ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מה יהיה עדיף בתור מחשב שישמש לעבודה בפוטושופ, Visual studio.net, אולי גם solidworks, ובין היתר ישמש גם כמחשב ביתי לכל דבר (HD גדול) וכרטיס מסך טוב. מה עדיף ללכת על Quad או על dual? כדאי ללכת על מערכת עם BUS גבוה? רצוי להישאר עד מתחת ל4.5K, אבל אם רצוי אפשר להוסיף עוד אלפייה... 8) תודות לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל חשוב לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד רק אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיבוד תמונות, הרבה LIGHTROOM וגם פוטושופ ופוטומטיקס וכד' עריכת סרטים בסיסית יחסית בנוסף גם משחקים, לא משחקים כבדים במיוחד ואין צורך בהגדרות הכי הכי, יותר משחקי MMO וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GUILD WARS 2 ודברים בסגנון הזה, פחות SHOOTERS …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, שלום לכם. אני מעוניין במפרט חזק למשחקים, מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים, [CrySIS, CallOfDuty4, ASGrid ודומיהם, וכמו-כן, תוכנות גרפיקה ועריכה: Photoshop, Dreamweaver (במקביל) ודומיהם] האם זה אפשרי להוציא QuadCore, 4GB DDRII 800MHz ו- PX8800GT בתקציב הזה? בכל מקרה, נשאיר את העבודה למקצוענים! תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למחשב למטרת משחקים כבדים ואני מתכוון לשחק במקסימום הגדרות, וצפייה בסרטים. עד 4.5K, חריגה עד 100 שקל. לא צריך מסך וציוד היקפי. OC אני רוצה שהחנות תעשה לי, ושיהיה מחשב דיי שקט. הוא יתחבר לטלויזיה 32 אינץ 1366X768 הרזולוציה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4K שיתאים למשחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי ולא מסך.. בנוסף גם צורב או כונן כלשהם לדיסקים גם לא צריך.. השקט חשוב אך לא כמו הביצועים אם יש אפשרות למחשב עם הדרישות שלי שיהיה גם שקט מצוין אם לא יהיה שקט לא יהיה נוראי.. לא מתוכנן OC אם אפשר רק לא לחרוג מהתקציב.. תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך רק מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+ספק+זיכרון טובים מאוד עד 4,000 ש''ח,יש לי כבר אר דיסק ומארז וכל הציוד ההיקפי כולל מסך. מטרות המחשב הם למשחקים בעיקרון הערה:לא מתכנן אוברקלוק העדפות: מעבד מהיר וכרטיס מסך טוב ו-1GB לפחות.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי. אני צריך עזרה למפרט מחשב למטרת משחקים וקצת אינטרנט התקציב הוא 4000 יש כוונה לחבר אותו למסך טלוויזיה LCD32 של LG (מקווה שאין איזה בעיה לעשות את זה ) כך שאין צורך במסך ורמקולים. יש צורך במקלדת ועכבר (עדיף אלחוטיים ) עדיף גם שיהיה אפשרות לראות סרטי HD הכל לשיקולכם ולדעתם . תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה חלקים, יש הצעות? מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 או הE6400 כונן קשיח - 160GB לו אם - יש הצעות? זכרון - 2GB כרטיס מסך - 7600GT מארז - יש הצעות צורב - יש הצעות? אני מעונין שהמחשב יעבוד עם ויסטה ויריץ משחקים חדישים.ואני מוגבל לתקציב של 4000 ש"ח מקסימום יש גם המלצה לחנות?, אמרו לי לקנות באייבורי אבל אם יש המלצות אחרות טובות אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרה שלי למחשב בעיקרון משחקים ישנים בסגנון DF בלאק הוק דאון וET ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב שבעוד כ3 שנים אחרי הבצא אני אוכל לשדרג אותו בלי השקעה גדולה, אני לא צריך כרטיס מסך מטורף אלא משהו בתקציב של עד 400 ש"ח של ATI עדיף ולוח אם טוב רצוי ASUS וזכרונות של חברה אמינה ומהירים 667MHZ ומעלה DDR2. וHDD עם ממשק SATA2 ונפח של 80GB גג.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חברה אני רציך מפרט הכי טוב שקיים למחשב שיריץ משחקים כבדים כולל מסךך ובלי מקלדת ועכבר..תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר בשביל עבודות משרד אבל יהיו גם כמה תוכנות כבדות (פוטושופ, וכו) אבל צריך להיות גם מסך ,עכבר,מקלדת, רמקולים ומחשב עדיף כמה שפחות מ4000 חשבתי כבר על זה אבל זה יצא קצת יקר Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU 285 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S183A x18 SATA Black Oem 195 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 306 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 195 ש"ח Transcend 1Gb DDR2 667 PC5300 265 ש"ח Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb BOX 685 ש"ח BenQ LCD 17 FP71G+ 8ms 885 ש"ח Microsoft Windows Vista Home Basic OEM 32-bit Heberw - OEM 489 ש"ח Gigabyte GA-G31MX-S2 Intel® G31 Express Chipset LGA 775 …
-
- 13 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1.תקציב: 4000 לא מזומן עדיף תשלומים וכמה שיותר 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי: מסך ועכבר 4. צריך הכל 5. עכבר שיהיה סתם של מיקרוסופט ב50 שקל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: לא 7. שהם ירכיבו את המחשב ולא צריך כלום חוקי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. GTA IV
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מתלבט בין קונסולה לבין מחשב אישי ואשמח לעזרתכם , בבחירת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?4300א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 metro skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).דרוש מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ספק כבר יש לי CORSAIR 520W HX SERIES בקשר לכרטיס מסך אני מחכה ל2900PRO וארד דיסק יש לי כבר יש לי של 160 ג'יגה אז זה המפרט שאני רוצה אך הוא? Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 1,513.00 ¤ DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 1,121.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Special Ops Urban Elite Edition XTC CL4-4-3-15 585.00 ¤ NZXT APOLLO BLACK NO PSU 422.00 ¤ - Xigmatek HDT-S1283 Cooler 276.00 המפרט מfoxpc החנות מוכרת לכם?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מכין מפרט לחבר שרוצה מחשב סביר+. לא משחקים כבדים מידי ולא רזולוציות ענק. מה שהכנתי זה: קטגוריה פריט מחיר כמות אחריות ID מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX 906¤ 1 ללא הגבלת זמן 3308 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 406¤ 1 שלוש שנים 4093 זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK 320¤ 1 ללא הגבלת זמן 5166 כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 - RETAIL 644¤ 1 שלוש שנים 5065 דיסק קשיח SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ 457¤ 1 שלוש שנים 4825 ספק כוח SEASONIC M12II 500W BRONZE - MODULAR 476¤ 1 חמש שנים 5298 מארז COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU 399¤ 1 שנה 3721 קרור למעבד OCZ VENDETTA 2 CPU…
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
זו בקשה של חבר. שלחתי לו את השאלון ואלו התשובות. אשמח לעזרה בבנית מפרט בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל אני מניח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהחלט לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל אלו (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה), בנוסף, בתיאוריה, ישמש כמחשב אולפני בשימוש בכרטיס קול חיצוני. אם אתפרנס מעבודה מהסוג הזה לאורך השירות הצבאי שלי (כנראה לצד SEO), הוא יהיה בעבודה באופן יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סיבליוס -כל יום, כתיבת מוזיקה.קיובייס- הקלטה ו…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה - בעיקר photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אחרי שעברתי על דפים רבים בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק לצרכי, החלטתי לפרסם פה הודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב המקסימלי הוא 4000, ללא שום חריגה. זהו בהחלט הסכום הסופי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם: CS4 - Premiere, Photoshop & After Effects Cubase 5 רינדורים של אפקטים מ-Boris ותוספים אחרים של After ו- Premiere מבחינת שימוש, זה לצרכי פרנסה אמנם, אך לא אינטנסיבי, כלומר, זה מן עבודה מהצד שכזה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא (מאובזר כראוי...) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צור…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום המפרט הבא הוא למשחקים בלבד למעשה לקחתי מפרט דומה למפרט שלקחתי לי ובחרתי (עבור חבר שלי) מעבד חלש יותר תוך ראיה לעתיד שניתן לעשות שידרוג השאלות שלי 1.האם המעבד הזה יכול לעבוד עם הלוח הזה? 2.חוץ מהמעבד והמארז הכל דיי "חם" האם המערכת הזאת חזקה? 3.האם המערכת יכולה להריץ משחקים שיש היום בקלות? 4.כמה זמן אתם צופים שהמערכת תוכל להריץ משחקים עד השדרוד שידרש ל-4 ליבות? מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤950 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4…
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני חדש כאן באתר ובפורום עצמו..... אני רוצה מפרט ב 4000 שקל, אבל איני זקוק ל: הרד דיסק, פלופי,מקלדת,עכבר, מסך, כלומר את כל זה יש לי..... המחשב אמור להיות למשחקים ולאינטרנט. תודה רבה מראש....
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? פחות שאפשר4K לא חובה לנצל את כל התקציב וגם לא לעבור אותו אני רוצה שהוא יריץ בצורה טובה מאד את כל המשחקים החדשים כולל GTA4. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר ללא רמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTel 6. …
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אשמח למפרט עד 4000 ש"ח בעיקר להורדות וצפייה בסרטים וגם למשחקים... כ. מסך חובה שיהיה DVI.. אשמח למפרט סביב המחיר הזה... תודה לכם..
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, דרוש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, אבל כמובן שהוא צריך להיות חזק אממ ללא ציוד היקפי וללא מסך, רק מחשב. שיכלול מארז יפה , שיהיה לפחות 2GB זיכרון (אם לא יותר..) ואם אפשר לכלול את המעבד החדש של אינטל. תודה רבה, דן.
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח - מזומן (או כל דרך אחרת למחיר זול יותר..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר, וכמובן שצרכים בסייסים, כמו וורד, אינטרנט , צפייה בסרטים... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא , אין צורך בכלום. רק מחשב.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - צריך רק צורב DVD מהיר.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אפשר לדחוף בפנים א…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן, הנה מפרט שהרכבתי ל-HTPC שאני מעוניין לקנות בקרוב, הוא יריץ סרטי HD ב-1080p וכמו כן ישמש גם קצת למשחקים. יחובר לטלוויזית LCD ולמערכת סראונד. אין צורך בכונן DVD. התקציב הוא 4000 ואני משלם ב-10 תשלומים, ככה שבעצם למפרט עצמו יש 3700 ש"ח. אנא תנו דעתכם על המפרט, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-