עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by swatman89,

תקציב : עד 6000 ש"ח המחשב אמור להירכש בישראל * מטרות המחשב: משחקים כבדים (דרוש לפחות 850M) , פיתוח , גרפיקה, * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI * Bluetooth: לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : SSD עם 512 GB או ניתן גם משולב עם 500GB ומעלה לרגיל ו 128 GB לSSD לפחות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית אחריות של שנה ומעלה: מומלץ 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : נראה לי שלנובו או אסוס כרטיס מסך : מ 850M זכרון : 16 GB מעבד: I7 עדיף מסדרת HQ או MQ

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. הבנתי שהפורם פה תותח בענייני חומרה ואשמח להתייעץ😁 אני מחפש כרגע לקנות מחשב נייח שיחזיק לי כמה שנים קדימה ושאוכל גם להריץ עליו לוקלית stable diffusion וכל מיני מודלים של llm הרעיון שתיהיה לי סביבת עבודה נוחה להתנסויות. אם ארצה משהו יותר כבד כבר אעבור לענן. בכללי יש לי גם VR והייתי רוצה שהמחשב גם יוכל להריץ מחשקים לvr באיכות גבוהה הדגם שחשבתי עליו הוא זה. יש צורך בWIFI בלוח אם כנראה שבעתיד ארצה לשדרג ל64G RAM https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-I5-RTX4060Ti16-32-WIFI אשמח לחוות דעת על החומרה, בכללי אני שבוע הבא יורד לאילת אז אם אתם מכירים אופציה יותר טובה לקנות שם אשמח לשמוע (התקציב שלי הוא עד 5500 ניתן לחרוג ג…

3. Started by Sharon12435,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Toshiba Tecra R-10 מעבד: Intel 2.0Ghz Core2Due זיכרון: 4GB DDR2 עולה עד 8GB מסך: 14.1 אינצ' דיסק קשיח: 250GB כרטיס מסך: Nvidia Quatro 150-1535 צורב DVD מצלמה מיקרופון WiFi BlueTooth מודם סלולרי 3 שנים אחריות מחיר: 7,565 ש"ח Toshiba Tecra M-9 19T מעבד: Intel 2.2Ghz Core2Due זיכרון: 3GB DDR2 מסך: 14.1 אינצ' דיסק קשיח: 190GB כרטיס מסך: Nvidia Quatro 130-1GB צורב DVD WiFi BlueTooth 3 שנים אחריות מחיר: 6,150 ש"ח אני מחפש מחשב שיתאים למשחקים ולעבודה, שיהיה טוב גם לעוד שנה, שלא אצטרך לקנות חדש עוד שנה-שנתיים. השאלה אם הM-9 מספיק? או שכדאי את ה-R10? והאם המחירים שלהם טובים? תודה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. לחברי האתר שלום.. יש לי מחשב נייד של ASUS G60 JX אשר מכיל את כרטיס המסך GTS 360M 1GB של Nvidia, כאשר הדרייבר מהאתר של ASUS ומה שמותקן אצלי במחשב הוא 187.66..רציתי לדעת איזו צורת התקנה היא הטובה (\יסודית,מומלצת,נכונה) ביותר, 1) להסיר את כל הדרייברים של NVIDIA מהוספה\הסרה של תוכניות שבלוח הבקרה, ואז להתקין את הדרייבר שהורדתי מאתר NVIDIA ה197.16 לWIN7 64 BIT או.. 2)פשוט להתקין את הדרייבר החדש על הישן כי אולי גם ככה הוא משדרג את הקבצים החשובים... תודה לעוזרים!..

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  6. Started by webber44,

להלן הפרטים שסיפקה שירי (שביקשה ממני לשאול כאן במקומה). * מטרות המחשב? לשמיעה ועריכה של מוזיקה (התוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו היא קיובייס...), צפייה בסרטים ובסדרות, גלישה באינטרנט וכל שאר הדברים הקלאסיים. חשוב שהוא יוכל לסחוב כמה שנים טובות עד הקניה הבאה ולא יתחרפן אחרי שנתיים. * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, אבל לא חשוב במיוחד שיהיה יותר מידיי קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן + צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי גם להטיל וטו על ה…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  7. Started by yuvalg,

המפרטים של שניהם זהים ונראה לי שה-1000 הוא השם של הדגם בצפון אמריקה וה-700 הוא השם שלו באירופה (ובישראל).

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by tidan31,

שלום! ברצוני לדעת האם המסגרת השחורה מסביב למסך היא רק מסגרת או חלק מהמסך עצמו ואם ניתן לנקות טביעות אצבעות מימנה בעזרת מטלית לניקוי משקפיים כשהמסך דלוק?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. Started by Zeliran,

למחשב יש נטייה משונה להפסיק להגיב (כולל תזוזה של הסמן), ולאו דווקא בזמן שהוא עושה איזשהיא עבודה מאומצת, קורה גם למשל כאשר סתם עובדים על word יכול להיות שאני סתם מדמיין, אבל זה נראה שזה קורה (לרוב) שאחרי שאני נניח פותח מסמך, לא נוגע בו כמה דקות, ואז ברגע שאני לוחץ על "משהו" עם עכבר, פתאום המחשב מפסיק להגיב, ואני חייב לעשות לו restart בשביל להחזיר אותו לחיים מישהו נתקל בתופעה הזאת?

10. קיבלתי הצעה למחשב חדש מארז- p-4 inwin 350w לוח אם- intel g-33 frostburg מעבד- core2dou 2.4 quad q-6600 8m 755 זיככרון- 2048 pc8500/hyper memory-1066mhz-kingston mem כרטיס מסך - gigabyte geforce 8800gt 512 mb דיסק קשיח - seagate-500gb sata2 32m כונן-dvdrw x20 s.ata +מקלדת ועכבר לוגיטק סה''כ 4690 המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אייסקיו מסן ואימיול איך החלקים? כדאי לקנות אותו?, איך המחיר? הוא יפעיל לי ויסטה טוב והאם כדאי לשפר משהו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. Started by mainframe,

שלום לכולם, קיבלתי איזה הצעה למפרט מחשב (בד"כ אני לא נוהג לקנות ממפרט מוכן...) אבל רציתי לדעת מה דעתכם, (הצורך הוא מחשב ביתי - לא לגיימינג): CPU: Inter CORE i3 530 2.93GHZ 4M Mother Board: INTEL PETER COVE DH55PJ 1333 MHZ RAM: SAMSUNG 2GB DDR3 1333MHZ DISK: SAMSUNG 500GB SATA3 16M GRAPHIC CARD: INTEL GRAPHIC MEDIA ACCELERATOR HD +DVI + HDMI כרטיס קול של אינטל צורב DVD של סמסונג מארז MIDI ATX מסך 23 של סמסונג B2330. (יש גם מערכת הפעלה) ההתלבטות שלי היא בנוגע לדיסק שהוא של סמסונג (הבנתי שזה לא הכי איכותי) ובנוסף נראה שהכרטיס מסך און בורד. מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by shirh,

הבת לומדת אנימציה בבצלאל היא צריכה נייד שישרוד את הגנבים ויתן תשובות לכל התוכנות ממיה ו 3D ועד פוטושופ פרמייר ואפטר אפקט. היות ואשתי מטיילת הרבה אולי גם יבוא אישי מארה"ב יכול לחסוך??? האם יש מחשב מוכן שכזה בפחות מ 6000 ו.או משהו בהרכבה עצמית[אשמח לפירוט!] היא צריכה חיבור 1394מסך לפחות 15" וכמדומני 2 דיסקים גדולים ומהירים. תודות מראש

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. Started by Itzik68,

חשבתי על שדרוג קל לשאלון שלדעתי יקל על פותח הבקשה להיות יותר ממוקד בדרישות שלו עם דגשים על מה יכול להוזיל / לייקר עלויות. בנוסף מיזגתי כמה סעיפים שלדעתי צריכים להשאל כשאלה אחת ופיצלתי כאלו שלדעתי לא תלויים / קשורים אחד לשני ואין טעם לחבר ביניהם. זהו בגדול... הערות, הארות, תלונות, בקשות וטענות?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  14. Started by nadavgav,

היי, אני מחפש המלצה למחשב לחבר למטרת עבודה. הנתונים שחשובים לו הם : מטרת המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל מסך : 14/14.1 , מבריק. משקל : נוטה להסתובב הרבה עם המחשב, עדיף כמה שיותר קל במגבלות המחיר. יציאות : hdmi. גודל מינמאלי של כונן קשיח : 500G כונן dvd/cd + צורב. תקציב כולל מערכת הפעלה win7/ אין העדפה ליצרן מסויים, אשמח לשמוע המלצות רלוונטיות. תודה לכל העוזרים :

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. מחשב עריכה windows 7 64bit, לתוכנות Avid, Adobe master CS6, 3D Max. 1. תקציב מקסימאלי של 5,500 ש"ח 2. המחשב ישמש לעריכת וידאו HD, גרפיקה דו ותלת מימד שני מסכים של 1080 3. אשמח לקבל מידע על ציוד היקפי גם ( 2 מסכים, מקלדת, עכבר, לוח גראפי WACOM) 5. שהמחשב לא יהיה רועש נורא, 5 מתוך 10. 6. לא מתוכנן לבצע המהרה למחשב. 7. עדיף מבחינתי שהמחשב יורכב בחנות 8. אשמח לקבל מידע באיזה חנויות אפשרי ועדיף לקנות, אני לא מכיר. באזור המרכז (ירושלים, ת"א, כל האזור) 9. חשוב לי שיהיה חיבורים קדמיים של USB 3, עדיפות לקורא כרטיסי SD מובנה 10. אני מעוניין לשמור על אופק שדרוג על מנת שאוכל לשפר אותו במקרה הצורך מהבדיקות שעשיתי וממה שראיתי שממליצים פה: i7 860/920 8/16GB RAM nVidia עם CUDA כונן …

16. שלום , אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים (אני קונה יד שניה ) ואני צריך עזרה להחליט מי מהם טוב יותר. השימוש העיקרי של המחשב הוא ניגון סרטי HD ולשחק SC2 (שייעבוד טוב!) .. לפי כמה אתרים של השוואת ביצועים מצאתי את המחשבים האלה : Asus G50VT-x5 מעבד P7450 2.13ghz 4GB DDR2 800MHz Geforce 9800GS 512MB 320GB 7200RPM או Asus G51VX-RX05 (Core 2 P7350 (2. 0GHz GeForce GTX 260M 4GB DDR2 800MHz 320GB 7200RPM בגדול אני צריך שתגידו לי אם ההבדל בניהם מבחינת ביצועים הוא גדול (יש הפרש של איזה 700 שקל ביניהם)... והאם הם באמת יוכלו להריץ SC2 על הגדרות טובות .... -אני יודע שבעקרון המחשב הראשון הרבה יותר ישן אבל מבחינת ביצועים ראיתי שההפרשים לא כאלה גדולים.... - האם הGTX הרבה יותר טוב מה 9800 G…

17. Started by rafiraf83,

היי חברים אני צריך חוות דעת לגבי מחשב Dell - N411z בעיקר לעבודה שותפת יום יום מעל 8 שעות עבודה בממוצע 4 שעות ללא טעינה עבודה עם מסמכים ותוכנות עריכת מוסיקה כגון Ableton / Traktor http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11226 דעות , המלצות ? עזרה? התקציב הוא עד 3000 ש"ח . תודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. אני קונה השבוע מחשב. נעזרתי במפרטים באתר ואני מציג את מפרט המחשב שברצוני לקנות. אני מבקש שתעירו הערות ותביעו את דעתכם. המחשב עולה 500- ש"ח והוא מיועד למשחקים. תודה מראש! גיל המפרט: דגם פריט AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Winchester D0* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty מעבד Socket939 - nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F - 3Y Warranty לוח אם 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B 3Y Warranty זיכרון פנימי SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial-ATA - 3Y Warranty דיסק קשיח NEC 3520A Black - DVD±R16/DVD+DL4/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW24/DVD16/CD48 - 2Y Warranty Bulk צורב Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i5-6400 2.7Ghz(3.3Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪828קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪43לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪292מארז:בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600Wכמות: 1 - מחיר: ₪523זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪166כרטיס מסך:Gigabyte R9 290 4G DDR5 WindForce 3 GV-R929WF3-4GDכמות: 1 - מחיר: ₪1289קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחיר: ₪225כונן אופטי:LG DVDRW X24 SATAכמות…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by רוני15,

אנשים צריך חלקים למחשב חדש יש לי פנטיום 4 1600 אבל הלוח אם שלי מעאפן חבל על הזמן אז החלטתי לקנות מחשב חדש הקיצר אני צריך שתביאו לי מפרט עם לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון שיהיו טובים ויתנו ביצועים טובים תקציב בסביבות ה- 2500 שקל

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. מחשב נייד HP DV6526 GJ011EA Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8G Santa דגם HP DV6526 מק"ט GJ011EA מעבד Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8GSanta Rose זיכרון 1G DDR2 667Mhz דיסק קשיח 120GB כונן DVD +/-RWצורב על גבי הדיסק!!! מסך 15.4" WXGA כ. מסך X1300 256MBPCI Express רשת מצלמה 1.3 מגה פיקסל מודם מיקרופון + שלט BlueTooth Int. Bluetooth אלחוטי 802.11b/g משקל* 2.54kg מעי הפעלה Vista Premium אחריות שנה בינלאומית

22. Started by a_a_aa,

שלום, צורך בעמדת מחשב נוספת ומבצעי סופשנה, הביאו אותי לנסות להרכיב מפרט מחשב - הסתבכתי. המחשב מיועד לעבודה על תוכנת אוטוקאד+סקטשאפ [ מידול + שרטוט דומימדי]. המחשב יחובר לרשת מחשבים [שרת NAS] שם הוא מבצע את השמירה של הקבצים [כתיבה ומחיקה]. כך שלפי דעתי לא צריך כונן קשיח גדול , אלא מהיר. ככול הנראה אזדקק לכרטיס מסך + 4/8GB זיכרון. התקציב : עד 3500. אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט ראוי תודה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  23. שלום לכל המשתמשים היקרים, קודם כל, אם זה לא שייך לפורום מפרטים - מנהלים אתם מוזמנים להעביר את הנושא, אך בבקשה לא לנעול אותו. אוקיי, אז כמו שקראתי ב-YNet החלק הקל זה לבנות את המחשב (המפרט) והחלק הקשה זה מאיפה או במילים אחרות מאיזה חנות לרכוש אותו, כדי להיות בטוחים שכל החלקים חדשים, לא משומשים ולא "מחודשים" (כלומר היום מקולקלים ותקנו אותם ומוכרים אותם במחיר קצת יותר נמוך). אז אני כבר שאלתי בהרבה פורומים באיזה חנות לבנות מפרט למחשב שלי, וקיבלתי את הביקורות הבאות: שאלתי הראשונה הייתה, האם KSP חברה אמינה ואפשר לרכוש ממנה את המפרט ללא 'פחדים' שיעשו עלי קומבינה ויעבדו עלי? (שאלתי את שאלה זו בגלל המחירים הנמוכים ב-KSP וגרמו לי לחשוד בהם.) התשובה שקיבלתי מהרבה אנשים על שאלתי הייתה…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by idan345,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו נצלו הכל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות עריכת תמונות / וידאו באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - borderlands 2 , MW3 , FC3 , BF3 ועוד .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 27אינטש , samsung syncmaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  25. שלום, הייתי רוצה לבנות מפרט למחשב נייח אשר ישמש לעבודה מזדמנת באוטוקאד וסקאטצ'אפ וגם למשחקים. רצוי עד רמות המחיר של 4,000 ש"ח אפשרי לעלות עוד קצת אם מצדיק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אוטוקאד, סקאטצ'אפ משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג אבל לא כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…

• 1 תגובה
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.