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
המחשב שלי יוצע למכירה בזמן הקרוב,כמה הוא שווה? cougar mx330-X+antec 500W intel i5 9400f be quiet pure rock slim gigabyte b360h-d3h 1151 hyperX 2X8 ddr4 2666Mhz galax gtx1060 oc 6gb ddr5 ssd nvme adata 256GM m.2 asus dvd-rw enermax fan 120mm X3
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני חלק מקבוצת סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון. אנא עזרו לנו ומלאו את הסקר המצורף, הדבר יעזור עד מאוד! תודה רבה והמשך יום נעים http://bgumanagement.qualtrics.com/SE/?SID=SV_9NZFSiDiAQ15HHS&SVID=Prod
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-