ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני צריך מחשב חדש, מפעיל בעיקר תוכנות (קידום אתרים,הורדת סרטים, בניית לינקים וכאלו) כלומר חשוב לי ריבוי המשימות. לא מתעסק כמעט בגרפיקה , לא משחק משחקים כלומר אני צריך מחשב שהוא כלי עבודה חזק ויציב, טוב לצפיית בסרטים, תכנות ועוד פחות לחלק הגרפי על מה חשוב לי לדעכם להתעקש ברכיבי המחשב ובעיקר איזה מעבד כדאי לי? אינטל (i3?) או amd תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הי, מחפש מחשב גיימינג קל/בינוני לבן שלי. יש עכשיו באמזון את המחשב הנייד הזה במחיר של כ 4000 שח: Limited-time deal: MSI Thin GF63 15.6" 144Hz Gaming Laptop: 12th Gen Intel Core i7, NVIDIA GeForce RTX 4050, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Type-C, Cooler Boost 5, Win11 Home: Black 12VE-066US https://a.co/d/35xQvmh אין לי צורך דווקא במחשב נייד, וממה שהבנתי אם אין צורך כזה מחשב נייח תמיד יהיה עם ביצועים עודפים. אשמח להמלצה אם יש מחשב נייח שיוכל לתת ביצועים דומים במחיר של 3000-3500 שח (אצטרך גם להוסיף מסך..). אפשרי גם מאילת על מנת שיהיה זול יותר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי שהמחשב שלו הלך,השימושים שלו קלילים ביותר: אינטרנט צפייה בתמונות ומדי פעם סרט HD.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית , תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאור השנה החדשה, האם צפויה ירידת מחירים בזמן הקרוב? בזמן הקרוב אני מתכוון לחודש הקרוב
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
איך הוא בתור נייד לגיימינג?אני צריך אותו גם שיתפקד כמחשב כגיימניג וגם כמחשב שאני יוכל לקחת אותו למכללה כל יום. כמה זמן בערך הסוללה שלו תחזיק?. איך הוא ביחס למחיר?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב נייד של HP דגם COMPAQ 6715s ורציתי להתקין סטיק של זכרון במחשב.. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שמסביר איך עושים זאת או פחות יותר כיוון כללי איך עושים את זה ?? זה אמור להיות מסובך ? אם מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ואת המבנה שלו אשמח לקבל תגובה. בתודה רבה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר בן 5 ולמרות שהוא מספיק כיום לשימושים שלי הוא מתחיל להשמיע רעשים, המארז מאובק ויש לי תקלת Blue Screen עם כרטיס המסך שאני פשוט לא מצליח לצאת ממנה. אם כבר אני לפני פירמוט, אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב חדש ולהפוך את הישן ל-HTPC לסלון. המפרט שלו נמצא מתחת לשם המשתמש שלי - אני רוצה עבורו רק מארז HTPC, ספק כוח תואם ופתרונות קירור. אני אשתמש בשני המחשבים לניגון סרטי בלו ריי מקוריים כולל בלו ריי תלת מימד, יש לי כיום שני כוננים אופטיים של בלו ריי (אחד צורב שיעבור למחשב החדש ואחד נגן שיעבור ל-HTPC בסלון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימו…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום , הזמנתי 4 מחשבים ניידים - רק כרגע הוברר שיש בעיית זמינות ואני צריך אותם דחוף. המחשבים שהזמנתי היו E4300 של DELL . אילו אפשרויות נוספות יש לי (במחשבי DELL או לנובו ) שזהים בקונפיגורציה ? אלו הם הדרישות פחות או יותר: קלים וקטנים אבל גם חזקים. שיאפשרו תחנת עגינה גרסה עסקית כמובן שכונן ה- DVD יהיה מובנה במחשב (ולא בתחנת עגינה) וכמובן שיהיו עם תמיכה אלחוטית וכו... וחשוב להשאר עם לנובו ו- DELL . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט ב-4300 ש"ח, ללא חריגה. דיי רוצה שיכיל Geforce 8800GT ו-Intel Q6600, מיועד למשחקים והולך לרוץ עם מסך Samsung 226BW. פחות חשוב האיכות של המארז, מחפש מקסימום תוצאות. לא מיועד ל-OC. תודה!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב גרפי בעיקר לדפוס, כלומר פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין. מעוניין לשמוע את דעתכם על המפרט הנ"ל בתקציב של 3500. תודה 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 519 ש"ח 1 Intel Core i5 Processor i5-650 3.2GHz 4Mb Dual Core LGA 1156 Box 950 ש"ח 1 Corsair 4GB Kit PC2-8500 DDR2 1066MHz CL5 5-6-6-18 TWIN2X4096-8500C5C Model C4G8500C5C 745 ש"ח 1 Gigabyte ATI Radeon HD5670 1GB GDDR5 OC Model R567OC1GI 685 ש"ח 1 Compucase 63RA Black 120mm Fan True Hec 400Watt 345 ש"ח 1 Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500418AS 235 ש"ח 1 LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 Black Oem 125 ש"ח סה"כ…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתחילת השבוע הקרוב, המחשב מיועד למשחקים (לא בהגדרות מקסימליות אבל גבוהות), אינטרנט ופוטושופ. אני מחפש איזון בין כוח עיבוד (i5), כרטיס מסך ומערכת שקטה ככל האפשר במסגרת התקציב . השאלון :1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Diablo 3 , BF…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, אנחנו מחפשים מחשב נייד בעיקר למטרות של עבודה עם מסמכים ומקסימום גלישה באינטרנט וכד', עד כמה שיותר חשיבה לעתיד (ז"א דברים שיחזיקו כמה שיותר זמן בצורה סבירה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודותו משרדיות, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" - לא מאמין שחשוב סוג המסך (המחשב אמור להיות הפתעה, אז לא ממש גם ניתן לשאול) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) …
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
זקוק להמלצת מפרט לחברה שלי, אני לא מבין גדול בישביל זה רציתי שתעזרו לי. המחשב בעיקר מיועד לגלישה ומשחקי פלאש,פייסבוק,תמונות,סרטים,וקצת תוכנות. יש צורך בקירור למעבד,צריך גם ציוד עקפי ,כולל מסך,לא צריך מערכת הפעלה, עדיפות ל INTEL,ללא צורך ב OC ..עדיף שהסכום יהיה עד 3500,תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום רב אודה אם תוכלו להציץ במפרט הבא ולתת לי כמה טיפים של אלופים לגבי בחירת מחשב נייד [table][tr][td] 1. מחשב נייד Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 מחיר ליחידה $ 1,198.00 [/td][/tr][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] כללי [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] Dell יצרן [/td][/tr][tr][td] Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 דגם [/td][/tr][tr][td] Silver צבע [/td][/tr][tr][td] Mobile Intel® HM77 Express Chipset CHIPSET [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] מעבד [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] 3rd Generation Intel Core i7-3612QM 2.10GHz מעבד [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] זיכרון [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr]…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום על איזה HD אתם ממליצים אם אני רוצה להוסיף לWINDU100 שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
ערב טוב, כאחת שמשתמשת כבר שנתיים במחשב נייד סטנדרטי, יהיה לי קל להתרגל לממדים קטנים יותר? או שעדיף לי לרכוש שוב מחשב נייד בגודל ממוצע? בכל מקרה אשמח לקבל המלצות למחשב מיני נייד, המחיר כרגע לא משנה. השימושים העיקריים שלי הם כתיבת מסמכי וורד,גלישה באינטרנט (מעט הורדות,בעיקר של שירים), הורדת תמונות וזהו פחות או יותר. תודה למי שימליץ
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=16033 האם המפרט שווה את המחיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה...לאחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. הגעתי למסקנה זו לאחר שהבנתי שאני פשוט לא נהנה לכתוב בחדרי שלי. הבנתי שיש שלל מקומות נוחים יותר לכתיבה בהם בבית מהם אני אוכל להפיק הרבה יותר תועלת והנאה. אני מייעד למחשב בעיקר כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. המחשב לא אמור לנוע בין הרכבות והטיסות אלא בעיקר יהיה בבית. מכיוון והוא מיועד על פי רוב לכתיבת מסמכים חשוב שהמסך יהיה בגודל נוח- בערך 15 אינץ', המשקל שלו הוא לא פונקציה ממשית שתשפיע אבל בכל זאת, לא ארצה איזו מפלצת. חשוב גם מקלדת נוחה. חשוב שיריץ אינטרנט בצורה טובה עם תוכנות מסרים וכמובן וורד וכל זה. ווינדאוס XP. לא הולך להיות מיועד למשחקים או הורדת סרטים. יש למיש…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כמו כן מחפש לוח אם עם שני סלוטים מינימום בpc exp 2.0 לCF עשיתי סקר שוק קטן ומצאתי את הדברים הללו מה דעתכם? Gigabyte GAEP45UD3 לוח אם Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719726> 670 ¤ TRG Intel Core 2 Duo E8500 Box מעבד Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691038> 988 ¤ Intel Core 2 Quad Q9550 Box Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697372> 1424 ¤ G.Skill F2-7200CL4D-4GBPI-B זכרון Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717260> 280 x2 G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI זכרון Pasted from <http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Memory&DB135136=310189> 367 x2 Wes…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לקחת ללימודים ונותן את התמורה הטובה ביותר לעלות בטווח של 4000-5000ש"ח. מטרות המחשב: בעיקר גלישה מרובת טאבים. וידיאו, סטרימינג, MATLAB, ואם זה אפשרי אז טיפ-טיפ-טיפ-טיפה גיימינג (אני משחק רק לאיטים רחוקות במשחקים מאוד ספציפיים, אז חשוב לי רק שהמשחק ירוץ אפילו על הגדרות גרפיות נמוכות). משקל וגודל מסך: אני מתכוון לקחת את המחשב הרבה לנסיעות ללימודים, אבל רוצה שיהיה נוח גם לראות בו סדרות או וידיאו. לכן אני נוטה להעדיף גודל מסך של 14 אינץ' - לא קטן מדי אבל גם לא כבד מדי (עם זאת אני לא סגור על הגודל). לא חשוב אם מבריק או מאט. האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיהיה, אבל אין דרישה מיוחדת. יציאות מיוחדות, BT: שיהיה חיבור BT, H…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב, אבל אני לא חושב שיש לי ידע מספיק רחב בתחום החומרה כדי לבנות לי מפרט מחשב טוב למקסימום ביצועים במינימום מחיר, ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. תקציב : 4.5K-6K - (אני יודע שהטווח נורא גדול, הסבר למטה) 2. שימושים - גיימינג . דרושה התאמה למשחקים הכי כבדים כרגע , ויהיה טוב כמובן אם גם יתאים למשחקים כאלו ב3 השנים הבאות BattleField 3, GTA IV, GTA V, Prototype 2, Fallout:New Vegas Assassins Creed:BrotherHood, Revelations, Call Of Duty: Modern Warfare 3 הרזולוציה כרגע 1920X1080 אבל אני מתכנן גם לקנות מסך 23 עם רזולוציה יותר גבוהה - בקיצור שיתאים לרזולוציות מאוד גבוהות הגדרות גרפיות : ULTRA (הכי גבוהות שאפשר) 3. אין צורך בציוד היקפי …
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד עם מסך 15.6, שלא יהיה כבד מדי, עם זמן סוללה די ארוך. קראתי קצת על ה Studio 1558 של DELL, מישהו מכיר? הבנתי שזה לא דגם ממש חדש... איך הוא? מה החסרונות שלו?? האם יש משהו עם מאפיינים דומים שנחשב טוב יותר? תודה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי מחשב של dell inspiron 1525 כאשר יש לו אפשרות לשים מתחת לסוללה sim card האם יש לי אפשרות לשים sim card אשר ייתן לי גישה לאינטרנט סוללרי בכל מקום ואם כן איך אני עושה זאת ואיזה תוכנה אני צריך בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד (ULTRABOOK)לרכישה בשבוע הבא עבור סטודנטית, בטווח המחירים 4500-5000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, ותוכנות לא כבדות יותר מSPSS. דרישות: מעבד i3/i5 עם עדיפות לi3 כי אני לא מאמין שלמטרות אלה צריך יותר מזה SSD או כונן משולב מסך 13.3 מט משקל 1.5kg גג זמן סוללה ארוך יחסית של 6-7 שעות. מאוד התקשתי למצוא מחשב עם הנתונים הללו, במחיר הזה, מה שמצאתי זה Samsung NP530U3C-A01IL האם ישנם דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה לכל העוזרים ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-