ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להרכיב מחשב ומרוב מאמרים טבעתי באינטרנט ולכן פניתי לפה המחשב שאני רוצה להרכיב שימושו העיקרי הוא בתור מחשב לסלון (צפייה בסרטים HD ,גלישה באינטרנט )אבל הוא מוסתר כך שלא צריך מארז שוכב, יש מצב שבעתיד המחשב ישמש לעוד דברים אבל לא למשחקים.התקציב שלי הוא בין 2000-3000 המפרט שבנייתי הוא : Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler CoolerMaster HAF922 ATX Black Case No PSU כרטיס מסך Sapphire H…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי,אשמח אם תוכלו לעזור . זה המחשב הקיים : http://img99.imageshack.us/img99/909/imngb.jpg האם כדאי לשדרג את המחשב בעקבות שדרוג לWIN7 וקניית BF3? התקציב הוא 2000 לשדרוג..האם כדאי לשדרג?המשתמש מתגייס עוד 3 חודשים ולכן הוא רוצה להנות מהזמן שנותר לו בBF3 באיכות טובה וחלקה. האם בכל זאת כדאי לחשוב על רכישת מחשב? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +- לשדרוג.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+תכני HD+משחקים[bF3] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי המלצה לנייד. חשבתי שוב על מה אני רוצה בעצם מהמחשב הנייד. המחשב מיועד למישהו שאמורה לכתוב עליו הרבה, העבודה צריכה להיות קלה ומהנה ולכן הדבר החשוב באמת הוא נוחות השימוש במחשב הנייד. נראה לי שלצורך נוחות שימוש צריך את המאפיינים הבאים: קל להפעלה, לא מתחמם, נוח לסחיבה לכן לא כבד, לא עבה, עובד בצורה חלקה, עובד זמן ממושך ללא הטענה, מסך טוב. לצורך זה נראה לי שלמחשב צריכים להיות המאפיינים הבאים: מסך מט עם בהירות וקונטרסט טובים (רוב השימוש אמנם יהיה בבית, אך נראה לי שבכל זאת סוג כזה נוח יותר לעיניים), מקלדת מוארת (היא תרצה לפעמים להקליד בחושך), מקלדת איכותית ועמידה, touchpad עם שני כפתורים, מעבד עם הסיומת 7 (לזמן עבודה ממושך ומניעת ההתחממות), גודל מסך 11.6 עד…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪569 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪264 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪370 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בק…
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים; http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17161 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17228 המחשב מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות אך גם למשחקים והצגת סרטים ב-Full HD בטלוויזיה. הדל הוא קטן ונייד יותר וגם בעל כונן SSD. הסמסונג כמובן הוא עוצמתי יותר. אשמח לעזרה ובנוסף להמלצות מאנשים שיש להם נסיון עם אחד מהמחשבים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורך במחשב חזק לתלת מימד (סולידוורקס). היה לי בעבר dell precision 4700 (נייד). הוא היה מעולה! וזה מה שאני מחפש מבחינת מפרט ותכונות. עכשיו ככה, את עבודת התלת מימד אני לא צריך בצורה ניידת, אבל כן יש לי צורך בניידות לצרכים בסיסיים. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מחשב נייח חזק לתלת מימד+מחשב טאבלט קליל לשאר הדברים. 2. לפטופ חזק (dell precision אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור הזה. תקציב לכל הסיפור סביב העלות של הדל בארה"ב: 1400-1700$ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לשפר את המחשב אחרי 4 שנים קשות של משחקים, נשרף לי הכרטיס מסך לפני כמספר חודשים ולא הייתה הדחיפות לתקן, הבקשה שלי היא האם המפרט הנוכחי יחזיק מעמד או שצריך לשפר יותר מהכרטיס מסך: MSI GeForce GTX460, 2GB, GDDR5, 256bits ב625 שח וכונן קשיח שהיה מלא בזבל: Seagate 3.5" 80GB PATA Cache 2MB 380215A ב313שח באתר שממנו חושב לקנות יש גם מבצע עם זיכרון 4GB בזול..אז אם זה יעזור המחשב מיועד למשחקים כמו DODS, BATTLEFIELD BADCOMPANY2, BATTLEFIELD3 אם ירוץ בסדר התקציב שמוכן להשקיע זה בסביבות ה1000 עם חריגה מועטה, בבקשה עזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים , נא עזרתכם. מעוניין לרכוש מחשב שכרגע אערוך בו בתוכנת PINNACLE 12 ולאחר מכן אשקול מעבר לתוכנה רצינית יותר. אני גר באיזור הדרום כך שמבחינתי החנויות הרצויות הם אייבורי ו KSP (אפילו באילת). ניתן לחסוך או אפילו לחרוג במידת הצורך.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב Lenovo ThinkPad T500 2089 Notebook Core 2 Duo T9400 2.53 GHz, 4GBHard Drive: 160 GB, Serial ATA-150, 5400 rpm מדי פעם המחשב קורס (נכבה) ללא הודעה מוקדמת מדי פעם יש רעשים מכיוון הכונן הקשיח המחשב בן 3+ ומשמש לצורכי מחקר (הרצת חישובים) שאלתי: האם כדאי להחיף את הדיסק הקשיח? אם כן, איזה דיסק מומלץ? כרגע אני משתמש בפחות מ100GB ולכן SSD הוא אופציה ריאלית תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהתייעצות לגבי 2 מפרטים: הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית\עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יכול להיות שמסך (בנפרד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? עדיף שקט 6. האם מתוכנן א…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תגידו אם אתם מוצאים משהו לשפר \ להוריד , יש דברים שסתם דחפתי בלי לדעת אם צריך כמו מאווררים .. http://www.tms.co.il/preview/spec/j9v46ys7
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי HD ורגיל * גודל המסך? מ 12.5 עד 15.5 בבקשה * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-1 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WIN 7 PRO* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן גבוהות. ,סוגי העריכה שיעשו במחשב - פוטושופ, לייטרום, קצת עריכת מוזיקה, עריכת סרטים ברמה חובבנית. אמינות ועמידות -…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני פשוט שום חריץ סביב הסוללה ואין לי ממש מושג איך לפתוח אותה. אני רוצה להחליף לה את הסוללות שבפנים(כנראה שהלכו לעולמן). אשמח לעזרה בנושא. דגם הסוללה הוא hstnn-db72/
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכל החברים, המומחים ויודעי הדבר 8) אני פותח דיון היות ואני מחפש לקנות מחשב נייד שנותן הכי הרבה תמורה לכסף, דרישות הבסיס הן אמינות ואורך חיים כל השאר נתון לפרשנות אישית שלכם. כמובן שאני מצפה שהמחשב יעמוד בעומסים ובדרישות של המשתמש הסביר, כמו הישראלי הממוצע אני אשמח לקנות חללית גיימינג במחיר מחשבון כיס אבל זה לא ממש עובד ככה, אז מה דעתכם? תשובות מנומקות יתקבלו בברכה, דארוק.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
להתעסק עם קבצי DVD \ גדולים לקודד סרטים להעביר למחשב לערוך לחתוך עשיית אפקטים קליפים וכדומה \ עבודה בפוטו שופ שזה לא קשור.. ובפנאי משחקקים לא גיימר לא מתכנן OC וזהו ..~! מסך לא צריך ומקלדת וציוד הקפי לא צריך לקנות כרגע רציתי לדעת אם הלוח מומלץ למעבד ולכרטיס מסך השילוב שלהם או לקחת משו אחר INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB 1100 ¤ 1 ABIT LGA775 AG8-V 705 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 2 FX6600 128MB PCI-EXPRESS 825 ¤ 1 LG GSA-4161B DVDRW 460 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 ZALMAN CNPS7000A-Cu 250 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6185 תגובה עצה עזרה שינוי ? יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בכל המפרטים שהצעתם לי כללתם מארז - HEC Compucase CI-6A19 . קודם כל אשמח לדעת מה מיוחד במארז זה בהשוואה למארזים ג'נריים. שנית, וסליחה שוב על חוסר הידע: האם בנוסף צריך לבקש ספק כוח ומאווררים או שמא זה כבר כלול? ואם זה לא כלול מה לבקש? מה בנוגע להפסקות חשמל- האם יש איזו הגנה על המחשב במקרים כאלו?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מ לוגיק DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 699 ¤ A-Data 1024 MB DDR 3200 Memory 1 799 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 429 ¤ סה''כ: 3 1927 ¤ מ KSP מארז? Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 620 1 620 סה"כ 620 מפנדה AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800GT PCIe 128MB 1,015 ש"ח סה"כ 3,395 ש"ח סה"כ עלות של 5945 כמובן זה לא כולל HARDISK ,כוננים , מקלדת ועכבר
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב החדש שאני כניראה עומד ליקנות לצורך קצת משחקים לא משהו רציני אבל חביב, קצת גרפיקה ויותר לימודים ותוכנות בית ספר.. הינה הקישור למוצא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2373&scat=181&tcat=20 אני מבקש להתייחס רק למחשב הזה ולא למחשבים אחרים כי זה האופציה שניתנת לי ליקנות , רציתי לדעת עם המחיר שלו שווה ואיך הוא ביחס למיתבחרים ולמעבדי דותן , זה מעבד AMD 64 TURION תסתכלו בקישור למעלה זה יותר מפורט תודה !
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני הולך לקנות בזמן הקרוב מחשב,הוא למשחקים,וצריך שיחזיק לפחות 3 שנים טובות מבחינת חומרה ושיהיה טוב לאוברקלוק כי אני מתכנן אחד כזה שהוא יגיע,לא כולל מארז,דיסק קשיח ומסך: ספק: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm מעבד:AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray לוח אם:ABIT A8N nForce 4 Ultra כרטיס מסך:PowerColor X800 GTO VIVO זיכרונות:Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 X2 האם המפרט טוב? יש מקומות לשיפור,מהם?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב יש לי פנטיום 4, מעבד 1.8G, מערכת הפעלה XP PRO, זיכרון פנימי 512MB, לוח אם : INTEL D850EMV2 מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל: MSI RADEON 9800 PRO 128MB האם יש תאימות בין כרטיס המסך ללוח האם? האם כרטיס המסך מגיע עם כבל שמחייב אותי לחבר אותו באופן עצמאי לספק הכח? במידה וכן, האם עלי לבדוק אם קיימת אופציה כזו בספק שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב הנ"ל. שימושים: אינטרנט, ישומי אופיס, הורדת תמונות למחשב ממצלמה דיגיטלית. ללא מסך, מקלדת ועכבר. מחיר: כ1500-1600 ש"ח. תודה למי שיצליח לעזור
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט שישמש לעבודות אופיס/הורדות/צריבות וכו' עד 2500 ש"ח כולל מסך, מקלדת ועכבר (עדיפות לסט אלחוטי זול) ורמקולים בסיסיים. על המחשב להיות מבוסס אינטל (אם אפשר I3, עוד יותר טוב). עדיפות גדולה מאוד לחלקים הניתנים להשגה באייבורי (ואם לא, אז בKSP). תודה רבה לעוזרים וחג שמח! אבירן.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי dell vostro 1320, מזה שנתיים. בזמן האחרון החל חימום יתר שמורגש משמאל לטאץ' פד, ברמות חזקות עד כדי הרגשת כאב ביד כמו כוויה, ואדמומיות. מאחר ומסתבר שאני לא היחיד שזה קורה לו, פניתי למעבדה בה יש לי אחריות. הם ביצעו ניקוי של המאוורר (ולמיטב ידיעתי לא ביצעו שום פעולה אחרת מלבד בדיקה כללית). לאחר שקיבלתי את המחשב חזרה, שימוש של 30 דקות בלבד בסביבה לא ממוזגת כבר הספיק כדי שהבעיה תחזור - ממש אי אפשר לגעת באיזור הזה. המחשב חזר למעבדה, שטענה שהחימום סביר גם לאחר הפעלה ממושכת ומכבידה, ושאין שום בעיה במחשב. התעקשתי והם שלחו למעבדה של דל - ולטענתם גם המעבדה של דל לא מצאה בעיה. למישהו יש עצה? האם יכול להיות שהם חוסכים עלי ולא רוצים לבצע החלפה של רכיבים יקרים? ואיזה רכיבים א…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן, נכנסתי לאתר של ATI, ואני רוצה להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הכרטיס מסך המדובר הוא 4650M אבל שאני בא להוריד דרייברים רשום שם Catalyst Software Suite שזה בכלל 1.11 מגה בייט, אני עובר לטאב השני ושם רשום Catalyst Control Center וזה 80 מגה בייט. עכשיו מה מהם אני יוריד? את שניהם? אם כן מה להתקין קודם? להסיר דרייברים בעזרת ה DRIVER CLEANER? אגב, מה זה HydraVision Package? למה זה תורם והאם יש צורך בכלל?.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate גירסה 6.1.7600 גירסת Build 7600 תיאור אחר של מערכת ההפעלה לא זמין יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת HPS-PC יצרן המערכת Hewlett-Packard דגם המערכת HP Pavilion dv2 Notebook PC סוג המערכת X86-based PC מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335, 1600 Mhz, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים גירסה/תאריך של ה- BIOS Hewlett-Packard F.0C, 22/06/2009 גירסה SMBIOS 2.5 ספריית Windows C:\Windows ספריית המערכת C:\Windows\system32 התקן אתחול \Device\HarddiskVolume1 אזור ישראל שכבת הפשטת חומרה (HAL) גירסה = ''6.1.7600.16385'' זיכרון פיזי מותקן (RAM) 2.00 GB סה''כ זיכרון פיזי 2.00 GB זיכרון פיזי זמין 1.25 …
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-