עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא OC, בלי ציוד הקפי, והכי חשוב, ל GAMING. זה הכי חשוב, שום דבר אחר לא משנה! D= תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. חומרה ללא ציוד הקפי ובלי מסך אני צריך מחשב לשימוש של משחקים כבדים שזה אומר Comany of heros ברמה של High ברוב ההגדרות ושיוכל להריץ את המשחקים החדשים ברוב הרמות של HIGH זכרו שיהיה 2 גיגה, צורב דואל לייר ושאר החלקים אני ישאיר לכם מלבד המארז, יש מארז שאני אוהב א העיצוב שלו והוא http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7233 של ATOP אם אפשר לכלול אחד כזה זה יהיה מצויין ואה כמעט שכחתי אני לא עושה OC

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  3. שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3500. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3300 ל3500 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010 (כמובן שאני רוצה לשחק בהגדרות גבוהות), גלישה באינטרנט וסרטים באיכות HD על המסך שתיארתי קודם) אני אשתמש במ"ה 64 ביט ורמקולים 2.1. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם(לא צריך להשתגע איתו), מעבד(חשבתי על 955 של AMD), ספק כוח (500 יספיק, נכון?), מארז(לא משהו משוגע..), קירור, זכרון RAM (אני רוצה 4 GB), זכרון HD ( רוצה TB 1 ) וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש (לחכות עד שהמחירים יירדו בסביבות אוק' ??) ואלו הדברים שהייתי שרוצה שיהיו בו : לוח אם - כרטיס קול טוב ++ *לא חובה* אפשרות OC לעתיד (כרטיס LAN מובנה כדאי לא כדאי ??) USB וכל שאר החיבורים הרגילים.. כרטיס מסך לא יקר עד 350 ש"ח ~ ציוד הקפי: מקלדת עכבר נוחים (אני יושב דיי הרבה זמן מול המחשב) רמקולים: עד 350 ~ ש"ח בערך הכנתי מפרט, מה אתם אומרים ? : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 279.85 ] 1 Hard Discs : Wes…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by emperor,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בשביל להריץ משחקים. הוא מאוד מתלבט בין מעבדי האינטל לאמד. למרות שאני מנסה לשכנע אותו שאמד טובים יותר למשחקים הוא מעוניין לראות על כך כתבות מגורמים מקצועיים. אז בקשתי היא, מספר קישורים למאמרים שמדברים על אינטל מול אמד בזמן קניית המחשב, מה מומלץ יותר? דבר שני, אפשר לקבל שני מפרטים עד 3500 הכוללים הכל , חוץ מצורבים וכונני ד.ו.ד, אחד של אינטל ואחד של אמד. תודה ,

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by barak157953,

אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בעיקר בשביל משחקים ואינטרנט אם למישהוא יש מפרט של עד 3500 שקל ולא שקל מעל כי פשוט אין עוד אבל פשוט מושלם כולל הכל הכוונה רק מחשב ללא עכבר רמקולים מסך וכדומה...אך ורק את המחשב ובמקום שממוקם בערך במרכז הארץ תודה

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום למומחים, מעוניין במחשב שעיקרו עריכת וידאו וגם יערכו עליו מסמכי וורד ואקסל (כמובן חלונות7). קראתי שערכת השבבים המומלצת היום היא Z68 מתכוון לשים 4G (או 8G אם אשתכנע שזה יעזור לי ב-32 ביט). מתכוון להשתמש במעבד 2500K מה שחסר לי להשלמת הפאזל זה: לוח מתוצרת ASUS או GIGA ספק כח איכותי ויציב כרטיס מסך במחיר סביר (לא למשחקים) האם מומלץ ללכת על שני כוננים (יקר) או כונן אחד (צוואר בקבוק בווידאו?) את הווידאו אני דוגם בעזרת קופסת דגימה וחיבור USB חיצונית. שאלה לגבי המסך, ראיתי מסכים של פיליפס ו-LG במחירים של 700 שקל והם קורצים לי, האם יש משהו שאפסיד? עבדתי פעם עם מסך כזה ולא ראיתי הבדל ממש בברכה, יהודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני בונה מפרט למישהו והייתי שמח לחלק את כובד האחריות על כתפי רבים, הוא לא הגדיר לי תקציב אלא אמר שהוא רוצה "זול". מצד שני הוא גם אמר שהוא רוצה מחשב "טוב" ל"זמן ארוך" כך שכמו כולם הוא רוצה פרארי במחיר של סובארו. צרכים: עד רכישת כרטיס מסך (הוא מחכה לGF8 זולים) המטרות הם מחשב ביתי רגיל, בלי תוכנות מקצועיות שונות ומשונות, בעוד כמה חודשים, המחשב יצטרך להתמודד עם משחקים. לא מתוכנן OC. לעניין: המפרט צריך לכלול מעבד כפול ליבה (מסתמא 6300 או 3800+) לוח אם לא SLI כרטיס מסך מינימלי ביותר בלי מסך ושאר ציוד הקפי. בהערכה שלי מדובר בהפרש של כ 700 שקל בין מערכת אינטל לAMD ואני מתלבט האם זו תוספת שווה. ברור שביצועי האינטל עדיפים, השאלה עד כמה ועד כמה זה משמעותי ביחס לאורך החיים של המחשב (…

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by Kenny,

היי אנשים , זה מפרט לחבר. הוא לא משחק במשחקים (כרטיס מסך לא מובנה , אבל גם לא משהו רציני... אולי 7300 או משהו בסגנון) חובה ג'יגה זכרון \ מעבד ליבה כפולה. הרד דיסק 160 .. זהו פחות או יותר.. המחשב הוא לאינטרנט\הורדות\מוזיקה\סרטים\לימודים ... בקיצור , כל החרטה הפשוטה. תקציב , 3500 , אין צורך במסך\מערכת הפעלה\עכבר\מקלדת\רמקולים. מארז נטו. לא מתוכנן אובר קלוק. תודה ולילה טוב, שגיא.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by BullHorn,

שלום כולם, מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים/סטרימינג/עריכת וידאו (אבל בעיקר משחקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיצא ב 2-3 שנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AdamS,

שלום לכם, אני צריך מפרט עד 3500 שקל שישמש למשחקים בעיקרר. אבל לא חייבים כרטיס מסך מטורףף כזה. אין לי העדפות מיוחדות לחלקים מסויימים. שכחתי לציין שיש כבר מסך LCD סביר. לא מתוכנן על המחשב oc בכלל. לגבי השקט, עדיף שקט - לא חייבים לשים על זה דגש או משהו, אבל ברור שזה יתרון. תודה מראש, אדם

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב עד 3500 לתכנות, קצת משחקים וכו'. ללא מסך. עם צורב ו-DVD, כרטיס מסף לא חייב להיות תותך - כמו שאמרתי משחקים לא כבדים. אני מעדיפה מפרט עם מעבד INTEL למרות ששמתי לב להעדפה שלכם לAMD .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Gil123,

1. מה התקציב המקסימאלי?: 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכול המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. שלום לכולם אני צריך מפרט בשביל אחי, עד 3500 ש"ח אין לא צורך במשהו חזק רק משהו שהוא יכול לגלוש עליו ולצרוב, ומשחקים של ילדים קטנים לא משנה לו AMD או INTEL תודה מראש לכול העוזרים

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  15. 1. תקציב - כאמור 3-3.5K, אפשר בתשלום אחד (אפילו עדיף אם זה נותן הנחה) 2. מטרות המחשב - משחקים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - מקלדת ועכבר לא אלחוטיים, רמקולים. אני קונה כנראה את הT220 של סמסונג, אז אני מניח שזה משפיע על הכרטיס מסך (אלא אם יש הצעות אחרות) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור הקריות או חיפה 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי ב…

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by PT,

אח שלי לוקח לי את המחשב ואני צריך לקנות חדש אבל מה לעשות, הכיס לוחץ :-\ אז הרכבתי את המפרט הבא: 1 AMD ATHLON XP 2700 575 ש"ח 1 Spire WhisperRock IV 82 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400E-L 412 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 386 ש"ח 1 Compucase super Midi Tower CI 6a21 300w ART - Black & Blue 355 ש"ח 2 GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM 560 ש"ח 1 Leadtek GeForce FX 5900XT WinFast A350XT TDH 1,143 ש"ח סה"כ 3,512 ש"ח האם אפשר עוד לקצץ? זה מחשב שאני רוצה להריץ עליו משחקים אבל לא חובה ב80 פריימים, 50 יספקו אותי. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, אני צריך עזרה עם מפרט לעבודה עם תוכנות סאונד (קיובייס בעיקר והרבה VST plugins), כרגע אני לא מחפש כרטיס קול מקצועי אלא רק שהתוכנות ירוצו חלק. עד כמה שאני מבין המרכיב המשמעותי פה הוא הזיכרון. (?) בנוסף שיריץ בצורה חלקה משחקים חדשים-ישנים, הכוונה למשחקים בסגנון Age of Empires 3, Need for Speed Most Wanted וכן הלאה, לא אכפת לי אם הגרפיקה לא תהיה בשמיים העיקר שהמשחק ירוץ חלק בלי תקיעות. - אין צורך בציוד היקפי למעט מסך LCD, אני רק לא יודע אם כדאי 19 או 21 אינצ' מבחינת מחיר - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט, המחשב הנוכחי שלי חופר בראש - אין צורך בצורב DVD - תקציב כאמור עד 3500 ש"ח, לא כולל הרכבה - יש צורך בהרכבה (כמה עולה אגב?) - אני גר בחיפה אז יש לי אפשרות לקנות רק …

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by kola,

שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר לעריכה גראפית. לא מדובר בעריכה גראפית בתוכנות תלת מימד אבל מה שכן מדובר בעריכה גראפית בעיקר בפוטושופ ופלאש. התקציב הינו 3500 ש"ח... ללא ציוד הקפי! ניתן לחרוג עד 4000 ש"ח ראיתי את המפרט הבא: השאלה עד כמה הוא עדכני נכון להיום? והאם המחירים ירדו השתנו וכד'? http://hwzone.co.il/specslist/view/103/ בנוסף ראיתי שהם ציינו שמה 2 הארדיסקים אני חושב שזה מיותר. וגם עם המחיר של הזכרונות אפשרי לשנות אותו ליותר זול תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, זקוק למפרט למחשב שבעיקר יעבוד עם תוכנות כגון Photoshop + Solidworks + Illustrator. יריץ וויסטה. תודה

• 14 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by Cyron,

בקיצר: מעבד, לוח, זכרון 512, HD רצוי 200gb, מארז+ספק איכותי, כרטיס מסך - אני לא ממש משחק הרבה אבל אם יתחשק לי פתאום אני רוצה שהוא יהיה סבבה ויוכל להריץ כל משחק חדש תודה מראש חנות: כל חנות באיזור חיפה והצפון

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by BloodFist,

שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים בעיקר וסרטים שיהיה מבוסס אינטל ללא oc וללא ציוד נלווה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by Deeply,

להלן המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan מחיר החבילה 3410. (כולל עבודה) נבנה בKSP.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב, רצוי מחנות אמינה באזור חיפה והקריות (אך לא חובה). יש לי מספר דרישות ממנו, ותכף אפרט אותן. 1. המחשב חייב להיות כולל מסך פאנל IPS של לפחות 23 אינץ'. 2. למחשב חייב להיות אופציה לחיבור שני מסכים במקביל + חיבור לטלוויזיה. 3. חייב להיות אופציה לגיימניג בסיסי (לא צריך לעוף על עצמנו עם הכרטיס מסך אני לא משחק הרבה). 4. המארז והספק צריכים להיות איכותיים יחסית (שני מעאוררים, ספק 500W מחברה איכותית), הם ישרדו גם למחשב הבא. 5. אם יש אופציה לOC, לקחת אותה בחשבון. 6. רצוי קירור איכותי ושקט למעבד. 7. לפחות 8GB זכרון. 8. HD של לפחות חצי טרה, רצוי טרה. 9. דגש על שקט. חשבתי על המפרט הבא: AMD A8 3870K Unlocked 3.0Ghz 100W HD6550D Socket FM1 Box Black Edition…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. טוב מה אתם קודם אומרים על שני אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2497&products_id=22656 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2887&products_id=22023 מה מהם עדיף הפנום 4 ליבות או אינטל 2 ליבות אם אתם נותנים מפרט custom אז עדיף מפנדה הבהרות: אין כוונה לבצע OC לא משנה לי אם הוא שקט רק שיתן ביצועים ביחס למחיר תודה

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by Elad91,

אני צריך מפרט לחבר עד 3600 ש"ח. מחשב בעיקר לשימוש באינטרנט ואופיס, ומעט מאוד משחקים (NFSC, GTA), לא צריך כרטיס מסך רציני. לא צריך הארדיסק עם יותר מ160GB. בלי OC. צריך עכבר, מקלדת ורמקולים (שיהיו פשוטים). מחנות במרכז.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים