ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
המפרט מיועד לעבודה משרדית / צפייה בסרטים / משחקים (לא Gamer כבד), לא OC. מעדיף AMD, אבל לא חייב. מסך 17 LCD חובה (אין מקום על השולחן...). כמו"כ זקוק למדפסת (נראה לי עדיף לייזר... לא איכפת לי צבעים), ו-UPS (רשת החשמל פה חרה). רצוי כמובן לרדת לכיוון ה- 6000 ש"ח ;D מפרט שבניתי מ- KSP (קרוב לבית שלי) ע"פ מה שקראתי פה באתר (אחלה אתר דרך אגב ) ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 1 1190 ד…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אישתי רכשה לפני מס' חודשים את המקלדת Logitech G710 דגם Cherry Mx Blue מהאינטרנט בסביבות ה 750 ש"ח כולל מיסים, המקלדת היתה בשימוש אולי מספר חד ספרתי של ימים ועדיין יש את האריזה המקורית, למקלדת אין עברית, כמה המקלת שווה היום ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז שאלתי את השאלות בכותרת, ושוב אשאל: 1)האם מישהו מכיר את החנות שנקראת "ליאור מחשבים"(או com4u ) שנמצאת בכפר-סבא. (http://www.com4u.co.il/)? 2)מי שמכיר , ואולי גם קנה משם מחשב, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לקנות שם מבחינת אחריות, שירות ומחיר. 3) אם אפשר, האם תוכלו לבנות לי מפרט באתר שלהם, אני לא מבין בזה כלום.(אני מבין ככה ככה) כתובת האתר: http://www.com4u.co.il/ במפרט הייתי רוצה 1024 זיכרון (512X2) ומסך. שהמחיר יגיע עד 6500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח לסבא שלי, משהו שיהיה סבבה ולא איטי. בגדול זה לגלישה באינטרנט וWORD פה ושם. ראיתי מחשבים מובנים I5 בסביבות 1500-2000 שנראה לי שיעשו את העבודה, עכשיו השאלה אם זה עדיף משנה משהו במחיר שאני קונה מחשב מובנה או בונה אותו כשבמדובר במחשב כזה פשוט? והאם יש אפשרות לSSD קטן בטווח הזה? האם בכלל כדאי לשים SSD? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודברים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ללא הגבלת תקציב, נייד חזק עם מסך מצוין וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תוכנות מתמטיות, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה לעבודה ארוכה * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, LAN * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD לצרכי סוללה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אם קי…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך מפרט טוב למשחקים עד 3500 לא כולל מסך
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משרדי (אדריכלים), שיריץ בעיקר Autocad, Sketchup. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר,אך נאמר 4500, אם אפשר פחות, עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט וגרפיקה קלה - Autocad, Sketchup 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - סטנדרטי למשרד בגודל 24-26 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 שלא יהיה טרקרטור אבל לא חשוב במיוחד…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי,אודה אם תתנו לי לינק לסרטון להחלפת מאוורים לנייד שבכותרת וכן גם מאוורר למעבד תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס, ניתן להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
*מקווה שזה הפורום המתאים* *מצטער על האורך* קיבלתי אחריות על שיפוץ טוטאלי של חדר מחשבים, והייתי שמח לקבל קצת עזרה מאנשים מקצועיים בנושא; מחפש מפרט ל 25 מחשבים נייחים או לחילופין פחות מחשבים שיריצו כמה עמדות בו זמנית. השאיפה היא לקבל מספר (שלוש בערך) אופציות שונות לבניית מערך כזה, ברמות תקציב שונות של 25 אלף שקל, 35, ו 45. המערך צריך להכיל : 25 מסכי מחשב ( HD יכול להספיק). 25 מחשבים שיריצו אופיס ותוכנות פשוטות בעיקר אבל גם משחקים פשוטים מדי פעם, ככה שאין צורך בכרטיס מסך מעבר ל 'כרטיס מסך' שמגיע ביחד עם המעבד. חשבתי על מפרט (לתקציב הגבוה יותר) בסגנון: DDR3 - 4GB ram Intel I5-4460. ספק כח בסיסי כלשהוא, לא באמת קריטי אבל אשמח להמלצה גם בנושא הזה. לוח אם מינימלי בעלות נמוכ…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני מתעניין בלרכוש את ה- S12 של לנובו, וחשבתי האם יש מחשב של חב' אחרת שנחשב באותה רמת מפרט יותר איכותי או בעל נתונים יותר גבוהים ולא נופל ברמת האיכות של לנובו ? העניין די דחוף וחשוב עבורי בגלל שאני צריך לקבל החלטה מאוד קרובה... תודה !!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בלבד בכ-8000 ש"ח כולל מסך 27". כבר יש ברשותי כונן SSD כך שאין צורך לכלול Storage בכלל במפרט. חושב לי שהספק יהיה מעט יותר חזק מהמינימום הנדרש כך שאוכל להחליף לכרטיס מסך חזק יותר בעוד מספר שנים במידה ואהיה מעוניין בשדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 8000 ש"ח ואפשר לחרוג בעד 500 ש"ח במידה ויש הצדקה לכך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר ק…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה איך המפרט הזה הרכבתי בשביל אחי עם יש משהוא שכדי לשנות השמח לדעת תודה לכל מי שיתן חוות דעת מעבד Intel® Core™ i5-8600 Coffee Lake Box מעבד אינטל i5-8600 מסדרת Coffee Lake הכולל 6 ליבות במהירות 3.1GHz מק"ט: I5-8600B 1,060 ₪ 1,060 ₪ לוח אם Asus Rog Strix B360-F Gaming ATX לוח אם למעבד אינטל מבית Asus דגם Rog Strix B360-F Gaming ערכת שבבים B360 בעל תושבת 1151 מסוג ATX הכולל יציאות Display Port, DVI, HDMI וחיבורי USB 3.1, USB 2.0, USB Type C מק"ט: STRIXB360FG 570 ₪ 570 ₪ …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני הכל - תודה גדולה ל !_Nike_! שהרכיב איתי את המפרט - תודה גבר!!! המפרט הוא למשחקים ושימוש ביתי רגיל - לא מתוכנן אוברקלוק... רציתי לדעת מה אתם חושבים - המפרט בסדר? אפשר לקצץ במשו? צריך לשנות משו? AMD ATHLON XP 1700 ORIGINAL BOX [376 NIS] ABIT NF7 NFORCE 2 [659 NIS] TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 [238*2=476 NIS] WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version [481 NIS] ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM [1,168 NIS] LITE-ON DRW 48X24X48 RETAIL [337 NIS] Mitsuni floppy 1.44 [54 NIS] COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB [338 NIS] or 3R SYSTEM AIR Cyber Blue [437+50=487 NIS] HEC 300ART WATT PSU [185 NIS] SubTotal [4223 NIS] לא כולל עכ…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, אפשר חריגה קטנה אם זה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה לשימוש של ילד בן 10 שכרגע משחק המון MINECRAFT, אבל כדאי שיוכל להריץ גם דברים אחרים בעתיד הקרוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בהקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אין לי כסף לקנות מסך אחר שהוא שטוח ו 19 אינצ' אז התפשרתי על זה אבל תגידו לי עם הזכרונות טובים וכו... http://rotter.net/User_files/nor/3e400f23586f7b10.jpg
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב לבת משפחה לעיצוב אופנה בויצו, אני יודע שהם משתמשים בפוטושופ ואילוסטרייטור (לא יודע איזה גירסאות אם זה חשוב אני יכול לנסות לברר). 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 5000 ש"ח גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator אני מניח שהשימוש יהיה בין תדיר לכבד. ב) במידה והמחשב מיועד לעיצוב …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דרושה חוות דעת על המפרט הזה שהמליצו לי עליו המפרט נבנה למטרת גיימינג כבד. לא אבצע אוברקלוק. בקשר לציוד הקפי שאני השתמש: מסך:BenQG2410HD רזולוציה: 1920X1080 ומה שאני רוצה מהמחשב שהוא יוכל להחזיק BF3 על אולטרה היי אז מה אתם חושבים על המפרט?? תודה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪929 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪129 [/td][/tr][/table]…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,000 ש"ח, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של צילומים בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. מסך מדגם Dell U2412M 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה חלונות 7 Home Premium, כולל התקנה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש עזרה בבניית מערכת משחקים. בעיקרון אני רוצה AMD בסביבות ה3500+ (מעבד כמובן..) NFORCE 4 או אחד דומה... (לא צריך תמיכה בSLI או CROSSFIRE, חבל על הכסף במילא) GeForce 7900GT/7800GT / X1800XT/X1900XT RAM צריך להיות GIGA אבל מסוג טוב, לא הסוג הבסיסי שבא לחסוך כסף... (וזאת מכיוון שאני מתכוון לשחק במשחקים טוחני RAM כמו FLIGHT SIMULATOR X.... משחקים שיש להם דרישת RAM עצומה... אז צריך 1 GB או אפילו יותר... תלוי במסגרת תקציבית) ספק כוח חשוב שיהיה טוב ולא מהמתקלקלים מארז שיהיה של THERMALTAKE משהו טוב, לא הכי בסיסי.. שיהיה קירור טוב! (לא משהו מוגזם כמו קירור מיים... אבל מאווררים טובים ובכמות מתאימה למה שהמחשב ידרוש.. ולא רק הSTOCK).. לא צריך צורב.. לא צריך כוננים.. לא צריך האר…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כולם! בעקבות ההידלקות שלי על התלת מימד של nVidia, החלטתי ללכת על הכרטיס מסך שלהם 470 Geforce GTX ועל מעבד Intel Core i7-930. אני צריך בבקשה שתעזרו לי להשלים את שאר המפרט (לוח אם, זיכרונות, הארד דיסק וכו') לא כולל מסך (אני חייב ללכת על Samsung LCD 2233RZ בשביל תלת מימד). בנוסף אני לא ממש יודע של איזה חברה לקנות את הכרטיס מסך: Asus, Gainward וכו'... (זה משנה בכלל?) התקציב הוא עד 7K (כולל הכרטיס מסך והמעבד שכבר נוגסים 3K לפי דעתי). אני מקווה שזה יספיק. גמיש טיפה. המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים בתלת מימד, אבל כל מחשב שמספיק טוב למשחקים יהיה מספיק טוב גם לתיכנות וצפיה בסרטים וכו'... הוא לא חייב להיות סופר שקט כי הוא נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. (אבל לא צריך רו…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב בלי מסך ורמקולים
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 לסקרנים , המעבד לא עבר שום OC הוחזר המקורי לקרטון כמו שקיבלתי. http://ksp.co.il/?uin=24460 זכרון Crucial Ballistix 8X2GB DDR4 2400MHz BLS8G4D240FSA לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14563 כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א ו- ב http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=24678&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קירור נוזלי למעבד http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h110-280mm-extreme-performance-liquid-cpu-cooler Hydro Series™ H110 280mm Extreme Performa…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 ש"ח מקסימום. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים כבדים, צפייה בסרטים, הורדות, וקידודים קלים פה ושם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי, יש מסך Samsung P2370. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? C2Q 9550, HD 4890, צורב DVD עם טכנולוגיה LS. 6. האם נושא הקירור והע…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-