עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shishio,

שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב עד 2500, לטובת משחקים חדשים ותכנות. זה המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 4590 כרטיס מסך: Nvidia Geforce GTX 1050 Ti זיכרון: DDR3 8GB לוח אם: Gigabyte H81M-HD3 ראיתי שיש מבצעים על כרטיסי מסך, האם מומלצים?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום מבקש המלצה ללפטופ מסך 15 בערך זול ,מיועד לאינטרנט ,ודברים פשוטים צריך להיות אמין לא מחפש מפלצת ביצועים תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Dj_Gal,

אין לי כסף לקנות מסך אחר שהוא שטוח ו 19 אינצ' אז התפשרתי על זה אבל תגידו לי עם הזכרונות טובים וכו... http://rotter.net/User_files/nor/3e400f23586f7b10.jpg

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום רב מעוניין ברכישת מחשב למשחקים בסכום של 4000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by liran_al,

המחשב הנוכחי: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 מומרץ ל 3.10mhz, בתוספת קירור Thermalright Ultra Extream + שני מאווררים DDR2-SDRAM 2X2GB Gigabyte P35-DS3L Sappire HD 7770 1GB Mhz Edition (לא עשיתי OC) Antec VP400p 450W לפני הכל, האם יש אפשרות להשתמש בקירור במחשב החדש, והאם כדאי בכלל ? ודבר שני, האם לאחר השדרוג, כרטיס המסך הנוכחי יהווה צוואר בקבוק, או שהוא יוכל להתמודד עם משחקים חדשים ? אז למפרט עצמו: המחשב ישמש למשחקים ולעבודה משרדית. החלקים שאני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון RAM ומארז. (אני מתכוון לעשות OC קליל למעבד) את שאר החלקים אני אקח מהמחשב הקודם. (צורב DVD, דיסק קשיח, ספק כוח, כרטיס מסך, קירור, מאווררים, וכרטיס PCI-E של USB3, מסך, טלוויזיה)

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היי, עבוד לימודי מדעי המחשב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בעלות של עד 3500 ש"ח(אפשרי גם באילת). יש שני לפטופים שלדעתי עונים על הצרכים(i5, זכרון 8 גיגה, משקל לא כבד) הראשון: dell vostro 5468 http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5468--Intel®-Core™-i5-7200U-Processor- מעבד- Intel(R) Core(TM) i5-7200U מסך- 14.0inch HD Anti-Glare LED Display זכרון- 8GB נפח איחסון- SSD 256GB כרטיס גרפי- NVIDIA(R) GeForce(R) 940M ell Vostro 5ell Vostro 546הראשון8 השני: lenovo yoga 710 -14 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=32952&txt_search=yoga+710&buy=&minprice=0&am…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Guy Davidian,

אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב נייד שיחליף גם את המחשב הנייח שבבית וגם שאני אקח אותו איתי לאוניברסיטה. חיפשתי ומצאתי את זה Lenovo YOGA 700 . אני רוצה לקנות את המחשב מאילת ככה שהמחיר שלו יוצא סבבה 4179 שח. http://ksp.co.il/?store=eilat&enter_zap=1&uin=28667&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האמת חיפשתי הרבה ולא מצאתי בשום מקום ביקורת או המלצה על המחשב. אשמח אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לחות את דעתו עליו. חוץ מזה, אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים אחרים בסגנון הזה. אני צריך שהמחשב יהיה קל כמה שניתן, חזק, סוללה חזקה, ועדיפות מסך מגע 13-14 אינצ'. תקציב עד 4200 מאילת אם יש אז עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by none77,

שלום תקציב 5000-5500 * מטרות המחשב? אוטוקאד דו מימד * גודל המסך?בסביבות 17" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi או משהו סביר אחר לחיבור למסך * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ssd 250GB ללא כונן רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום כולם! בעקבות ההידלקות שלי על התלת מימד של nVidia, החלטתי ללכת על הכרטיס מסך שלהם 470 Geforce GTX ועל מעבד Intel Core i7-930. אני צריך בבקשה שתעזרו לי להשלים את שאר המפרט (לוח אם, זיכרונות, הארד דיסק וכו') לא כולל מסך (אני חייב ללכת על Samsung LCD 2233RZ בשביל תלת מימד). בנוסף אני לא ממש יודע של איזה חברה לקנות את הכרטיס מסך: Asus, Gainward וכו'... (זה משנה בכלל?) התקציב הוא עד 7K (כולל הכרטיס מסך והמעבד שכבר נוגסים 3K לפי דעתי). אני מקווה שזה יספיק. גמיש טיפה. המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים בתלת מימד, אבל כל מחשב שמספיק טוב למשחקים יהיה מספיק טוב גם לתיכנות וצפיה בסרטים וכו'... הוא לא חייב להיות סופר שקט כי הוא נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. (אבל לא צריך רו…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Akiles,

שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עם כל הציוד ההיקפי. מומלץ מחנות באיזור הצפון (נהריה-עכו-קריות-חיפה). כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטי, רמקולים, מדפסת משולבת (מחיר דיו סביר), מצלמת רשת משולבת מיקרופון. כמה דגשים בנוגע למחשב, ישמש בעיקר לעבודה משרדית + מעט גיימינג אז צריך גם כ.מסך סביר+ רוצה להכניס גם SSD למחשב לא חייב בנפח גבוה. תודה רבה לכל העוזרים !! שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם יש צורך .. תגידו לי אתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית + מע…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Daniel Janashvili,

מחפש לשדרג או להחליף את המחשב הקיים שלי, מעדיף לשדרג אם המפרט באמת יכול להגיע לרמה גבוהה, אם לא אז אין בעיה לקנות חדש ולהביא את הנוכחי להורים:) נקנה לפני 6-7 שנים אם אני לא טועה המפרט הנוכחי: כרטיס מסך: ATI Radeon 4890HD לוח אם: P55M-UD2 ראם: 8GB 1333hrz ddr3 מעבד: I7 860 כונן קשיח: HDD 1000gb ספק כוח: 650w גיימינג כבד ועריכת וידאו ותמונות ברמה חובבנית. תקציב 2000-3000 - לשדרוג 7000 לחדש תודה רבה למי שעוזר:)

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by jordan_sh,

היי אני מתעניין ברכישת HP 2730p מארה"ב קראתי ב"דביק" כי יש אחריות בינלאומית למוצרי HP וודאי לעסקי . אבל לא ראיתי שום ציון לאחריות באתר של HP האם ידוע למישהו האם יש אחריות בינלאומית לדגם הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Shlomiooster,

משהו שמאוד חשוב לי לדעת כפי שידוע לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) מסכי LED של ניידים כשהם נהרסים הם לא במכה אחד מפסיקים לעבוד אלא לאט לאט מורידים ומתכהים עכשיו יש לי DV 5 1179 של HP אני על WIN XP לחצי FN + F8 שזה הגברת הבהירות של המסך וגם שהבירות היא על הכי גבוהה זה ניראה לי מוזר כי המסך לא בהיר כפי שצריך להיות יש לי את המחשב 3 חודשים אני לא יכול להגיד בוודאות אם חל שינוי לא שמתי לב למשהו שקרה במכה אחת יש לי כבר ניסיון עם מחשבי PAVILION ו אני בטוח שראיתי מחשבים עם בהירות גבוהה יותר ישנה אפשרות לדעת פרטים חודרים על המסך כמו עוצמת בהירות והכל או תוכנה שתאפשר לי לדעת מה מצבו של המסך שלי אני יודע שזה מסך מסוג Monitor Name Samsung 154AT07-301 Monitor Type 15.4" LCD (WXGA) Ga…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Orenef11,

שלום לכולם, פעם שעברה בנו לי מפרט, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491620.0. הלכתי לחנות ליד ביתי (KSP), חשבתי שיש ברשותם את כל הדברים, אך לא כל הדברים שמופיעים במפרט יש ברשותם. אשמח לדעת, אם המפרט הזה אכן טוב כמו שהציעו לי באשכול הישן. כמו כן, ראיתי שיש בעיה בלוח אם שיציעו לי במפרט הנוכחי והקודם (באשכול הישן), המוכר בחנות אמר שלא יהיה לך בעיה, לא כל כך הבנתי את הסבר. בכל מקרה, אם יש בעיה בלוח הזה, איני מתכוון לשלם כסף, על מוצר שלא 100% טוב! צרפתי בקובץ את המפרט שבKSP יביאו לי. אני גר באזור הקריות, אם יש לכם חנות מומלצת יותר, אשמח לדעת תודה רבה על העזרה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. 1. התקציב המקסימלי: התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח אם החריגה מ2000-2500 משפרת משמעותית את המחשב ונחוצה. 2. שימושי המחשב: השימוש העיקרי של המחשב הוא לנגן סרטים וסדרות (חלק בצפיה ישירה וחלק מהורדה) - חשוב מאוד שהם ירוצו חלק ולא יתקעו או יקפצו כל הזמן. כמובן שיתאים לגלישה באינטרנט אבל גלישה סטנדרטית יחסית - פייסבוק, ynet, ויקיפדיה וכו'. בנוסף, אני מתכנת מידיי פעם - רוצה שתהיה לי אפשרות לעבוד על אקליפס או להריץ VM פעם ב... (זה לא השימוש העיקרי אבל שהמחשב לא יקרוס ברגע שאני מריץ אחד מהם) 3. אין צורך בציוד היקפי! 4. צריך את כל הרכיבים 5. שקט לא קריטי במיוחד אבל שלא יעשה רעש של מפעל 6. לא יודע מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא 7. לא צריך לכלול אופיס או אנטי וירוס וגם לא חייב לכלול מערכת…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Dr@gon,

אני רוצה מפרט טוב בלי מסך ורמקולים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני זקוק למחשב לעריכה גראפית בסיסית, כוונתי היא שאין צורך במחשב חזק מדי לתוכנות תלת מימד וכד'... אלא תוכנות בסיסיות כגון פוטושופ פלאש וכד'... (זה לא עיקר שימושו של המחשב לכן זה לא בעדיפות ראשונה). המחשב צריך להיות מבוסס INTEL עדיפות לסדרת המעבדים החדשה C2D.... אין צורך באיבזרים נלווים כגון: מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכד', אלא רק את המחשב עצמו (מעבד,הארד דיסק,ושאר רכיבים חיוניים). חשוב לי שהארד דיסק יהיה בנפח של לפחות 160GB... כרטיס מסך - לא חובה אפשרי שיהיה על הלוח אם אך אם נכנס בתקציב אני אשמח (במחשב לא משחקים,אבל אולי בעתיד יהיה צורך לשחק במשחקים בסיסים ולא כבדים,לכן אני מעוניין שתהיה גם את האפשרות,אם אפשרי). צורב DVD = חשוב שיכנס בתקציב... אני אשמח מאוד אם תוכ…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. בלי מסך בבקשה מי יכול לעשות לי מחשב למשחקים להכול אבל לא כרטיס מסך הכי חזק כי לא משחקים הרבה משחקים בשביל הכיף שיהיה כרטיס מסך טוב לא הכי טוב ! אינטל לא AMD ! תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Asher8888,

http://hwzone.co.il/tradezone/Asus-transformer-t300--%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%94-2-%D7%91-1-%D7%94%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-ad3486.html מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by tsachi,

היי, רכשתי את המחשב בארה"ב , והייתה לו בעיה עם המקלדת. שלחתי את המשב למעבדה של HP כאן בארץ, הוחלפה המקלדת , אך משהוחזר לי המחשב יש בעיה עם הסוללה. המד של הסוללה מראה 0% , והסוללה לא נטענת, למרות שמחוברת כבר כמה שעות לחשמל, כשמנתקים את המחשב מהחשמל, המחשב נכבה אוטומטית. האם יש פיתרון או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה עוד פעם?(דבר שאני לא כל כך רוצה לעשות, מפאת הזמן הרב שלוקח להם לטפל בזה) תודה, צחי.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום, אני לקראת קניית מחשב שישמש לעבודה (פרנסה) ואתחיל במענה קצר לשאלות שלדעתי רלוונטיות. 1) לצורך הקנייה הקצתי תקציב של 3,500 ש"ח אך אני רואה שהצלחתי לבנות מפרט שמשביע את רצוני בהרבה פחות. אני כמובן מתייעץ כדי לקבל חוות דעת נוספת ופתוח לשינויים והמלצות אך אין צורך לנצל את כל התקציב. 2) סוג העבודה שלי נופל תחת הקטגוריה עבודה משרדית, אם כי לפעמים זאת עבודה משרדית קצת מאומצת שכוללת ניתוח ועיבוד קטעי טקסט ארוכים באמצעות תוכנות ייעודיות. בנוסף המחשב ישמש לעיתים גם להצגת קטעי ווידיאו (יתכן שגם HD) ועריכה גראפית קלה. המחשב לא ישמש למשחקים. אני עובד בתחום התרגום והלוקליזציה והתוכנות בהן אני משתמש לא בטוח מוכרות כאן, אבל הן בעקרון מנתחות ומעבדות טקסט. כיום העיקריות בהן אני משתמש…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לשימושים בסיסיים ביותר (אינטרנט, אופיס, וכו'). העניין הוא שחשוב שמארז המחשב יהיה קטן - אם אפשרי במסגרת המחיר מארז של HTPC נראה לי עדיף, ואם לא אז Midi-Tower. רק להבהיר, המחשב לא נועד להיות מערכת בידור סלונית, ציינתי HTPC כי אני יודע שאלה מארזים קטנים בד"כ, אבל אולי אני בכלל טועה והם לא מתאימים למחשב רגיל... תודה רבה מראש! רועי.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. בניתי מחשב לקרוב משפחה , לא חיפשתי משהו מטורף יקר משהו MED END כזה ... רציתי לשאול אתכם איפה יכולתי לשפר ? ספק כח יש לי , SSD של סמסונג EVO 870 יש לי לא כל החלקים לקחתי . \ ^^^ זיכרון 8GB 3200MHZ DDR4 X 2 = 16GB DUAL CHANNEL יכולתי לקחת I5 12400F + RTX 4060 ולוח אם B760 אבל רציתי להוריד עלויות , NVME 3/4 זה קישקוש חבל על הכסף

24. Started by freee,

שלום, לפני כשבוע קניתי מחשב חדש בשם Emachines e732z מקבוצת Acer. עם המחשב הגיעה מערכת לינוקס,ערכתי למחשב פורמט והחלפתי לווינדוס 7. לאחר סיום ההתקנה אני שם לב שהמקש FN לא מגיב,ובעקבות כך אני לא יכול להפעיל את האינטרנט ושאר הפונקציות דרך מקש זה. חשוב לציין שעל מערכת לינוקס המקש כן עבד והיה אינטרנט כך שזו לא בעיית חומרה ובנוסף נייסתי להתקין מספר דרייברים של האתר הרשמי של המוצר אך ללא הצלחה,המקש עדין לא פועל. אשמח למתן תשובה לבעייתי שכרגע המחשב מושבת בלי הצלחת הפעלת האינטרנט. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Liad123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בסיסי ביותר- גלישה, שימוש בתוכנות פשוטות ולא כבדות, נוסח אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא יהיה -רועש-, מעבר לזה כמובן הכי שקט שאפשר רצוי... 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי מדי 7. האם ה…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.