ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב כמעט חדש עם חלקים מהמחשב הקודם ליתר דיוק: דיסק קשיח 1TB של סגייט,סטיק זיכרון 4GB Kingston ומארז. אני רוצה לקנות מארז שקט במיוחד שלא ישמיע רעש בעומס כבד במשחקים ובכללי אם לא ציינתי המחשב ישמש לגיימינג כבד בעיקר. כרגע אני עם מארז ללא חברה שמאוד מפריע לי ולא עושה לי טוב גם בנשמה כי זה על ידי. לגבי המארז כבר יש לי התלבטות מסויימת בין ה P100 של Antec או P280 וה P100 אמרו שיספק אותי או את ה Naoxina Deep Silence 2\3\4\5\6\7. חשבתי גם על ה 500R כי ראיתי שהוא ממש מרווח וחשוב לי שהמארז שאני אקנה יהיה מרווח כי במארז שלי נניח אם באתי לראות ספק כוח להוציא אותו ולהפוך אותו שברתי את הגב ממש ככה. וב 500R של Corsair הוא גדול מאוד וממש נוח, אני לא אתפשר על זה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הדגשים פה !!! 1)מחשב שקט כמו שד ..CASE שקט עד כמה שניתן !(לא FANLESS) אבל כל המואררים חייבים ליות 12 CM לא 8CM מיצידי לבנות לבד .(אם מה שבניתי מתאים לזה?). 2) מסך גרפי סביר (לא הכי טוב אני משחק לא יותר מרזולציה בנונית ובלי פילטרים) - לא יקר כי אני לא מנצל אותו כמעט... 3) זיכרון טוב אני חושב מנספיק -1GB 4) מבוסס קורננו - לא משנה הדגם E6400 E6600 5) מבוסס לוח אם טוב אני מעדיף מחברת אינטל . 6) ספק שקט ואמין (דגש על שקט) את המעבד אני משיג בזול מאוד (אמא-מהנדסת באינטל)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ¤603 ¤603 1 מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤476 ¤476 1 לוח אם Abit IP35-E ¤235 ¤235 1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤639 ¤639 1 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤322 ¤322 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤141 ¤141 1 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤ 2,416 סכום כולל מע`מ שימו לב,למפרט הזה אמור להכנס הכרטיס מסך הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 האם המארז והספק יתאימו לכרטיס מסך? בעקרון אני מביא את הכרטיס מסך מחו"ל עד 220$ אז אם יש לכם המלצות יותר טובות הן לגבי המפרט והן לגבי הכרטיס מסך אשמח אם תעזרו (מפרט עד 2400 ,כרטיס מסך 220$ בארה"ב)
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 4k -30fps 1080P 120FPS playback and editing in gopro studio , web browsing office , eclipde visual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרטתי בסעיך הקודם - וזה יותר תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח בתשובה - אני מניח שלרוב טל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כרגע מחשב עם כרטיס מסך R9 280X, אני מעוניין לשמור את הכרטיס מסך ובעצם להרכיב מסביבו מחשב חדש לגמרי. מעוניין במעבד של AMD דווקא. תקציב באיזור ה4,000, ניתן לחרוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ללא חריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר CSGO, משחק שנשען בעיקר על הCPU דווקא. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. משלם במזומן\ שטרות בלבד. התקציב הוא 3000 שקל. חריגה מקסימום של 400 שקל במקרה הכי גרוע. מומלץ לא לעבור את ה-3200. 2. מטרות המחשב: למשחקי רשת בעיקר. לא עבודה משרדית, לא סרטים וכ'ו. זה הולך ליהיות מחשב אישי רק שלי ואני צריך אותו רק למשחקים. 3. לא צריך ציוד הקפי, אני יקנה לבד. אל תכללו במחיר את הציוד ההקפי, רק את המחשב עצמו. 4. אין צורך בצורבים מכל סוג. רק כונן אחד שקורא דיסקים רגילים ו-DVD. בלי צורבים. 5. אין לי העדפה לחברה או חלק מסויים. העיקר שיהיה באיכות גבוהה, שאני לא יצתרך לקנות חדש כעבור חצי שנה. 6. כן חשוב לי שיהיה קירור, אני מתכוון כמה שצריך. המחשב הולך ליהיות דלוק רוב היום ככה שיהיה קירור טוב, אפילו טוב מאוד. לא משהו ממש חזק אבל שיעבוד טוב. בכלל לא מעניין אותי אי…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב ממש חזק בחדר שבין שאר הדברים אני משתמש בו להורדת סרטים (המון סרטים) מהאינטרנט... הבעיה היא שבחדר שלי אני רואה את הסרטים על טלוויזיה קטנה ובלי מערכת סראונד טובה.... אז מה שחשבתי לעשות זה לקנות מחשב ממש פשוט, שיהיה מעוצב יפה (מארז שוכב) ולמקם אותו בסלון כי שם יש לי טלוויזיה גדולה ומערכת טובה מאוד. אז ככה, במחשב בחדש שאני אקנה לא צריך להיות HD מכיוון שיש לי כמה פנויים, לא צריך להיות זיכרון מכיוון שיש לי כרטיסים פנויים (sdram ו- rdram), והוא לא צריך להכיל CD או צורב או כונן DVD מכיוון שאני מתקין עליו HD נשלף שבעזרתו אני אעביר את הסרטים בין המחשבים (או שפשוט אני אחבר אותם ברשת) ואני גם לא צריך מקלדת ועכבר..... מה שאומר ,בעצם, שאני מחפש לוח אם, מ…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מבקשת עזרה במפרט מחשב נייד לתלת מימד וגרפיקה. מעבד אינטל- i3 / i5 וחשוב זכרון פנימי 6GB. כרטיס מסך nvidia. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בחרתי בינתיים 3 מחשבים בעיקר לאופיס ועבודה (תכנות חישוב כMATLAB)קצת סרטים(ברכבת)ותוכנות,אבל בדילמה גדולה מה לבחור . בבקשה בחירתי תלויה בכם!!! המחשבים הם: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=76663&id=9577&fid=2029 http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=2966329#SaleJoinContentTop מה אתם אומרים על מעבד של זה: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=2970768 אם יש לכם הצעות יותר זולות באותו מפרט ,אשמח לקבלו תודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי טס לארה"ב בשבוע הבא ואשמח לקבל ממכם מפרט למחשב נייד חזק ויציב לעבודות משרדיות ותוכנות מסויומות אין צורך בהשקעה של כרטיס מסך על בעיקר על דגש על לוח אם וזיכרון טוב. מהמ שהבנתי מחשב שעולה בארץ 4 K אפשר למצוא בארה"ב 3K אשמח לקבל מפרטים מחברות גדולות אשר אוכל להפנות את חבר שלי וכן הלאה מ APPLE ועד DELL.תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב לי עד 170 ש"ח צריך משהו שיצליח להריץ את הכרטיס המסך שלי (GF 6600 256 MG) יש לי פנטיום 4 ולוח אם של BIOSTAR תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי בבנית מיפרט מחשב לצורך הרצת תוכנות כמו סטודיו מאקס ופוטושופ ברמה מאוד גבוהה תקציב עד 3000 ש"ח. המחשב יתחבר למסך LCD 32 אינטש אז צריך כרטיס מסך טוב.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יומיומי: אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר). צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), מעבד (I5)+ קירור, ספק כח, SSD 128GB, לא צריך DVD, כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה התקציב המירבי? 2000-2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, מסך קיים של DELL UltraSharp U2312HM. 4. האם יש ר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש כאן ברצוני לקנות כרגע מחשב מיקרוספט סרפס בוק מחו"ל ואני חושש שהחשמל בארץ לא יתאים לחשמל שם האם יש לי למה לחשוש? אשמח לדעתכם כי הבנאדם שנמצא שם צריך כבר לחזור לארץ תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
קבלתי אתמול את המחשב הנייד שבכותרת הוא נקנה בארה"ב ואני מעוניין למכור אותו , אך אני לא מצליח לדעת מה הדגם הישראלי המקביל שלו, המחשב חדש אתמול העלתי לו את הווינדוס 8 . אולי יש למישהו הערכה לגבי השווי שלו ? מסך 15.6" בתודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ככתוב בכותרת המסך פשוט לא נדלק, שאר הדברים נשמעים כאילו הם עובדים כשורה. במידה והיה מדובר במחשב נייח הייתי פותח אותו ובודק כרטיס מסך וכו' אבל היות ומדובר במחשב נייד שלא שלי גם אני חושש לפתוח אותו. מה לדעתכם אפשר לעשות בנידון? מה נראה לכם הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בנתיים הרכבתי את המחשב הזה. מיועד בעיקר לגלישה ואופיס כלום לא מעבר. מיועד למסך 22 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪359 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1047 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 1 ₪214 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1168 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, [גם תכני HD] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד, פשוט ש'ירוץ' ולא ייתקע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני יודע שכנראה כמה מאות אבל זה עדיף מכלום: E8400 3GHz OCZ Gladiator Gigabyte GA-EP43-DS3L A-DATA 4GB DDR2 FSP 550W NZXT Apollo בלי כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאמא שלי נחוץ מחשב נייד לטובת העסק ושימושים יומיומיים. היא מעוניינת בDELL. הקטע שלאחר סקירה אני מבין שלא אוכל למצות את התקציב אם אני בוחר DELL, אז נפתחתי לעוד אפשרויות, מה שתציעו. אעשה סדר בדרישות: חברה: רק לא ASUS (ברשותכם) גודל מסך: 15.6" תקציב: אזור 3000₪ שימושים: אופיס, שיחות אונליין (זום \ Meet וכדומה), אינטרנט, היא הולכת לפגישות עם המחשב - עדיפות למסך שרואים בו מעולה. דרישות: שיחזיק שנים קדימה. שיהיה WINDOWS מותקן, שהמחשב יהיה מוכן ומותקן סוללה: היא תצא לפגישות עם המחשב, אז כדאי שהסוללה תהיה נחמדה ולא תצטרך להטעין אותו בכל רגע. נחמד שיהיה: בגלל שזה לאמא שלי, היא תשמח לקבל מחשב שנוח לעבוד איתו, שידוע שהוא נוח לשימוש יומיומי לאדם מב…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי תקציב לא גדול לרכישת מחשב נייד. אני צריכה אחד שיהיה טוב אבל לא גרנדיוזי, לצורכי כתיבה ולמידה(לא גרפיקה!) אז בבקשה, תנו הצעות לדגמי מחשב יעילים ולא יקרים. אנחנו היודעים, בישראל 2014 לא קל להיות סטודנט.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על מפרט המחשב הבא: מעבד E6300 CORE 2 DUO 1.86G INTEL מארז ATX לוח אם D946GZISSL INTEL כרטיסי קול + רשת מובנים בלוח זיכרון 1024M DDRII 667 דיסק קשיח 160G RPM 7200 SATA כונן M 1.44 כרטיס מסך PCIE GEFORCE 7300GS-256M מסך 19" LCD MAG צורב DVD X 18 LG רמקולים SUB + 2 מקלדת מולטימדיה עכבר אופטי מחיר 3,750 המחשב הוא לבית לצורכי סרטים, שירים, ומשחקים. תודה מראש, דנידין.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה מרובה באינטרנט כולל YOUTUBE (אני קורא המון באינטרנט כך שחובה מסך איכותי) -ניתוח מניות בשוק ההון (לא מצריך מעבד מטורף אבל קישוריות טובה מאוד לאינטרנט) -צפייה בסרטים בבית- כאן אני לא בטוח אם כדאי לי לרכוש מסך גדול יותר לבית, מה דעתכם? עכשיו אין לי בעיה לרכוש את המחשב מחו"ל אם הסכום הכולל של העסקה כולל משלוח יוצא יותר נמוך, אך קריטי לי שתהיה אחריות בינלאומית לשלוש שנים, היות ואני מתכנן לטוס לעבוד בחו"ל בעוד כשנתיים. מבחינת תקציב אני יכול להוציא יותר מעט אם נדרש אך לדעתי …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני צריך בבקשה עזרה לגביי הרכבת מפרט מחשב . הסכום ינוע בסביבות ה-4000 ש"ח. יש מס' רכיבים שהחלטתי שבטוח יהיו כחלק מן הפרט והם: #מעבד: i5 - 750 שאלה- האם לקנות tray ולהוסיף קרור שונה למעבד הזה? #כרטיס מסך: אני מתלבט בין 3 כרטיסים, כולם מבית ati 1- 5870 2- 5850 3- 4870x2 אלא אם כן תציעו לי כרטיס מסך מבית nvidia שלטענתכם יהיה טוב יותר מבין השלושה אשמח לתגובה בהקדם האפשרי. בתודה - חן
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
התקנתי XP על המחשב שלי לאחר מכן התקנתי את כל הדרייברים הנצרכים , ורציתי להתקין גם את דרייבר ה-SATA , בדקתי מדריכים באינטרנט איך עושים זאת וכך עשיתי - הוספתי את הדרייבר למנהל ההתקנים , שיניתי BIOS , אבל המחשב לא עולה(מסך כחול לשנייה ואז ריסט , וחוזר חלילה ) , שחזרתי את ההפעלה האחרונה ועכשיו הכל בסדר , אבל זאת אומרת שאני לא על SATA , מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-