ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
-
Processor: AMD Athlon 64bit X4600 AM2 Dual-Core MotherBoard: MSI K9NGM או GIGABYTE M55PLUS-S3G chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 RAM: 1024 DUAL DDR II 667MHz ברשותכם השמטתי את ההרדיסק, הצורב, המסך..וכרטיס הקול, בקיצור כל הפרטים שלדעתי לא צריכים לשנות בכלל לבחירת כרטיס המסך, במידה וטעיתי תאמרו לי ואני אגיד לכם את המפרט המלא. אנא עזרו לי למצוא כרטיס מסך! שמעתי פה ושם שכרטיסיי המסך של ATI עובדים יותר טוב עם מחשביי AMD אבל אני אתן לכם לאמת או להכפיש לי הכל... תודה מראש! עריכה: הוא כמובן לצרכיי גיימינג , הבעיה שהתקציב שלי לא אינסופי, והמחשב בעצמו מכובד מבחינת המחיר... אז אני חושב משהו בסביבות 300-600 ש"ח. אם יש משהו בקצת יותר שממש שווה את המחיר בצורה יוצאת דופן אני …
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אני מחפש מחשב לבית בשביל ההורים שלי ככה שגרפיקה לא חשובה במיוחד. חשוב שיהיה שקט, בלי בעיות זיכרון ובמיוחד שכל החלקים יהיו מחברות אמינות וטובות, עדיף משהו מחברה ותיקה עם ביצועים סבירים מאשר משהו נסיוני ומהיר באותו מחיר. כמובן שלא כולל מסך.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בלי מטרה ממש , רק חשוב שמשחקים של DX9 יעבדו על גרפיקות יפות (רזולוציב גבוה , פילטרים....) , בלי ציוד היקפי (מסך ,עכבר,רמקולים,צורב) מקסימום 3 אלף לדוגמא : מעבדי AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 2x512MB Corsair XMS2 TwinX CL4 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB כרטיסי מסך Point Of View 8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E אבל לא נראה לי שהוא טוב מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדות
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית בלבד כלומר מעבד תמלילים ואינטרנט מהיר (בעיקר לצפייה באתרים כמו YNET REST וכו.. אולי מאט מאוד סירטונים בYOUTUBE וסיכוי קטן מאוד להורדת סרטים מהאינטרנט) יש לי ציוד היקפי: מקלדת,עכבר,מסך, רמקולים אין צורך בכל מיני תוספים שאין להם קשר לגלישה בסיסית באינטרנט (מהיר) ומעבד תמלילים - DVD, צורב,, כרטיס קול איכותי לא משנה עיצוב המחשב ועם מערכת ההפעלה נסתדר כבר המחשב הכי חשוב לי שהוא יוכל לעשות מה שצריך לעשות אחר כך שיהיה זול, איפה שאפשר לחסוך אני מעדיף לחסוך אבל מאוד חשוב שהמחשב יהיה חדש ואמין קיבלתי שתי הצעות מחיר תגידו מה דעתכם (גם מבחינת האמינות של החנות) גאיה: 3 שנים אחריות על המחשב, 1370 ש"ח פנטיום דיול 2.8GH לוח אם GIGABYTE DDR זיכרו…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא שהכנתי ב KSP? יש מה לשפר בתחום של 4K? *מתכונן OC לא כבד במיוחד בעתיד *יש לי הארדיסקים SATA-I של Maxtor\WD וספק של 400 וואט (לא ג'נרי) , אין עם זה שום בעייה נכון?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקבל המלצה בעבור מחשב נייד בסכום שעד 3500 (מקסימום חריגות קטנות לטובת תמורה טובה יותר) חשוב אורך חיים של הסוללה, שתהיה איכותית ושהמחשב יאפשר עבודה שוטפת מול תוכנות משרדיות וגלישה באינטרנט. תודה מראש, אשמח לקבל גם המלצות על חניות מהיכן ואיך לקנות (כתב אחריות, אמינות וכ'ו...)
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יכול לבנות לי מפרט של גיימינג ועריכה עד 3,500 ש"ח fortnite gta ועוד משחקים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים, לימודים, עבודה משרדית, )? לימודים, ומשחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א …
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת.. המחשב יהיה עם שימושים רגילים, יאוחסנו עליו הרבה סרטים לכן יש צורך בזכרון 1T, עם עדיפות לדיסק SSD נוסף עבור מערכת ההפעלה, בהנחה שיעמוד בתקציב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 +500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים/סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD של טרה ושוקל לקחת כבר NVME עם המחשב החדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
- 1 follower
-
-
-
או מזמין כל חלק מחנות אחרת (בהנחה שבכל חנות יש חלק זול במיוחד) ואז מרכיב את המחשב בחנות קרובה לבית??
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חשבתי על משהו כזה מלוג'יק פיסי: 0 8688 Albatron Geforce 7600GT 256MB DDR III PCI-e DVI Video Card 1085.00 ₪ 1 1085 ₪ 1 8790 AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU 965.00 ₪ 1 965 ₪ 2 8936 DFI Infinity NF-M2 Socket AM2 Motherboard 484.00 ₪ 1 484 ₪ 3 7825 Foxconn 3GTH061 USB&1394 Front 400W Thermaltake Case 459.00 ₪ 1 459 ₪ 4 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ₪ 1 200 ₪ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 240.00 ₪ 2 480 ₪ 3673 ₪ יש לי כמה שאלות על מספר חלקים שנבחרו? 1. באותו המחיר בלוג'יק יש את זה EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card. האם הכרטיס של החברה הזו טוב…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחשב מבוסס P4 2.66 1mb cache. הלוח אם הוא Abit SG80 המבוסס של chipset SIS 661FX/ 964. המחשב מיועד להורים שלי ומיועד בעיקר לאופיס ,אינטרנט וכדומה, אבל גם לעריכת וידיאו עם תוכנות כמו Premiere או Avid. הסיכוי שיורצו משחקים על המחשב הזה הוא אפס ומטה.. האם למטרות אלו הלוח הזה יספיק? אני יודע ש Abit הם חברה אמינה והלוחות שלהם הם לא זבל . יש לי אפשרות להוסיף 200 שח ללוח אינטל מקורי. הייתי אמור לקבל כרטיס מסך gygabite radeon 2500 עם VIVO. ה VIVO חשוב. יכול להיות שלא יוכלו לספק לי את הכרטיס בסופו של דבר. האופציה החלופית שהועלתה היא לעשות video capture עם כרטיס טלויזיה. האם פעולה זאת תדגום את הוידיאו באותה איכות כמו ה VI ברדאון? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האופציות שיש לי הם hec compucase ci- 6a21 שנועה מחשבים מפרסמת אותו עם ספק 300 ואט או A-Top AT818 Gaming Case 350Watt אני מצטער שאני שואל הרבה שאלות אבל אני מת לבנות את המחשב כבר אבל אני תקוע אם המארז והכרטיס מסך לגבי החלטות
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום -- סוף סוף נפלה ההחלטה (שזה אולי הכי חשוב) לזנוח את הAMD Athlon XP 1.2 המיושן שלי (ששירת אותי נאמנה) תמורת משהו 'עצבני' יותר. המטרה : Media Center PC, כלומר - הרצת סרטים על טלוויזיה כולל סרטים בפורמט HDTV - אני מקווה שתיהיה לי טלוויזיה תומכת בעתיד הקרוב שמיעת שירים במערכת שלי דרך יציאה דיגיטלית למגבר (רצוי קואקסילית כי הDVD תופס את האופטית) הקלטת תוכניות טלוויזיה (פה אני יודע שאני רוצה את MCE150 של הפוגייג', יש עכשיו גם גרסא עם שלט) על המחשב תותקן Microsoft MEdia Center 2005 הרצת משחקים (על הטלוויזיה) אני לא GAMER אבל מידי פעם אני נהנה ממשחק טוב, מסתפק במשחקים ברמה של FIFA שיהיה UPGRADABLE ולא נצטרך לזרוק אותו מחר בתקווה להשתמש בHard Disks הקי…
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, לאחר קריאה בכמה מקומות הרכבתי מחשב כולל הכל. המחשב ביתי, מיועד ל: 1. עבודה יומיומית כללית (אופיס אינטרנט וכו') 2. עיבוד גרפי - פוטושופ / עריכת סרטי וידאו 3. אוברקלוקינג בתור תחביב 4. משחקים פה ושם (אין לי זמן להיות גיימר רציני ולכן רצוי יכולת מסוימת למשחקים אבל לא יותר) התקציב: עד 8000 ש"ח (לא ציינתי מחיר לכל חלק - אבל המפרט הבא צריך +- בתקציב) המפרט: DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 Stepping E6 Thermaltake Sonic Tower 1G (512x2) EL DDR PC-4000 500MHz Gold Series Voltage eXtreme Compucase - Hec 6AR6 Enermax Liberty500W Thermaltake 120x120x25 m"m fan (X 4)Smart case fan Blue Led Series Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI …
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
דרישות: מעבד,כרטיס גרפי, לוח אם, זכרון (512MB מינימום), דיסק קשיח (120GB), מקלדת, עכבר ורמקולים,מארז+ספק. המחשב בעיקר לשימושי אופיס וגם להרצת משחקים(אבל מן הסתם לא ברמה הכי גבוהה)
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה התקציב: עד 2000 ש"ח ב. מטרות המחשב: בעיקר גלישה ברשת והרצת משחקים ג. האם אתה צריך ציוד הקפי: צורב שישמש גם ככונן עדיף צורב DVD תלוי בהמלצתכם ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו: בעיקרון AMD בגלל המחיר ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך:שהמארז יראה טוב אבל שלא ישפיע על המחיר ובמידה ומדובר במעבד שלא מתחמם אז הקירור פחות חשוב ו. האם צריך מערכת הפעלה: לא. ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה: התקנת המחשב ללא התקנת מערכת הפעלה ח. מהי שיטת התשלום: מה שיותר זול ט. הערות: המטרה היא מחשב כמה שיותר זול ,באיכות כמה שיותר טובה, עם כרטיס מסך סביר שבדוק שהוא טוב, מעבד חזק ,זיכרון טוב ולוח אם טוב. בבקשה תראו לי גם מאיפה להזמין כתובת של אתר אינטרנט שממנו אפש…
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהומלץ לי לצורך משחקים לא מתוחכמים, גלישה וכו': AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 ASUS A8N-E - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 1 Gigabyte 6600GT SP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (White) - bulk 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 1 Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - BLUE 1 Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב נייד, (אני לא מבין בזה כלום), מטרת המחשב הוא לעבודה עם תוכנות האופיס השונות (Word, Excel ....) אולי לראות קצת סרטים. חשוב מאוד שאני אוכל להתחבר לאינטרנט מכל מקום. (אם ישנו ציוד נוסף שמאפשר זאת, אנא ציינו). חשוב שיהיה מותקן עליו Win XP בעברית!!! תנו את האופצייה הטובה ביותר בסכום של 4500 ש"ח. (חייב להכיל: 512MB זיכרון,,DVD, 80GB HD, כרטיס מסך טוב ומעבד הכי חזק בסכום שנותר) אני צריך את זה דיי דחוף, זו מתנה (אז שיהיה במלאי עד יום חמישי) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי מחשב ואני מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום..... המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium 4 2.0 MHz לוח אם: MSI P4MAM-V זיכרונות: 256 מ"ב כרטיס מסך: nVIDIA GeForce2 MX/MX 400 דיסק קשיח: 40 GB תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הייתי שמח אם הייתם נותנים לי הערכת מחיר (על כל פריט בנפרד) על הפריטים הבאים: לוח אם: ASUS A7A266 (סוקט A) מעבד: AMD Athlon XP 2400+ זכרון: סטיק של 512 (ג'נרי) במהירות 266MHZ סטיק של 512 (ג'נרי) במהירות 266MHZ כרטיס מסך: ATI All-In-Wonder 9600Pro (AGT X8) ספק כח: Power-Win 300W תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. אני זכאי לקבל מהעבודה מחשב "בתקציב גבוה" כדבריהם. כתבתי 7000 ש"ח אבל אם יש אלמנט ממש קריטי לדעתכם אפשר גם לחרוג ממנו. ה"מגבלה" היחידה היא שאת המחשב הזה אני רשאי לקנות בחנות מאוד מסויימת שלצערי כלל אינה מרכיבה מחשבי AMD אז אסתפק באינטל . אז אבקש את דעתכם למפרט שיאפשר משחקים (לא שאני מכור אבל...) שיכלול 2 ג'יגה זיכרון , צורב DVD (יש את הדור החדש עם צריבת לייבל או משהו נכון ?) קראתי פה ביקורת די טובה על המעבד כפול ליבה 820 - מקווה שזה יכול להכנס בתקציב. עכבר מקלדת אלחוטי, רמקולים ברמה טובה פלוס ועוד מטעמים אם יש... תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-