ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,370 דיונים בפורום זה
-
אני מצטער מאוד על פתיחת הנושא החדש . היום בשעות הצהריים אני נוסע לIQPC לרכוש את המחשב החדש שלי בעזרת השם . רציתי רק התייעצות אחרונה ולקבל תמונה יותר גדולה על המפרט כי בנושא הקודם ממש לא קיבלתי את זה . אני מבקש רק לעבור חלק חלק ולהבין את דעתכם זה מאוד מאוד חשוב לי . המפרט הזה יתחבר למסך T260HD ואני מעוניין לשחק על הגדרות HIGH - VERY HIGH . ( אין לי מושג אם הHD4890 יספיק לדרישות שלי אני ממש חייב יעוץ דחוף לגבי זה ) למעבד אני הולך לעשות OC אני מקווה להגיע איתו ל4.0GHZ בערך אתם חושבים שהרכיבים מקוררים מספיק ? אני מקווה שתגיבו מהר ככל האפשר כי אני לחוץ בזמן . מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1531 לוח אם: ASUS P6…
-
- 43 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה שיהיה בו את הדברים הבאים :,מעבד,לוח,זיכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,סידירום,פלופי ומארז . הוא מוכן להשקיע עד 3500 : והמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ,לא מתוכנן אוברקלוק. תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות שלהם ? איך הם מבחינת שירות והרכבה? איך המפרט שלהם שהופיע ביום שישי בעיתון בשביל גלישה אופיס וקצת משחקים לילד בן 8-9 . תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר גם לטלוויזית LED 46" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמק…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב מה דעתכם על המפרט הזה פנטיום 4 2000 לוח אם אסוס p4t533-c זיכרון rdram pc -800 256mb דיסק קשיח 80 גיגה 7200 כרטיס קול קראטיב live כרטיס מסך asus mx-440 64mb 8170 לעבודה עם תוכנות כמו פוטו שופ, וידאו סטודיו ,צריבה , תוכנות כבדות אבל לא למשחקים אשמח לקבל יעוץ מה לשנות או לשפר תודה מראש tamnuni
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא שלי. אני לא מחפש משהו מיוחד, מאחר וזה יהיה מחשב שבעיקר יהיה בבית, לא כזה משנה לי הגודל והמשקל שלו, אבל אני מעדיף שיהיה יחסית קטן (אבל לא קטן מדי כן, שיהיה אפשר לראות משהו במסך). התקציב שלי נע בין 1000 ל-2000 ש"J, אבל אם צריך אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו טוב. מישהו המליץ לי על מחשב נייד SSD שרץ מעולה, אני לא כזה מבין במחשבים ניידים, ולכן אני שואל מה כדאי. אמא שלי בעיקר צריכה את המחשב בשביל אינטרנט, וורד, פאור פוינט ושאר תוכנות האופיס. בקיצור לא מחשב למשחקי מחשב או משהו כזה. מה שכן, אני אשמח לדעת האם כדאי לקנות את המחשב יחד עם הווינדוס, או אחרי זה להתקין לבד. אני רוצה שיהיה עליו ווינדוס 10, ששמעתי עליו דברים טובים (לי אישית עדיין יש …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט למדעי-המחשב, ואני נוסע לאילת שבוע הבא אני מעוניין לקנות שם מחשב נייד, שיישמש בעיקר לעבודה משרדית - תכנות - קצת וירטואליזציה ויהווה "שלוחה" של המחשב הנייח כשאצטרך לעבוד מרחוק בעיקר שיהיה חזק בעיבוד ומהיר כמה שאפשר בתקציב. אני יודע שרשמתי סטודנט, אבל אל תייחסו בבקשה לניידות משקל. יותר חשוב לי פונקציונליות ויחס ביצועים גבוה. אני אישית חשבתי לקנות את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=25557 ולשדרג אותו עם SSD הבא http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=23931 ועוד 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/?uin=15673 ולקנות CADDY להוציא את הסורק ולשים שם את הכונן של ה-500 שבא עם המחשב. השאלון: תקציב - 2000 - 2500 ניתן לחרוג במידת הצורך * מטרות המחשב? לדוגמה:עבודה משרדית, …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה שנכנסתם לנושא החביב הזה. אני צריך מעט (הכוונה להמון) עזרה. אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש שכשרת ביתי לניסוים. הוא צריך להריץ VMWARE ESX SERVER, לא הגרסא העלובה של WORKSTATION. בכל אופן זה המפרט ההתחלתי שאני ניסיתי לבנות: Processor - INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 MotherBoard - GIGABYTE GA-Q35M-S2 Memory - OCZ DDR2 Titanium XTC 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL3 Hard Drive - Seagate 500GB 32MB Cache SATA2 ST3500320AS X2 {Raid 0} Chansis & Power Supply - Antec Sonata III מיותר לציין שהמחשב, יעבוד בלי הפסקה, בלי הרבה מקום לאיוורור, כך שאני רוצה להסתמך יותר על קירור פסיבי או שבמידה ולדעתכם עדיף מים אני ישמח לשמוע המלצות. חשוב מאוד לזכור …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד! מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - יצירת מוסיקה, - ומשני עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Abelton,Cubase,Traktor,plugins,Premiere 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. גר בתל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - שבוע הבא חשוב שהמחשב יהיה עמיד במצבי שטח, חום וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה בפוטושופ כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC - Unity, Diablo 3, Dragon Age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1900-1200 (עם פתח לשדרוג עתידי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקטין את המערכת שלי ומחליף את החלקים הבאים: קירור NOCTUA D14 בקירור קטן יותר - קירור מים גם אופציה. לוח GIGABYTE Z170-HD3P - בלוח קטן ככל האפשר שיאפשר הרכבת 6600K. מארז ANTEC P280 במארז קטן ככל האפשר כולל חלון. מה חשוב לי? בקירור: שקט ככל הניתן. שמירה על טמ"פ נמוכות ככל הניתן. לא גדול במיוחד. בלוח: ביצועים באוברקלוק בינוני - מעבד 6600K ספק 750W רצון לשמור על 4.5Ghz. מקסימום פיצ'רים למחיר וגודל. במארז: שהמארז יוכל לאכלס את ה-MSI GTX980Ti Lightning (אורך 33cm) מקום מקסימום 2x SSD וx3 קשיחים 3.5. קטן ככל הניתן מבחוץ …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, צפייה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר את המשחקים הכבדים ביותר כגון BF4,Watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1440:900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב Dell Inspiron N5050 i3-2330M GMA 3000 HD מפרט מצורף בתמונה. אם חסרים פרטים אז אשמח אם תגידו, תודה מראש לכולם!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הרבה עבודות משרדיות, הרבה כתיבה, משחקים קלילים, קצת סרטים, מוזיקה, פוטושופ בקטנה עריכות בסיסיות. * גודל המסך? כרגע יש 15.4 וזה בסדר גמור, אפשר טיפה יותר קטן ואפשר טיפה יותר גדול. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל שיהיה נוח להעביר אותו מידי פעם ממקום למקום אבל בעקרון יהוא יהיה רוב הזמן במקום אחד 1.5, 2? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הוא יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אז לא חייב זמן סוללה ארוך במיוחד אבל כמובן שיהיה נחמד אם יהיה זמן סביר (לא יודע להגדיר כמה זה סביר בשבילי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חייב. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משהו מיוח…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אין לי כסף לקנות מסך אחר שהוא שטוח ו 19 אינצ' אז התפשרתי על זה אבל תגידו לי עם הזכרונות טובים וכו... http://rotter.net/User_files/nor/3e400f23586f7b10.jpg
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רצוי: מסך 10-12". עיצוב שמתאים לבחורה במחיר זה פלוס (אדום/ורוד). שנתיים אחריות. בטריה שמחזיקה כמה שעות ביום (6CELL) חובה, שלא תצטרך לסחוב את המטען. ורצוי אפשרות ליותר מ-1GB זיכרון.. מה הקטע של חוסר האפשרות לשדרג? הרי מספיק שיש מסנג'ר, אנטי וירוס, וסירטון יוטיוב וכבר הוא לא יסחוב.. רצוי לא מתחמם/מרעיש אבל כמה כבר אפשר לבקש.. בינתיים אחד שעונה לדרישות שראיתי הוא ה-Lenovo IdeaPad S10e.. קראתי דיווח על חום/רעש לא מוצלחים, ושניתן לשדרג את הזיכרון רק עד 1.5GB.. מדוע? עוד אפשרות הוא ה-LG X130 שגם עם שנתיים וגם ניתן להרחיב ל-2GB ואפשר לקנות בורוד. גם ה-Asus Eee 1005HA מקבל ביקורות טובות, אך רק שנה אחריות מוריד לי ממנו. כנ"ל כלפי ה-Msi Wind U100 Plus.. הייתי רוצה ללכת לחנויות כמו …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט בעל התכונות הבאות: תקציב: 2600~ש"ח, ניתן לחרוג בסכום סביר שיתן את התמורה הכי טובה לשקל/ביצועים ושההמפרט יענה על הדרישות. למשל המפרט שאני הרכבתי חרג ב600 ש"ח. שימושי המחשב: כללי. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). ונראה לי שכל מחשב מ2007 מנגן סרטי HD- לא? משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER K…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש כי אני לא מרוצה מהביצועים של המחשב הישן שלי והמסך שלי התקלקל. צירפתי את המפרט של המחשב הישן למקרה וזה משנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיתאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7 אלף ש"ח. חריגה של עד 1000 ש"ח במידה ומדובר בשדרוג משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש למשחקים ולצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? דרושים שני מסכים ורמקולים (אני מעוניין לרכוש גם מדפסת, אבל לא נראה לי שזה נחשב ציוד הקפי). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483280.0 שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה כללית על מחשב נייד מה יותר חזק? מעבד i5 8250u וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce 930MX 2GB או מעבד i7 8550u ללא כרטיס מסך במידה ושאר המפרט אותו דבר. בלי קשר למחיר. אם צריך מפרט, אז: 256ssd 8gb ddr 4 מסך fhd אם הi5 פחות חזק אז איזה כרטיס מסך מהרשימה צריך בשביל שהביצועים היו שווים או טובים יותר NVIDIA® GeForce 940MX 2\4GB NVIDIA GeForce MX150, 2\4GB (צירפתי תמונה שמשווה את הוספת ביצועים של כרטיס מסך מול כרטיס בסיסי)
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני דיי ממוקד על המחשב שאני רוצה לקנות Dell Inspiron 7520 - מעבד מעולה, מסך מט FHD, זכרון בנפח גדול והמחיר לא רע ביחס לביצועים. כרגע הוא נמכר בארץ על מערכת הפעלה 7, ראיתי באתר של דל העולמי שהם מתחילים לעשות מכירות מוקדמות של המחשב הנ"ל ועוד עם מערכת הפעלה 8, השאלה שלי מתי המחשבים האלה יגיעו ארצה והאם כדאי לחכות למחשב שהוא אותו דבר פשוט עם מערכת הפעלה יותר חדשה, אין לי בעיה לחכות עוד חודש. בתודה,
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו במלאי של חנות מחשבים רגילה מיותר, לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 ש"ח מקסימום. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים כבדים, צפייה בסרטים, הורדות, וקידודים קלים פה ושם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי, יש מסך Samsung P2370. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? C2Q 9550, HD 4890, צורב DVD עם טכנולוגיה LS. 6. האם נושא הקירור והע…
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בלי סיבות טובות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקרי - עריכת תמונות מקבצי RAW באמצעות פוטושופ ולייטרום משני, מזדמן - משחקי מחשב (FPS בפיגור של דור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, Phtotshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 IPS - מתוכנן בעתיד להוסיף מסך נוסף -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-