ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מזמין מחשב חדש, בהתחלה תכננתי לקנות את הכרטיס Gigabyte gtx 460 oc 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GVN460G1OC~8~0.htm ובחנות המליצו לי לקנות את הכרטיס Gainward gtx 465 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GWGTX465PCX1024~8~0.htm מחיר הכרטיס הראשון 1067 ₪ ומחיר הכרטיס השני 999 ₪ ככה שהפרשי המחיר לא משמעותיים הייתי שמח לדעת מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים, ראיתי טבלת השוואה אך אני לא בקיא בכל הפרטים הטכניים. הייתי שמח לשמוע מה ההמלצות בנושא. http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series אשמח לקבל גם הערות/הארות נוספות בנוגע למפרט (מעבד, זיכרון, מארז וכל השאר...) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
*מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? לכל הפחות 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד שיתאים להתחלה של למידת תכנות תקציב - נמצא כרגע בארהב ורוצה לנצל את המחירים הזולים עד 700 דולר (אם אתם לא מבינים במחירים בארהב אשמח אם פשוט תגידו איזה מחשב מתאים ולא להתייחס לתקציב) המחשב ישמש לתכנות, סרטים ועבודה משרדית חשוב לי שיהיה קל יחסית וסוללה טובה אם יש משהו שהייתם יכולים עוד להמליץ שחשוב שיהיה המחשב נייד זה יתקבל בברכה אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על חברה מסויימת ואחפש לפי סגנון מפרט תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! חבר ביקש ממני המלצה על מחשב נייד במחיר של 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה. המחשב מיועד להכל:משחקים (לא משחקים ממש כבדים) אינטרנט,סרטים,אופיס וכו' סוללה הוא 4 הוא 6 תאים.מסך 15.6" מה בדבר המחשב הזה,כרטיס מסך שלו טוב? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742650
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1599 קירור למעבדים: Noctua NH-U14S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 לוחות אם: MSI Z370 GAMING PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 593 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 819 מארזים: Antec GX500 Window Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 197 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 412 דיסקים SSD: Corsair SSD 480G Force Series LS MLC 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 776 דיסקים קשיחים:…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבת שלי עומדת לגשת למכינה ולאחריה ללמוד עיצוב פנים , אני זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט שמתאים לתוכנות בנושא .אני אישית לא יודע על איזה תוכנות מדובר להערכתי תהיה זקוקה בעיקר לכרטיס מסך טוב . אשמח ואודה לכל מי שמתמצא בתחום ויכול להמליץ על מפרט או מחשב שיתאים . תקציב אני מניח סביב ה3000 ש"ח יש אפשרות להוספה בתקציב .
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. ברשותי מחשב נייד מסוג DELL Latitude D800. בזמן האחרון כאשר אני מדליק אותו פתאום הוא רושם לי שאין הארד דיסק.. אני נכנס לביוס ורואה שהוא לא מזהה את ההארד - פשוט רשום שם None בשורה של ההארד דיסק. אם אני עושה ריסטרט או שניים לפעמים זה מסתדר ואז זה נכנס לווינדוס כרגיל והכל בסדר. אבל אם אני מכבה אותו ומדליק מחדש או שאני עושה ריסטרט זה יכול לקרות שוב. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
באופן מפתיע, ללא רעש וצילצולים, חברת אפל מוציאה ניידים חדשים לשנת 2018. אז בוודאי תשמחו לדעת. את המחירים, לעומת זאת, בטח לא תשמחו לדעת.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
כי אני לא מבינה ברכיבי מחשב
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל את דעתכם כיצד הכי טוב לברר האם מחשב שנקנה באתר של DELL/LENOVO בארה"ב עם אחריות בינלאומית ויובא עצמאית לארץ, יקבל באמת מענה מהיבואן בארץ. האם יש דגמים ספציפים שכלולים באחריות המסופקת בארץ? ואם כן, איך יודעים אילו? בנוסף, האם ניתן לקנות כל דגם ואז לרכוש רק הרחבת אחריות? מאיזו חברה הכי מומלץ לרכוש לפטופ, בשביל לקבל שירות ואחריות ברמה טובה? האם היבואן של סאמסונג מעניק אחריות ללפטופים שנקנו בחו"ל? תודה,
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
המחשב שהמליצו לי של סמסונג נמחק מהאתר ולכן אבקש שוב המלחצות באזור הסכום 3000+- אפשר לחרוג קצת מהסכום.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכ…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אשמח עם תוכלן לעזור לי בחוות דעתכם על המפרט הנ"ל והמחיר שמצויין לפני שאני רוכש מעבד - ATHLON AM2 DUAL CORE 3800 BOX 65W לוח אם GA-M55PLUS - S3 G זכרון Gb KINGSTON Original DDR2 6671 דיסק קשיח Western Digital 250Gb 16MB מקלדת Genius KB-21e Multimedia PS2 עכבר MICROSOFT Optical USB+ PS2 צורב דיוידי LG H10NK x16 Bulk BLACK מארז ללא ספק כח Winsis WB-13 Screwless 120 mm Fan V-TUBE ספק כח - A-TOP 400W SATA + PCI-E + 24-PIN + 120mm FAN הסכום המבוקש על המפרט הוא סה"כ 2,800 ש"ח בתודה מראש STAR עם ישנן הצאות לשיפור או משהו לא בסדר אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, מחפש עבור זג מבוגר מחשב נייח (רצוי עם מארז גדול, אפשר גם מארז קטן שולחני). עברתי על השאלון: 1. תקציב - 1,500 עד 2,000 ש"ח (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט בלבד) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צריך הכל, כולל HDD, עדיף מסוג SSD בעל נפח 120GB, ועוד HDD רגיל של 2TB 5. רצוי מחשב שקט 6. לא מתוכנן OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה (חלונות 10), אבל לא קריטי (כידוע, יש היום רשיונות באיביי ב 20 ש"ח...) 8. חשוב לרכוש מחנות עם אחריות מקיפה, עדיף עם טכנאי עד הבית. חנות באזור פתח תקווה, אם אפשר. 9. רכישת המחשב - בימים הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות ליציאות ספציפיות 11. אופק שדרוג …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה מחשב עד 3500 כולל הכל! עם מסך והכל,וחובה שהמסך יהיה LCD,לא אכפת איזה חברה מצדי שתהיה חברת סינית,כי אני לא משחק,וכמעט כל המסכים מציגים את אותה איכות.כמו כן אני לא גיימר,אך מדי פעם משחק בינוני ביותר לא יזיק,אז כרטיס מסך לא משהו גרוע אבל גם לא X1950XTX...,אני לא מתכנן OC.תודה לעוזרים! עריכה:רוב המחשב מיועד לגרפיקה,פוטושופ ותלת-מימד,אך המון עבודה זורמת באינטרנט וצפייה בסרטים.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך חדש 27 אינץ' לכרטיס מסך 2060 super שיהיה 144 הרץ ושיהיה עד אזור ה2000 שקל ושיתאים לG SYNC אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שימושים עיקריים לאינטרנט. לאבא של אישתי ולסבא שלה, חשוב שהמסך יהיה גדול 15.4 , לא איכפת לי שיהיה כבד ומסורבל. לא צריך מערכת הפעלה. ואגב צריך המלצה איזו מערכת הפעלה לשים להם... ויסטה או XP. ראיתי בKSP שלושה דגמים, מה עדיף או אם יש לכם משהו אחר שאתם ממליצים מניסיון. יש לי מעט נסיון בניידים, בעיקר לנותני האחריות שזה הדבר הכי חשוב מבחינתי, לאיזה חברה בארץ יש אחריות טובה ולאיזה לא? 1.Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2544 3590 שח 3 שנים אחריות 2.ED500-L.AD13E T2410 2.0GHz - Free dos שזה בערך אותו מפרט רק עם שנתיים אחריות במחיר של 3200 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot 3.Gigabyte W566U-D2T2 שנתיים אחריות 3550 שח. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אחרי 5 שנים הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש,לצערי אני כבר מזמן לא מעודכן ואני צריך את עזרתכם ברכישה. סכום : עד 4000-4500 (אפשר פחות ) צורך: עבדוה יומיומית ומשחקים (crysis, והדברים הטובים) דרישות חומרה: מעבד : אין לי מושג..צריך המלצה + המצלה על מאוורר זכרון : 4G..מישהו יכול להמליץ על דגם כרטיס מסך: תמיכה בשני מסכים, ושיסחוב משחקים לוח אם:צריך תמיכה ב PCI X ולשני PCI EXPRESS..אשמח לקבל המלצה דיסק : 2T מארז + ספק: צריך שיהיה מספיק גדול להכיל שני כונני CD ן 3-2 דיסקים קשיחים. איורור טוב ושקט....אשמח לקבל המלצהץ במצב רגיל גם יחוברו דיסקים לכניסת USB כך יעמיס על הספק אשמח לקבל את המלצתכם
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה: MSI P45 Neo-F 404 Intel Core 2 Duo E8400 Box 790 PALIT GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCI-E 634 Thermaltake VG7000BWS 285 KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 2*138 276 W.D. 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 290 logitech G5 159 HEC TRT 400W 210 Keyboard logitech 47 3095 SyncMaster 932BF Samsung 1029 Final: 4124 חשבתי לעצמי להרכיב את המחשב לבד. פירקתי והרכבתי את המחשב הישן וזה הלך חלק. האם אקבל עם הרכיבים את מה שאצטרך להרכבה? (כבלים, ברגים...) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שעדיף טאבלט/אייפד ללימודים, אבל חבר שואל על מחשב שיכול להתאים לצרכים של לימודים, מצד אחד לכתיבה, סיכומים ותרגולים ומהצד השני שימוש רגיל כמחשב. יש מחשב נייד איכותי וקומפקטי שיש לו מערכת ייעודית למחברת ללימודים (למשל כמו של סמסונג ואפל)? אני מחפש מהירות כתיבה בהתאם וכו', אין לי בעיה שיהיה מחשב בלי מערכת כתיבה ייעודית העיקר שיהיה איכותי (אם אתם מכירים תוכנה אשמח לשמוע). אין תקציב מוגדר מראש כרגע. תודה רבה לכל מי שמנסה לסייע!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? - גיימינג , סרטים. * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? - FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיפות לזמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI- USB 3.0- USB 2.0 * כונן אופטי? - עדיפות אך לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא חייב. לפי חיפוש מהיר באינטרנט נתקלתי ב 2 מחשבים שלפי מה שהבנתי הם הכי טובים במחיר הזה: MSI GE60 2OC - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9718 LENOVO IdeaPad Y50-70 59419223 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13520 אך יש כמה ביקורות לא טובות על ה לנובו, כגון התחממות, איכות המוצר.אשמח מאוד לעזרה, על ה MSI אני לא יודע כלום כי לא מצאתי עליו ביקורות.אשמח מאוד לעזרה במציאת המחשב הכי טוב בטווח המוצרי…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את המעבד i5-14600kf יחסית "בזול " 785 שקל , או לקנות את האולטרה איי 5 245K ב 1300 שקל או R7 9700X ב 1270 שקל , אני ממש מתלבט כל המעבדים יש להם ביצועים טובים על הנייר PASSMARK ה 245K יש לו את הביצועים הכי טובים אבל בפועל זה לא ככה ה 14600KF יש לו אחלה ביצועים החיסרון הענק שלו זה הצריכת חשמל 180W אם לא יותר ה 9700X בשיא המאמץ זה 88W ל 14600KF יש בעיות של קריסה ? מסכים כחולים ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צריך מחשב לשימושים בסיסים ביותר אינטרנט, אופיס וזהו פחות או יותר... האם כדאי לי ללכת על intel או על AMD? ואם אפשר להסביר מדוע אשמח!!!!!!!!! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג! 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב-לסטונדטים ללא משחקים/ אינטרנט ואופיס בלבד 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא . 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 4. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מפרט מבוסס אינטל K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 14-04-2010 מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ס…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-