עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by -LosNir-,

היי, אשמח לקבל הערכת מחיר בכמה אוכל למכור את המאקבוק שלי. מדובר ב- MacBook 13" White Core 2 Duo. http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.13-white-13-mid-2009-nvidia-specs.html מפרט: Core 2 Duo (P7450) 2.13Ghz 4GB RAM GeForce 9400M 256MB Lenovo C400 128GB כפי שאפשר לראות, הוא משודרג ב- SSD מכובד של 128GB, מדובר בדגם זהה ל Crucial M4. במצב טוב מאוד, עם סוללה חדשה (לא מקורית). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Mendy,

שלום לכולם. אני מביא מחו"ל לוח-אם + מעבד + זיכרון. (כי הם יחסית קטנים ונכנסים במזוודה), ואני צריך המלצות על מארזים וספרי כח. לוח-אם: ASUS M2A-VM (עלה לי $70. במקום כ-$90 בארץ.) -כמעט קניתי את ה-MA69GM אך ויתרתי בגלל $15. מעבד: AM2 4200. (עלה לי $75 במקום כ-$100 כאן בארץ.) זכרונות: 2 ג'יגה DDR2 פשוטים של HP במהירות של 667. (עלה לי $20 לאחר REBATE.) מקלדת, כוננים וכו' יש לי מהמחשב הישן. תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. היי, מחפשת מחשב נייד להורים, חייב להיות מסך כמה שיותר גדול (17 אינצ, מה שמצמצם אפשרויות) חייב להיות משהו שאפשר לקנות בארץ (לא מזמינים מחו"ל) ובא מוכן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 זה המקסימום של המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנטרנט, רשתות חברתיות, אופיס, קצת צפיה ביוטיוב או סרטי חתונה (חחח), קצת עבודה גראפית חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by neshro,

אהלן, לפני כמה ימים נתקלתי במחשב החדש הזה HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 מעבד t7500 2 גיגה זכרון מאיץ מסך 8400 בקיצור, המפרט נראה ממש טוב והוא עולה 6900. מה דעתכם? לפי דעתי הוא מספק יותר מאשר ה dell 1520 באותו קטגורית מחיר.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  5. Started by Burned,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מחשב ביתי שישמש לאינטרנט,סרטים ומשחקים. רזולוציה 1024*1280 או 1360*768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. הכל חוץ ממסך ורמקולים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. נעה מחשבים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  6. Started by cobmetal,

שלום ! לאחר לבטים רבים ואחרי שהXORO שלי מת סופית החלטתי ללכת על HTPC , רכשתי לאחרונה את הX10 של פנסוניק, אני מעוניין במערכת HTPC לסלון שתוכל להריץ סרטי FHD חלק דרך הדיסק הקשיח , כמו כן המערכת אמורה להתחבר לראוטר כדאי שאוכל להעביר סרטים ומוסיקה דרך רשת אלחוטית , התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000+- , כמו כן מעוניין במקדלת\שלט כדאי שאוכל לשלוט על המחשב ממרחק של כ 5 מטר . מה תוכלו להציע במחיר זה ? תודה .

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  7. Started by alergic,

מחשב למשחקים ללא מסך וציוד היקפי 5000 אולי קצת יותר

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. Started by bordo,

היי כמה שאלות בנוגע לפירמוט עם ויסטה. יש לי PRODUCT RECOVERY CD בלבד שקיבלתי עם המחשב ויסטה היה כבר מותקן ומוכן לSETUP האם הויסטה וכל הדרייברים מותקנים ב CD? כשאני אעשה BOOT? עוד שאלה , הבנתי שלמחשב שלי יש IP פנימי (בלי קשר לזה שהמודם יוצר כל פעם בחיבור לחשמל) האם הIP הזה ישתנה עם הפירמוט האם אפשר לשנות את הIP הזה גם בלי פירמוט טואטלי? האם יש דרך פשוטה לפרמט?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכת מפרט למחשב נייח. המחשב יעבוד 12-14 שעות ביום אז צריך דגש על הקירור של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5-8 אלף. אם יש אופציה אז להוזיל עם ויתור קטן בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe (Photoshop, After Effects, Premiere), Cinema4D 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. Started by crik,

היי, מתלבט האם לקנות את המחשב מדגם ThinkPad Edge E420s http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9622 אשמח לתגובתכם. משה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. שלום, ברשותי מחשב נייד compaq presario 2100, ואני רוצה לקנות מטען לרכב האם יש סיכון(לא מבחינת הקנייה, אלא בשימוש) בלקנות את המטען הזה לדוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150312139248&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב בין 5 ל6 אלף כולל מסך. קראתי באתר על טכנולוגיית 64 ביט שנכנסה לשוק המחשבים האישיים באתר ובהמשך תהיה במערכת ההפעלה לונגהורן בעוד שנה לערך ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לקחת את זה בחשבון בקניית המחשב כך שהוא לא יהיה "מפגר" כבר בעוד שנה שנה וחצי האם כדאי לרכוש את המעבד של AMD משום כך שתומך ב64 וגם בטכנולוגיות הקודמות אני מעוניין במחשב חזק בין השאר אני אפעיל פוטושופ משחקים וישומים מרובים יחדיו איזה מעבד כדאי לי (ואם מישהו יוכל לרשום מפרט שלם אני מאוד אשמח!) והאם שווה להשקיע בזכרון פנימי של ג'יגה כדי לא להגיע למצב שהמערכת רושמת על הדיסק. ועוד שאלה קטנה האם יש צגים דקים בסביבות 1500-2000 שעושים את העבודה לא פחות טוב מהשמנים של יום? (מבחינת זווית צפייה גודל…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. צריך עזרה בקניית מחשב 1. התקציב עד 4800 2. מטרת המחשב: עבודות משרדיות +משחקים (fifa2008 nba gta3 NEEDFORSPEED וכו... משחקים ברמה הסבירה) ושיהיה ניתן לראות סרטים באיכות טובה 3.ציוד היקפי דרוש: מסך (19 אם אפשר במסגרת התקציב יותר גדול אז שיהיה), מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים טובים, 4.שיהיה DVD +צורב 5. שיהיה עיצוב נורמלי ושהמחשב לא יהיה רועש 6. צריך שהמחשב יגיע מורכב ושהוינדוז יותקן במעבדה צריך מחשב לעבודה טובה שאהיה מרוצה ממנו בתמורה למחיר דבר נוסף שמעתי על חנות בשם K.S.P עד כמה החנות אמינה (האם מקבלים בתמורה למש שמשלמים) אשמח אם תבנו לי מפרט (אם יש משהו שלא פירטטי במסגרת הרצון שלי למפרט מחשב אני אוסיף) נ.ב אם ממש צריך תוספת למחיר אפשר לחרוג עד 5000 בתודה מראש לכל העוני…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  14. Started by magafaim,

אני צריך מחשב נייד לאחותי, לא מדובר במחשב לגיימינג אלא לשימוש יום יומי רגיל. התקציב הוא 1500, אם אפשר פחות-מבורך. המשקל לא חשוב, עדיף שיהיה מסך גדול אם אפשר באיזור ה15 אינץ' ושיהיה בצבע אדום, שחור או ורוד (אני יודע שזאת בקשה מטומטת אבל זאת הבקשה היחידה של אחותי). תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  15. לא היה לי תקציב לקנות הכל בבת אחת... אז כל פעם שהיה לי כסף שידרגתי משהו אחר! המפרט הסופי שלי הוא: Pentium D 930 Abit AB9 Hitachi 250 GB SATA 2 1GB DDR2 667 ATI X1950pro ENERMAX LIBERTY 400W סה"כ אחרי הכל עלה לי 4000 תמיד בדקתי איפה הכי זול וזה... הבאתי גם כמה חלקים מארה"ב בעזרת דוד טוב חח קיצור מה אתם חושבים? יחס מחיר\ביצועים הולך טוב?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  16. לוח אם asus m2n-mx - amd, מעבד ומאוורר amd athelon am2 3800 + 64bit dual core זיכרון ddr2 512mb 667 mhz, דיסק קשיח 80gb 7200 prm 8mb sata2 מארז simbada/tzag/winsis, כרטיס מסך משולב gf6100 כרטיס קול ac97 codec pci, כונן דיסקטים 1.44 כרטיס רשת 10/100 ריאלטק, צורב dvd lg/nec 16- כרטיס tv stereo הצעת מחיר - 2600, כולל כרטיס טלוויזיה בעלות 300 שח שידרוגים אפשריים - זיכרון השלמה ל-1G תוספת 270 ש"ח, דיסק קשיח 160GB בתוספת 130 שח, 250GB בתוספת 260 שח הרכבה - 170 שח עם כל השדרוגים והרכבה כ-3200 שח מטרה: מוזיקה, סרטים ושימושים משרדיים, גרפיקה ברמה בסיסית מבקש סיוע - האם המפרט מתאים? הוגן? שינויים אפשריים בגבולות הסביר )עד 500 שח תוספת( מודה מראש.

17. היי האם כדאי לקנות מחשב נייד חזק יד שנייה (לדוגמא XPS) או ללכת על בטוח ולקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by swatman89,

תקציב : עד 6000 ש"ח המחשב אמור להירכש בישראל * מטרות המחשב: משחקים כבדים (דרוש לפחות 850M) , פיתוח , גרפיקה, * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI * Bluetooth: לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : SSD עם 512 GB או ניתן גם משולב עם 500GB ומעלה לרגיל ו 128 GB לSSD לפחות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית אחריות של שנה ומעלה: מומלץ 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : נראה לי שלנובו או אסוס כרטיס מסך : מ 850M זכרון : 16 GB מעבד: I7 עדיף מסדרת HQ או MQ

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. הבנתי שהפורם פה תותח בענייני חומרה ואשמח להתייעץ😁 אני מחפש כרגע לקנות מחשב נייח שיחזיק לי כמה שנים קדימה ושאוכל גם להריץ עליו לוקלית stable diffusion וכל מיני מודלים של llm הרעיון שתיהיה לי סביבת עבודה נוחה להתנסויות. אם ארצה משהו יותר כבד כבר אעבור לענן. בכללי יש לי גם VR והייתי רוצה שהמחשב גם יוכל להריץ מחשקים לvr באיכות גבוהה הדגם שחשבתי עליו הוא זה. יש צורך בWIFI בלוח אם כנראה שבעתיד ארצה לשדרג ל64G RAM https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-I5-RTX4060Ti16-32-WIFI אשמח לחוות דעת על החומרה, בכללי אני שבוע הבא יורד לאילת אז אם אתם מכירים אופציה יותר טובה לקנות שם אשמח לשמוע (התקציב שלי הוא עד 5500 ניתן לחרוג ג…

20. Started by Sharon12435,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Toshiba Tecra R-10 מעבד: Intel 2.0Ghz Core2Due זיכרון: 4GB DDR2 עולה עד 8GB מסך: 14.1 אינצ' דיסק קשיח: 250GB כרטיס מסך: Nvidia Quatro 150-1535 צורב DVD מצלמה מיקרופון WiFi BlueTooth מודם סלולרי 3 שנים אחריות מחיר: 7,565 ש"ח Toshiba Tecra M-9 19T מעבד: Intel 2.2Ghz Core2Due זיכרון: 3GB DDR2 מסך: 14.1 אינצ' דיסק קשיח: 190GB כרטיס מסך: Nvidia Quatro 130-1GB צורב DVD WiFi BlueTooth 3 שנים אחריות מחיר: 6,150 ש"ח אני מחפש מחשב שיתאים למשחקים ולעבודה, שיהיה טוב גם לעוד שנה, שלא אצטרך לקנות חדש עוד שנה-שנתיים. השאלה אם הM-9 מספיק? או שכדאי את ה-R10? והאם המחירים שלהם טובים? תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. לחברי האתר שלום.. יש לי מחשב נייד של ASUS G60 JX אשר מכיל את כרטיס המסך GTS 360M 1GB של Nvidia, כאשר הדרייבר מהאתר של ASUS ומה שמותקן אצלי במחשב הוא 187.66..רציתי לדעת איזו צורת התקנה היא הטובה (\יסודית,מומלצת,נכונה) ביותר, 1) להסיר את כל הדרייברים של NVIDIA מהוספה\הסרה של תוכניות שבלוח הבקרה, ואז להתקין את הדרייבר שהורדתי מאתר NVIDIA ה197.16 לWIN7 64 BIT או.. 2)פשוט להתקין את הדרייבר החדש על הישן כי אולי גם ככה הוא משדרג את הקבצים החשובים... תודה לעוזרים!..

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  23. Started by webber44,

להלן הפרטים שסיפקה שירי (שביקשה ממני לשאול כאן במקומה). * מטרות המחשב? לשמיעה ועריכה של מוזיקה (התוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו היא קיובייס...), צפייה בסרטים ובסדרות, גלישה באינטרנט וכל שאר הדברים הקלאסיים. חשוב שהוא יוכל לסחוב כמה שנים טובות עד הקניה הבאה ולא יתחרפן אחרי שנתיים. * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, אבל לא חשוב במיוחד שיהיה יותר מידיי קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן + צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי גם להטיל וטו על ה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by yuvalg,

המפרטים של שניהם זהים ונראה לי שה-1000 הוא השם של הדגם בצפון אמריקה וה-700 הוא השם שלו באירופה (ובישראל).

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. Started by tidan31,

שלום! ברצוני לדעת האם המסגרת השחורה מסביב למסך היא רק מסגרת או חלק מהמסך עצמו ואם ניתן לנקות טביעות אצבעות מימנה בעזרת מטלית לניקוי משקפיים כשהמסך דלוק?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים