ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בשידרוג רק של הלוח אם מעבד זכרונות ומארז את השאר אני מעביר מהישן , ויש לי כרטיס מסך ati 9200 והארד דיסק של 80 גיגה wd
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? צפייה בתכני HD, עבודה משרדית, משחקים ותכנות בקטנה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שיהיה אפשר להפעיל VS2010 כמו שצריך ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בקושי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני אשאיר את המחשב נייד דולק כל הלילה האם הוא יהרס?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
צריך מחשב גיימינג עד 4200 שקל, אפשר לחרוג מהתקציב ב300 שקל אם זה יעזור, דברים מהצד כמו ווינדוס לא להכליל יש בעיה, הכסף הוא רובו זיכוי מבאג שקיבלנו על מחשב קודם שנהרס, הם מרכיבים מחשבים בכלל? אם לא מישהו יכול לבדוק אולי איזה מחשב כדאי לקנות מהמורכבים שם? למרות שזה באסה אין ברירה...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר לא יודע מזמן מה הטרנדים ומה הולך היום אז אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב. הוא ישמש למשחקים (מהסוג של high-end אני מניח) ולפיתוח משחקים. גם אימולציה יהיה נחמד (אין לי מושג אם ואיך זה עובד על מעבדי 64 ביט). אני באופן אישי לא אוהב לשדרג כל הזמן את המחשב ואני מעדיף לקנות פצצה שתחזיק הרבה זמן ולשדרג כאשר משהו מתקלקל אבל זה לא חקוק בסלע. בעיה : המחשב יהיה תקוע בפינה של הספריה ואין לו הרבה מקום "לנשום". לא היו עם זה בעיות מיוחדות במחשבים הקודמים אבל שוב, אני לא יודע מה קורה היום עם בעיות של התחממות. עוד על זה אח"כ. תקציב : כ8000 ש"ח אפשר גם להתגמש עוד קצת למעלה מזה אם צריך. יש לי כבר מראש : עכבר, מקלדת, מסך (יש לו רק כניסת DVI ואנאלוגית, זה מפריע שאין HDMI?),…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות in ear איכותיות. כרגע אני משתמש בM50X, אבל בידוד הרעשים שלהן חלש, והן מצריכות טרחה יחסית גדולה על מנת לקחת אותן איתי לכל מקום. (צריך תיק, לא נוח להחזיק אותן ביד). ראיתי את ה- Sennheiser IE80. איך הן? הצעות אחרות(עד 200 USD)?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
לעבודה בעיצוב גרפי 2D (פוטושופ) ושימוש כללי כולל סרטים וכדומה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤694 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT Extreme 256MB PCIe ¤527 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV352 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤179 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק NZXT Hush ¤510 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZHush ספק כ…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? יש המון דיבורים על זה בגוגל אבל לא מצאתי פתרון מתאים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אין תקציב מסויים, אבל רצוי כמה שפחות יקר. הצרכים שלי הם לא תחנת משחקים מי יודע מה אבל שcall of duty ירוץ יותר מחלק... כמו כן אני רוצה כרטיס קול בנוי על הלוח, אבל ברמה גבוהה מאוד, מעיקר למוזיקה, יחובר לatp3.... הלוח אני רוצה שיהיה ברמה טובה. זיכרון 512 400... אפשר דואל אם הלוח מאפשר... מארז חשבתי על הchenbro xpider כחול... (האם הוא בא עם ניאון?- אם לא אז גם ניאון ושמעתי שהוא בא בלי ספק אז גם ספק, לא משו רציני, 300-350W מקסימום) .. גם כרטיס מסך... לא הרדאון 9800 ... הוא לא בתקציב... שכל החבילה תהיה סביב 3200 ש"ח, אבל לא חנוק...
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
-
המחשב שלי (מקבוק) מוטען ומחובר רוב הזמן לשקע שכנראה לא מוארק. אני משתמש בכבל 3 פינים,אבל כנראה הבעיה בשקע. האם זה יכול לפגוע במחשב? אני מקבל ממנו לפעמים זרמים, קטענים כמו שקיבלתי גם בעבר ממארזים של מחשבים רגילים שהיו לי. אך האם זה מזיק?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי: בסביביות 3K האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף שלא, מוכן לחרוג עד 4K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אופיס ומשחקים של הילדים. 3. האם יש רכיב בסיסי שצריך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), חובה SSD, לפחות 256G, אפשר גם שילוב עם כונן נוסף לאכסון, מעדיף גם צורב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר ללא מערכת הפעלה או עם Win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל / עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חיפשתי בימים האחרונים תיק גב למחשב נייד 17" ודי התפלאתי שכמעט אין כאלו בארץ, והדגמים הבודדים שקיימים הם די מעפנים, בשפת המעטה. אני יודע שיש תיקים של Swiss Gear למחשבים בגודל הזה, אבל לא מצאתי עדיין אף חנות שמוכרת אותם (בכל סניפי אופיס דיפו שדיברתי איתם יש רק עד 15.4"). האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן למצוא תיקי Swiss בגודל כזה? או לחילופין תיק גב אחר למחשב 17" באיכות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד עריכת ווידאו וגרפיקה במקביל,ואני לא יודע איזה נתונים אני צריך שיהיו למחשב הנייד שאקנה אשמח לעזרה ממישהו
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אוקיי,אז מזה זמן רב שאני רוצה לקנות מחשב חדש-לא כי המחשב שלי ממש ישן (שלא תקפצו למחשבים בבית ספר D:) אלא להיות עדכני ובשביל להעלות את GTA IV ושאר משחקי מלחמה כגון Americas Army 3 (מי ייתן והוא יצא בעוד חצי שנה) וכ'. אז בניתי הרבה הרבה מפרטים,ורוב הזמן נעזרתי בכם ובמפרטים שבניתם כחומר עזר. הנה המפרט שיצא לי, (הארד דיסק 250/320 יספיק לי מעל ומעבר),כמו כן לאחר בדיקה מקיפה הגעתי למסקנה שאני לוקח ATI Radeon HD4850. 4 ג'יגה בייט מינימום D: וכ'. החלפות לוח אם,מארז וספק כוח ייתקבלו בברכה,כמו-כן אני לא רוצה לבצע OC. וללא ציוד היקפי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤845 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45T-DS3R ¤678 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח כתלות בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה העיקרית היא שימוש בתוכנת SOLID EDGE - CAD. מעט אם בכלל גיימינג, הרבה אינטרנט וגם סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLID EDGE, כבד, לא פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד להמשך התואר במדעי המחשב בתקציב של כ3K, עם חריגה של עד 200 ש"ח. במהלך השנה הראשונה עבדתי עם המחשב הנייח בלי יותר מידי בעיות אבל מעוניין לעבור לנייד, כמו כן הנייח כבר מבוגר למדי (מעבד בן 10 שנים). אני יכול למשוך את החודש הראשון של הלימודים עד לבלאק פריידי עם הנייח, השאלה היא האם המבצעים יהיו שווים את ההמתנה. שבת שלום ותודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 4K... בעיקר לעבודות ואולי משחקים קלים כמו פיפא... שאורך זמן הסלולה יהיה כמה שיותר תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ עד 800$, אולי טיפה יותר אם צריך. הוא הולך להחליף את המחשב האישי שלי, השימושים שלו הם עבודות תכנות כולל VMWARE (בשביל IOS), אינטרנט וסרטים אני מחפש משהו שלא יהיה כבד/עבה יותר מידי לפחות 15.6" לפחות USB3 אחד זמן בטריה סביר מקלדת נוחה עדיף 6 גיגה זכרון לפחות, אבל אם יכול להיכנס משהו טוב בתמורה לרק 4 גיגה, אז זורם רמת רעש נמוכה שלא יהפוך לתנור, רמת חום - מקסימום ממוצע. וכמובן שלא תיהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ. ממה שבדקתי קצת יש את ASUS U56E שעולה 630$ והוא נותן המון למחיר שלו, כאמור אין לי בעיה להשקיע עוד - אבל לא ראיתי משהו ששווה את זה. ואין לי בעיה לחכות עוד טיפה אם הולך לצאת משהו טוב. בקיצור אשמח להמלצות! תודה ואחלה יום.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה על טאבלט שאמור לשמש אדם מבוגר לזום אני מעוניין לחבר את עצמי מרחוק ע"י השתלטות על המכשיר וכך להפעיל לו את הזום מעוניין בטאבלט עם יכולת טכנית להריץ את הנ"ל במקביל+ מודם סלולרי ומצלמה טובה לזום. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני עושה מאסטר בתחום של סימולציות מולקולריות. התוכנות שאני משתמש בהן (VMD, LAMMPS), מרוויחות המון מחישובים מקביליים, גם על כרטיסים גראפיים. חלק על openCL , כולן על CUDA. מחפש מחשב עם כרטיס גרפי ומעבד חזקים. אפשר לקנייה בארץ או בחו"ל (AMAZON/EBAY+משלוח) אבל עם אחריות בינלאומית * מטרות המחשב? חישובים מתמטיים, תכנות, וגם ישומים משרדיים ואינטרנט. * גודל המסך? 14-15" צריך מקום לעבוד עם חלונות פתוחים. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף רזולוציה גבוהה FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-3 ק"ג - ברור לי שנייד זה לא בדיוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב לי לציין אני לא מבין בזה המחיר עד 4200
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש המטרה של המחשב: בעיקר למשחקים כבדים שהיהי pci-e לא להתפרע במחיר תנו מפרטים וגם תגידו מאיפה כדאי לקנות
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-