ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב ללימודים, לשימושים ממש בסיסיים שזה אופיס ואינטרנט. בעבר היה לי מחשב מסדרת ASUS EEE שהיה אמנם גבולי לשימושים האלה אבל ביחס למחיר שלו היה משתלם. מחיפוש קצר שעשיתי ראיתי שכבר לא מייצרים את המחשבים האלה, האם יכול להיות? ראיתי שמה שמחליף אותם עכשיו זה ה-VIVOBOOK של ASUS שהם אמנם קטנים, אבל בגלל שיש להם מסך מגע הם עולים כבר 2.5K. בעקרון הדרישות הן משקל עד 1.5KG ומחיר עד 1.5K. גודל מסך לא מהווה דרישה, אבל אני מניח שהמחיר והמשקל יגבילו אותו למסך של 10-11 אינטש. האם יש כיום משהו מתאים לדרישות האלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤827 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 500GB SATA2 16MB ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5002ABYS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ¤460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק NZXT Tempest ¤458 כמות:1 http://…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
זהו דיון כללי על הפצצה שנוקיה הטילה ה- Booklet 3G מה אתם אומרים עליו? יהיה שווה לחכות לו? מה התכונות המיוחדות שלו שמבדלות אותו מנטבוקים אחרים? מתי הוא יצא?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לאחר מחשבה מרובה החלטתי ללכת על אינטל אז הינה המפרט כולל הרכבה תנו לי תגובות בבקשה והצעות לשיפור המקסימום במחיר הוא 8K [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מערכת מחשב שלמה כולל מסך לגיימר, אני מוכן להתפשר על מקלדת ועכבר, רוב השימוש הוא במשחקים גלישה באינטרנט והורדות, אני גר באיזור המרכז אז אני מעדיף שהחנות תהיה במרכז. ועוד משהו שאני לא מבין, אני מעדיף את המעבדים של אינטל רק כי אני לא מבין כל כך ב AMD אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה. המפרט כולל הכל יכול להגיע לסביבות ה 4500 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד מפרטים שבניתי ואחי שינוי תקציב הרכבתי מפרט אחרון מאוד כי בשבוע הקרוב אני רוצה לקנות... אז הינה המפרט לוח אם-GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 -505 כרטיס מסך-Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe-2550 דיסק קשיח-SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח-Thermaltake Toughpower 600W קירור למעבד-ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 מארז-NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU עכבר-g5\mx518 מסך-2243bw מקלדת-Microsoft Digital Media Pro Keyboard צורב-LG GH20N S10 DVDRWX20 SATA BLACK BULK זיכרון-G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5-415 תראו אני רוצה לקנות ב fox pc את המחשב עצמו ללא המסך כי המסך אני קונה משקם אלקטריק ב 1320 שקל בערך....אין מחירים בגלל שאין את…
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה זמן בלי מחשב שמתאים לגיימינג ולאור העובדה שהמחשב הנוכחי יפסיק לעבוד בקרוב, אני מחפש מחשב לגיימינג, גיימינג ועוד גיימינג. בעיקר משחקי כדורגל ומשחקי FPS. חשוב לי שאם כבר אני קונה מחשב חדש אז שאני אוכל להריץ את כל מה שיוצא היום בהגדרות האולטרא וללא קירטועים. דרישה נוספת היא שהתקציב אמור לכלול מערכת הפעלה, אני אסתדר עם חלונות 7. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 21 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייח חדש לבית(הנוכחי שבק חיים אחרי עשור). הצרכים הם אינטרנט ועבודה משרדית, פה ושם אולי קצת סרטים. התקציב הוא 1500 ובמידת הצורך ניתן לעלות ל2000 ש"ח. NUC בא בחשבון אם יש המלצה כזו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 1500 ש"ח ובמידת הצורך ניתן להגיע ל2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כגון אופיס ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי שלום, מעוניין לרכוש את המחשב המפורט למטה במחיר 2400, האם משתלם לאדם שרוב יעודו זה גיימינג קל ? בתודה מראש ! מפרט מלא : מארז sharkoon TG4 בעל פאנל צד זכוכית מלא + פאנל קדמי עם זכוכית מארז איכותי מבפנים זהה ל Antec P8 מותקנים במארז מאווררי RGB של חברת Antec מדגם prizm RGB 120mm עם בקר מאווררים שמחובר לכפתור הreset במארז ! (ארבעה מאווררים) לוח אם Asus H97m-plus Mainstream H97 micro-ATX delivers enduring 5X Protection, high-clarity Crystal Sound 2 and M.2 for multitasking and multimedia use Proven quality - 5X Protection. 1000+ compatible devices. 7000+ validation hours. Crystal Sound 2 and Intel Gigabit Ethernet — a ga…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר שמשתמש רק במשחקים וגם לא בהכי קבדים(FIFA BROTHERS IN ARMS וכו) על מסך 22. הוא בכלל לא יודע מה זה OC אז לא צריך קירור. הינה מפרט שאני הרכבתי הוא לא רוצה אותו בגלל שהוא קצת יותר ממפרט CORE 2 והוא מנסה לחסוך כל שקל וניסיתי להסביר לו שעוד מעט כל המחשבים יהיו עם CORE I והוא יצתרח לקנות מחשב חדש בגלל שלא יוכל לשדרג אותו אבל הוא בכל זאת בשלו מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ₪1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ₪476 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ₪316 מאוררים למארז/גופי קירור Scythe 120MM SLIP STREAM 1200RPM ₪37 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪348 זיכרונות G.S…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
עריכה אחרי מסקנות: מעוניין במחשב חזק מכל הבחינות. מעבד - i5 2500k. 8 ג'יגה RAM DDR3. מארז וספק - שקטים במיוחד! 1 טרה הארדיסק מהיר - SATA3. לוח אם שיתאים לקניית כרטיס מסך חזק בעתיד ועם הרבה יציאות USB. אם אפשר USB3. ואם אפשר - גם המלצה על כרטיס מסך שמתאים למשחקים וצפיה בסרטי HD כבדים.
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לתשומת לבכם שמתי לב שבמערכות מבוססות I5 חלק מלוחות האם שהמלצתם עליהם הם ה אינטל p55wb ובהמשך מומלץ לרכוש רמקולים 5.1 לחווית סאונד מושלמת. אבל אם תשימו לב הלוח הנ"ל אינו תומך במספר כזה של רמקולים, השבב אולי כן אבל אין מספיק יציאות. מה שגרם לי אישית לא לרכוש אותו. לכן אין מקום להמליץ על מערכת רמקולים 5.1 במפרטים אשר כוללים לוח אם זה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד המטרות גלישה WORD EXEL והרצת סרטים FULL HD במחשב ועל פלאזמה 42 תקציב: עד 3000(אם אין ברירה חריגה עד כ- 200 ש"ח), מאחר וגם תשתמש בו ילדה עדיף מחשב עמיד ברמת גימור * מטרות המחשב? כללי ווידאו HD, חיבור לפלאזמה / LCD מדי פעם * גודל המסך? 15.6 (כי אני מעדיף מקלדת מלאה אם ניתן) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אך בבית יעבוד על חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 - חובה השאר בשמחה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB ומעלה * צורב DVD? חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אך מעדיף 3 שנים אם ניתן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני לא יודע אבל אם צריך כ…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ביקשתי המלצה על מפרט בתקציב נמוך יותר, בתחילת השנה, אך הרכישה שתכננתי לא יצאה לפועל ואני מבקש עצה שוב (קצת שינויים): אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני (שני) להוריי. מסך וציוד היקפי כבר יש (והמסך בסדר). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח וגמיש במקרה הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים מזדמנים של הוריי, שלי בביקור, של אורחים. סוג השימושים: גלישה באינטרנט, דוא"ל, עריכת מסמכים, צפיה במדיה (לא 4K וכנראה גם לא 2K). המטרה כאן היא שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 4 או 5 שנים בלי שנרגיש שהוא איטי; ורצוי יותר מכך בתור מחשב איטי-אך-נסבל מבלי שהחומרה תתקלקל. …
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. הציעו לי את המחשב הנ'ל ב2800 שקלים. אני סטודנט והשימושים הם בעיקר אופיס מוזיקה סרטים שיוט באינטרנט.. אני צריך מחשב מהיר זה הכל בעיקר מה אתם חושבים? שווה? יש המלצות אחרות במחיר דומה בערך? מעבד -T2410 כרטיס מסך-Intel GMA X3100 זכרון- 2 גיגה hd-250 צורב dvd שנתיים אחריות בנלאומית
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח אם - Gigabyte GA-EP45-DS3R מאוורר - Thermaltake זכרון - Kingston 2G כרטיס מסך 9600GT 512MB GDDR3 דיסק קשיח - SeaGate 500G מארז - Antec SONATA III צורב - LG DVD±RW Dual Layer 20X SATA Black ---------------------------------- 3000 ש"ח מה אתם אומרים זה הרבה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Q6600 של INTEL. לוח אם :דגם GYGABIT P35C-DS3R או דומה עם התכונות: תומך DDR3, עם יציאות USB קידמיות(עדיף גם עם יציאת אודיו קידמית)(עדיף גם עם אפשרות לאוברקלוק),עם אפשרות הרחבה עד 3 GB. ראמ:800 מגה הרץ, 2 גיגה דיסק קשיח: 250גיגה, 16 מגה CATCH, סאטה 2 כרטיס מסך: ATI 2600 XT עם זיכרון של 256 מגה-חשוב: שיגיע עם מתאם ליציאת VGA וגם כאבל מעביר לקומפוסיט. מארז: שיהיה עם יציאות USB קידמיות ואיוורור טוב תוספות:* יציאות FIREWIRE * כרטיס טלויזיה ורדיו כרטיס רשת וכרטיס קול: אונבורד- כבר משולבים על הלוח אם (מקלדת,עכבר,מסך,ורמקולים לא צריך) במחיר של 4000 ש"ח בערך...
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתבנו לי מפרט מחשב בתקציב הנ"ל לשימוש של אינטרנט סרטים וקצת משחקים. חשוב לי שיהיה הארד דיסק של חצי טרה וזיכרון פנימי של 4 גיגה. עדיף שיהיה מחנות באזור ראשון. תודה רבה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סדרות, סקייפ וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7, fifa2011, AOE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בעקבות שידרוג מחשב מתוכנן (עוד שבוע הרכבה), נשארים לי 3 חלקים שברצוני למכור : (Gainward GeForce 6800 ULTRA AGP 256MB (425/1100 ASUS A8V Deluxe Motherboard rev.2 - S939 AGP - עדיין עם שנה אחריאות (ENERMAX 550W Power Supply (EG651P-VE כמה שווים החלקים הללו ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב בסכום של 5500 ש"ח כולל עכבר אופטי, מקלדת ,רמקולים פשוטים (משתמש בעיקר באוזניות) ומסך LCD 19".צורב דיוידי כבר יש לי. אני רוצה ככל הניתן שהמחשב יריץ משחקים ברמה גבוהה וישתפקד חלק(3GB זיכרון??) מעונין לרכוש בKSP. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אשמח לעזרה במפרט למחשב נייד: - תקציב 5,000 - 4,000 ש"ח - איזור חיפה - מטרות - משרדי - אופיס, אינטרנט, מוסיקה וסרטים, משחקים, אפשרות לתוכנת AUTOCAD - גודל מסך בינוני - משקל רצוי? כמה שיותר קל - האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך - האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH, חיבור לטלויזיה - לא חובה - בלוטות? כן - גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 - צורב DVD? כן - האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי - אולי עדיף שכן - האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מוכרת - מערכת הפעלה - לא עקרוני אפשר ויסטה ואפשר וינדוס 7 - הערות נוספות שיהיה שקט, מהיר, ליבה כפולה, זיכרון גדול - האם במחשב נייד ניתן להכניס אוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה דעתכם? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19873[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27339[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן... אחרי שעזרתם לי עם המפרט של מחשב הגיימינג שלי אז אני סומך עליכם שתעשו לי איזה מפרט טוב לHTPC עד 3800 שקל. כייוון שבנושא זה אני לא טוב אז אני לא יכול לעמוד על דברים מסויימים.. כל המפרט נתון לבחירתכם..
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-