ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
היי, היום הייתי ב ksp וקניתי את המחשב הנ"ל Model Name N5010-7404AW7 Color זמין בכסוף אלומיניום CPU Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB Memory 4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB HD 500GB (5400 Rpm) Display 15.6in High Definition (1366X768) WLED GPU ATI Mobility Radeon HD 5650, (1GB Dedicated) Optical Device 8X DVD+/-RW Drive Webcam Integrated 1.3 Mega Pixel Sound SRS Premium Sound 2 Speakers x 2 Watt Wireless Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Bluetooth Dell Bluetooth 365 Card External Ports Video VGA X 1 USB X 3 eSATA X 1 eSATA/USB Combo HDMI X 1 RJ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני בעלת לנובו SL500 מבסוטה עד הגג. המחשב חזק ועובד אצלי כבר איזה 8 שנים ממש בטוב. לאחרונה פיתח סדקים במיקום של חיבור המסך... כמו כן, התחלתי להתנייד איתו יותר ברחבי הארץ - וגיליתי שהוא כבד לי מדי (עד היום הניוד היה רק לחצר הבית). מחפשת מחשב שיחליף אותו ויקל עלי. השימושים לא כבדים, לפעמים עורכת טיפה תמונות, דפדפנים מרובים (בממוצע 30 לשוניות פתוחות במקביל בדפדפן), עובדת קצת במדיה חברתית - אבל שוב, שום דבר כבד. בעיקר רוצה שיכיל את מלאנטלפים התמונות שמצלמת ויצליח להריץ סרטים בטוב (בחיבור לטלויזיה). אה! ושתהיה מקלדת נוחה.. ושיהיה חזק (לא ישבר בקלות..). הסכום לא קריטי.. לא בעניינים מספיק בשביל לדעת כמה שווה להשקיע במחשב נייד כיום שיחזיק לאור…
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מפרט מחשב ב 2400 שח. הצרכים שלי הם אינטרנט, אופיס, קצת סרטים אולי. אז אשמח לשמוע המלצות מעבד: intel E8400 לוח: intel DG35 EC זכרון: Kingston 2GB (2x1GB) 800 MHz ד.קשיח WD 160GB 8MB Sata II כרטיס קול ומסך מובנים בלוח צורב DVD sony/Nec 20+ dual layer - Sata מארז מאושר אינטל עם ספק (אך לא יפה) - אשמח לדעת מה ההבדל בין מאושר אינטל ללא מאושר אמרו לי לא לקחת לוח חוץ מאינטל כי אם תהיה בעיה הם לא עושים בעיות עם האחריות כמו gigabyte! זהו בגדול! אשמח לקבל משהו מבוסס אינטל יותר זול אך גם טוב
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מדפסת משולבת(סורק), מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, חשוב מאד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4K אני יורד לאילת יום חמישי הזה ורציתי לקבל המלצה לקניית נייד בKSP או אייבורי לגיימינג קל אשמח להמלצות מחברי הפורום תודה... פשוט ראיתי שבאמזון אין כרגע מבצעים והמחיר באילת אותו דבר אז העדיפות היא אילת כרגע...
-
אני קונה מחשב חדש ומהמחשב הישן אני רוצה לעשות מחשב סלוני. מטרות : לשים אותו ליד הטלויזיה ולחבר אותו לאינטרנט. יש לי כניסה לבזק ממש ליד, שהמחשב הזה יוריד ללא הפסקה סרטים וסדרות מהאימיול ואני אראה את הסרטים ישר בטלויזיה. ואז אני לא אשתגע עם כל הצריבות האלה... מעונין לקבל דעות... מעבד - PD 2.8 820 (לוקח מהמחשב הישן) לוח אם - ASROCK 775Dual-880Pro (לוקח מהמחשב הישן) זכרונות - Corsair DDR2 1GB (2* 512MB) 667MHZ CL5 (לוקח מהמחשב הישן) כ"מ - GF 5200 (לוקח מהמחשב הישן) כונן קשיח - Seagate ST3250620AS נפח 250G זיכרון מטמון 16MB (קונה חדש) צורב - DVD 16x (+) Dual layer של Pioneer (קונה חדש) מארז למחשב קולנוע בייתי - JSP-TECH S-360D SILVER/BLACK HTPC CASE with EZ-Cool TFX 300W 3Y (ק…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪537 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪610 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2374 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 , יחידות 1 ₪1598 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אהלן! כבר מזמן נשאלת השאלה אם מעצבים זקוקים אך ורק לMAC PRO או שגם פי סי חזק יכול לספק את הסחורה.. מנסה את הפי סי. כך שאני מחפשת מחשב נייד, שהשימוש העיקרי שלו יהיה ליצירה בAE, רנדורים וגם תלת מימד. תקציב עד 6000 (אבל מוכנה להתגמש ל7000 אם זה יהיה שווה את זה) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט - מעבד תמלילים,תוכנות תכנות לא כבדות מידי, כמובן שסרטים (אם אפשר HD אבל לא קריטי),לגבי משחקים-ברור שבתקציב הזה קשה למצוא נייד טוב שיריץ משחקים. זיכרון - 3-4 ג'יגה. דיסק קשיח: 250 ג'יגה + . דוגמא למחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1523 אם אפשר מעבד מהדורות האחרונים - זה יהיה מעולה. תודה לכולם ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! נדפק לי המחשב לגמריי ואני מחפש אחד חדש, ואודה על העזרה במפרט כי אני קלולס לגמריי... אז ככה... מחפש רק מחשב (כונן, בלי מסך). משהו הכי בסיסי ופשוט שיש לאינטרנט ולצפייה בסדרות שאני מוריד בטורנטים. עדיף גם עם אופציה לגיימינג כי אני מתכנן לחזור לשחק מדיי פעם פיפא או פרו, וזהו בערך. הוא הולך להתחבר למסך סמסונג דיי בסיסי B2030 (20 אינץ', 1600x900 מקסימלי) ולרמקולים ענתיקה מלפני איזה 15 שנים. מאוד מאוד אודה למי שיוכל לעזור למצוא מפרט סביר. הסיבה שאני נוטש את הנוכחי היא שהוא באמת זקן, בטח כבר יש לו 10. לא יכול להריץ חלונות 7 ולאחרונה גם מאוד מקרטע עם האינטרנט, ונמאס לפרמט כל כמה חודשים. גג 2000 שקל. הולך בעיקר לצפות בו בסדרות ב-HD, וכנראה גם לשחק פיפא ופרו. לא מעבר. …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגבול הטעם הטוב, לא יותר מ300 שקל, ורק אם זה באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבודה, office ותוכנות כמו autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עבודה לעצמאי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלילי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין חשיבות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב לא למשחקים וחשבתי על מעבד 541 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2613 ולוח http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=313 וזיכרון אחד גיגה חשוב לי שהמחשב יעלה מהר והכל יזרום המחשב הוא בשביל אינטרנט ואופיס ומוזיקה וקצת סרטים אני לא מחפש פחות בתקציב ואם אפשר אני מוכן להוסיף עוד קצת
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לשמוע את חוות דעתכם עליו, אם ניתן לשפר אותו באותו המחיר או פשוט לקחת חלקים יותר טובים גם אם החריגה קלה. המפרט מצורף בתמונה למטה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני מומחה לחומרת מחשבים נייחים וחי את התחום אבל בניידים אני פשוט בור ועם המחשב אשתי חייבת נייד לעבודה שזה בעיקר לכתוב דוחות בוורד .. אין צורך במשהו בעל מעבד חזק במיוחד רק שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד בצורה חלקה וטובה ב OFFICE.. מערכת הפעלה - WIN7 * שתהיה לו יכולת סנכרון מול הרשת הביתית (כרגע D-LINK תקן N האם כדאי שיהיה לו WIFI תקן N גם או שלא חשוב ?) אשמח לדעה על ה LENOVO G550-2958 ACU-2 ב 1800 ש"ח שיש כאן : http://www.21.tv/p-98898/מחשב_נייד_Lenovo והאם ישנם דברים מיוחדים שאני צריך לשים לב אליהם בקנית מחשב כזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מחשב שיאפשר לי ללמוד בנוחות, ואחר כך לעבוד בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כיעוד עיקרי, עריכת וידיאו כיעוד משני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודנט לעיצוב גרפי - עבודה עם תכנות אדובי - photoshop, illustrator, indesign, וגם premiere pro ו-after effects. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1090 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤667 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2290 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤593 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤559 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤620 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤270 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤6548 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תנו חוות דעת על המפרט הבא : Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E 4x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 8800GTX 768MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black ToughPower W0103 600W PFC (24pin) 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black Logitech® X-540 5.1 Scythe Infinity כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם: *לוח אם, הנחתי שאם לא עושיפ OC הלוח הזה מספיק טוב. תוכלו להציע לי משהו אחר? (ASUS/GIGABYTE) *זיכרון, בחרתי באופן אקראי, אם יש משהו יותר משתלם או איכותי אתם מוזמנים להמליץ. זהו בעיקרון, על שאר הפריטים אני די סגור, אם יש הערות אתם מוזמנים להגיב! תודה.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב? כ3200 ש"ח, ניתן לחרוג מעט. מתכוון לשלום במזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים\סדרות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי צורב במחשב הנוכחי אז חשבתי להעביר אותו לחדש, הוא מתחבר בחיבור IDE יהיה בעיה עם זה ? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המליצו לי הרבה ללכת על המרובע של AMD מכיוון שחלונות 7 תיתן תמיכה חזקה יותר למעבדים מרובי ליבות, אז אם אפשר לדחוס אותו לתקציב, מה טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב כלל, אך עדיף שתהיה מערכת שקטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. …
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קראתי, חיפשתי, בחנתי - וזה רק עשה אותי יותר מבולבל מצד אחד, הרבה הצעות על מחשבי DELL למיניהם, מצד שני ביקורת מפחידה על שירות ואחריות. מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס), המחשב נקנה לצורך לימודים/פסיכומטרי. מטרה משנית היא צפייה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - מה טוב. בכל מקרה, אין לקחת מטרה זו על חשבון שאר הדרישות. גודל המסך - לא ממש מכיר את הגדלים אבל שיהיה בינוני, 15 אינץ בערך משקל רצוי - שלא יהיה כבד מאוד, אני לא צריך שיהיה קליל כמו נייר, כנראה שהוא יהיה יותר בבית מאשר שאני אסתובב איתו זמן סוללה - שוב, אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות וש…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כמה שווה מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T? נתונים נוספים: מחשב מאד שמור, באופן יחסי לא השתמשתי בו כמעט. אין לו אחריות אבל גם אין בעיות.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שימש את ההורים והתקציב הוא עד 2k. השימוש הוא בסיסי. הפרטים רשומים למטה. האם לדעתכם כדאי להשקיע ולקנות מעבד מהדור האחרון (דור 8 של אינטל או רייזן של AMD) או שלשימוש כזה ניתן להסתפק בדורות קודמים יותר וכך זה יוזיל את העלות? תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, קצת אינטרנט, יוטיוב, צפייה בסרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך מפרט במחיר של בערך 3000 שקל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- עבודות משרדיות,משחקים מאוד קלים (פיפא מקסימום),סרטים,פוטושופ וקצת פלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי- נסתפק בכרטיס קול מובנה, צורב יש, כונן דיסקטים יש, לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 64 BIT ש…
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שימושים:סרטים משחקים קצת עבודות משרד שמעתי על דגם של DELL במחיר הזה שמכיל SLI אבל אני לא מוצא אותו אז בעיקרון אני צריך מחשב מומלץ.... ומהיר שיודע לעשות את העבודה שלו טוב.. כמובן אני חייב לינק אותו מחשב ודגם. זה דיי דחוף את האמת כי אני נוסע מחרתיים ולא יהיה לידי מחשב תודה רבה על הזמן וההשקעה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, הגעתי לפה כדי לבקש עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית/וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, premiere, after effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-