עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by יוסי-דגן,

שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי

2. אורח

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש, יש לי הצעה של מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. יהיו עליו פוטושופ ופרמייר ובכלל הוא מיועד לעבוד קשה הוא צריך להיות עלי כל הזמן אז לא לקחתי מחשב גדול יותר וכבד יותר ובבית אני אעבוד על מסך חיצוני ומקלדת וכו (ואולי מעגן?) זה המפרט: יצרן: HP דגם: Mobile Workstation ZBOOK 14 מערכת הפעלה: Windows 7 Pro ממדים: 21X237X339 cm משקל: 1.62 kg תצוגה: צג SVA eDP +HD עם תאורת לד אחורית - 14'' רזולוציה: 1600X900 כרטיס גרפי: AMD FirePro M4150 תמצלמה: ערכת שבבים: מערך שבבים משולב במעבד מעבד: Intel Core i7 5600U מהירות מעבד: 2.6 GHz חריצי זיכרון: שני רכיבי SODIMM נפח זיכרון: 8 GB …

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  3. שלום, לאחרונה מחשבי הנאמן שבק חיים ואני צריך לקנות מחשב חדש. השימושים שלי מעט השתנו מאז המחשב הקודם ועל כן מאוד אשמח לייעוץ בנוגע לדילמה בין מחשב נייח לנייד. שימושי העיקריים כיום הם גלישה באינטרנט, כתיבה (וורד), עריכת תמונות (פוטושופ) וכן צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. המחשבה על מחשב נייד עלתה עקב היכולת לקחת את המחשב איתי לכל מקום ולעבוד היכן שאני חפץ (ללכת לבית קפה ולכתוב למשל - זה נחמד). העניין הוא שאני צריך מחשב שיוכל לסחוב תוכנות יחסית כבדות כגון פוטושופ, וכן להישאר חזק כשאר במקביל רץ האינטרנט ומוזיקה. כמו כן, עקב העבודה על תמונות, אני צריך מחשב עם נפח אחסון גדול. כאשר המחשב יהיה בבית (ובסופו של דבר, אני מאמין שרוב הזמן הוא יהיה בבית), הוא יהיה מחובר למערכת סטריאו. מהי…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 2650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV, BF3, CRYSIS 2, GTA V, MW3. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. Started by hopla,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד,בארצות הברית.חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים מהזמן האחרון ומעתיד. גדול מסך 15' אינץ ומעלה.חברות מוכרות כגון HP ASUS dell אחריות בין לאומית תקציב: 1000$ אפשרות חריגה קטנה. תודה רבה נ.ב כרגע יש לי HP dv6-2190us ואני מעוניינת לשדרג... במידה וחסר פרטים אשמח להרחיב בנושא

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + תכני HD (בעיקר תמונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ, אפטר אפקס, סוני ווגאס (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by Eviljelly,

שלום יש לי את המחשב כבר שנה וחצי ולפני מספר חודשים התחילו להופיע לי מסכים כחולים כמו בתמונה המצורפת , שלחתי את המחשב למעבדה והם לא מצאו שום בעיה וטענו שיש בעית תוכנה . לאחרונה המסכים האלה נהיו ממש מטרד וקופצים בערך כל שעתיים של עבודה . הרצתי בדיקה בעצמי לזכרונות עם התוכנה MEM משהו מפורום תמיכה טכנית ולא מצאתי שום בעיה . לפני שאני שולח את המחשב למעבדה שוב יש הצעות ? מערכת הפעלה vista ביתית . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. Started by lklk2,

שימו לב: אני צריך את המחשב לגיימינג קל שיסחוב משחקים כמו פיפא 2011 פרו אובולשין 2011 וכאלה לא צריך על גרפיקת מקסימום האם המחשב הזה יספיק לי?: מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪368 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪658 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ₪157 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-31 ספק כח Chieftec Green Angel 500W ₪254 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CTP-500-12G קרור למעבד CoolerMaster …

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. המפרט הוא לצרכים סטודנטיאליים, עד 2000 שח (יהיה נחמד אם ישאר עודף), ללא מסך וללא ציוד הקפי. הנה המפרט שהרכבתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Box - 366שח לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI 411שח זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 256שח כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB 295שח מארז כולל ספק HEC 6C28 300W 242שח צורב LG GSA-GH20N X20 DVD 122שח סהכ:1693שח כולל מעמ (הורכב בskypc) ועכשיו להתלבטויות: זכרונות: ראיתי שממליצים כאן על המושקין עם תזמונים פחות טובים 5-5-5-15. ההבדל הוא רק 40שח, אז למה לא לקחת את אלה עם התזמונים הטובים יותר? לכן אני מתלבט בין 3 הדגמים הבאים: *זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK (אלה שבמפרט) *זיכרון Mushk…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000-4500 ש"ח. משלם כ3000 ש"ח בתשלומים וכ1000-1500 ש"ח במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך שום ציוד היקפי, הכל עובר מהמחשב הישן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב DVD, כונן קשיח אני מעביר מהמחשב הקודם 500GB, דיסקטים לא צריך, כרטיס קול אני סומך על המובנה בלו…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  11. Started by ilovegod,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3,Battlefield 3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. Started by yuvalaba,

שאלה למומחים אם אני לא מתכנן אובר קלוק כדאי עדיין לקנות 8700K? לוחות האם לדור שמונה כולם תומכי אובר קלוק אז אם כבר ? מהירות בסיס יותר גבוה אבל בבוסט כמעט זהה הבדל 200 שח תודה

13. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת על איזה מחשב אתם ממליצים מבין הבאים לשימושים הבאים: אינטרנט OFFICE מוזיקה צפייה בתכנים כמו סרטים סדרות וכו' HD המטרה של המחשב שיחזיק הרבה זמן !!! הדגמים הבאים הם: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9406 זהו מה שאני מצאתי ואני פתוח להצאות ! בתודה מראש .

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. MODEL DELL XPS M1530 T9300 core2due - 2.5ghz/800mhz FSB/6MB cache or T8100 core2due 2.1Ghz/800mhz/3mb cache MEMORY 3GB or 4GB DDR2 667MHz or 800MHz LCD & CAMERA Hight Resolution, glossy Widescreen 15.4 inch LED LCD! 1440X900 + 2.0Megapix HARD DRIVE 250GB 5400RPM or 160GB 7200 RPM (the cheaper one) VIDEO CARD 256MB NVIDIA geforce 8600m GT WIRELESS NETWORK 802.11g dell wireless mini card SOUND CARD high Definition audio 2.0 OPTICAL DRIVE DVD+/-RW וכמה כזה יוצא במחיר שלו בארץ תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  15. Started by drbig,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה בקבצי אופיס ואינטרנט. חייב להיות כזה שאפשר לסחוב בקלות- כלומר מסך 12-13.3 ומצבר חזק. טווח המחיר 5000 ועד 8000. כמה אפשרויות שראיתי: MSI PR200 TOSHIBA SATELLITE PRO U300 DELL INSPIRION XPS 1330 יתכן שתגידו שיש פה אולי קצת OVER KILL אבל אני לא רוצה להתקע עם משהו חלש בעתיד. מצד שני אם יש מוצר טוב ב 5000 אין צורך לזרוק עוד 3000. מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. Started by o07,

אהלן, כמו שרשום בכותרת אני מחפש מחשב נייד 11 אינץ לשימוש משרדי.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  17. אני מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו עם נניח פרמייר CS5, בלי שימוש למשחקים. תקציב 4000-6000 שח. core i7 מרובע ליבות sandy bridge הארד-דיסק 500G ומעלה. רצוי מסך מט בגודל 15.6 או משהו קרוב. זיכרון 8GB יציאות: ,USB 3, eSATA כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו - לא דרישות גבוהות כמו במשחקים. אמנם העבודה בעריכה מוגבלת מבחינת ההיקף, אך המחשב צריך להיות מסוגל לבצע את מה שרוצים ממנו. ושאלה עקרונית לגבי עריכת וידאו במחשב נייד השאלה העיקרית שלי, האם מחשב נייד יכול לשמש תחליף למחשב שולחני לעריכת וידאו? בינתיים, המקובל הוא שמי שצריך מחשב לעריכת וידאו, פונה להתעניין במחשב שולחני - מדוע? כאן למשל, מוצע מחשב שעונה למעשה על הדרישות שלי (לא בטוח אם זה מסך מט, אך לא עניין שבגללו הייתי פוסל את הקני…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by eranratzon,

צריך מחשב לאינטרנט ואופיס ראיתי ב KSP מחשב עם מעבד AMD ATHLON 2 DUAL CORE P340 האם המעבד הזה ברמה של P6200 של אינטל ? המחיר 2000 ש"ח תודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב ישמש לניהול מספר אתרים עם הרבה וידאו אז הוא צריך להיות די חזק כולל מוניטור דק 20 וציוד היקפי ומערכת הפעלה תודה עד 5k

20. Started by anri,

לפני שלוש שנים בערך, זה היה מחשב מחשב חח (גם עלה לי המון) אז אני מאמין שמאז השתנה הרבה, אבל בכל זאת רציתי לדעת איך המחשב הזה נחשב כיום ? איך משחקים חדשים ירוצו עליו טוב ? או על הפנים כבר /= מעבד - A64 +3500 Newcastle לוח - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זיכרון - OCZ EL VX 1GB כרטיס מסך -X850XT דיסק קשיח - RAPTOR74GB + 80GB

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  21. Started by ROI5001,

מה דעתכם על המפרט הבא : לוח אם מעבד Intel Core 2 Duo Processor T6570 (2.10 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB)* מעבד DDR2, 800 MHz, מהירות זיכרון 2048+1024 =3MB נפח 2 חריצי זיכרון נגישים ניתן לשדרוג עד ‎8,192 MB‎‏ לכל היותר קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 320GB גודל דיסק 7200 RPM מהירות דיסק כוננים yes ׂ( LightScribe Drive), DVD Multi Burner חריצי הרחבה Media Card Reader Secure Digital YES Express Card מסך צג LED HD של 17.3 אינץ' עם ציפוי נגד בוהק סוג 17.3אינץ' באלכסון גודל ‎1,600 x 900 רזולוציה YES מצלמה תקשורת Marvell Ethernet (10/100/1000 NIC)‎ כרטיס רשת Yes Bluetooth Yes Wireless גרפיקה ATI Mobility Radeon™ HD 4330 כרטיס…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. Started by Vitaly Lubin,

שלום, המחשב הנייד מתאים לתלמידת חטיבה? יש אותו ב1700. 8 גיגה זכרון זה מספק? X440FA-FQ2762T / P1440FA-asos FQ2623T

23. Started by rogichr,

מישהו כאן בפורום היה אמור לקבל Fujitsu LifeBook T5010. האם יש חדשות בנושא? ואיך Lenovo ThinkPad X200 בהשוואה לFujitsu מבחינת איכות, תמורה וכו'..( מעבר למעבד יותר חלש.).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום... בידי מחשב DELL INSPIRON והוא פועל רק כאשר הוא מחובר ישירות לחשמל, הסוללה לא נטענת והיא נשארת על 0%, כבר חשבתי שהסוללה הלכה ולפנות לאחריות או לקנות חדשה אבל קרה לי רק פעם אחת שהיא כן נטענה, הבעיה מוכרת וניתן לטיפול? תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. היי, אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לחישובים רבים, לעיתים מקביליים, בין היתר בMATLAB (הץןכנה הכי כבדה שאריץ לחישובים). לכן מעדיף הרבה זכרון, ומעבד מהיר. אם אפשר גם כרטיס גרפי בינוני. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000, ניתן לחרוג אם נדרש,נגיד עד 7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חישובים מקביליים (ב-MATLAB), עבודה משרדית וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.