ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
אז ככה בסה"כ יש לי מחשב אישי כרגע נייד עם כרטיס מסך 8400 ו2 גיגה זיכרון ככה שלעבודות ומשחקים בקטנה בקטנה יש לי מקום... אני רוצה לקנות מחשב שני לחדר שיחובר לLCD 26 אינץ' (אין צורך בOC ציוד הקפי וכל השאר.. .. ציוד הקפי אני שם בתקציב אחר) בכל מיקרה אני רוצה מחשב שיש כעמדת מולטימדיה לחדר (תיהיה מקלדת ועכבר אלחוטי פלוס 4 שלטים בחיבור USB שאני אוכל לשחק פרו עם החברה .. אני לא שולל אפשרות של קונסולה PS3 אבל נראה לי שאני מעדיף שלא ) עוד לא החלטתי על מערכת הפעלה אבל יש מצב שאני אלך על ויסטה הדרישות הבסיסיות הם תקציב של עד 3000 (קצת נמוך אני יודע) לא יודע באיזה חלק של המחשב להשקיע (המארז יהיה סטנדטרי מארזי HTPC עולים יותר מידי) יש איזה המלצות למישהו שעשה משהו בסגנון או שפשוט לוותר …
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בתכותרת התקציב הוא 7K-7.3K בבקשה לא לחרוג אין צורך בשום ציוד היקפי יש לי מסך 24" עוד בקשה גדולה המטרה היא אך ורק למשחקים (כמובן שקצת מוזיקה וסרטים) אבל המחשב למשחקים לא לנסות לחסוך לי כסף כי אני כבר חוסך כמה חודשים במיוחד בשביל זה..... מכיוון שיש לי 24" אני כבר נעול על ה 4870HDx2 ואני לא חושב שתהיה בעיה להכניס אותו למפרט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום כולם, לצערי אני כנראה נפרד מהמחשב הישן (מאוד... 2001) שלי. הוא הפך להיות איטי מדי וסבא שלי הציע לקנות לי חדש. בעיקרון אני מחפש מחשב לצרכים סטודנטיאליים כלומר, אופיס ואינטרנט. אני עובד עם לא מעט חלונות פתוחים (מולטיטאסקינג אני חושב) ואני רוצה שהוא לא ייתקע לי באמצע ויעבור במהירות ובקלילות בין החלונות. (ברקע רץ מסנגר ואייסיקיו, ואני עובד במקביל עם אקספלורר בסביבות 3-4 טאבים, אקרובט ווורד או אקסל) ניסיתי לבנות מפרט אבל יש יותר מדי לוחות אם, מעבדים וסוגי זכרונות ואני לא מצליח להשתלט על הכל. אני רוצה לחסוך בעלות כמה שיותר על מנת שביתרת התקציב אוכל לקנות Dell mini 12. מה אני צריך בגדול: יש לי את המארז הישן שאני רוצה לשמור עליו (להחליף כמובן ספק כח כדי שיתאים לחלקים החדשים…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תעזרו לי בהרכבת מפרט לדרישות הבאות. מיקום החנות לא קריטי. במידה ואני חי בסרט והתקציב ממש לא מתאים אשמח לשמוע את דעתכם... (כמו כן אם אתם ממליצים להוסיף משהו שלא רשמתי) 1. תקציב: 3000 ש"ח במזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, הורדות, עריכה גרפית דו מימדית, תכנות. 3. ציוד הקפי: מסך 20/22, מקלדת ועכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: כל השאר. 5. העדפות: אולי למעבד 5200 (לא הכרחי) 6. קירור ועיצוב: מארז יפה אך לא מצועצע מדי עם כניסות USB נגישות. 7. מערכת הפעלה, הרכבה או התקנות: לא. 8. צרכים מיוחדים: מותאם לעבודה עם תוכנות כגון Visual Studio, Eclipse, Flex Builder ודומיהן. מותאם לעבודה ממושכת מול המחשב …
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אם אני לא טועה הזכרון הנתמך הוא DDR 333MHZ מישהו יודע (או שיש למישהו) איפה ניתן להשיג זכרון 1GB כזה זול (לא מינימום 250 ש"ח בזאפ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ( מksp, צריך חלקים שנמצאים שם), בתקציב של 4 אלף. רצוי שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים ( לא צריך לפוצץ בכרטיס מסך חזק), אבל עם כרטיס שאפשר dvi . חושב לציין שצריך גם מסך בתקציב הזה ( עדיפות ל 19 Lcd , אבל אם חורג מהתקציב, אז 17 יבואו גם בטוב). ותודה לכלום.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חברים יקרים! אחרי התלבטויות וחיפושים פחות או יותר הרכבתי לעצמי מפרט, המחשב מיועד למשחקים וניסיתי לעשות אותו פחות או יותר שקט... המפרט: מעבד: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח: P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרון: 1GBx2 DDR II 667 Corsair כרטיס מסך: Sapphire X1950PRO 256 MB דיסק קשיח: Maxtor 250GB 16MB, SATA II צורב : LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 מארז: Thermaltake Soprano VB1000SWS ספק: Enermax Liberty ELT400AWT 400W מה דעתכם? יש מקום לשיפור?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הלכתי על המפרט הבא מאה"ב dell-6400 inspirion מעבד -core 2 t7200 זיכרון-2.0 gb 533 mhz מסך 15.4" truelife דיסק קשיח 100 sata 7200 rpm gb כרטיס מסך-ati x1400 256 mb heaper-memory כרטיס קול קראאטיב כל השאר חיבורים כניסות יציאות רגיל איך ניראה לכם המפרט הזה ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שח שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה, תמונות וקצת סרטים וזהו לא לשיתוף קבצים . הוא אמור להיות מחשב נוסף ללימודים, כמו כן יש ברשותי מחשב נייח . רציתי גם לדעת אם זה חשוב שתהיה יציאת pcmcia לחיבור לאינטרנט או שיש את זה בכל מחשב או שיש דרכים אחרות כדי לחבר כרטיס רשת אלחוטי, ואם יציאת s video חשובה ולמה היא משמשת, התקציב הוא עד 5500 שח אך עדיף שיהיה פחות אני פשוט לא רוצה לקנות מחשב שבעוד שנה לא אוכל לעשות בו כלום. כמו כן רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס amd ואם כן מה זה אומר מעבד sempron אם זה המקביל של amd לסלרון? תודה...
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תראו.. אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב אני רוצה מפרט בסביבות של ה-5000 שח.. אפשר עד 5500 כרטיס מסך, מעבד, לוח אם ו-זכרונות אני אקנה מ-newegg.com וכל השאר מהארץ... אני רוצה שיהיה לי במפרט: כרטיס מסך X1800XT 512 מעבד: CONROE E6600 (אני יודע שהוא עוד לא יצא.. אבל אני צריך שתכניסו לי אותו.. ואל תגידו לי.. לחכות עד שהם יצאו ואז רק לדבר.. כי אני תריך את זה דחוף!) לוח אם: איזשהו שתומך בקונרו.. (שימו לי לוח אם שעד ה-15 ליולי יצא בטוח!) זהו.. תודה לכם.. =] אני לא צריך ציוד היקפי.. רק מקלדת ועכבר
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי לכולם, הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי המחשב הנל: HP NX6310 שמחירו 6K בערך.http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2202 המפרט: CORE SOLO1.6G,512MB MEM,60GB HD ,15INCH TFT?1024X768 הייעוד : יישומי אופיס ואינטרנט ועבודה שקטה. יש גם דגם יקר יותר NC6320 ,לא מבין מה ההבדל המפרט נראה לי זהה... http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2214 עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. חבר ביקש ממני לשאול פה בקשר למפרט מחשב שהוא רוצה לקנות כנראה בסוף החופש. התקציב הוא עד 5000 ש''ח בלי ציוד היקפי, עם צורב דיוידי. הינה מפרט שהביאו לו בKSP, בבקשה תגידו מה דעתכם ואם אפשר תוסיפו מפרטים שלכם תגידו מה לשפר ומה לשנות: CPU AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE M.BOARDS for AMD ASUS A8R32-MVP Deluxe s939, CrossFire, PCI-E, 2xGBL MEMORY DDR 400 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 HARD DISKS Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB VGA CARDS ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E SOUNDS CARDS CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 CASES …
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב כי בקרוב היום הולדת שלי. אני צריך: מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות השאר אני לא מחליף/יש לי כבר ---- אני צריך שהמפרט יתאים גם לשנתיים הבאות (שיריץ משחקים בעוד שנתיים על הגדרות טובות) שלא יעבור את ה-5000 שח ביותר מ 200 שח אם יש מקום בתקציב, לשים 2GB זכרונות. ---- אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב אבל אני אשמח עם הלוח אם יהיה OC טוב. ------- תודה.
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה ואני רואה איך שאתם עוזרים לכולם אז יש לי גם בקשה... אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עכשיו אני לא ממש יודע מה נחשב טוב מה פחות-אח שלי היה אחראי על הקטע של קניית מחשבים אבל עכשיו הוא בחו"ל- בכל מקרה אני מאוד יודה לכם אםתתנו לי מפרט למחשב בסכומים של 3000-3500 ש"ח למטרה עיקרית של משחקים אחרי שהבנתי שהרבה מהחדשים לא יעבדו אצלי...ולמהירות מחשב טובה שלא יהיו יותר מידי עומסים וניגודים אני מאוד יודה לכם אם תסבירו לי חוץ מהמפרט למה להשים לב ואת מה בחיים לא לקנות! ומה בכלליות עדיף פנטיום או amd athlon בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי כולם, אני חדש פה, אז קודם כל שלום כולם. אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניין, אני חוזר לתחום המשחקים, ומכיוון שהמחשב שלי הוא בן 8, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. הבעיה היא שאינני כלכך מעודכן בהיצע של החומרה בימינו, וגם התקציב שלי לא גדול מידי. הרכבתי לעצמי מפרט, ואני רוצה לדעת את דעתכם לגביו. האם הוא טוב, מה כדאי לשנות, ושאר מחשבות. המפרט הזה הוא בדיוק לתקציב שלי, אז אם צריך רכיב יותר טוב, זה יהיה על חשבון רכיב אחר. אני מעוניין שהמערכת תפעיל בצורה טובה את כל המשחקים בשוק, אך גם תריץ את המשחקים בדור הבא(מנוע uneral3 ולדוגמא), בצורה סבירה בהחלט. ----------------- מעבד: 830 ש"ח (Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: 460 ש"ח K8NSC-939 (s939) nForce3 זיכרון: 250*3=750 51…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה ללוח אם טוב , מעבד חזק של INTEL , זכרונות וכרטיס מסך כל שאר הציוד זה לא בעיה פשוט אני מאוד מתלבט בסוג הלוח אם והמעבד בעתיד אני ירצה לעשות OC אז תעזרו לי. מחכה לתגובות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 930 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 270 540 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E 1 1150 1150 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB Sata II 1 340 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 4425 אפ…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך מפרט למשחקים ב-2500 שקל ללא מסך וציוד הקפי - רק "הקופסא" אם אפשר שיתבסס על המפרט שבאתר אבל עם שינויים של היום בגלל שהמפרטים באתר לא מעודכנים. אין צורך בצורב וכונן דיסקטים - במקומם להשקיע ת'כסף בשאר החלקים תודה!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת יש לי 4700 שקל ואני רוצה מחשב חדש למשחקים. מישהו יכול לתת לי מפרט רק למחשב? לא צריך שום עכבר,מקלדת וכל מה שמסביב, רק המחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://img100.imageshack.us/img100/4900/9241jt3.gif זה בשביל חבר שלי. כל החלקים חייבים להיות מKSP, בלי חריגה של יותר מ100 ש"ח, אפשרות לOC , המחיר לא כולל הרכבה. הצעות לשיפורים בבקשה (כרטיס מסך בעיקר) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש מבוסס קונרו המיועד לגיימינג כבד. הצלחתי להוריד אותם באיזה 400-500 שקל למחיר 10,200. אשמח לקבל חוות דעת שלכם והערות. תודה. Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk White Mitsumi floppy 1.44 Gigabyte Aluminium Triton Silver Blue Led Enermax Liberty 400W Active PFC ViewSonic LCD 19" VX922 Logitech® Internet Pro Keyboard White Oem Creative 2.1 Speaker System SBS390 מחיר: 10,200 ש"ח (כולל הרכבה) בחמישה תשלומים.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בשביל להרכיב מפרט של מחשב שכל מטרתו היא להיות מעבד תמלילים. למחשב צריך להיות לוח אם שיעשה את העבודה ויהיו מובנים עליו כרטיס רשת וכרטיס מסך שיעבדו טוב עם וינדווז 98. אני רוצה שיהיה כונן דיסקים מאוד איכותי שלא יעשה בעיות אבל שלא יעלה גם מלא כסף. ספק כוח שלא יהיה יקר וידע לשמור טוב על המסמכים. מעבד שיעשה עבודה טובה עם קבצים מאוד גדולים של וורד וגם מספיק זיכרון שיעשה עבודה טובה עם קבצים גדולים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אנשים אני נמצא בפני תחילת בניית בית פרטי והיתי מעונין במחשב מולטימדיה ביתי אשר יהיה בסלון אליו תחובר טלויזיה ומגבר לקולנוע ביתי. מעונין שלמחשב יהיה כרטיס קול איכותי, צורב DVD, כרטיס טלויזיה שתומך ב- HDTV, DVI וביכולת להקליט תוכניות מממיר דיגיטלי של HOT. בנוסף דרוש שהמחשב יוכל להתחבר לאינטרנט על מנת להוריד סרטים וסדרות לצפיה. כמו כן עכבר אלחוטי לשליטה ממרחק של עד 5 מ'. האם ישנה מערכת הפעלה יעודית למחשב מולטימדיה? תודה, טל נ.ב. אין צורך במסך מחשב (יחובר לטלויזיה)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב ורציתי לדעת כמה דברים בנושא האחריות על החלקים . ראיתי עכשיו באתר של אייבורי שהאחריות על המעבד היא לכל החיים (AMD) . ובכתבה שקראתי כאן , טק דטה הם היבואנים של AMD ונותנים 3 שנים אחריות במידה ןהמארז הוא BOX ואם זה TRAY אז רק שנה . אז איך אייבורי נותנים לכל החיים ? אגב , אם אני קונה מחשב מוכן , חייבים לתת לי את הקופסא עם ההולוגרמה כדי שאוכל לזהות אם המוצר (כפי שצויין בכתבה) ??\ ומה עם שאר החלקים , אני אמור לקבל תעודת אחריות של היבואן ? חבר שלי קנה מחשב ואמרו לו שדף הקנייה עם המחיר והמפרט שמצויין עליו , זה האחריות שלו... האם כך הדבר ? אנא עזרתכם ותודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום זה שוב אני יש ברשותי מחשב של COMPAQ הוא די ישן ואני רוצה למכור אותו אבל אני לא יודע בכמה להעריך אותו זה פנטים שלוש 1000 MHZ דיסק קשיח 20 GB כרטיס מסך של ATI עם 32 MB כרטיס קול די עלוב ומסך 17" שטוח של קומפאק V710 *** אני לא יודע איזה סוג מעבד (מפרט) איזה כרטיס מסך איזה לוח אם ואיזה כרטיס קול אז אם אפשר בבקשה בערך כזה הוא אז די יקר זה היה כשהפנטים 4 בדיוק יצא***
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-