ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , קיבלתי הצעת מחיר למפרט . המחיר נראה לי זול , זול מדי אפילו... E6300 Gigabyte 965P-DS3 Hynix DDR2 800mhz 2x1gb (אין לו בחנות אף זיכרון אחר של 800 , אז שמו לי את ה-Hynix) עדיף לקחת 667 מחברה אחרת? ATI X1800XT 256mb (החברה לא כ"כ משנה ... כולם כמעט אותו מחיר ... ) Hitachi 160GB SATA2 עכבר , מקלדת , רמקולים כולל הרכבה , הסכום הוא 5050 ש"ח מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לקנות מחשב בסכום של 2000 ש"ח +- שיהיה נחמד למשחקים בעיקר ולכל השאר.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לשאול עם מה אתם ממליצים לנקות את המסך של המחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
צריך מפרט לגלישה ולתוכנה הבאה: http://www.rivhit.co.il/program.html (מחשב די פשוט, שום דבר מעבר). העדפה למעבדי INTEL (מרוב כל המעבדים אין לי מושג מה עדיף) חייב שהיה ווינדוס 7 חוקי + כרטיס רשת חזק (צריך לקלוט ממרחק של 30 מטר דרך קיר). כול השאר נתון לשיקולכם, המחשב צריך להחזיק 3 שנים+ , הוא ישב במחסן (די חם בפנים 30+ מעלות ביום כמו היום). אם יש המלצות למקום שממנו כדאי לרכוש זה היה מצויין (אני צריך הספקה מיידית). תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לרכוש לי נייד חדש בקרוב (שיהיה לי קצת כסף).רוב הסיכויים שזה יהיה מסדרת R של THINKPAD (המחירים שלהם מוגזמים,אבל הכי איכותיים). מעניין אם המחרים של סדרת ה60 ירדו לאחר שנכנסים ה61. השאלה שלי,האם בזמן הקרוב מתכננים בלנובו לבטל את החטיבה הנ"ל של המחשבים הניידים. אין מצב שאני ארצה לקנות לנובו. נכון הם הייצרנים בתאחלס אבל לדעתי ההבדל בין הthinkpad למחשבים של לנובו גדולים. תדה מראש
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי! אחרי הרבה עזרות לאחרים, הגיע הזמן שגם אני אקנה מחשב חדש... ה7800GTX שך BFG (עם OC מהמפעל) יגיע ביום רביעי (בס"ד...). בכל מקרה, אני צריך סביבו להרכיב מפרט אשר ישמש בעיקרו למשחקים (ושימוש שוטף רגיל). יש לציין כי מידי פעם (תחביב בלבד שיעשה פעם בשבועיים גג) אני אערוך+אקודד סרטים. אם אני אכן אקודד, אורך הסרטים לא יהיה מעל לשעה-שעתיים... בכל מקרה, כנראה שOC לא יעשה בעתיד הקרוב, אולי בעתיד (שדרוג זכרונות עתידי?). הנה מה שחשבתי עליו עד כה: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6273 Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Black Case 339.00 ¤ 1 339 ¤ 1 6439 LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163BB Black 16x16x24x16x32 309.00 ¤ 1 309 ¤ 2 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1669.00 …
-
- 163 תגובות
- 43.6k צפיות
-
-
ראיתי שיש שוני בין הכרטיסים הגרפיים במחשבי נוטבוק שונים גם כאשר שניהם בעלי אותו מעבד N280 ל ACER יש GAM 950 ואילו לASUS יש UMA מה ההבדל בין שני הכרטיסים ? מבחינת ביצועים כמובן
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי עברתי על המפרטים וזה רק עשה אותי יותר מבולבל . אני לא מבין גדול ככה שאם תתנו לי מפרט שיריץ משחקים כבדים במיוחד עם רזולוציות גבוהות , אודה לכם מאוד (קרייסיס אולי? ) התקציב גמיש .4000שח +-. יכול גם לעלות בכמה מאות שקלים . לא עושה OC חשוב לי שיענה על כל צרכי המשחקים הכבדים במיוחד . לא נעול על חנות ספציפית.אני מוכן לקנות חלקים מחנויות שונות . ללא ציוד היקפי..מסך, מקלדת, עכבר וכו'. תודה רבה מראש .
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים כגון סביבת אופיס, אינטרנט וכדומה. התקציב הוא כ 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה וזה באמת שווה את זה. אין באמת איזו העדפה מיוחדת מלבד גודל מסך שיהייה 15" ומעלה ועדיפות לחברה טובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים כבדים,סרטים,גלישה באינטרנט,לחבר את המסך לLCD, לא מתוכנן OC. בניתי מפרט עוד בלי מסך אני צריך שאתם תמליצו לי על מסך 19. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1273 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤792 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤360 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤577 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤1989 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤195 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton-180 ¤370 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤414 סה"כ מחיר לכל המוצרים:[5970 ש"ח המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אני מעדיף תעזרו לי לבנות מפרט מסקי פיסי ואתה יכולים לחרוג טיפה מהמחיר מקסימום 200 שקל אבל תנסו לקצץ איפה שאפשר, גם …
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין ברכישת מחדש נייד, משהו בכיוון של IBM R50E-URJ0J8IM זה המפרט שלו : מעבד: Intel 735 P-M 1.7Ghz/2MB cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 512MB עד 2GB דיסק קשיח - 60GB מהיר (5400 RPM) כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo X2/X24/X24/X24/X8קבוע (צורב DVD) לא כולל כונן 1.44" משקל נשיאה: 3Kg לא נתמך ע"י port replicator בטרייה: 4 שעות, מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: (-64MB32-Intel Extreme 2 graphics (shared יציאות: 2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home אחריות בינלאומית: שנה מחירו הכי זול בחנויות של המחשב הוא 6300 שח, אפשר לזכות במכרז בדגם זה ב 5000 שח. …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מישהו שמע על החנויות: 1. עולם הניידים 2. נייד נייד. הם מוכרים מחשבים ניידים דרך האינטרנט. רציתי לקבל חוות דעת. תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המחשב מן הסתם ישמש גם לדברים אחרים כמו אינטרנט וכו' אבל בעיקר למשחקים אין לי העדפות למשהו מסוים תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שיוצא לי להתייעץ פה בפורום,חבר המליץ לי עליו 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון GTA\TOMB RIDER\FAR CRY\CALL OF DUTY וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 21אינטש מתכנן לקנות מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם מישהו שעובד עם התוכנה מכיר דגם טוב יותר של LENOVO עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע המלצה תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח, מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - גלישה במספר TABים גדול במקביל ולאורך זמן!), צפיה בסרטים ב - HD, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים) , תכנות ולעיתים VM. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כרטיס טלוויזיה - כאופציה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שקט, רצוי מעוצב נחמד, לא חובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשו…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה=] אני צריך שתגידו לי מה דעתכם על המפרט הבא ואם יש מה לשפר המחשב נועד למשחקים וגרפיקה וכל מיני דברים שאח שלי עוסק בהם עריכת ווידאו וכאלה ויהיה קצת OC: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 האם כדאי לקנות EVGA NFORCE 680i SLI 775 המחיר שלו זה לא בעיה שמעתי שהוא לוח ממש ממש טוב? OCZ DDR2 2048MB Platinum Dual Channel 800MHZ CL 4 OCZ StealthXStream 600W Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB או SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤ 2170 איזה מהם אני לא יודע? מה עדיף? WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS THERMALTAKE EUREKA ( BLACK+W…
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לגבי התקציב, אם ניתן לחסוך אז מצויין, אם הוא לא ריאלי לדרישות שלי, אשמח לדעת. אני לא גיימר אבל אוהב להתקין מדי פעם משחקים. דוגמאות רלוונטיות: civ 5, fifa, אולי משחק תפקידים. לא דורש ביצועי גרפיקה מדהימים, שירוץ טוב. יש לי רמקולים טובים (jbl creature) ואני רוצה לשמוע מוזיקה בצורה סבירה. ובעיקר אני מתכנת אז חשוב שיהיה הרבה זכרון ומסך רחב מתאים (22" בערך, ראיתי פה הרבה המלצות על איזה 23" אחד) ,בנוסף שתהיה לכרטיס המסך תמיכה ב-2 מסכים (אפשר בחיבור שונה). המחשב ממוקם בחדר, אז שאפשר יהיה לישון, אבל לא צריך להתפרע עם מפרט שקט ב100%. תמיכה ב-usb3 נראית לי רעיון לא רע אם ניתן בתקציב סביר. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה בו זיכרון של 1 גיגה צורב DVD רצוי כרטיס מסך ולוח אם איכותי
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרושה המלצה למחשב נייד מתוצרת לנובו בלבד (בבקשה לא להציע חברות אחרות). גדול מסך 15.6 לשימושי אינטרנט. תקציב בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
היי בנייד שלי יש מסך 15.4" וכרטיס מסך מסוג 8400GS הרזולוציה שהוא עומד כרגע היא 60hz 1280x800 לעומת זאת במחשבים עם מסכים קטנים יותר כגון הXPS 1210 שהוא בעל מסך 12.1" ראיתי שגם הרזולוציה שלו 1280x800 בהגדרות תצוגה שמתי לב שרשום לי Generic PnP Monitor ניסיתי להעלות רזולוציה וקצב ריענון אך לא ניתן לעשות זאת הוא נשאר על 60hz 1280x800 האם אפשר להעלות עוד? או שזה המקסימום?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורך במחשב חזק לתלת מימד (סולידוורקס). היה לי בעבר dell precision 4700 (נייד). הוא היה מעולה! וזה מה שאני מחפש מבחינת מפרט ותכונות. עכשיו ככה, את עבודת התלת מימד אני לא צריך בצורה ניידת, אבל כן יש לי צורך בניידות לצרכים בסיסיים. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מחשב נייח חזק לתלת מימד+מחשב טאבלט קליל לשאר הדברים. 2. לפטופ חזק (dell precision אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור הזה. תקציב לכל הסיפור סביב העלות של הדל בארה"ב: 1400-1700$ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים מסוג לנובו יוגה 710 , הם בעצם כמעט אותו דבר רק הבדל בין I5 לI7 וגודל SSD http://ksp.co.il/?uin=35519 - זה בעל I7 ו512SSD לבין http://ksp.co.il/?uin=35827 - בעל I5 ו256SSD קונה באילת , הבדל של 700 ש"ח בינהם ! הבדל יחסית גדול שווה את ההפרש ? או להסתפק בזול יותר . שימושים : סרטים , גלישה , הורדות , ומשחק LEAGUE OF LEGENDS בלבד .
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
- 3 followers
-