עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם . אשמח אם תחוו דעתכם אודות המפרט הבא: {דיסק קשיח כבר יש וכמו כן גם צורב DVD וציוד היקפי} Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Thermaltake Silent 1156 CLP0552 GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E DDR II 1066Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E HEC Compucase 6C60 Midi Tower CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W 12cm Fan זה בגדול המפרט, האם יש כאן טעויות כלשהן בבחירת הרכיבים? האם יש רכיב כולשהו במחיר מקביל שמספק ביצועים טובים יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. שלום רב הרקע לבקשתי נמצא כאן: http://ubuntu-il.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=6903 במידה ולא אוכל להשתמש במחשבים הנ"ל אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב הדרישות: מערכת הפעלה אובונטו מאחר ומדובר בעמותה שאינה למטרות רווח העלות צריכה להיות מינימלית הדרישות מהמחשב הם עבודה על הדפדפן בלבד כמסוף לאפליקצית אינטרנט תודה ארז

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by lidlid1212,

מעבד-950 Quad Core i7 לוח אם-Gigabyte GAX58AUD3R זכרונות-CROSAIR 6Gb Kit (2G X3) TR3X6G1600C7 CL-7-7-7-20 כרטיס מסך-ATI REDON Sapphire 5750 1G DDR5 DISPLAY PORT כונן קשיח-WD1002FAEX 1T SATA 3 64M קורא כרטיסים-CARD READER +1XUSB2.0 ספק כוח-seasonic X-750 750W Active PFC (Modular) 80 PLUS GOLD Raidmax 120mm Retail Quiet Fan- Scythe JAPAN Reeven 120 MM- IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850VA RJ45 USB-

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  4. שלום, אני גר באזור המרכז - שוהם. זה ליד אירפורט סיטי ותל אביב ונמל תעופה בן גוריון יש לי בערך 5000 שקל, אני רוצה גם מסך וגם תמחשב עצמו. אני מעריך שלמסך אני אתן 1500 שקל ככה ואת השאר למחשב. האם מישהו מוכן לתת לי פה מפרט והמצלה שתספק אותי למשחקים חזקים, שיהיה מהיר עם המון מקום, והחנות תהיה אמינה ביותר? עריכה קטנה אודות למנהל: אם אפשר שהמחשב יהיה שקט ברמה 10, הכוונה שלא ישמעו כלום, ממש כמו ששמים את האצבע על המאוורר, זה יהיה ממש נוח אם כן. בנוסף, שהמחשב כמובן יהיה עם מערכת קירור טובה שלא יגיע לטמפרטורות גבוהות בקלות. ובקשר ל OVER CLOCKING אני לא ממש מבין בזה, האמת שאני מתעסק יותר בתכנות מאשר בחומרה עצמה, והמחשב הוא בשביל חבר, לכן תחליטו בעצמכם אם צריך את ה OC הזה, ואם כן, תנו…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by ddjjsegev,

מי יכול לעזור לי, מבחינת המחיר עולה לי אותו דבר חשוב לי לדעת עד כמה זה רע שאין לך כ.מסך עצמאי במחשב. תודה לעוזרים נ.ב מה עם ההתחממות של ה DM3??

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. טוב לאחר שאני יושב להרכיב לסבא מחשב. השתשעתי ברעיון להביא לי אחד חדש. ואם כבר חדש, אז למה לא שיהיה אפשר לשחק בו קצת? יעביר את הזמן לסטודנט כמוני. אז בהתאם למה שכתבתם בתחילת הפורום (בנעוצים): 1. התקציב הוא 3000 ש"ח (בלי אפשרויות חריגה) ואם אפשר העדיפות היא לנצל כמה שפחות ממנו. 2. המחשב מיועד בעיקר ללימודים ואינטרנט אבל אפשרות למשחקים ברמה בינונית - המסך הוא 22 FHD. 3. שקט דבר חשוב אבל לא ברמות של "צריך להצמיד את האוזן כדי לשמוע אותו" בוא נגיד באזור ה -7. המחשב הנוכחי שקט ועובד על מאוורים של TT ו - AC. 4. לא מתוכנן מערכי SLI וכו'. עדיפות למעבדי אינטל ולוחות של אסוס. סכרונות אם אפשר 4G ומעלה של OCZ (כרגע עם הסידרה PLATINUM שלהם 2G). אבקש לציין - עי איני גיימר ולא עוקב אחרי מ…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. Started by shido,

כך זה הולך: -התקציב שלי הוא 5500 אפשר לחרוג ב 500 -השימוש הוא גיימינג , משחקים כבדים -אין עדיפות לחנות מסויימת - מחשב שקט ומאוורר טוב -יכולת לשדרוג בקלות -אשמח לקבל המלצה על עכבר ומקלדת טובים - אין צורך בציוד הכפי - הרזולוציה של 23 FULL HD תודה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by n37,

שלום, אבקש לדעת מה השיקולים בבחירת מסך למחשב נייד בהתחשב במרכיבי עלות, איכות (משחקים / מולטימדיה / תוכנות גרפיות ...), עמידות,טכנולוגיה, מבריק-מט וכו' (אולי אפשר להוסיף נושא דביק בראש פורום - מחשבים ניידים) אשמח לתשובה בהקדם, תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  9. Started by iho,

אני מעונין לקנות מחשב נייד במחיר של כ 4300. שמתי עין על DELL INSPIRION 6400 אלא ששמתי לב שיש מי שמציע אותו עם מהירות מעבד 2MHZ וזכרון בנפח 2GB אבל עם זכרון מסוג DDRAM ולעומת זאת יש מי שמציע אותו עם מהירות מעבד 1.73MHZ וזכרון בנפח 1GB אבל עם זכרון מסוג DDR2 מה עדיף? לפניכם שתי האפשרויות: אפשרות א': מעבד סוג מעבד: Intel® Core Due מהירות מעבד: 2.0Ghz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T2450 מסך גודל מסך: 15.4' סוג מסך: Wide Screen WXGA רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: Intel® 950GML upto 224MB shared system memory זכרון נפח: (2GB (2x1024MB מהירות: 553Mhz סוג: DDR RAM MEMORY כוננים נפח דיסק קשיח: 120GB 5400RPM כונן c…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. בעיקר למשחקים. בין היתר לעריכת סרטים. (אומנם, אין צורך במעבד מרובע ליבות, אבל אם זה נכנס בתקציב - מה טוב). אני מקווה לעשות OC קטן למעבד, אבל בכל מקרה - חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. (אולי SUNBEAM TUNIQ + מאוורר SCYTHE?) בכל מקרה, אני סומך עליכם פה. אין צורך בכונן קשיח או צורב. תודה! (חריגה אפשרית של כ-200 ש"ח).

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  11. שלום, אני מחפש נייד בעיקר לצפייה בסרטים (DVD וגם 720\1080p) ומוזיקה, אך גם למשחקים ותוכנות כמו AfterEffects ופוטושופ. כמו כן, שיהיה בעל יציאה לטלוויזיה. חיי סוללה לא רלוונטים לי. השימוש העיקרי שלו יהיה בצבא (בין מארבים... ) ולכן עדיף שיהיה גם עמיד ובעל ביטוח ארוך. שמתי עין על ה1520 עם הרחבה ל2 גיגה זכרון, ומסך 1440x900 - מסתכם ב6.5 (notebookclub). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by Meir787,

חשבתי על משהו כזה: Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 Sapphire HD 3450 256MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E Western Digital -160GB 7200RPM, 8MB LiteOn DVD±RW LH-20A1P x20 Black Frontier Opera OP18A-BK/SV ATX HTPC HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin Total price 2210 ¤ for payments 12 X 201 ¤ קשה לי עם החריגה. אם אני אקח לוח 965, כדי לצמצם את המחיר לסביבות ה1900, זה יהיה עד כדי כך נורא ? חוץ מזה, איך המחשב יתמודד עם סרטים ברזולוציה של 1080P ? כמו כן, לא דרושה הרכבה, אני כבר ארכיב בעצמי...

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. שלום לכולם,בניתי מפרט למחשב שמיועד רק למשחקים כבדים מאוד,לכמה שיותר זמן,אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים. אני לא כ"כ מבין במחשבים לכן אשמח מאוד להצעות לשיפורים,שינוים וכו'. התקציב הוא גג עד 6500 ש"ח,לא כולל ציוד היקפי בלי מסך. דגשים: לוח חייב שיהיה של ASUS,מעבד של אינטל ,מסך של MAG ו9800GTX על השאר אני מוכן להתפשר לא אבל תמורת ביצועים. פשוט אילו חברות שעבדתי איתם שנים ואני מאוד מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים! 946 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 754 1 לוח אם ASUS P5N-D 31160 382 1 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 10833 284 142 2 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 KVR800D2N51G 453 1 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon Silver GZXA1CASTS 370 1 ס…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by J.S.Bach,

היי שלום P: אני תכננתי בפסח לקנות את דגם 6690 של HP אבל אמרו לי שאזל המלאי והיצרן לא מייצר אותו שוב בכל מקרה אז ככה, מאחר שאני לא גאון בחלקים של מחשב אני צריך את עזרתכם; כעקרון אני מחפש נייד ב6,000 ש"ח שיהיה טוב לפעולות כתיבה וקצת משחקים. אני הולך לסחוב את המחשב מידיי יום לבית הספר, אני לא הולך להיות קטנוני על משקל, אבל שהגבול יהיה 3.5 אני מחפש את העסקה הכי טובה עד ל6K (טיפה גמיש) שתכלול; 2 ג'יגה זיכרון אחריות לשלוש שנים מסך 15.4 לא קריטי: אני ממש אוהב את העיצוב של HP, מעוצבים ממש יפה, אבל אם אין ברירה והם לא משתלמים אז אני אוותר. השאר אני סומך עליכם, אבל אלו הדברים החשובים לי באמת.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by liorronen,

היי אני צריך מפרט למחשב חדש בלי מסך (בלי מקלדת עכבר רמקולים) המחשב הוא מחשב משחקים הוא יותר בשביל הורדות סרטים ומשחקים פה ושם תודה מראש התקציב הוא 3500 שקל (+ -)

• 13 תגובות
    • 638 צפיות
  16. החלטיתי לשדרג את המחשב שלי P3000 לוח אם של ASUS מלפני שנתיים, אני רוצה להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרון. אני לא מתכוון לקנות משהו יקר כי לא נראה לי המחשב יתמוך בזה אז התקציב שלי מסתפק בעד 500שח לכרטיס מסך על GEFORCE עם סיומת GT ועד 200 שח לזכרון. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  17. היי קרוב שלי טס לתאילנד שבוע הבא, ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות שם מוצרים לנייד שלי (R61i) . כדאי שם כלומר האם יותר זול שם מאשר בארץ, והאם ניתן למצוא שם מוצרים איכותיים (זולים...) ולא רק זיופים. אני זקוק בעיקר לכרטיס Bluetooth, עכבר אופטי אלחוטי תומך Bluetooth וכרטיס 1GB זכרון. איזה סוג כדאי לי לקנות מכל אחד, על מה להקפיד בקנייה, והאם אתם מכירים מקומות מומלצים בתאילנד לדברים האלה ? תודה.

18. היי, יש לי מחשב מיני פיסי חדש גולש עם כרום מערכת הפעלה ,וינדוס 10 עברית באתר הזה באופן קבוע http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale מחיר משתנה כלפי מעלה . המוצר הזה עולה 38.84$ ובלחיצה על לינק זה זה מתחיל ב-מחיר נמוך ותוך שנייה קופץ למחיר של 53$ אותו מוצר באקספלורר ו-ONEPLUS ONE ,המחיר עומד על 38.84$ אם נפתח אותו באמצעות אקספלורר http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale יש לי אנטיוירוס של ESET מה יכולה להיות הסיבה ואיזה פתרון יש? תודה

19. Started by mich1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק עם מסך מגע, עד 5300 ש"ח לתכנות, סרטים ואולי גם למשחקים. איזה מבין המחשבים האלו הכי עדיף? https://eilat.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=17702 http://ksp.co.il/?list_compare=.29516..33454..33841

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מוזיקה, לימודים (אופיס) וגיימינג קל (סקיירים, דיאבלו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרבה אופיס, מוזיקה (אייטונס בלבד), אינטרנט ותוכנות של שוק ההון (אין לי מושג את הדרישות, אני לפני תחילת לימודים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - סקיירים, דיאבלו וכו'.. דברים קלים יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by Addy Brandstetter,

קונה מתנה להורים שלי, הם חובבי מסכי טאצ'. אני בתקציב של 3000 אבל מוכנה להתגמש ל3300 למחשב Inspiron. אז השאלה היא כזאת: האם כדאי להשקיע במחשב זה או לוותר על הטאצ' וללכת על משחב נייד רגיל שאולי יותר איכותי?

22. מה קורה? יש לי כבר מחשב נייח בבית לכל צורכי הגיימינג שלי. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג בינוני לעבודה, בעיקר רוקט ליג ו pubg, אבל גם משחקים אחרים בהמשך. הציעו לי כבר את המחשב הזה https://ksp.co.il/item/2404-42252. מה אתם אומרים או שיש לכם הצעה יותר טובה? תודה מראש. מפרסם פה גם קצת פרטים על הקניה: תקציב:2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה:אם יש איזה משהו שהביצועים ממש משתפרים בעוד 200-300 שקל אז סבבה האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון משהו מהותי מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גיימינג בינוני ושימושי מחשב יומיומי במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: רוקט ליג,pubg…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי היום Dell Studio 15 שעושה עבודתו נאמנה כבר כ-6 שנים. אומנם הסוללה שלו כבר בקושי מחזיקה, אך מה שמפריע לי באמת היא העובדה שהמחשב כבר נהייה דיי איטי ולכן אני שוקל להחליף אותו. יש לי גם מחשב חזק מאוד שקיבלתי מהעבודה, אך אני מעדיף להפריד את המחשב של העבודה מזה שאני משתמש בו לעניינים שאינם קשורים לעבודה. אני לא מעודכן בשוק הלפטופים בימינו ולכן אודה לעזרה. * מטרות המחשב? שימוש שוטף (אינטרנט, office, צפייה בסרטים), כמו גם דברים כמו עריכת של מעגלים מודפסים, סימולציות של מעגלים, ושאר תוכנות שלא צריכות מחשב חזק מדיי. אם תהייה לו יכולת להריץ משחקים באיכות סבירה זה יהיה אחלה, אך זו עדיפות שנייה (משמע: תלוי כמה זה עולה לי) * גודל המסך? 13-15 זה איזור שאני מרג…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by bati6,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב רק בשביל אינטרנט, סדרות וסרטים איך המפרט הזה? מחשב של DELL מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: 5th gen. intel core i3-5005U 2 GHz מסך: Truelife LED 15.6" רזולוציה: HD 1366 x 768 זיכרון פנימי: 4GB כונן קשיח: 1TB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Intel HD Graphics 5500 קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום 4 תאים בהספק 40 WHr ממדים: 345 X 243 X 23 מ"מ משקל: 2 ק"ג

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by uzi123,

רציתי לבקש את דעתכם על המפרט של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 שזה כולל AMD 3800x2 GIGABYTE M55PLUS-S3G 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz של CEON (הם נותנים אחריות לכל החיים על הזיכרון והמעבד) צורב SONY/LG/NEC X 18 DVD. בלי מסך. (יש לי כבר 19 LCD של ACER עם DVI) נראה לי שזה ספק כח ג'נרי כי הנציג לא ידע להגיד לי מי היצרן של הספק ואם אני פותח את המחשב אז האחריות לא מתבטלת או משהו כזה. יש לי כבר כרטיס מסך 7600GT של BFG מה דעתכם על המפרט? איזה ספק מומלץ לי בעקבות הכרטיס מסך שיש לי? לשדרג ללוח M55SLI-S4 יעלה לי עוד 120 ש"ח. שווה? זה ישפר ביצועים? בלוח של ה-SLI יש רק שני סלוטים של PCI לעומת 4 בלוח המקורי שהם נותנים. השאלה אם …

• 6 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.