ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני הולך להחליף את הפנטיום 3 933 שלי במחשב חדש וחזק כמו שאני רוצה ( גם את הפנטיום 3 בזמנו קניתי כשהוא היה הדבר הבא! חחחח ) אז ככה למפרט: Intel core 2 duo E6600 MSI 975X PLATINUM POWER-UP CEON 1GB DDR2 800MHZ WD 2500KS (CAVIAR SE16) 250GB ATI 1900XT 512MB GDDR3 A-TOP + 500W DVD-RW 16X LG 1970HR-BF 19inch DVI 2ms עכשיו לשאלות שיש לי אליכם: 1. אני רוצה לקבל חוות דעת את חברות טובות לזיכרונות? 2. אם למישהו יש אתר שמשווה זיכרונות? ולא טום ארדוור כי לא מצאתי שמה. 3. כרטיס מסך: הציעו לי את sapphire עכשיו אני מתלבט כי אין לי מושג על איכות החברה לעומת MSI וASUS למשל.. אם למישהו יש מושג או אתר שמשווה אני אשמח. 4. מארז: אני רוצה מארז שקט באיכות טובה הציעו לי את A-TOP אם ספ…
-
- 63 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב כבר איזה חצי זנה אבל המתנתי למעבדים של אינטל . יש לי שתי דילמות אחת לגבי המעבד שניה לגבי כרטיס המסך מעבד : מה עדיף AMD5000 או CONROE E6600 כרטיס מסך : 7600GT או X1600 או מה שתמליצו לי תודה רבה (דרך אגב אשמח לקבל חומר עיוני לגבי OC ,המחשב מיועד למשחקים ואני גם ירצה להתעלל בו בעתיד)
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני חושב על המפרט הבא,לקחתי ספק יותר חזק ומארז טוב שבעתיד אני יוכל להוסיף עוד GTX ולעשות sli . מפרט לוח אם Abit FPIN9 604 ש"ח מעבד Q6600 1591 ש"ח זכרונות 2X KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 398 ש"ח כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe 2992 ש"ח דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 613 ש"ח ספק כוח Thermaltake ToughPower 650W 741 ש"ח מארז ANTEC P182 BLACK 925 ש"ח סה"כ 7864
-
- 11 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני אשמח למפרט עד 8K מבוסס INTEL. כולל מסך LCD, צורב DVD, מקלדת ועכבר. מחשב מיועד למשחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכו'... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחנות באזור חיפה - פנדה/נעה/כל חנות (טובה) אחרת שפספסתי - תקציב ושימושים: עד 8000 בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט - לא מתוכנן שום OC (ולא צריך גם להוציא יותר כסף על חלקים "עם פוטנציאל לOC" כי אין שום סיכוי לזה) - המסך חייב להיות Dell 2007FP (אני לא חייב לקנות את המסך ואת המחשב מאותה חנות) - חשוב שהמחשב יהיה שקט (שלא יפריע לישון) - כמה דברים שצריכים להיות במחשב (למרות שזה נראה לי ברור): זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 250GB לוח אם: לפחות 6 יציאות USB : צורב DVD - לא חובה להשתמש בכל ה8000 אם לא באמת צריך את זה - אם זה נכנס בתקציב אז אל פסק נראה לי שזה הכל תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד לפרנסה. 1. חריגה = לחסוך אם אפשרי חריגה רק אם חייב ובמעט. 2.עיקר העבודה איור, ציור, עיצוב גרפי, דפוס,קבצים כבדים. משני עריכת סרטונים ומידול ורנדור ב 3D = מדיי פעם. חשובה האפשרות אבל זה לא מפרט לתלת. תוכנות עיקריות : אילוסטייטור, פוטושופ, אידזיין משניות: 3Dmax, vray 3. מסך איכותי וחזק מאד חשוב, עבדתי יותר מעשור עם 19 אינץ' של EIZO שרק לאחרונה החל להתפרק. אז כזה או דומה 19-24 אינץ' 4.חשוב מחשב שקט 5.לא מתוכנן אובר לוק 6. יש לכלולו מע' הפעלה + אופיס +הרכבה בחנות 7. יש צורך ברמקולים 8. קנייה במרכז, תלאביב 9. שני USB3ת כונני SSD\NVME או כמותם 10.אמור לשמש אותי לכמה שנים טובות, אז מניחה שכן אופק שידרו…
-
- 47 תגובות
- 14.1k צפיות
- 3 followers
-
-
היי פורום, בוקר טוב הייתי מעוניין לקנות מחשב חדש, אני חזק בתוך Overwatch והייתי רוצה מחשב שיגיע למספר כמה שיותר גבוה של FPS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך, אבל אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא, אך אם צריך אז לחרוג כדי להגיע למטרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 17-10-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1350 1 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 415 1 415 מארזים? Price Units Total Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) 370 1 370 Total price 2925 ¤ for payments 12 X 243 ¤ CASH PRICELIST - V.A.T. IS INCLUDED דגם מחיר כמות G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I …
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט על 8K, כבר יצא לי לעבור על הרבה הודעות אז אלו הצרכים שלי : תקציב נתון, מותאם למשחקים, יעבור OC ללפחות 4-4.5 לכן צריך קירור וזכרונות בהתאם , יש לי מסך 24" לכן אם אפשר 2 כרטיסים (אני בדילמה אם לחכות ל4870X2). אין דגש כבד על שקט, יותר חשוב לי קירור. שטח אכסון שלפחות 320GB. ד.א. יש לי קרובים שמגיעים עוד שבועיים מארה"ב , איך נשמע הרעיון של לייבא זכרונות איתם? איזה זוג REAPER HPC סקסי של 1066? אני בדילמה רצינית.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה בקשר לOC - אולי אני ירצה לעשות איזה אוברקלוק נחמד באיזשהו שלב. אני יקנה את המחשב כשיצא הכרטיס מסך החדש של NVIDIA אז בואו נצא מנקודת הנחה שהוא יעלה 3000 שקל, אז בעיקרון לבנות מפרט ב6000 שקל בלי כרטיס מסך. וחוץ מזה יש לי גם שאלה, משתלם בכלל לקנות I7 במקום I5? אין כמעט הבדל במשחקים ובתאכלס אני גם לא חושב שיהיה בזמן הקרוב.. קיצר תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב חדש (אני לא יודע אם AMD או אינטל, עכשיו יש לי AMD ואני חושב שאני מרוצה ) בכל מקרה אני צריך שהמחשב יהיה ללא אביזרים נלווים (מסך , מקלדת ושות') רצוי שעל הלוח אם יהיה חיבור HDMI לחיבור הטלויזיה שיריץ הכל כמו שצריך ושיהיה בעל לפחות 3GB זכרון רצוי אפילו 4 לא מתכוון OC בכלל המסך שקיים הוא 226BW של סמסונג תודה רבה ארז
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות את המפרט הבא, הכיוון הוא סרטים ומשחקים לילדים (דחוף לחופש הגדול). ללא ציוד היקפי. זה המפרט : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEsofmharechet כמו-כן, האם לדעתכם צריך להוסיף כרטיס מסך, ואם כן אז איזה כרטיס זול מהרשימה להוסיף ? אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בעיקר לגיימינג (רזולוציה גבוהה ומשחק חלק) עד ה - 3K. מחשב שבתקציב הזה יוכל להחזיק משחקים ברמה של Skyrim וכו'. תודה!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מפרט בסיסי למדי, יתווסף אליו כרטיס מסך HD6670 וכונן דיסקים אחר. השימושים הם פיפא וגאנז וגלישה באינטרנט, אופיס בלבד. איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/79uqrnhp
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמו שמצויין בכותרת אני מחפש מחשב חדש למטרות גימנייג (CRYSIS 2, BLACK OPS בקיצור כל הגדולים) אין לי צורך בציוד היקפי, רק המארז והתוכן שלו כשאני מבקש כונן של לפחות טרה, ושהמחשב יהיה שקט, אה, ואני לא רוצה מארזי TOWER גדולים למיניהם,הגודל הכי סטנדרטי שניתן. והתקציב הוא עד כ5000 עם חריגות מינוריות מעל, כמובן שאפשר בפחות. את המחשב אני מתכוון לקנות מKSP. אם אפשר אולי גם להוסיף אל-פסק,יש לי מסך lcd בגודל 20 אינץ. וגם אם ידוע על טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת, שמציעה יחס עלות/ביצועים טוב יותר, אני מוכן להמתין (בטווח זמן סביר, כן?). תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ2000שח, חריגה של אולי 100שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח. 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי רגיל ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדישים ביותר - כל מה שיש בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19 אינץ' רחב 1366*768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח HDD! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 4 כזה. עדיף לחסוך בכסף. 6. האם מתוכנן …
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב עד 6000 שקלים כולל מסך למשחקים כבדים כגון Crysis,Bioshock ועוד.. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין בעזרה לרכישת מחשב חדש. שיתאים לי למשחקים ולעיצוב גרפי. עם נפח דיסק יחסית גדול. ללא מסך\צורב\רמקולים\וכו'. ובנוסף. שיהיה בנוי לOC. בברכה, אורי אברהם. שאלה נוספת, אולי כדאי לי לחכות עם המחשב ולחכות לכרטיסי מסך תומכי DX10 זולים יותר?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 22 אינץ', ואני מעוניין במפרט לגיימר, שיעלה משחקים על הכי גבוה. ללא ספק כח, עם אפשרות לקנות כרטיס מסך מחו"ל במידה ובארץ יקר מדי. חשוב: 4GB זכרון G.SKILL, הארד דיסק 1TB, קירור טוב למעבד ו-I5\AMD הכי משוכלל. *מעוניין לשמוע הצעות עם כרטיס מסך, אך ללא ספק. הספק שיש ברשותי הוא 750W Crossair בנוסף, מארז ולוח אם מתאים, כמובן. ללא צורב וציוד היקפי.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו לקנות מחשב עם הכנה ל 4300 שיוצה עוד כמה חודשים בנתיים משהוא חלש אבל אני יעשה לו OC וכשיהיה לי את ה 4300 אני מתכוון ממש להוציא ממנו הכל אז מה אתם עומרים על המפרט הזה Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 780 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1200 HITACHI 250GB SATA2 8MB 7200RPM 540 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 Sunbeam Transformer BLACK 320 ENERMAX LIBERTY 400W 500 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 סה"כ: ¤ 6570 כמובן אני לא אכך את ה 805 בסכום הזה התקציב שלי הוא 6K
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי לאחי. מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 470 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II מארז: Thermaltake Dokker Middle Tower Series Black Case (No PSU ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אבא שלי מחפש מחשב לעבודה שלו כולל ציוד הקפי והכל עד2K שיהיה שקט ורמקולים טובים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן.... אני צריך בבקשה אם מישהו יכול שירשום לי פה מפרט למשחקים לסרטים אבל לא משהו רציני...שיחזיק כל מה שיש כיום כל המשחקים וכו'... כולל מסך של 22 אינצ' ובלי ציוד היקפי... כרטיס מסך וזיכרון כבר יש לי מה לשים פשוט המעבד אני ל איודע מה יחזיק... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן חברה אפתח ואומר שאני כותב מהפלאפון לכן העריכה פה תיהיה קצת נוקשה. בכל מקרה דרוש מחשב גיימיניג עד 4K ללא ציוד היקפי וללא כונן קשיח(יש ברשותי WD 1TB data 3) 1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוךךך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ה רזולוציות אמורות להיות 720p וגם1680x1050 -לא…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל תודה לכל מי שיעזור לי. לפני כמה חודשים רציתי לקנות מחשב ועכשיו כבר כל המחירים השתנו והמצב לטובתי. התקציב כאמור עד 5500 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת ועכבר כבר יש, ואני משאיר בסביבות 1500 ש"ח למסך ולרמקולים, ואולי אני אפילו לא יקנה רמקולים בשלב הזה כי אני לא יכול להוציא יותר מ7 על הכל). שימושים : אינטרנט...משחקים (לא גיימר ענקק אבל חובב משחקים)...תוכנות פשוטות ובינוניות(אייסי אופיס וכל אלה...) וזהו שימוש כללי. דרישות: אני לא מתכוון לשדרג את המחשב שאני יקנה ב5 שנים הבאות אז חשוב שיהיה חזק...בינתיים לא מתוכנן OC אבל בטווח הרחוק כן כי המחשב יחלש כבר מעבד מרובע ליבות לוח אמ- אם יש דגם של 965 שתומך במרובע ליבות אז עדיף כי גם ככה אני לא צריך לשדרג בעתיד...אם לא …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-