עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adam777,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. יהיה נחמד אם בתקציב יכללו גם מקלדת ועכבר אלחוטיים באיכות טובה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by M3nt4,

היי , יש לי aus x555la חדש בן 3 חודשים , והמחשב זוועה! מעבד i3 4030 4gb ram 500gb hdd דפי אינטרנט נתקעים , תוכנות לא מגיבות , ביצועי מולטי טאסקינג ב"רמה של" לחלץ קובץ Winrar ובמקביל לגלוש באינטרנט הפכו לבלתי אפשריים. דוגמה נוספת: להעתיק קבצים מכונן לכונן ותוך כדי לגלוש באינטרנט. בעת הפעלה ראשונית של המחשב לאחר כיבוי לוקח למחשב המון זמן להתאפס על עצמו ( טעינה ראשונית) לעיתים כפתור Start אינו מגיב תוכנות קופאות (לא מגיבות) לעיתים קרובות - לדוגמא : Chrome , spotify , photoshop המון פעמים מופיע "מסך כחול" והמחשב מרסט את עצמו !!!!!! המחשב בן 4-3 חודשים!!!! מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע מה לעשות!! ובעניין אחר לגמרי : הוא כרגע עם 4gb ram 4gb ddr3l 1600mhz x1…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by singera,

אחרי שכבר נמאס מהפנטיום 200 שקרס כל יום ולאחר שנשארו לי מעבד סלרון 633, וזיכרון 256/133 וכונן CD (מהמחשב שנשרף לפני חודשיים) החלטתי להשמישו אז קניתי לוח CUSL2 במחיר נמוך, ומארז צ'פטק אצל הדובים (שהפך להיות המארז של הAMD לשרת שמתי ESTAR). יש שני כרטיסי רשת אחד של רילטק 8139 ועוד אחד של WINBOND כרטיס המסך הוא OB אבל יש חריץ AGP הדיסק הקשיח הוא סיגייט 60GB/7200RPM האם מישהוא יכול להציע לי שיפורים??

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by BeN-T,

ערב טוב ושלום לכולם. ברשותי מחשב שהרכבתי לפני כמה שנים טובות, (2008-2009). המחשב שימש לגיימינג ולכל המסביב,עד היום ללא תקלות וכל משחק שחשקתי בו הותקן ללא בעיה. אבל היום זה היום שבו הקש שבר את גב הגמל. לאחר התקנה של call of duty:ghost המחשב ככה הקפיץ לי הודעה יפה שאין מספיק זכרון\ לא תואם למינימום דרישות המשחק. השאלה שלי זה אם לשפר את המחשב הקיים או רק להוסיף זכרון וסאלמתק.? כמובן שבימים הקרובים יותקן גם battlefield 4. מפרט המחשב: מעבד: 2.4 q6600intel core 2 quad לוח אם: gigabyte ep45-ds3. זכרון : 4GB ddr2 כרטיס מסך : radeon hd 4870. הספק הוא מצוין ומתאים אף ל cross fire. ארדיסקים למינהם יש ולא צריך,מארז של Tt סופרנורס. כמובן שאז הייתי עוד עם יד על הדופק,…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by hjsv41,

1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אך עם זה עומד בדרישות בצורה טובה אז אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל סוגי המשחקים החדשים כמו bf4 crysis 3 ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ דגם [h=1]sync master p2250[/h] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבהות 3. ה…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני זקוק למחשב לעריכה גראפית בסיסית, כוונתי היא שאין צורך במחשב חזק מדי לתוכנות תלת מימד וכד'... אלא תוכנות בסיסיות כגון פוטושופ פלאש וכד'... (זה לא עיקר שימושו של המחשב לכן זה לא בעדיפות ראשונה). המחשב צריך להיות מבוסס INTEL עדיפות לסדרת המעבדים החדשה C2D.... אין צורך באיבזרים נלווים כגון: מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכד', אלא רק את המחשב עצמו (מעבד,הארד דיסק,ושאר רכיבים חיוניים). חשוב לי שהארד דיסק יהיה בנפח של לפחות 160GB... כרטיס מסך - לא חובה אפשרי שיהיה על הלוח אם אך אם נכנס בתקציב אני אשמח (במחשב לא משחקים,אבל אולי בעתיד יהיה צורך לשחק במשחקים בסיסים ולא כבדים,לכן אני מעוניין שתהיה גם את האפשרות,אם אפשרי). צורב DVD = חשוב שיכנס בתקציב... אני אשמח מאוד אם תוכ…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by LadyWind,

שלום, כבעלת השכלה כללית במחשבים, אשמח לשמוע המלצתכם ללפטופ טוב, מקצועי, אמין וקל, שמיועד לצרכים סטנדרטיים (לימודיים, אופיס, מצגות וכדומה), בתקציב די נדיב. הבנתי שהמחשבים הניידים של דל ו-IBM נחשבים לטובים ביותר, אבל אני לא יודעת לאיזה דגם לפנות, כי כל המספרים לא אומרים לי כלום.... תודה רבה! ;D

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. המחשב הקודם שבק חיים, אז צריך מה שיחליף אותו, צריך רק מחשב כי כל שאר הציוד קיים. המחשב מיועד לשימוש אופיס ואינטרנט, שימוש מזדמן בתוכנות גרפיקה כפוטושופ ואילוסטרייטור. כתבתי תקציב 1500, אבל בתכלס אני מעדיף כמה שפחות, אני מעדיף שיהיה כרטיסגרפי יותר משוכלל מהמובנים הפשוטים, אבל לא ברמה של משחקים, אלא אם יהיה מובנה של ATI או NVIDIA שייתן ביצועיים התחלתיים ללא תוספת משמעותית במחיר זה יהיה נחמד, אבל לא קריטי ברמות. כמו כן, אני חושב שכדאי שיהיה USB3

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי יש לי חבר שעוד מעט יש לו בר מיצווה והוא אמר לי שההורים שלו הבטיחו לו איזה מחשב שהוא רוצה בלי הגבלת מחיר ( יש לו מישפחה מיליונרית הבית שלהם כמו מוזיאון) טוב לא משנה , אז אתמול הוא שולח לי באי"מל את המפרט שלמטה הוא אומר לי שזה משהו רוצה ניסיתי להגיד לו שהוא לא צריך דבר כזה אבל הוא מתעקש אז אמרתי לו שיחכה אני יבדוק את המיפרט אז אני צריך עזרה שלכם אם זה בסדר של מיפרט ואל תגידו לי המחיר יקר כי זה מה שהוא רוצה ואל תחליפו לי את זה לAMD טוב כי הוא מיתעקש על אינטל ואם יש את אותו מיפרט ביותר זול תודה מראש לעוזרים INSTALL מקלדת Microsoft Wireless Optical Desktop - OEM 328 ¤ עכבר Logitech MX700 Cordless High Performance PS2 | USB Optical Mouse 489 ¤ ג'ויסטי…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Legendre,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by yagelk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, Adobe Collection. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by eliranh,

אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525MDell Aspire 5741G i5-430M 640GBAcer ממה שהבנתי עד עכשיו עיקר ההבדל בינהם הוא דגם המעבד אצל DELL זה 2410m ואילו ב ACER זה 430M השאלה שלי זה איזה מבינהם טוב יותר? ובכלל אם יש למישהו המלצה על מחשב נייד אחר עם מעבד I5 אשמח לשמוע בתודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. הי, הגיע הזמן לשים לילד בן ה10 מחשב בחדר. יש לנו מחשב חזק גיימינג בסלון אך בחדר הוא ישחק בעיקר פורטנייט, יראה קצת נטפליקס וילמד כנראה בעזרת office. תקציב הוא די גמיש, באזור ה5,000 ש"ח כולל המסך (מקלדת ועכבר יש). תודה !

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אשתי סוף סוף התפנתה לטפל בשדרוג המחשב הנייד והבחירה נפלה על Toshiba Portege Z30 בעיקר בגלל משקל/גודל מצויינים וחיבורי VGA/RJ45 מובנים שחשובים לה להרצאות. נותר לבחור בין 3 דגמים (הצעת מחיר מצורפת): Z30-B-119 - רזולוציית FHD, מעבד I5 דור אחרון, 6600 ש"ח Z30-A-1ET - רזולוציית HDR, מעבד I5 דור קודם, מודם 3G.LTE מובנה , 7100 ש"ח. Z30-B-10Q - רזולוציית FHD, מעבד I7 דור אחרון , 7100 ש"ח. בכולם 4 שנות אחריות, תחנת עגינה מקורית, 256GB SSD ו-8GB RAM בהתחלה הייתי נעול על הראשון אבל מניסיוני עם ה-UX30 של אסוס, FHD על 13.3 אינטש במקרים רבים קטן מדי ומשחקי DPI/זום לא תמיד עובדים. לי יש M3800 בגודל 15.6 ואפילו עליו FHD מעט גבולי... לשימושים שלה (סרטים, OFFICE ו-SPSS) אין ממש משמעות לד…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם , אני מורידה דברים בכמויות , לאחרונה נהרס לי המחשב ומזל שקניתי כונן גיבוי של 10 טרה והעברתי את הכל. אני מחפש מחשב להורדות 24/7 וצפייה בסרטים ומוזיקה. לא משחקת בכלל! אשמח לעצות המחשב יקנה במדינת ישראל מטרות המחשב? אינטרנט הורדות וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה לא משנה המסך * רזולוציית המסך? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ומעלה או 1 טרה .. אפשרי גם בשילוב של SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צר…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אמא החליטה שהיא צריכה נייד לצורכי עבודה (פשוטים ביותר: וורד ואינטרנט) ההטלבטות היא האם לקחת נטבוק שיספיק לצורכיה או נייד 'אמיתי' בעל מסך ומקלדת גדולים יותר, לכן עד שנארה לה את גודלו של של הנטבוק כדי לראות אם יהיה לה נוח עם מסך/מקלדת קטנה יותר רציתי לקבל המלצות על נטבוק מומלץ במחיר מינימלי, וכן על נייד מומלץ במחיר מינימלי. שוב, מבחינת ביצועים אין דרישות גבוהות, אך יש העדפה לזמן סוללה של לפחות שעתיים-3. משיטוט ברשת ובעיתוני השבת ראיתי נטבוקים החל מ-1000 ש"ח וניידים החל מ-1700 ש"ח לכן רציתי לדעת מה מומלץ מבחינת: אמינות, אחריות, זמן סוללה , משקל, וביצועים (כאשר החשיבות בסדר הנ"ל) תודה. נ.ב. אעדיף לקנות את המחשב מ-KSP , אייבורי או כל רשת אחרת בעלת סניפים בדרום כך…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by asaf20,

היי. אני צריך עזרה למפרט מחשב למטרת משחקים וקצת אינטרנט התקציב הוא 4000 יש כוונה לחבר אותו למסך טלוויזיה LCD32 של LG (מקווה שאין איזה בעיה לעשות את זה ) כך שאין צורך במסך ורמקולים. יש צורך במקלדת ועכבר (עדיף אלחוטיים ) עדיף גם שיהיה אפשרות לראות סרטי HD הכל לשיקולכם ולדעתם . תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אהלן אנשים, אני זקוק למפרט בשביל חבר מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס, וצרכי גיימר לא כבד במיוחד - מחשב שיריץ משחקי RPG (למשל אובליביון) ואסטרטגיה, בצורה טובה (שיסחוב אותם על רזולוציה של מסך ה- 19" שלו) לא צריך מסך מקלדת וציוד היקפי צריך: מארז+ספק, מעבד, לוח, זכרון וכ.מסך. צורב, והרדיסק 250GB (אפשר לרדת בכיף גם ל-160GB אם יש חסכון על חשבון הרכיבים החשובים יותר) אם אפשר מבוסס אינטל עם 2GB זכרון - מה טוב. אם לא - אין בעיה גם עם AMD. אשמח להצעות שלכם תודה,

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by shedon,

מה דעתכם על: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2670&p=130

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני צריך עזרה עם בניית מחשב בתקציב 3000 ש"ח ללא מסך שייתן לי מענה למשחקים חדשים, לויסטה וגם שיוכל לעבוד טוב כאשר תוכנות השיתוף הקיימות בשוק יעבדו במקביל לאינטרנט ולא יתקעו את המחשב. רציתי גם לדעת אם עדיף מעבד AMD או האינטל סלרון לשימושים שלי.

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Lost Oath,

היי, שאלה כללית: עד כמה שדרוג של מחשב נייד הוא דבר פשוט? לדוגמה: אם אני משקיע ב במחשב DELL XPS 1730M עם 8800GTX (תומך ב SLI). האם יהיה אפשר לקנות והלרכיב כרטיס נוסף בעוד כשנה? האם יהיה אפשר לעשות זאות במעבדה של DELL בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Sahar Sela,

אהלן אנשים. בניתי מחשב שאתר של dell של Alienware יצא בסביבות ה6300 עם עכבר ותיק נשיאה עד כמה הוא שווה את המחיר והאם המותג של החברה שווה את הכסף. או האם אפשר להשיג את אותו מפרט בלי אליין וור. תודה how to take screenshots

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by dan79,

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLG_en___IL282&q=asus+eee+pc+t+91+specification הנתונים החלקיים שמצאתי על הדגם הזה גרמו לי להזיל רוק .... עובי- של אינץ אחד ,כלומר 2.54 סנטימטר. משקל -952 גרם ,אם כי קצת קשה לי להאמין שהמשקל הזה כולל סוללת 6 תאים,אבל אין לדעת מפני שכל הדגמים האחרונים שיצאו מבית אסוס הגיעו עם סוללה מובנית של 6 תאים . מסך מגע מסך מתקפל-טאבלט GPS מובנה. יהיו שני גרסאות,אחת עם דיסק קשיח רגיל והשנייה עם SSD. מקלט טלוויזיה-אופציונאלי . כנראה שמדובר במקלט שמיועד לשידורים דיגיטליים כמו שיש בארצות הברית ,כך שזה די חסר ערך בארץ נכון לעכשיו(בתוך מספר חודשים המצב צפוי להשתנות). בכל מקרה זה יהיה נחמד מאוד אם בזכות המקלט TV …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום. ההבנה שלי במחשבים בינונית אבל כל שאר החבריםן שלי והמשפחה מבינים ברמה גבוהה מאוד. אני צריך מחשב חדש,שיהיה תותח למשחקים,וכשאני אורמ תותח אני מתכוון ל: *שיעבוד שוטף על משחקים כמו DOOM 3,NFS CARBON ומשחקים כמו אלה רק לשם דוגמא שלא יהיו קטיעות ואני יראה את זה בצורה ריאליסטית ביותר+פילטרים אני לא מתמצא כל כך בהגדרות וכאלה את כל אלה אחי דואג לי לסדר אבל הדרישות שלי למחשב גבוהות כמו כל גיימר מקצועי אחר,כל השאר עניין של לימוד.. אני משתמש בפוטושופ גם,בהורדות שוטפות כל הזמן באימיול וקאזה,יפריע לי מאוד לסגור כמה חלוני אקספולרר בגלל סטיק חסר של זכרון,ואני רוצה שוטף.... הסאונד חשוב גם.. כמעט כל רכיב חשוב לי וכמובן שגם ההארד דיסק,מאחר וכל דבר אני שומר על המחשב ועל מדיות DV…

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by SnakeBite,

שלום, בשעה טוב, סוף סוף... אני קונה מחשב חדש (אחרי 6 שנים של PIII 600) הנה המפרט שבניתי לקח לי דיי הרבה זמן לבנות אותו כי חקרתי על כל רכיב וקראתי ביקורת.. ומיותר לציין שהייתי כפוף לתקציב...אז לא הייתי יכול להפרע יותר מידיי המחשב לא יהיה רק למשחקים גם לסרטים ולגלישה ול word בקיצור לקצת מכל דבר... Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray 1042 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 / 16 dba 255 GIGABYTE GA-8I955X Royal 1295 Thermaltake Kandalf VA9000SWA Silver 1170 OCZ 1024MB (512x2) DDR2 533MHz Value Pro 4-4-4-8 DIMM Unbuffer 655 Western Digital 160 GB SATA II 8 MB Buffer 469 NEC ND 4550A 290 Mitsumi 1.44 36 eVGA 6800 GS 256mb/ 256 bit / 425…

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.