עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא זקוק לנגן תקליטורים וגם לא למארז, חוץ מזה אני זקוק להכל. מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  2. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח עבור הבית. אין לי תקציב מוגדר, אני מעוניין במחשב שיהיה טוב מספיק על מנת להריץ Flight Simulator בגירסתו האחרונה (ואשר יוכל להריץ גם את הבאה אם דבר כזה אפשרי) עם הגדרות טובות. בנוסף אשתמש במחשב לגלישה באינטרנט ואופיס. על המחשב תותקן מערכת הפעלה Windows 7. בנוסף, ארצה גם מסך 21"-22". אם היעדר התקציב הינו בעיה, ניתן גם לתת מספר מפרטים ברמות שונות. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by YanivK1122,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5200~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? DOCKERS , HOME SERVER + NAS של 4 דיסקים של 3.5 של 8T ועד 2 של SSD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? TOWER 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא , הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

4. Started by ranwasse,

היי. אני מעוניין במחשב HTPC בעיקר לצפייה בסרטים וקצת יכולת לשחק משחקים. התקציב שחשבתי עליו בהתחלה היה 2500 אבל די מהר הגעתי ל3000. אז תקציב של 3000 ש"ח זה גבול עליון שאני לא רוצה לחצות. קראתי קצת בפורום וניסיתי לבנות מפרט בעצמי על סמך מה שקראתי. אני די בור בתחום אז יש סיכוי סביר שעשיתי טעויות, אבל בכל זאת.. מה לגבי המפרט הבא מבחינת ביצועים, האם הוא יהיה שקט (מדובר במחשב סלוני)? אשמח לקבל הצעות לשיפורים \ תיקונים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. אני רוצה לבנות שרת קבצים שיחליף את השרת הישן שיש לנו כאן מה שחשוב זו מהירות כתיבה, אמינות דיסקים,לא ירוצו על השרת אפליקציות כבדות מלבד 2 אפליקציות WEB מעוניין שמערכת הפעלה תשב על HD יעודי וה DATA על HD אחר עבור מערכת ההפעלה יספיקו 250 GB לDATA עצמו נדרש 1TB חשבתי על 2 HD של 500 ועוד HD של 500 שלישי שאליו יגובה המידע צריך לוח שתומך בכמה שיותר התקני SATA2 ואפשרות RAID צריך המלצה למארז וספק - המחשב בחדר שרתים כך שלא מפריע רעש והמקום ממוזג תמיד צריך ספק שיתמוך בלפחות 6 התקני SATA לא יהיה אובר קלוקינג אני זקוק לאל פסק שיתן מרווח של כ 10 דקות רק על מנת לכבות את המחשב בצורה מסודרת כרטיס רשת רגיל נוסף למובנה לגיבוי כרטיס מסך מינימלי זה מפרט ראשוני שחשבתי עליו חריגות קלות יתאפשרו …

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. היי , מחשב חדש שוב על הפרק , אין צורך בציוד היקפי וב-OC. תודה.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

תקציב 5600ש"ח השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים, אני מעונין להריץ עליו את הBATTELFIELD החדש ואת הWITCHER החדש על באיכות הכי גבוהה. רזלוציית המסך שלי היא 1920-1080 (יתכן ואני אחבר את המחשב לטלויזיה). יש צורך ב SSD שיהיה שקט. סביר להניח שאני אעשה OC אין צורך בתוכנות הפעלה. כנראה ארכוש את המחשב מKSP אלה אם כן יש לכם המלצה אחרת. יתכן ואני ארצה לשדרג את המחשב באופן דרסטי

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by pini k,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב מדיה (סרטים, מוזיקה, אינטרנט והורדות, לא למשחקים). יש ברשותי SSD של Sandisk בנפח של 120 GB וHD נוסף של 1 טרה שאותם ארכיב. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (לא חייבים לנצל הכל) ואשמח למפרט כמה שיותר שקט ואיכותי במסגרת התקציב. מצורפת הצעת מחיר שקיבלתי מפלונטר. האם יש מה לשפר? בתודה מראש, פיני הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Sock…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 670 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 465 1 מארזים Antec NSK2400 Desktop 380W NSK2400 ¤ 654 1 קירור למעבד THERMALTAKE GOLDEN ORB II CL-P0220 ¤ 176 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 443 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2600Pro 512MB DDR3 PCI-E Retail ¤ 538 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 205 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 5 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. Started by b00h,

כן, היה את הדיון הזה, אבל זה היה רק כדי לקבל כיוון כללי (סליחה אם הטרחתי אתכם סתם). בכל אופן, עכשיו שהמשכורת בחשבון, בואו נגיד שיש לי 4,600 ש"ח לבזבז. עכשיו, אם אפשר, בבקשה מכם, שתבנו לי שני מפרטים, אחד ב-4,000 ש"ח בערך, והשני ב-4,500 ש"ח בערך (כש-4,600 ש"ח הוא המחיר המקסימלי). התשלום יתבצע במזומן, בהנחה שאני אקנה מ-SkyPC, או KSP, אז תבנו לי את המפרט מאחת החנוית הנ"ל בבקשה. אה כן, אני לא צריך יותר כונן קשיח, קניתי אחד חדש בנפרד מסיבות אישיות, וכמו בהודעה הקודמת, אין צורך בכוננים אופטיים (CD-RW, DVD-RW וכו'), מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, ושאר השטויות. המחשב מיועד להרצת משחקים, אז אולי אם אפשר להשקיע בקירור קצת אם זה יעזור. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by bangoom,

בחנתי את המערכת מחשב למשחקים בתקציב 6K - ואני רוצה לקבל מפרט מומלץ עבור השינויים האלו: במקום DDR2 - זכרון DDR3 במקום HD 320GB - אני רוצה HS 0.5TB כדי להישאר בגבולות התקציב אני מוכן: להסתפק ב1GB זכרון (אשדרג בהמשך) להסתפק בכרטיס מסך מהדגמים הבינוניים יותר ולהסתפק במארז פחות סקסי תודה!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, אחרי 4 שנים פוריות ויפות, המחשב הנוכחי שלי לא סוחב, והגיע הזמן להחליפו, או ליתר דיוק- לקנות מעבד, לוח אם, זכרון, ומארז וספק חדשים, ואליהם לצרף את הכונן הקיים, הצורב, כונן הדיסקטים ( :-\), וכל הציוד ההיקפי הקיים. אחרי שעברתי על הפורום ובאתר בכלל, ובעוד הרבה מקומות, נדמה לי שיש לי כיוון מצד אחד, אבל גם הרבה שאלות שאשמח אם תוכלו כאן לענות עליהן. אה, כן. השימושים- אינטרנט, הורדות של תכנים חוקיים יותר או (הרבה) פחות, אופיס, אולי גם ניגון מדיה (לצרכי preview בעיקר, אבל גם preview של hd). משחקים לא צפויים באופק, נראה לי. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות, אם כך: 1) האם יש עדיפות למעבד Phenom II x2 545 על פני Athlon II x2 250? ההפרש במחיר הוא 140 ש"ח. מה …

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור אבא שלי. הוא לא בעד קניית מחשב ושידרוגים ככה שאני קונה לו עכשיו לשנים הקרובות, כמו כולם הוא עוסק בעריכת וידאו קלילה, הרבה מאוד מולטי טאסקינג, המון התעסקות עם הפיכת מוזיקה (שהקליט עם כרטיס AUDIGY 2 ZS), הפיכת סרטים ועריכת תמונות. מעבר לזה, מיילים ואופיס ברגיל, ועוד כמה שטויות שרצות ברקע. לצורך העניין עומד לרשותי תקציב של 2,600 שקלים, ללא חריגה. אין צורך בכונן קשיח (קיים כונן סאטה 2 500 ג'יגה, ואין צורך בצורב. תותקן מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. אני הרכבתי מפרט ואשמח אם "תכסחו" אותי ותציעו מפרטים חלופיים. Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 2x2GB Patriot Signatu…

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  14. אשמח בבקשה להמלצה למפרט עבור שני מחשבים לשימושים בסיסיים ביותר. חלונות, גלישה מרובת לשוניות, חבילת אופיס, שימוש בקליינט דוא"ל, צפיה בסרטים וסרטונים ברשת (אין צורך בתמיכה ב-720dp ומעלה). לא ידוע לי על דרישה מיוחדת באשר לנפח כונן-קשיח. אין צורך בציוד הקפי. תקציב 1200-1400 ש"ח עם עדיפות לערך הנמוך. מתיחה ל-1.5K אם קיים הבדל משמעותי מאוד. התקציב אינו כולל מערכת-הפעלה וחבילת אופיס. האם יש בית-עסק שאתם יכולים להמליץ עליו הממוקם בירושלים? לצערי איני מכיר חנויות בי-ם. את הרב המוחלט של הרכישות אני עושה ב-KSP אבל רוכש חלקים בלבד. טיפול והרכבה אני עושה בעצמי. מדובר במחשבים עבור אדם שרוצה אחריות על מערכת מחשוב מלאה כאשר היא מגיעה אליו מורכבת. הביקורות השונות ברשת על רשתות KSP ואייבור…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  15. הייתי מעונין לקבל חוות דעת על המפרט המצ"ב, שינויים ושיפורים. כמו"כ האם התקציב של 5000 שקל מספיק למחשב עריכה חזק ומהיר. או שאפשר להשיג משהו טוב בפחות מזה? והאם יש המלצה על מקום זול ואמין לרכישה? המפרט: מעבד- אינטל מרובע ליבה, הדור החדש 0.45 מיקרון, Q9400 מהירות 2.66 GHZ, זיכרון מטמון משותף לכל הליבות 6 MB , ערוץ תקשורת 1333 MHZ, לוח אם- אינטל מקורי DP43TF - ערכת השבבים החדשה P45, יציאת ESATA, חיבור FW1394, מערך דיסקים- 2 דיסקים מהירים של 500 GB, זיכרון מטמון 32MB, הדגם המהיר של SEAGATE - Barracuda GT 7200.11 - סה"כ שטח איחסון - 1 TB. כונן אופטי- צורב DVD מהירות X22 חיבור SATA מארז מיוחד של חברת EZCOOL, עם דפנות עבות ופילטרים. ספק 500WATT אמיתי של חברת EZCOOL. 4 גיגה זיכר…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. שלום, עבור תוכנות soild, 3dmax, photoshop, illustraitor אני צריך שהסוליד יעבוד טוב (סטודנט), עובד עליו בערך פעם פעמיים בשבוע כולל רינדורים, פוטושופ, אילוסטרייטור ו3DMAX קצת פחות רזולוצית מסך 800*1280 אין צורך במשחקים, אין צורך במסך, יש צורך במקלדת, עכבר ורמקולים, רמת שקט: 7 לא מתוכנן OC איזור רמת גן אפשר לעלות במחיר באיזה 300 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by אייס,

הי, מבקשת מפרט עבור מחשב שמשמש אותי לבניית אתרים. מעבר לדברים הרגילים אינטרנט ושימוש די בסיסי, צריכה גם להפעיל שרת wamp, sql, פוטושופ, תוכנת כתיבה. לא יודעת מה עדיף- נייד או נייח, תקציב עד 3000 שח. תודה

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. שלום רב, מבקש את עזרתכם למפרט לחברה של אמא שלי (בעיקר לבנות שלה) תקציב= 1.5K לא צריך מסך, לא צריך מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים, ולא צריך מדפסת צרכים=אינטרנט(תוכנות מסרים),צפייה בסרטים,מסמכים חשוב - שיהיה יציב, ושיחזיק לה זמן מה בבית (ברור לי שאין לדעת מה תביא הטכנולוגיה מחר, אבל היא רוצה מחשב שיישאר לה לשנים, הדרישות שלה די מינימלסטיות מבחינת ביצועים אז זה אפשרי לדעתי בתקציב הזה) תודה רבה לכם עידן

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by nir_123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים או באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד בן 9 - אינטרנט, אופיס, משחקי פלאש וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. 1.התקציב: 2000 ש"ח 2. המחשב נועד לעבודות ,לעיתים על יישומים גראפיים קלים-בינונים...לא נועד למשחקים אך רצוי שיהיה כרטיס גראפי אפילו טיפה נורמאלי... 3.ציוד היקפי:מקלדת ועכבר....רגילים.. 4.רצוי שיהיה מעבד AMD 5.מראה וקירור אינם חשובים כל עוד המחשב מתפקד 6.זקוק להרכבה במעבדה והתקנה חוקית של OS ושאר ירקות המחשב נועד לעבודה.[חוזר ואומר] כרגע יש לי הצעת מפרט מKSP,אבל אני ממש לא חושב שהיא כדאית: AMD Sempron 2500 [סוקט 754]-השאלה היא האם המעבד הזה שווה קנייה? ASROCK K8NF4G [עם NF4 וPCI-E] -אני מפחד מהיצרנית הזו,היא אמינה? Twinmos 400mhz 512MB DDR RAM מארז מפואר +DIGITAL 8666 ספק 400-שוב פעם-חושש מהספק מאז MAGA STD 2202 כחול [לא ברור לי למה נתנו מארז פעמיים,ייתכן כי מדובר באפשרות…

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  21. מחפש לקנות מחשב נייח [אין לי מידע גדול בענין] עבור עריכת סרטי ווידאו, שימוש בעיקר בתוכנת פרמייר, ועוד קצת בתוכנות אדובי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הסכום הוא בין 3000 - 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית [וורד וכדומה] ובנוסף, כמו שכתבתי למעלה, עריכת ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי מחשב, ועל כן אין לי צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) במחשב הקיים יש לי כונן SSD, אך אין לי מושג איך אני מע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 1500 שקל (לא הרבה, אני יודע, אבל זה כל מה שיש לי...). הדברים היחידים שחשובים לי במחשב זה שיהיה לו לוח אם שתומך ב-USB3.0 ואם זה אפשרי, הייתי שמח שהמעבד שלו היה core i3. חוץ מזה, לא ממש אכפת לי מכל הדברים האחרים. נחמד אם אפשרי במסגרת התקציב: כרטיס רשת אלחוטי ו-4G RAM. אם הדרישות שלי גבוהות מידי, יותר חשוב לי שיהיה את הלוח אם עם USB3.0 מאשר core i3. ובכלל, תגידו לי מה דעתכם. אני גר באזור המרכז אז חנויות באזור יהיו לי ממש נוחות. תודה רבה

23. Started by mano4now,

יש לי הצעה לרכש מחשב מדיה סנטר כולל מע' הפעלה מה דעתכם ? לוח אם : דגם - MSI K9NGM2 ערכת השבבים של הלוח נותן תמיכה ביציאות DVI ו- HDMI כולל תמיכה מלאה בחומרת HDCP המיועדת להגנה על תוכן דיגיטלי. בנוסף לכך, הלוח משלב את הטכנולוגיות החדשות של AVIVO ונותנת תמיכה מלאה בפורמטים של H.264 ו- VC1 המשמשים להצגת וידאו באבחנה גבוהה בסרטי BLU-RAY ו- HD-DVD . כמו כן הטכנולוגיה הנ"ל מכילה בתוכה פילטרים המשפרים את איכות הוידאו ובכך גם מסירה את המאמץ מהמעבד. הלוח תומך במעבדי : AMD® Athlon 64 X2, Athlon 64 and Sempron in the Socket AM2 package מהירות : FSB 1000MHZ ערכת שבבים : NVIDIA® GeForce 6150 and nForce 430 Chipset PCI Express architecture DDR2 800 Dual Channel 4XDIMM 4*SATA 300MB/s…

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  24. היי , מצאתי מפרט עבור מחשב השאלה איזה מבינהם יתאים גם לצפייה ומה עליי לשפר במידה ויש צורך אין צורך במקלדת +עכבר מפרט AMD לדוגמה (לוח אם מצויין ומעבד מעל ומעבר): AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1120 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ¤301 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ¤142 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata2 HD321, יחידות 1 ¤228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=166 צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 334…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. Started by קיפוד,

היי אנחנו רוצים להשתדרג ולקנות מחשב עבור שימושים כללים וגם גרפיקה (ADOBE לסוגיו) תודה לעוזרים יניב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - ADOBE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים