עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מישהו שמע על החנויות: 1. עולם הניידים 2. נייד נייד. הם מוכרים מחשבים ניידים דרך האינטרנט. רציתי לקבל חוות דעת. תודה !!!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. המחשב מן הסתם ישמש גם לדברים אחרים כמו אינטרנט וכו' אבל בעיקר למשחקים אין לי העדפות למשהו מסוים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by or8651,

שלום לכולם, פעם ראשונה שיוצא לי להתייעץ פה בפורום,חבר המליץ לי עליו 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון GTA\TOMB RIDER\FAR CRY\CALL OF DUTY וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 21אינטש מתכנן לקנות מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bono_71,

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם מישהו שעובד עם התוכנה מכיר דגם טוב יותר של LENOVO עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע המלצה תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  5. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח, מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - גלישה במספר TABים גדול במקביל ולאורך זמן!), צפיה בסרטים ב - HD, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים) , תכנות ולעיתים VM. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כרטיס טלוויזיה - כאופציה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שקט, רצוי מעוצב נחמד, לא חובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשו…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. שלום אני חדש פה=] אני צריך שתגידו לי מה דעתכם על המפרט הבא ואם יש מה לשפר המחשב נועד למשחקים וגרפיקה וכל מיני דברים שאח שלי עוסק בהם עריכת ווידאו וכאלה ויהיה קצת OC: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 האם כדאי לקנות EVGA NFORCE 680i SLI 775 המחיר שלו זה לא בעיה שמעתי שהוא לוח ממש ממש טוב? OCZ DDR2 2048MB Platinum Dual Channel 800MHZ CL 4 OCZ StealthXStream 600W Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB או SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤ 2170 איזה מהם אני לא יודע? מה עדיף? WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS THERMALTAKE EUREKA ( BLACK+W…

7. לגבי התקציב, אם ניתן לחסוך אז מצויין, אם הוא לא ריאלי לדרישות שלי, אשמח לדעת. אני לא גיימר אבל אוהב להתקין מדי פעם משחקים. דוגמאות רלוונטיות: civ 5, fifa, אולי משחק תפקידים. לא דורש ביצועי גרפיקה מדהימים, שירוץ טוב. יש לי רמקולים טובים (jbl creature) ואני רוצה לשמוע מוזיקה בצורה סבירה. ובעיקר אני מתכנת אז חשוב שיהיה הרבה זכרון ומסך רחב מתאים (22" בערך, ראיתי פה הרבה המלצות על איזה 23" אחד) ,בנוסף שתהיה לכרטיס המסך תמיכה ב-2 מסכים (אפשר בחיבור שונה). המחשב ממוקם בחדר, אז שאפשר יהיה לישון, אבל לא צריך להתפרע עם מפרט שקט ב100%. תמיכה ב-usb3 נראית לי רעיון לא רע אם ניתן בתקציב סביר. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  8. חשוב שיהיה בו זיכרון של 1 גיגה צורב DVD רצוי כרטיס מסך ולוח אם איכותי

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. דרושה המלצה למחשב נייד מתוצרת לנובו בלבד (בבקשה לא להציע חברות אחרות). גדול מסך 15.6 לשימושי אינטרנט. תקציב בכותרת.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  10. היי בנייד שלי יש מסך 15.4" וכרטיס מסך מסוג 8400GS הרזולוציה שהוא עומד כרגע היא 60hz 1280x800 לעומת זאת במחשבים עם מסכים קטנים יותר כגון הXPS 1210 שהוא בעל מסך 12.1" ראיתי שגם הרזולוציה שלו 1280x800 בהגדרות תצוגה שמתי לב שרשום לי Generic PnP Monitor ניסיתי להעלות רזולוציה וקצב ריענון אך לא ניתן לעשות זאת הוא נשאר על 60hz 1280x800 האם אפשר להעלות עוד? או שזה המקסימום?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי צורך במחשב חזק לתלת מימד (סולידוורקס). היה לי בעבר dell precision 4700 (נייד). הוא היה מעולה! וזה מה שאני מחפש מבחינת מפרט ותכונות. עכשיו ככה, את עבודת התלת מימד אני לא צריך בצורה ניידת, אבל כן יש לי צורך בניידות לצרכים בסיסיים. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מחשב נייח חזק לתלת מימד+מחשב טאבלט קליל לשאר הדברים. 2. לפטופ חזק (dell precision אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור הזה. תקציב לכל הסיפור סביב העלות של הדל בארה"ב: 1400-1700$ תודה רבה!

12. אורח imported_aspirin
    Started by אורח imported_aspirin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. שלום . אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים מסוג לנובו יוגה 710 , הם בעצם כמעט אותו דבר רק הבדל בין I5 לI7 וגודל SSD http://ksp.co.il/?uin=35519 - זה בעל I7 ו512SSD לבין http://ksp.co.il/?uin=35827 - בעל I5 ו256SSD קונה באילת , הבדל של 700 ש"ח בינהם ! הבדל יחסית גדול שווה את ההפרש ? או להסתפק בזול יותר . שימושים : סרטים , גלישה , הורדות , ומשחק LEAGUE OF LEGENDS בלבד .

14. שלום לכולם , לאחר כ 4 שנים עם המחשב שלי החלטתי להתקדם למחשב חדש , השימושים במחשב יהיו מגוונים , סרטים ב HD , משחקים ( בעיקר פרו אבולושיין על הגרפיקה הכי גבוהה ) ושימושי אופיס וכו' - חשוב לי מאד שהמחשב יהיה מהיר שקט ושיוכל למשוך 4 שנים בלי שאצטרך לשדרג יותר מדי דברים ( כמובן שלא ניתן לדעת מה יהיה .. אבל בכל זאת ) תקציב : הכל כולל ציוד היקפי ומסך : 4500-5000 ש"ח בנוגע למקום אני מכיר את KSP ולא כל כך מכיר מקומות אחרים , אני לא מרכיב את המחשב כך שאני רוצה שזה יהיה בהרכבה מלאה של המקום . בנוגע לדרישות השונות : 1. אני מעוניין שהמעבד יהיה 4 ליבות , קודם כל מכיוון שאני לא משדרג את המחשב כל שנה שנתיים אלא אולי פעם ב 4 שנים כמו עכשיו , בכל מקרה אני מעדיף ורוצה שהמעבד יהיה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הנה הראשון, הוא מחשב לאחי הקטן... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: NZXT Tempest "AirflowKing" ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black הנה השני, זה בשבילי ^.^ מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 DDR3 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחני: SEAGAT…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני נוסע למשלחת של ארבעה חודשים מספטמבר ונודע לי שבמקום שבו אני אשהה, הבית ספר מחייב שיהיה לי מחשב נייד, שיתאים לשימושים הנ"ל. חשובים לי דברים כמו: משקל, סוללה, וביצועים. בינתיים נתקלתי במחשב הנ"ל: http://www.gateway.com/systems/series/529598026.php האם הוא טוב? האם עולות בדעתכם עוד אפשרויות? תודה מראש לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by ori_fadida,

מעבדי ‏AMD Athlon 64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm המחשב לצורכי עבודה בייתית שוטפת ללא תקיעות ושיעבוד מהר.ללא משחקים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Xt,

אוקיי, אז אני כנראה אקנה את המחשב הבא, בבקשה תגידו לי מה כדאי להוסיף\להוריד כדי שזה יהיה מחשב מעולה למשחקים. P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1150 IC7-G MAX II,raid,DDR128b,H-Threding,GBL 850 2x 512MB Kingmax BGA 960 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1570 120GB (8MB) SATA 640 LG X16 (box) 180 Thermaltake Volcano 12 170 ATX FullTower Supertalent alum. 470 אם יש לכם הצעות למפרטים דומים באותו מחיר (6000 שח) שיותר כדאיים מזה רישמו אותם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Sdude,

לא בידיוק בטוח אם סיימתי אם המפרט, במיוחד אם הלוח אם. אבל בגלל זה אני פה. -- זכרון: 134$ Corsair Dual Channel XMS2 4096MB PC8500 DDR2 1066MHz Memory (2 x 2048MB מאורר לזכרון (ממש לא בטוח אם זה הכרחי) : 20$ Corsair Dominator Memory Airflow Fan -- -- מעבד: $182 Intel Core 2 Duo E8200 Processor BX80570E8200 - 2.66GHz, 6MB Cache, 1333MHz מאורר למעבד : 50$ Thermaltake CL-G0102 DuOrb VGA Cooler -- לוח אם: 230$ Asus P5Q Deluxe Motherboard , PCI Express 2.0, CrossFireX Ready.. כרטיס גרפי : 400$ (200$x2) Sapphire Radeon HD 4850, 512MB כונן קשיח : 130$ Seagate Barracuda 7200.11 750GB מארז : 90$ Xion Onyx Black Gaming ATX Case ספק כוח : 90$ ThermalTake 600-Watt 120mm Fan ו-מאור…

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  20. שלום , לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם הסיבה ממש מוצדקת , עד 8k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. אבל 90 % עבודה משרדית לכן אין צורך להגזים עם כרטיס מסך. לפעמים מתעסק עם vmware. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בח…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DrowNz,

Ahalan Guys, Just Arrived in Australia couple of days ago (Immigrated ) and as i saw in the Newspapper the prices around here very expensive, much more then the prices in the pure (il :>) bekizar ma sheany ba lishaol ze im miseu makir any stores like PCH, Panda, Zigzag, Ksp etc.., here in Aus? Or may someone can advice me how too buy my new pc in a normal price? I really hope assistance is avilable. Love you all far away here in Aus :-[ P.S plz write in Eng/Gebrish cuz i cant see hebrew through this pc :-\ , tnx

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי רציתי לשאול איך המפרט מחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 אני רוצה את המחשב בעיקר לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים ,צפיה בסרטים והורדות גם שהמחשב יהיה שקט, אני לא הולך לעשות OC ואני מתכוון למשחקים כבדים כמו Crysis וכל המשחקים הדומים לו בגראפיקה. אני רוצה רק להוריד לו את הגוף קירור Freezer 7 Pro ולהחליף את המארז והספק אז כך,רציתי לשאול כמה שאלות: 1. רציתי לשאול איזה מארז+ספק כדאי לקחת: ALPHA+SeaSonic 500w http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1171 או: NZXT Hush +SeaSonic 500W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1201 שתיהם משתלמים וטובים לדעתי, מה כדאי לקחת? הראשון או השני? ואם למשל אני אקח את זה: hush+SeaSonic…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shlosi,

שלום לכולם, אחי לומד עכשיו עיצוב גראפי ומצריך לקנות מחשב שיתאים לצרכים שלו ל4 השנים הקרובות בשאיפה. הוא כנראה יתעסק בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור ואולי גם קצת באנימציה. חבר הביא לו את המפרט הבא והוא מבקש חוות דעת. שמתי לב שהוא לא ציין שם כרטיס מסך ואשמח לכל עזרה. תודה רבה! לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDM מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray ספק כוח: Corsair CX 600W V2 Series Active PFC 12cm הארדיסק פנימי: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX זכרונות: G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז: Kni…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. Started by aya zaken,

שלום אני הדיוטת מחשב ומאד אשמח לעזרה. כרגע משתמשת בלפטופ עם מערכת סלרון בן שמןנה שמתחנן לפנסיה כבר... מחפשת מחשב עד 2000 שח עבור: גלישה, אופיס, מצגות, סרטים, בניית אתר בוויקס רמקולים טובים, קל, מסך טוב כל מה שאפשרי לבקש בסכום הצנוע שיש לי. קראתי סקירות טובות על ה lenovo ideapad yoga 300, אבל אחי אמר שקנה ואחרי שבועיים התקלקל לו ואחכ שמע שהתקלקל לעוד שני חבריו שקנו, אז לא יודעת. מאד אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  25. Started by iTripleE,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ספציפי של חברת לנובו, בניגוד לחברות אחרות, לנובו נותנת רק שנה אחריות למחשבים שלה, ולכן אני קצת נרתע מלקנות את המחשב. בדקתי עם לנובו אם יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום, אבל זה לא אפשרי לדגם שאני רוצה. הבנתי שיש חברות שיכולות לבטח את הלפטופ וכך מכוסים אפילו יותר מאחריות רגילה - גם במקרה של גניבה למשל. מישהו אולי מכיר ויכול להמליץ על חברות שכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.