עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by o_talmi,

מה ההבדלים העיקריים בינהם? חוץ מאחריות של שנתיים לעומת 3 האם האחריות של HP באמת כל כך גרועה ? כל הזמן הייתי בטוח לגבי הדל עד שהגעתי לחנות וראיתי שהHP הרבה יותר יפה וגם עם HDMI בתודה, עומר.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  2. Started by mic3mic4,

הי, קניתי מחשב חדש והחלטתי בכל אופן לקנות גם מסך. אני מתלבטת בין שניים - סביב אותו המחיר משום מה (לא מצליחה להבין איפה הקאטצ' ב-29"): https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=13090 או זה https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=19223 השימוש הוא עבודות גרפיות ותלת מימד (לא גיימינג) אשמח לדעתכם. תודה!!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. Started by LeftRight,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קטן יותר טוב, אם מכוער מוזיל את העלות אז שיהיה מכוער 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. אהלן חברה, לאחרונה נשרף לי הלוח אם. אני נמצא כרגע בלבטים האם כדאי לי רק לקנות לוח אם חדש, או אולי לשדרג טיפה את המערכת. זה המפרט שלי: מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core +5200. הלוח אם שהיה לי Asus m2n-e זכרון G.Skill DDR2 2 GB כרטיס מסך ATI Radeon HD4850 ספק כוח Crossair 520W אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וסרטים HD. אני לא כל כך מתעניין בOC. ההתלבטות שלי היא כזו, אם אני רק משדרג את הלוח אם, חשבתי על ASRock 770DE+ אבל חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות לוח אם חדש עדיף לי לשדרג טיפה את המערכת. משהו בכיוון של: מעבד AMD Phenom II X4 965 לוח אם ASUS M4A87TD EVO וזכרון DDR3 איזשהו אני מוכן להשקיע עד 1500₪. אני צריך עזרה בעיקר להחליט האם לפי דעתכם כדאי לי לשדרג או להשאר עם אותה מערכ…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה אינטרנט ותוכנות,צפייה בסרטים + חיבור לטלוויזיה LCD,משחקים פיפא,פרו אבולושיין,nba2010 שיהיה מהיר,שווינדוס ירוץ חלק ושהתיקיות יפתחו מהר.אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים אז אם תוכלו להמליץ לי על מחשב טוב שיספק את כל הצרכים. ראיתי כמה מחשבים אבל אני לא יודע מה לבחור בדקתי . STUDIO 1557 Core i7 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 HP Pavilion dm3-1010ej VJ265EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXVJ265EA Satellite A500-1C0 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSAR3E01300UH2 Dell Inspiron 1564 Core i5 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH37C33B6 GIGABYTE P8700 500GB 4GB GEFORCE 130M http://w…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. אני יודע שהתקציב נמוך אבל חייב להיות מחשב נייד על מסך של 10+ שיריץ משחקים כמו battlefield 3 ו-dayz אפילו על low ללא תקיעות קנייה רק מהארץ תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  7. Started by rotem22,

שלום, אני טס להתגורר בשוויץ לתקופה של שנתיים. אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי לאינטרנט,סקייפ,סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד(מנג'ר,פיפא,NBA) רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לקנות ומה התכונות החשובות שאני צריך לחפש במחשב(אחריות בינלאומית,מעבד,מסך,זיכרון,דיסק קשיח,מאוורר טוב,זיכרון מטמון,אמינות) בנוסף הבנתי שהחברות המומלצות הן Dell או Lenovo. ושהמחיר לא יעלה על 4500 רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומומלץ לקנות?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. היי יש לי E6400 שמחובר כרגע כל הזמן לחשמל. רציתי לדעת בהתאם לשימוש שלי מהי הדרך הכי טובה לשמור על הבטריה? קראתי שכדאי לשמור את הבטריה במצב של 40% במקרר. מישהו עשה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. 1) בסביבות ה2700-3000 אקנה באילת השבוע רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות צפיה בסרטים, מחשב ללימודי הנדסה * גודל המסך?15.6 * * משקל רצוי?אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500-1000GB) * כונן אופטי? לא קריטי בעקרון זה מחשב ללימודי הנדסה, חשוב שיהיה חזק ויריץ סרטי HD כמו שצריך. העדפה לחברת דל. מה דעתכם על אחד מאלה? : http://ksp.co.il/?list_compare=.22964..22962. תודה רבה לכם!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם וערב טוב יש לי את הנייד Compaq Presario CQ60-120EJ ויש לו יצאת VGA ויציאת HDMI אבל הבעיה שיש מכסה פלסטיק שחוסם את ה HDMI. השאלה היא האם יש דרך להוציא את המכסה הזה? או שזה אסור ??? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. Started by yan2411,

קבלתי את המפרט הנ"ל בגדול זה בול התקציב שבקשתו במחירים של אילת. (מצד שני לא מעוניין להוציא סכומים שאין לי בהם צורך) בקטן. ציינתי שזה לגיימינג לייט ואין לי שאיפה או חלום להריץ משחקים בהגדרות מטורפות. בעיקר סימולטורים טיסה ונהיגה הבנתי שאני יכול להסתפק בלוח אם קצת יותר פשוט ומעבד איי 5 שזה אופטימלי למשחקים ועוד משהו אולי בכלל מחשבי amd כי נאמר לי שהדור הנוכחי של אינטל לא יתמוך בפיתוחים עתידיים או משהו בסגנון תודה רבה מעבד C14700FT Intel Core i7 14700F / 1700 Tray קירור למעבד ETIANP50I מאוורר למעבד Coolleo Etian P50i לוח אם GB760MGAMINGXAX Gigabyte B760M GAMING X AX זכרון…

12. שלום, מחפש המלצות למחשב נייד שמיועד לשימוש של בחורה. תקציב של בערך 2300 ש"ח. השימוש הינו הבסיסי בלבד, כלומר Office, אינטרנט (אלחוט), סרטים ושמיעת מוזיקה. אחריות אם ניתן אז שלוש שנים, אך אני מאמין שאחריות בטח תוסיף לעלות. עיצוב עדיף "נשי" כלומר לא בסגנון של thinkpad וצבע לבן, אדום, שחור לא משנה. אשמח לקלב כמה המלצות, אפשרויות ומשם אמשיך לבדוק בעצמי [br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 09:12:09 שכחתי לציין גודל מסך,בין 13-15

13. שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד.התקציב- עד 2600 שקלים .אם יש אפשרות, הייתי מעוניין שהוא יריץ WOW, ואף באיכות נמוכה, אני מודע לכך שWOW פועל יותר על חשבון המעבד ולאו דווקא הכרטיס מסך ולכן הייתי רוצה לדעת מה דעתכם כיוון שהניסיון שלי עם מחשבים ניידים הוא אפסי. אין לי העדפה לגבי גודל המסך או המשקל (לצורך העניין נציין ~15" ו2.5 קילו?). מבחינת סוללה גם כן אין לי העדפה מיוחדת, אך סוללה בעלת מספר תאים עם טווח לכ-6-7 שעות תתאים מצויין.אין לי צורך מיוחד בבלוטות. מבחינת כונן,150-250GB יתאים מצויין. מבחינת צורב DVD - כן, הייתי רוצה אחד מצורף. לא נדרשת אחריות בין-לאומית. הייתי מעוניין במחשב מתוצרת HP או DELL אך העניין הוא לא חובה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by YaNGaV,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי: * מטרות המחשב: לימודים(רשתות אינטרנט) * גודל המסך: הציעו לי 15.6 אבל אם אפשר תציעו מה יותר טוב שאני יוכל לפתוח אותו בכל מקום(אני הרבה בדרכים) * משקל רצוי: 2.6 בערך זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן שיחזיק קצת יותר מ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא! * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250G * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא..! תודה בכל מקרה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by toppy,

שלום, שמתי לב שברוב במפרטים שנבנים כאן ממליצים על הLG 4167B, האם יש סיבה מיוחדת לזה? האם הצורב של לייטאון לדוגמא: SHW-160P6S יכול להתחרות מולו? (יש להם נתונים דומים) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8237 הנה ת'רד באמצעי אכסון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182104.0 השאלה מכוונת לאנשי פורום מפרטים.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by cold fire,

קבלתי הצעה לקניית מחשב של AMD לוח אם GIGABYTE GK8NSLI-B nforce4 מעבד AMD Athlon 3200 939 Tray VENICE STEP E6 זיכרון GEIL 1GB 512*2 הרד דיסק western digital 160GB 16 BUFFER DVD LG-GSA-H10A מארז הכי פשוט... שתי אפרויות לכרטיס מסך: אפשרות אחת:ATI x800GT 1600XT gigabyte 256DDR3 מחיר:4293 אפרשות שנייה:ATI x1300 256MB sappire מחיר:3743 האם כדי לשדרג את הכרטיס x1300 ל512MB (מה השוני אם קיים בכלל)???

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3000 יהיה נחמד לחסוך טיפה אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני לא בטוח בזה, זה לא מפרט בשבילי, אני חושב שהמסך 19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by DeLuXa,

של איזה חברה יותר עדיף לי לקנות DELL או MSI.?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. שלום צריך חוות דעת למפרט הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 + שדרוג ל - SSD 240GB שדרוג הזיכרון ל - 16GB ושדרוג הספק המחשב מיועד לעבודות גרפיקה - ובעיקר לתוכנת MAYA יש משהו שהייתם משנים? ואני מתכווין לדברים קריטיים איך הכרטיס מסך מה שיש שם? ואיזה קרור הייתם שמים בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  20. Started by א,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15323 האם תהיה בעיה עם סרטי HD?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by gtilx,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בתקציב שצוין. המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות הדורשים רמת ביצועים גבוהה מאוד (לפחות 4 ליבות, מהירות גבוהה, הרבה זיכרון). בנוסף, המחשב מיועד למשחקים חדשים (רמת גרפיקה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב חדשים (רמה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by Yuvalst,

אהלן, ביקשתי מחנות מפרט למחשב למטרות גיימינג בתקציב של 4000 ש"ח, זה המפרט שקיבלתי ואשמח לקבל עליו חוות דעת. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪857[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪134[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לו…

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  24. היי וחג שמח צריך לעזור לבת דודה שלי להרכיב מערכת מחשב לגלישה באינטרנט - וקצת מישחקים - אבל סימסיטי / בארבי וואלט דיסני וכאלו - לא משהו מסובך מידי (יש להם כבר מסך LCD אז אין צורך באחד חדש) התקציב הוא בערך 1800 ש"ח כולל מערכת הפעלה זה מה שהצלחתי למצוא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤320 לוח אם GIGABYTE GA-M61PME-S2 ¤241 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value ¤263 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe ¤264 צורב Pioneer DVR-115D White X20 DVD ¤136 כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB ¤29 מארז כולל ספק JSP-TECH N-880B 400W ¤185 מקלדת Microsoft 500 ¤53 עכבר אופטי Logitech Val…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  25. Started by dominic16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף + 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לכיוון 5.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 6 רק אם זה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher division fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.