ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת באילו מהחנויות הייתי ממליצים לי לרכוש את המחשב, אני גר בראשון לציון ומכיר את SKYPC וסומך עליהם. המפרט של RSM הוא זהה ל-SKYPC חוץ מבכרטיס המסך, בקירור למעבד ובצורב : 1. הייתי רוצה לדעת האם המפרט מומלץ? האם הייתם מחליפים בתוך התקציב חלקים מסויימים (לא להחליף מעבד!!!) הייעוד של המחשב הוא ל-OC בסיסי (קבוע כמובן) ולמשחקים. הייתי רוצה מחשב שקט וקר, אבל יציב!!!! 2. האם UNLOCK לכרטיס המסך עלול לעשות בעיות ביציבות? קראתי שיש בעיות לעשות UNLOCK ל-Sapphire... 3. כמובן הייתי רוצה לדעת באיזה חנות לבחור? הייתי מעדיף לא לעשות פיצול לקניה לחלקים בגלל ענייני אחריות וכאלו... *** RSM *** Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 …
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד מארה"ב ואביא אותו איתי לארץ. הצרכים: בעיקר אינטרנט, אופיס. הדרישות שלי: - תקציב עד 1000 דולר - קל. כמה שיותר קל. - סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית - אחריות בינלאומית - שיהיו בו יציאות/כניסות משמעותיות. האם יש לכם דגם שאת ממליצים? האם לרכוש את האולטרא בוק עם מסכי המגע? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אני בארה"ב וחיפשתי מחשב נייד, התקציב שלי עומד על 700$. מצאתי את המחשב הזה ונראה לי שהוא ממש טוב והוא גם עומד בתקציב שלי, מה דעתכם? יש למישהו דיל טוב יותר להציע לי??? תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Gateway-15-4-Widescreen-Notebook-PC-MT6841/sem/rpsm/oid/185619/rpem/ccd/productDetail.do#tabs
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שאני הולך לכתוב כאן זה מפרט שטכנאי נתן לחבר שלי וזה מה שכתוב על הדף מילה במילה מעבד-E8400 לוח-Asus P5Q זכרון-4GB Kingston 800 Mhz כ.מסך-Ati 4850 512 MB כונן דיסקים-LG RV מארז-CHENBRO MID TOWER מסך-LG 22 אינץ תוספות: *Gigabite CPU FAN-g,Power 2 ^^לא הבנתי מה זה אבל זה בדיוק מה שהיה כתובב לא השמטתי שום פרט סה"כ:7300 ש"ח מה אתם אומרים על המחשב אחים תגיבוו זה ממש ממש דחוף תודה מראש לכל העוזרים תבורכו=]
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3K למשחקים כבדים כמו TF2, PROTOTYPE,BIOSHOCK וכ'ו. הוא רצה בהתחלה לקנות את המחשב הזה מזד http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם שדרוג לכרטיס מסך ולספק בתוספת 1000 ש"ח אמרתי לו שעדיף שיבנה מחשב אז הוא אמר לי שאני יוכל לעשות פוסט בשמו ושהוא יחשוב על זה (ואם אתם אומרים שהמחשב של זד לא משתלם אז להביא גם נימוקים שהוא יבין גם למה לא) תקציב: 3000 ש"ח מקסימום אולי עד 3100 אבל תנסו לא לעלות מהמקורי מטרות: גיימינג כבד ואונליין (TF2 L4D BIOSHOCK) אוברקלוק: לא מעוניין לעשות OC רכיבים מומלצים: אני רוצה שיהיה ליבה מרובעת INTEL QUAD/PHENOM X4 מומלץ כרטיס מסך חזק של ATI HD48XX חנות:לא משנה כל כך, אם אפשר בIQPC כי ההרכבה והבדיקות בחינם. ציוד:אין צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המפרט באתר של המקסימום גיימינג ב2820 ₪ , והיות ואיני צריך צורב והארד דיסק המחיר עומד על 2400 ₪ , מה שמשאיר כ600 ₪ שאפשר לנצל. מה עדיף לשדרג? כרטיס מסך, מעבד, או לוח אם בכלל כדי לנסות ולהוציא אקסטרה מהכסף? אולי יש צורך במפרט אחר לגמרי? תודה רבה לעונים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משח…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
. התקציב הוא 2500-3000 2. מטרות: אופיס, מטלב, סרטי HD אינטרנט משחקים שיתוך בערך בכל מה שיש כרגע ועוד כמה שנים אם זה אפשרי -לא יודע מה בדיוק יש עכשיו 3. ציוד הקפי: אני רותה לחבר מכשיר ווידאו ולהעביר קלטות ווידאו למחשב ולצרוב אותם בקשר לספק כוח אמרו לי שכדי מעל 500 אז אם אתם חשובים שאפשר פחות אז תגידו 4. יש לי DVD עם חיבור ישן ואני לא בטוח שהוא מתאים ללוח אם חדש.. וH.D 500 G 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. מערכת הפעלה והרכבה לא צריך 8. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת עש 9.מה זה OC? 11. משחקים : אני חושב פיפא GTA אולי call of dUty כל מיני משחקי אסטרטגיה -- לא יודע מה בדיוק יש עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי נייד של asus מארה"ב ואין לו שנאי, יש אפשרות למצוא מטען מלא שיתאים אליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? בעיקר על לוח האם... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (דסקטופ) שמשמש כמחשב של מד רוח. כלומר הוא מחובר עם כבל תקשורת לשבשבת רוח מקבל נתונים ועושה כל הזמן FTP של הנתונים לשרת. חוץ מזה הוא גם מחובר למצלמת רשת שמצלמת את חוף הים ועושה גם FTP של התמונות לשרת. המחשב דלוק כל הזמן 24 שעות ביממה כבר כמה שנים. מדי פעם יש תקלות בעיקר בשל הפסקות חשמל. אני מחפש משהו מאוד פשוט אך יציב שיעשה את הפעולות הנ"ל. האם לדעתכם לפטופ פשוט של 1500 ש"ח יכול לעשות את העבודה? או שעדיף לקנות דסקטופ ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, כמו תמיד נעזר בכם לצורך בניית המפרט. הפעם על הפרק - מחשב לאביה של חברה שלי. אז בזהירות כאן והשאלות... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תמונות, סרטים. עבודה משרדית לגמרי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך, רק המארז וה"תוכן". 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיוידי (יש לו דיוידי חיצוני), אין צורך במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. חשוב שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בית ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עובד 12 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 15.6 רזולוציה 3840×2160 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה אני הרבה זמן מחכה לקנות מחשב חדש ושבוע הבאה ניראה לי שאני יקנה עכשיו זה תלוי בתגובות שלכם וההמלצות התקציב הוא גג 6000K כולל עכבר מקלדת אך ללא צורב או כונן CD כל שהוא. המחשב מיועד למשחקים אך לא רק לכן אני מתעקש על ה9450 כמו כן בחרתי לוח X38 שנותן אפשרות לCF במחיר של לוחות של P45 איכותיים וכולל לא מעט פיצ'רים איכותיים וכמו שהבנתי לוחות אלו גם מצוינים ב OC לכן זו הבחירה שלי וגם עליו אני מתעקש! עכשיו נישאר לי לראות מה אתם אומרים?... המפרט הורכב ב KSP אך אולי אקנה בפנדה תלוי מה הפרש המחירים שיהיה בזמן התשלום במזומן!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אחרי התייעצות בכמה פורומים הרכבתי מפרט, אני יכול לשנות את ההזמנה עד מחר, רציתי לדעת אם יש חלק מסויים במפרט שכדאי לשנות. (חוץ מהרמקולים-בעתיד נקנה משהו יותר טוב) מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 890 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos 1 285 285 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 1 660 660 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 360 360 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ 17'' 793 DF FLAT 1 …
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב לעבודה עם 3ds max וגם מעט למשחקים כבדים שיתמוך ב i7 אבל אם אתם חושבים ש quad עדיף אז לכו על זה שיהיה לו קירור טוב וכל השאר מה שאתם חושבים ;D תודה לעורים
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב לצורך לימודי ארכיטקטורה. מה שאומר שמחשב זה יהיה צריך לעבוד עם תוכנות של תלת מימד .מתוכנות פשוטות פוטושופ, sketchup ותוכנות כמו AUTO-CAD. אכן יש לי תקציב גדול אך לא חובה להשתמש בכולו. תקציב:8200 * מטרות המחשב: עריכה גרפית,דו מימדית, תלת מימד. ועבודה משרדית *מעבד: i5\i7 * גודל המסך: 13.3\15.6 * זיכרון RAM מינימאלי 6G * רזולוציית המסך: חשוב רזולוציה גבוה * משקל רצוי: 13.3-עד 2 ק"ג . 15.6 -2.5 ק"ג (עדין כמה שיותר קל) * נדרש זמן סוללה ארוך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אם מדובר בכונן רק SSD אז צריך זיכרון של 256 לפחות. אם מדובר בכונן רגיל אז מינמום 500 אם העדפה לתוספת של SSD. * יש לכם העדפה לחברה:: ASUS ,DELL ,TOSHIBA ,SAMSUNG,…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא כולל: מארז מסך ספק עכבר, מקלדת, רמקולים תמליצו לי על: כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון. אם אפשר כמה שיותר זול ומשתלם, מעדיף ב 2500 ש"ח, אם צריך יותר אז מקסימום 3000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני עוקב אחרי הפורום הרבה זמן עד כדי כך, שאפשר לקנות על סמך ההצעות כאן כמעט בעיניים עצומות. הדרישות לא מטורפות ואתם מוזמנים להציע שינויים קלים בתקציב, אם הם ישתלמו בשיפור משמעותי בביצועים. סה"כ מדובר במחשב שרוב העבודה בו היא אינטרנט וסרטים. רצוי שיהיה אפשר לשחק בו ברוב המשחקים היום, אם כי אין שום מטרה לעבור את הרזולוציה המינימלית. צורב או CD לא צריך, אבל דיסק קשיח רצוי 250 ג'יגה לפחות.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מתי בערך אמורים להגיע מעבדי Sandy Bridge של אינטל? ואם למישהו יש הערכה על השפעת המחירים של המפרטים הקיימים? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב כדי לקבל כמה שיותר ביצועים במשחקים מכל הסוגים, גם החדשים.. כמובן שאני לא מצפה להגדרות מקסימליות, אבל שירוץ חלק בהגדרות סבירות נראה לי זאת בקשה ריאלית (ותקנו אותי אם לא).. זה המפרט הנוכחי: (מקרטע גם על ההגדרות הכי נמוכות בכל משחק) מעבד: Intel Pentium 4 HT 524 3.06HGz, 1MB cache עם גוף קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme לוח: Gigabyte 8i945PLGE-RH תומך בפנטיום D, ובזכרונות DDR2 בDUAL-CHANNEL עד מהירות 533MHz זכרון: PQI DDR2 533MHz 1GB, CL4-4-4-12 2 הארד-דיסקים בנפח 80GB של WD כרטיס מסך: nVidia GeForce 6200 מסך Proview LCD "19 4:3 מארז: Antec Solo ספק: LG 500W (אני מניח שזה לא גנרי?) החלקים היחידים שבטוח נשארים הם המסך, הגוף קירור והמארז... …
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היום יש הרבה סוגים ותצורות של מחשבים ניידים ואיני מבין איזה מהם טובים וחזקים לתוכנות גרפיקה וצילום. מבקש את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF4 OW ובתכלס יש שאיפה למשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה ככל הנראה 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
היי אנשים אני צריך שתעזרו לי דחוף לבנות מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל אבל ללא חריגה בכלל , 5 אלף זה המקסימום גג שאני מוכן להוציא כרגע אז בבקשה אל תעברו את המחיר הזה בכלל..... עכשיו לשימושים של המחשב: אני צריך מחשב נייד טוב ואמין שיריץ חלק אינטרנט וגלישה רגילה כולל הורדות למיניהם , כולל אופיס כולל וורד וכל התוכנות תמלילים לסוגיהם , אני צריך שהמחשב יוכל להריץ פוטושופ חלק ושיוכל לעבוד חלק עם ווינדוס 7 ואקס פי. בעיקרון לא משנה לי החברה של המחשב אבל חייב להיות למחשב מסך של מינימום 12 עד 15 אינץ גג ולא צריך יותר מזה. אני חייב שיהיה בו כונן קשיח של 500 גיגה לפחות למרות שאני דיי בטוח שאין יותר מ- 320 גיגה לנייד אז את הכי הרבה שאפשר אני צריך. חייב מעבד של 2 ליבות לפחו…
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-