עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Dell Vostro A860 יש איזה 4 דגמים לדגם הזה ...מעבדי ה DUAL CORE ויש את ה CORE DOU יש הבדל בכלל ? המחירים דומים מאוד על איזה מבינהם ללכת ואם יש הבדל בכלל במהירות בפועל ? LENOVO יש את ה G550 ו ה N500 אותו מחיר - על מה ללכת מבינהם ? Acer Aspire 5735Z-422G25Mn גם אותם מחירים ... יש עוד הצעות ? צריך לקנות היום מקסימום מחר מחשב תודה .

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום! צריך הצעה למחשב נייד לצרכי גרפיקה עם הנתונים הבאים: - כרטיס מסך חזק לפחות 1 ג'יגה עם תמיכה בHD - זיכרון לפחות 4ג'יגה - מעבד חזק ומהיר. - מסך לפחות 17". ראיתי של טושיבה אבל הם מאוד יקרים בארץ קרוב ל10 אלף שקל ובחו"ל זה חצי מחיר... תודה!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. הי, אני מעוניין לדעת כמה עולה היום מחשב למשחקים וOC, כולל מסך (19''), שיריץ משחקים בהגדדרות בינוניות גם בעוד שנתיים או לחילופין- כמה טוב יהייה מחשב ב3.5K עבור משחקים וOC? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by kip,

מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: כדי שסבתא תראה את התמונות של הנכדים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אינטרנט ואופיס. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי עם דגש על: אינטרנט,תוכנות משרדיות,מוזיקה וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2,000 ש"ח (ללא ציוד הקפי). ראיתי באתר של אייבורי הצעה מעניינת ב - 1,645 ש"ח רציתי לשמוע את דעתכם על ההצעה. להלן המפרט המוצע: מעבד - Intel® Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz לוח אם - לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 (לא G31) או לוח MSI דגם G41M4-F צ'יפסט G41 (לא G31) דיסק קשיח - Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זכרון - Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי / קורא כרטיסי זכרון - צורב LG / Samsung SATA DVD , מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24.תוספת לקורא כרטיסי זכרון בחיבור USB 2.0ו- 29…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by medic_29,

היי לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ואני מעוניין בעזרכתכם והמלצתכם. כיום יש ברשותי 2 ניידים הראשון משמש אותי כמחשב דסקטופ של HP מסך 15.4 אינץ השני הוא מחשב גם של HP מיני עם מסך 8.9 שמשמש בעיקר לאינטרנט אופיס וכד' ונמצא עימי כל היום. אני מעוניין לרכוש מחשב אחד שיחליף את שניהם זאת אומרת בכוונתי אני מעוניין במחשב שיהיה קטן מספיק וקל משקל אך יחד עם זאת יספק לי ביצועים דומים לנייד שמשמש אותי כדסקטופ. יש באפשרותי לרכוש את הנייד בארה"ב אז אם תוכלו להמליץ לי על דגם אני מאוד אשמח אני בשלבים ראשונים של חיפוש לכן אין לי דגם ספציפי כמה דברים חשובים שחייבים להיות במחשב: משקל עד 1.5 ק"ג מסך 13 אינץ זיכרון מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח גדול ככל הניתן לא פחות מ 160 וחיבור של PCI E לצו…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. 1. מה התקציב? תקציב כ-3700 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים(crysis,WOW,COD וכד') וגרפיקה קלה(פוטושופ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, 22", הכי זול שאפשר שיש לו FULL HD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני רוצה שהוא יהיה קריר אבל לא ממש אכפת לי מהעיצוב..גם לא אכפת לי אם הוא שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא ממש חשוב אבל לא רועש כמו שדה תעופה X= 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by shaike_adler,

הנני מעוניין במחשב נייד עד 5000 ש"ח הדרישות העיקריות: מסך 13" קל משקל חיי סוללה ארוכים שימוש באופיס אינטרנט ותוכנות ,יתכן שימוש בפוטו שופ (לא משחקים) חשבתי על ACER http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7556&perur=2&t=1&c=483&cbar=r ועל SL300 http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9360 אודה לחוות דעת והצעות נוספות שייקה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  9. שלום לכולם אני חדש פה והמליצו לי על הפורום הזה אמרו שיעזרו לי למצוא מפרט טוב אז ככה: יש לי תקציב של 8 אלף שקל ואני צריך מפרט של מחשב עם יכולות דו מימדיות חזקות ותלת מימדיות בינוניות (או נמוכות) העיקר בדו מימד כי אני עוסק הרבה בגרפיקה, וכרגע המחשב שלי אפילו מתקשה להריץ תוכנות. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקים. לא דרוש מסך...או כל דבר אחר...רק רשימה של חלקים וקייס (כמה שיותר תפקודי ולא איזה מפלצת יפה) תודה, צ'ארלי17.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by omrit,

היי, אני מחפש מפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי (פוטושופ, פרמייר, אפילו CAD ועוד תוכנות גרפיות שונות ומשונות). ללא משחקים. התקציב כולל מסך וציוד הקפי. התקציב גמיש אם זה הכרחי. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by ran16,

שלום, יש לי נייד של Dell מסוג Inspiron 1564. המאוורר עושה הרבה רעש ולא פועל כמו שצריך (המחשב מתחמם ולעיתים אף נכבה). הייתי במעבדה, בה הומלץ לי להחליף את המאוורר, אך הם לא הצליחו למצוא מאוורר מתאים. המחשב בן קצת מעל 3 שנים (לאחר תום האחריות), ומאחר ואני זקוק לו ללימודים, אני מעדיף מעבדה שתוכל להחליף במקום, ולא את שירות הלקוחות של דל, שייקח לפחות שבוע. אשמח לקבל המלצות למקום שיוכל לטפל בזה, או לכל דרך פעולה אחרת. תודה, רן

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי לעבודה עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בו זמנית + שימוש ב autoCad, inventor א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב autoCad, inventor. חשוב שיעבדו ללא תקלות! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שח למטרות סרטים, לימודים, גלישה. עדיפות למחשב קל. אשמח לקבל המלצות ל4-5 מחשבים שאוכל לבחור ביניהם. מחשבים שנמכרים בחו"ל הם גם אופציה. תודה.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח לקבל חוות דעת , הדרישות: מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים. אם התקציב מאפשר גם את הדרישות המפורטות וגם יכולת להריץ משחקים בצורה טובה זה יהיה טוב. *יש עדיפות לדרישות מאשר למשחקים* גודל המסך: 14.1 או 15.6 , עדיפות למסך מט אבל יכול להיות שזה מצמם אופציות ואז אבחר במבריק. רזולוציה: 1920X1080 משקל: עדיפות גבוהה למחשב קל משקל יחסית לשאר המחשבים בשוק זמן סוללה: אחד הדברים הכי חשובים לי הוא זמן סוללה ארוך , גם כאן "ארוך" ביחס לשאר המחשבים בשוק. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: SSD כונן אופטי: כן , אם לא כלול אוכל להסתפק בכונן חיצוני *חשוב שהמחשב יהיה דק תודה רבה ארז

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם זה יהיה שיפור משמעותי אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה של 8-14 שעות ביום - תכנות , אתרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio , sql , photoshop , מכונה וירטואלית , הרבה דפדפנים עם הרבה טאביפ פתוחים - שימוש כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 22 , מ…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. אני מחפש מחשב ואני רואה שרוב הדגמי ביניים (סביב ה2.5K) באים עם הכרטיס המובנה הזה... אין לו סיכוי בכלל להריץ משחקים? - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר למחוק הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/534371-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%93%D7%A0%D7%98-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-2500-3500 עונה על הכל

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. טוב אנשים אני קצת חדש פהה אני מחר רוצה ללכת לקנות תמחשב הזה .. למבינים שבינכים איך המפרט.. יש משהו שצריך להחליף להוסיף... ואיך הוא יהיה אחרי אובר... Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-P35-DS3 OCZ 2048MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII * 2 RAID INNOVISION GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 WIND COOLER PCI-E COMPUCASE CI-6A21 BLACK/BLUE 400W ART זהו מפרט לא למשחקים מי יודע מהה יותר לעבודה מסיביית על המחשב תוכנות והרבה פעולות בו זמנית .. תודה על התגובותתתת

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  18. עדיף מחנות אחת את הכל ובאזור המרכז. (אני כמעט ומתפתה לקחת את אחד המחשבים שמוכרים ב WALLA, טעות נוראית?) שיהיה אפשר להריץ משחקים קלים כמו PE 6, (המשחק היחידי שאני משחק בו) ואפילו לערוך ברמה ביתית וידאו בפרמייר תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by omrit,

המחשב מיועד לעבודה משרדית ואולי גם תכנות קל בעתיד. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=18393 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤362 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤491 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B-2F 300W ¤351 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-2F הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 http://skypc.co.il/pr…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by BNDor,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט עד 5000 ש"ח בלי מסך המחשב נועד בעיקר ללמידה, אני מתכוון להריץ עליו windows server ובעזרת vmware להפעיל עליו כמה מחשבים, אני גם מתכוון לשלב לינוקס שירוץ במקביל ל- windows , ואני גם אבדוק את ויסטה מתישהו, ברור שבסביבה אמיתית של שרתים צריך מחשב מאוד חזק אבל המטרה כאן היא ללמוד ואין לי תקציבים למערכות מפוצצות. אני צריך גם שהוא יעבוד טוב עם משחקים אז אני חושב שאני אשקיע בכרטיס מסך קצת יותר מהממוצע. לא צריך מסך מקלדת עכבר ורמקולים או מ"ה, גם הרכבה לא צריך. הכיוון הכללי הוא מחשב אינטל עם ליבה כפולה או משהו כזה , אבל גם הצעות אחרות יתקבלו בשמחה אשמח אם תוכלו לעזור, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  21. אוקי אז ככה אני צריך מפרט למחשב לאולפן יצירת מוזיקה אני צריך בעקרון שתגידו לי בערך מחירים ואיזה חלקים אתם ממליצים הכיוון הוא 300 ג'יגה הארדיסק 4 גי'גה ראם.. אתם מבינים את הפואנטה.. אזאני צריך שתעזרו לי לבנות מפרט כל חוץ מכרטיס קול וכרטיס מסך תודה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  22. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=176&CatCode=3

• 12 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש באייבורי, הנה המפרט שלו: מעבד: Intel E6320 CORE2DUE CONROE לוח אם: MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN זכרון: 2x1GB DDR-2 800MHZ מסך: AOC SPK19" LCD 2MS DVI 196V+ כרטיס מסך: GF8600GT 256DDR3 HDTV PCIE דיסק קשיח: 250GB 16MB SATA2 WD ספק: LED 12CMF400W REAL EZCOOL מארז: LED+25CM FAN BLACK SILVER הכל יצא 4675 שקל - נראה לי ממש זול יחסית... מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by chenc,

אפשר בקשה המלצות? ללא מסך וללא ציוד היקפי מארז ותכולה נטו. האם כדאי אינטל או AMD? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by snir0,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בעיקר בזמן הקרוב. בבקשה הרכיבו לי מפרט שקט מבית אינטל.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.