ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
מעוניינת במפרט למחשב בסיסי לגלישה באינטרנט . לא מעוניינת בציוד נלווה כמו מסך או מקלדת ועכבר. לא מחשב AMD ולא סלרון. התקציב הוא 1000 ש". אודה על עזרתכם .. בברכה מימי
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב שולחני למתנה לאחותי של כ-1000 שח שיכלול מקלדת, עכבר, צורב אין צורך במערכת הפעלה ומסך תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני קורא וותיק וכותב צעיר יום ההולדת שלי מתקרב ורציתי להחליף את המחשב (amd 1800+) במשהו חדש יותר (הגיע הזמן ) חשבתי להרכיב מפרט שיוכל להריץ ויסטה עם DX10 כשתצא עם אפשרויות משחקים יפות, אבל גם להריץ אפליקציות וידאו - בעיקר הצמדת כתוביות והמרת סרטים לוי סי די רציתי לוח אם שיאפשר לי OC בקלות ואפשרויות להרחבה בעתיד לכשיפתח התקציב אבל אני לא בקי מספיק בתוככי המחשב כדי להתקין יותר מדי מסובך (עד היום ביצעתי הכל לבד למעט התקנת לוח אם ומעבד, את היתר אוכל להחליף לבד אבל אני מפחד להתעסק עם הרכיבים היקרים הללו) לכן חשבתי לצמצם בזיכרון ולבצע SLI בעתיד, כמו כן להוסיף מסך דק וכרטיס קול ורמקולים בעתיד יש לי הרד דיסק maxtor diamondmax 10 של 250 ג'יגה שייתווסף למערכת הזו - לא…
-
- 55 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד בארה"ב. (דגם ולינק שאפשר להזמין ממנו) התקציב צריך להיות בסביבות 1000$ (אם יעלה קצת יותר - לא קריטי). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, סימולציות, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר, אבל אין פה אילוץ. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הדברים הסטנדרטים - אין דרישות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שיהיה בחלקו SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות הראשיות. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שני…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי הצעת מחיר למחשב ואני רוצה להתייעץ איתכם לגבי האם זה שווה או לא... המפרט: מודל: Lenovo ThinkPad T61 מעבד: Intel core 2 duo T8100 2.1Ghz זכרון פנימי: 1GB DDR2 333mhz מע"ה: Windows XP Pro כונן קשיח: 100GB 5400RPM מסך: 14 אינץ' כרטיס מסך: nividia quadro nvs 140m אחריות: 3 שנים סוללה: 6 תאים המחיר שהוצע לי עליו הוא 4000 ש"ח. מה אתם אומרים, שווה או לא? 10x
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מחשב למערכת קלונוע שיהיה לה חיבור DVI כדי לחבר לטלוויזית LCD שלי. וחשוב שיהיה מעבד חזק מאוד שאני יוכל לנגן סרטים של HD X264 וכדומה זוללים המון CPU. ולא צריך מקלדת ,עכבר,רמקולים והרד דיסק קטן של 80 יספיק כי יש לי חיצוני של 250. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב קיבלתי הצעה מאחת החנויות והיא : מארז עם USB קדמי שחור זכרון DDR-2 667 MHZ 1GB לוח אם Msi v2 945GCM-F צורב Sata dvd +- DL x18 מעבד אינטל E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך INTEL gma950 ob דיסק קשיח 160 GB 8MB SATA2HITACHI כ.רשת 10/100 ob כ.קול (8 ערוצים) ob7.1 + מסך דק 2 שניות LG dvi 1:500 בסך של 3000 ש"ח האם זה משתלם ? יש לציין כי כאשר פתחתי את המחשב התעורר בי חשד' מפני שעל המאוור של המעבד לא היה רשום חברה, היה נראה כאילו הם שמו מאוור אחר . מוזר... אשמח להצעות
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כמה שאלות עליהן לא מצאתי תשובות בחיפוש בפורום (כמו שציינתי, מדובר במחשב ניד): 1. האם 2 כרטיסי זכרון בעלי אותו מהירות, האחד 1GB והשני 2GB יוכלו לתפקד במצב dual mode ? 2. בעזרת התוכנה cpuz ראיתי שהמהירות (DRAM Frequency) היא 333~. האם זה נכון כיוון שעד כמה שאני יודע יש לי זכרון במהירות 667. ** האם יש דרך שאני יכול לדעת את המודל המדויק של הזכרון כדי לנסות למצוא תשובה לשאלה 2..? 10x
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, משחקים בינוניים (כמה שיותר תובעניים בהתאם לתקציב..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? מעדיף FHD אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לא קריטי (מצטער אם הניסוח מתחיל לעצבן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגדול מה שחשוב לי זה מעבד, כ.מסך ואיכות בניה לא מצועצעת (כמו vostro שהתרשמתי ממנו…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני חייב שמישהו יביא לי מפרט עם הפרטים הבאים עוד היום, זה מאוד דחוף תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ BOX EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin A-DATA 512 WD 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD XFX 6800GT 256MB ?Teac/SONY 1.44? ?Toshiba DVD X16? Antec AMG 1000 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC *המארז והספק לא מKSP
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט בשביל מישהו שביקש ממני... התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה בכלל המטרות הן גלישה, עבודות וורד ומשחקים פשוטים כמו CS 1.6 ומייפל סטורי... בניתי את המפרט הבא: מעבדי ?AMD Sempron 3000+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB SATA II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1600 Pro 256MB, TV, DVI, PCI-E DVD? DVD BTC 16x מארזים HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מקלדות 2 Lang. עכברים PS/2 Optical Mouse רמקולים AS-850 (USB) מחירון עבודות במעבדה Assembly - New Computer up to 3000nis Price of Pakage 2295 ספקי כוח? HEC Price Units Total HEC 450TD-TF 450W 2x…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מס' ימים רכשתי את המחשב נייד Lenovo IdeaPad Y510p עם כרטיס מסך SLI . התחלתי קצת לקרוא וראיתי שלאחר עדכון וינדוס 8.1 יש הרבה אנשים בעולם שחוו בעיות עם הSLI, כלומר יש אנשים שבהגדרות NVIDIA הראה להם שהכרטיס אינו זמין (השילוב של שני כרטיסי מסך) צירפתי לכם תמונת מסך שממחישה את הנושא, כשאני פחתתי את ההגדרות ההגדרה הייתה על "הגדר ממש SLI כבלתי זמין". העברתי אותו למצב "הפק ביצועי תלת מימד מרביים", ולאחר כניסה למשחק הרגשתי בשיפור. רציתי לדעת האם הבעיה הזו היא מוכרת בקרב האנשים עם אותו הדגם/כרטיסי SLI. *שאלהמאוד חשובה- האם ההגדרה שעשיתי, היא בעצם ההגדרה הנכונה? הכוונה שלי, אני לא רוצה שה SLI יעבוד באופן קבוע במחשב גם במצב וינדוס. מישהו אמר לי שה SLI מתחיל לעבוד רק כ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי 2 דגמי מחשב ולכל אחד יש את החסרון שלו אבל שניהם כמובן אותו מפרט. אז ככה יש אחד של hp ויש אחד של dell המפרט הדומה של שניהם Core i7 16 גיגה ראם דור 10 כונן ssd וגודל מסך 17.3 שהיה לי מאוד חשוב ההבדלים ביניהם בhp מהירות מעבד היא 1800 מגה הרץ וכרטיס גרפי Intel UHD Graphics 620 לעומת זאת המחשב של dell מהירות מעבד 1300 מגה הרץ וכרטיס גרפי NVIDIA GeForce MX230 חשוב לי להדגיש המחשב הוא ללימודים שאני מתקין עליו תוכנה מיוחדת ללימודים והיא טיפה חזקה. בכל אופן בנוסף לזה אני רוצה לשחק במחשב גם פיפא וגם פוטבול מנגר ההבדל בין המחירים הוא 300 שקלים. מחשב dell יותר זול מhp. תוכלו לתת לי קצת ש…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
חברה אני משתגע.... כבר חודש אני מחפש מחשב טוב במחיר הזה ואיך שאני נסגר על מפרט אני מוצא דברים חדשים או דברים שאני לא סגור אליהם ולא בטוח כל כך. אני רוצה לסגור את זה היום וזהו. אני צריך מפרט מהאתר הספציפי הזה: http://www.optimasys.co.il אני רוצה מעבד amd אני חושב 2500 שיהיה טוב לאובר קלוק זיכרון טוב לאובר קלוק ושיתחבר עם לוחות של abit דיסק קשיח 80 ג'יגה 8מגה באפר. אני לא צריך sata מה אתם אומרים על wd? טובים? אני רוצה לוח אם של abit nf7. מארז אני רוצה Compucase 6CN1 מה אתם אומרים? שמעתי יש לו ספק טוב. האם זה מספיק לאובר קלוק בינוני? כרטיס מסך אני סגור על gigabyte radeon r9550 128 mb 128 bit רמקולים אני צריך של ג'יניוס 500 w יש שם ב176 ש"ח. ומאורר. מה אתם מציאים מהאתר הזה? א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם בן דוד יקר שלי מעוניין להוציא סכום של כ-2500 ש"ח על מחשב נייד משומש. דחקתי אותו ל 3500 ש"ח ומחשב נייד חדש, הוא הסכים - אז הצעתי לו לקחת את ה 1525 הזול ביותר מ KSP תחת הידיעה שהאחריות ניתנת במעבדות DELL בארץ, ולא מ KSP, כך שהמחיר הוא הדבר היחיד שעומד על הפרק. ובאמת המחיר אחרי בירור ב KSP הוא 3500 במזומן. (זה ה 1525 הכי זול שמצאנו בחנויות) אנחנו די סגורים על המחשב, רק רציתי לדעת אם יש למישהו הסתיגויות מהחנות, מהאחריות האם מישהו קנה נייד של DELL ב KSP לאחרונה ונזקק לאחריות, האם היו בעיות? האם יש משהו אחר שהייתם לוקחים במחיר הזה? (לשימושים של בעיקר גלישה אופיס וסרטים - כאשר הייתרון של ה 1525 שיש לו גם SVIDEO לטלוויזיה הנוכחית וגם HDMI ל LCD העתידית) המפרט: Dell Ins…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת. אני מוכר תמחשב שיש לי עכשיו ומשאיר תכרטיס מסך 5850 ותספק שנקנו לפני שבוע . אני צריך מעבד לוח אם זכרונות ומארז לא אכפת לי לנסות amd עד 2500 שקל גג תודה ספק 650w seasonic
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מכם המלצות למחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - עד 3,200 ש"ח - מסך לא גדול יותר מ14 אינץ', עדיף אפילו 12. - עבודה משרדית, מקסימום צפייה בסרט, אבל תכלס זה יהיה הורדות, קריאת מסמכים וצפייה בסרטים פה ושם. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. בניתי מפרט מחשב ב5 שקל פחות מ3000... אממ... אז דברי פתיחה * בחרתי 2 כוננים: הראשון לווינדוס וכאלה והשני לגיבוי (כנראה) * אין צורב/כונן יש לי אחד בבית חדש חדש בקופסא * כרטיס מסך יחסית מספק אותי.. אנלא חושב שאני צריך יותר ממנו.. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤613 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB …
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב מסוג ACER ASPIRE 5720ZG עם חיבור ל Ricoh -Picture Card אז כמו תמיד חיברתי את הכרטיס של המצלמה שלי לחיבור והוא לא מראה שום כונן במחשב שלי בניגוד לפעמים קודמות ניסתי לעדכן את הדריבר אך ללא הצלחה שום דבר לא הצליח לי אשמח להצעות לעזרה תודה שי
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
עיקר העבודה איתו תיהיה ליצירת מוסיקה, כמובן שגם גלישה באינטרנט ואיזה סרט או סידרה פה ושם.. אין צורך בציוד היקפי, קיים גם כרטיס קול שאני מעביר מהמחשב הקודם. רצוי עם כמה שיותר זיכרון פנימי ומעבד חזק. יש צורך בצורב DVD. התקציב גמיש. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש, בטח אני נופל עליכם והכל, אבל אני די וותיק (לא זוכר את המשתמש הישן). אני רוצה לבנות מחשב לאח שלי הקטן (בן 13). אני מעוניין במחשב לגיימינג (שיוכל להריץ את המשחקים הנוכחיים ובפוטנציאל את הבאים, לדוגמא, שיוכל להריץ BF4) התקציב לא גבוה, אבל אשמח להצעות משתלמות תקציב: 2800 ש"ח (חריגה, עדיף שלא ל3000 ש"ח). לא כולל ציוד הקפי. תודה! * אם לא ציינתי משהו, אשמח אם תגידו ואוסיף (קראתי את החוקים ולא ראיתי שהחסרתי משהו) שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב אז זהו כנראה המפרט הסופי של המחשב שלי (כמובן שאני עדיין אשמח לשמוע הצעות לשינוי): מעבד: Intel Pentium IV 2.26 לוח אם: Asus P4T533 זכרון: Samsung 1GB 1066mhz RDRAM כרטיס מסך: Gainward PowerPack! Ultra/750 XP Geforce 4 128mb כרטיס קול: Hercules GameTheater XP 6.1 צורב: Plextor 40X12X40 Black דיוידי: Samsung 16X40 - יכול להיות שיהיה פיוניר הארד דיסק: Western Digital 80gb 7200rpm 8mb Cache - 4 units עכבר ומקלדת: Logitech Cordless Desktop Optical דיסקט: Teac 1.44" זיפ: Iomega INternal ZIP 250mb IDE מארז: Lian Li PC-71 + Antec 550w אל תגידו שאין דברים בארץ כי מה שאין פה הבאתי בייבוא אישי..... כרגע יש לי את הרמקולים: Creative Cambridge Soundworks 2500dtt Digital אבל אני מעונ…
-
- 35 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי אשמח להצעות יעול והערות. קונה היום אז אנא הזדרזו להגיב. תודה מראש מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤87 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe ¤326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28640 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-