עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by momo777,

כשאני בונה מפרט: 1)איך אני יכול לדעת שהחברה שמייצרת את הכטיס מסך,זיכרון וכו' היא אמינה ואיכותית? 2)איך אני בודק לגבי מארז אם הקירור שלו מספיק לאותו מחשב, אם הוא יהיה שקט ואיפה ממוקמים המאווררים שלו. 3)מה ההבדל בין לוחות האם השונים? האם כדאי להשקיע שם הרבה כסף? כשאני קונה מחשב אני מעדיף בעצמי להבין איך הכל עובד ולהיעזר במפרטים מהפורום ולא ללכת בעייניים עצומות אחרי מפרט שמישהו הציע לי. ואיזה חנויות אתם ממליצים לקנות מחשב באיזור המרכז? מבחינת אמינות, מקצועיות, שירות ומחיר. תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. מחשב לעיצוב גרפי במחיר 7 אלף ש"ח לא כוללל ציוד היקפי המלצה על כרטיס קול טוב בנוסף מומלץ במכלול ה7 אלף שקל

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. לאחר חיפושים מעמיקים בכל רחבי האינטרנט עדיין לא הצלחתי למצוא את התשובה לשאלה - מה ההבדל בין מחשב נייד Asus UX32VD R3001H לבין מחשב ASUS UX32VD R3001V האם יש כאן מישהו שיודע את התשובה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  4. Started by bar745,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר זה אחרי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים עבודה משרדית וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…

5. Started by I21I21,

http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2099 למטרת סרטים 1080p או שאני יכול לקחת משהו יותר טוב במחיר יותר טוב התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. Started by sahar_shalom,

איזה מעבד אתם ממליצים לי למחשב נייד..? המחשב לצורך אינטרנט וצפייה בסרטים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. היי, מחפשת מחשב נייד לפיתוח תוכנה, שימוש בתוכנות jetbrains tools & Visual studio. תקציב 5000, אפשר לחרוג מעט וכמובן שאשמח גם למשהו זול יותר. המחשב ישמש אותי בנסיעות ולכן חשוב לי מחשב קל ויכולת להרבה שעות עבודה בלי צורך בטעינה. בנוסף חשוב לי: כולל מערכת הפעלה windows 10 SSD 500 עדיפות למסך מט גודל 13-14 אינץ שקט ולא מתחמם מהר לגבי מעבד הבנתי שיספיק לי i5 וזיכרון 8GB. תקנו אותי אם אני טועה. אחריות מחשב 3 שנים בביקור בחנות המליצו לי על מחשבים מסדרת dell inspiron. אשמח גם לדעתכם האם היא עדיפה לשימוש שלי על סדרת dell latitude תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  8. Started by yossi_s1,

כמו שהכותרת אומרת: נייד עד 2.5K קצת פירוט: מחשבי ה15" גם לטעמי וגם לטעם מי שהמחשב מיועד לה, כבדים, גדולים ולא הכי ניידים, לכן המחשבה היא למשהו קטן יותר, מה גם שהם חורגים מהתקציב. כמו כן נטבוקים של 10" הם גם לא מציאה, הם פשוט קטנים מדי ולא נוחים במיוחד. סביבות ה12" הוא הכיוון. לפי התקציב ראיתי שני דגמים שנראים מאוד מעניינים (אחלה מפרטים). 1. Asus Eee 1101HA 2. Lenovo IdeaPad S12 ההתלבטות כרגע היא בין שניהם (אלא אם יש לכם משו אחר להציע) השוואה קטנה בניהם: המסך של האסוס טיפה קטן יותר (12.1 נגד 11.6) הרזולוציות (1366x768 לאסוס נגד 1280x800) המעבד של האסוס חלש יותר (1.33GHZ לעומט 1.6) אבל לאסוס יש אופציה לOC עד 1.7 הסוללה של האסוס חזקה יותר (הם טוענים ל9.5 או 11.5 שעות בזמן של…

9. אני עכשיו מתחיל ללמוד באוניברסיטה והחלטתי לקנות מחשב נייד שישמש אותי עבור השיעורים. למעשה, אין לי צורך במחשב חזק במיוחד, מכיוון שחוץ משימוש באופיס והורדה וצפייה מרובה בסרטים אני לא עושה משהו אחר במחשב. ממה שטיפה חקרתי הבנתי שאני צריך יציאת tv out (האם יציאות s-video וtv rgi יעשו גם את העבודה?), שישנן חברות שעדיף לא לקנות מהן עקב רכיבים זולים (gygabyte, Acer ,Fujitsu) וגם שיש את נושא אורך האחריות ששווה להתעכב עליו. אשמח אם תוכלו לעזור לי/להפנות אותי לדגם/חנות. בעניין הנושא הכספי אני די מכוון למינימום שהוא לפי מה שהבנתי 2600-2700 שקל. תודה רבה ושנה טובה, דורי

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by SixSatori,

אני מתכוון להזמין מחר את הנייד ורציתי לשאול מה הדרך העדיפה לחבר את מסך הDELL עם יציאת DVI לנייד עם מתאם DVI-VGA או DVI-HDMI (אם זה בכלל אפשרי)?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. Started by FrankS,

מחפש מפרט בשביל חבר ב5K הוא צריך את המחשב בשביל עיצוב וגימינג הוא מבקש את המפרט+הרכבה ללא מסך

12. Started by amos700,

המלצה למחשב חדש עד 2500 שקל

13. Started by ziv.ido,

שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by עידו כהן,

המלצה לגבי המפרט הזה איך הוא ? יש משהו להוסיף? https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=181965

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייח לגיימינג בלבד (ללא שימושים נוספים). אשמח לחוות דעת לגביי מפרט שהרכבתי לבד וכן למפרטים שלדעתכם מנצלים את התקציב באופן מוצלח יותר. Intel Core I5 10600K Asus TUF GAMING Z490-PLUS LGA1200 Corsair ICUE H115i RGB PRO XT 280mm Asus ROG-STRIX 650W GOLD Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE Samsung 860 EVO Series HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 2400MHz תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. שלום, צריך מחשב בסיסי לבנאדם מבוגר במחיר זול. צריך בסה"כ להתחבר לאינטרנט ולעשות עבודה מינימלית עם המחשב. צריך צג שטוח מקלדת ועכבר. תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  17. או שמא טושיבה משום שיש לה אחריות טובה? התקציב הוא עד 1400. מבין המגוון הלא גדול בחנויות המחשבים הגדולות- מהי הבחירה בטובה ביותר?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. מצאתי את המפרט הזה. הכרטיס מסך והמחיר נראים נהדר. האם יש פה איזה קאץ'?

19. בס"ד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K +- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית על תוכנות ADOBE תכנות וגם קצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך שיציג תצוגת צבעים באיכות מאוד גבוהה- כמה שניתן שיהיה צבע אמיתי ולא הבדלי צבע מהותיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם יש אופציה לשקט למה לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אם ניתן שיהיה מארז י…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. ניסיתי את הפורמט הכללי מוצע, עם מעט התאמות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000 שקל, בלי חריגה. אל פסק ומערכת הפעלה לא נחשבים מבחינתי לחלק מהתקציב הנ"ל לא חובה לנצל את הכל אם יש מפרט טוב שעומד בדרישות. הרעיון הוא למצוא מחשב שבמסגרת הדרישות מביא את הכי הרבה value for money, ולאו דווקא לנצל את התקציב עד הסוף (לדוגמא - אם הרמה הבאה של כרטיס מסך מכפילה את המחיר שלו, אבל מוסיפה רק 10% לביצועים, אז עדיף את הרמה הנמוכה יותר. אם היא מוסיפה 50% לביצועים, היא אופציה) 2. מה שימושי המחשב א. משחקים. אני לא משחק המון, אבל אני רוצה שבשנים הקרובות אני אוכל להנות מחוויה מעולה במשחקים. המחשב הקודם החזיק 7 שנים, סביר להניח שזה …

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. שלום,אני צריך מחשב שישמש למשחקים כבדים,גלישה,אופיס,שמיעת מוזיקה,עריכת אודיו,עריכת 3D,פוטושופ. חשוב מערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית נ.ב בידיוק 2TB זיכרון. 1.עד 6000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:6500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה. 3.ללא ציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.לא מתוכנן OC 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מאיבורי את החלקים בקופסאות המקוריות ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB ומערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית לא AMD רק אינטל I7 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעב…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. Started by shooky21,

שלום לכולם! קניתי מחשב מתנה לחבר מארה"ב אבל הוא לא רוצה את המחשב אז החלטתי למכור אותו. להלם המפרט: סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7500 מהירות מעבד 2.20 GHz זיכרון מטמון 4 MB מהירות FSB 800 MHz ערכת שבבים (chipset) Mobile Intel 965GM זיכרון (RAM) 2,048 MB סוג זיכרון (RAM) DDR2 SDRAM זיכרון (RAM) מרבי 4,096 MB מספר חריצי זיכרון 2 SODIMM מערך הזיכרון 2x1024 דיסק קשיח 160 GB מהירות דיסק קשיח 5,400 RPM סוג חיבור דיסק הקשיח SATA המחשב הזה עולה 6000+- אני רוצה עליו 5200 המחשב חדש עם הניילונים עדיין כלום לא מותקן עליו בנוסף 3 שנים אחריות עסקית מבית Hp מחשב ברמה גבוהה מאוד ובמחיר מציאה. לפרטים 0509347373 יום טוב !

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. Started by erjerjerj,

היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לכתיבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 גמיש, (האם ניתן למצוא זול יותר בהתאם לדרישות מטה?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Word, Teams, Netflix 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, שלא יעיר את הילדים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך גדול …

24. Started by ItayBm,

אהלן אני חייל בקבע ולא יוצא לי הרבה להשתמש במחשב בבית,אז אני רוצה לקנות נייד שאוכל לעבוד איתו מנסיעה לנסיעה. התקציב הוא עד 3K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט בעיקר, אבל גם סרטים מוזיקה ועבודה עם אופיס, לא מעבר * גודל המסך?משקל רצוי? לא משנה אני מבין שיש קשר בין גודל המסך למשקל המחשב, אז אם יש מסך 13.3 במחיר סביר אשמח להצעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את ה4 שעות ואני אהיה מבסוט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - * בלוטות? כבונוס לא יותר * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 320, בעדיפות כמובן ליו…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  25. Started by Roie885,

שלום לכולם, יש לי מחשב שהייתי מעוניין קצת לשדרג אותו. אני מתלבט בין שדרוג, או קניית מחדש חדש. אשמח אם תעזרו לי להחליט *המחשב לא משמש לגיימינג. מערכת ההפעלה: Windows XP 32bit - לכן נמאס לי מה-XP ואני מעוניין לפרמט ל-WIN7, בגלל זה בא הרצון גם להשתדרג קצת. מעבד: intel core i5 2400, 3.10Ghz לוח אם: Intel Corporation DH67BL זיכרון: סטיק אחד של DDR3 4GB מסך: NVIDIA GetForce GT 430 אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.