עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Walter Samuel,

אהלן, ברשותי המפרט הבא: Athlon 64 3200+ DFI nForce4 Ultra-D 2x1Gb eVGA 7800GT Enermax 420W PSU Asus Xonar Essence צורב DVD צורב CDRW 160GB HD שאלתי היא כזאת: האם, במידה ואשדרג את המפרט במעבד-לוח-זכרון-הארד דיסק חדשים אצטרך להחליף גם לספק כוח חזק יותר? אני מעוניין כרגע רק לשפר את ביצועי המערכת במולטי-טסקינג ופחות חשוב לי הכרטיס מסך כרגע למשחקים חדשים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. שלום, המחשב הקיים שלי מתחיל לקרטע. אני מתעסק בתכנון מכני ממוחשב (תוכנות CAD כמו סולידוורקס) ואני גם מרנדר חלק מהתכנונים (בדרך כלל באמצעות fusion 360 אבל מקומית ולא בענן). אני אקח מהמחשב הקיים את הדברים הבאים: כרטיס מסך (quadro p400, אולי אני אשדרג בהמשך, אבל כרגע זה מספיק לצרכים שלי) ספק כוח דיסקים קשיחים (SSD דיי חדשים) מארז מבקש המלצה ללוח אם, מעבד (מינימום i5) וזכרונות (32 ג'יגה) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין כרגע תקציב, אבל לא צריך מפלצת, רק עבודה חלקה ללא תקיעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - CAD וקצת רינדורים …

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by infernoman,

הי, אני מחפש מחשב נייד חדש. עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט ייתכן צפייה בסרטים. מסך בגודל 15.6 אינץ' רצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר. אחריות ארוכה ככל האפשר עם שירות בבית הלקוח. תקציב של 3000-3500 שקל(אני יודע שניתן להשיג במחיר נמוך מכך עבור שימושים אלו אבל אני מעדיף שלא). הייתי רוצה לקנות רק מבאג למרות שנחשבים יחסית יקרים. הסתכלתי על המחשב: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10025&perur=4 אבל אני לא יודע אם הוא אכן טוב ואם יש בו בעיות כלשהן שאני לא יודע עליהם אודה לעזרתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב של 6,000 ש"ח אשר כולל ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות ומיקרופון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח, במידה ויש חריגה קטנה אשר שווה את התמורה אשמח שתציינו זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (עם מיקרופון מובנה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ללא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

5. צריך עזרתכם למפרט בתקציב של 2600 ש"ח כולל מסך.....אני חושב על: מעבד: amd sampron 2500+ 754 לוח: משהו במחיר של 350 ש"ח שתואם. זיכרון: 512mb twinmos cl2.5 ddr400 מארז: עם ספק של 400ווט FLOPY דיסק: h.d westen digital 80gb 8mb buffer sata 7200rpm צורב: lg 52/32/52 כרטיס מסך: nvidia geforce 5500 agp 256mb מסך: crt 17" LG עכבר ומקלדת. האם אפשר להשיג ב 2600ש"ח במזומן?? האם אפשר מפרט יותר טוב בותו תקציב?? תודה.

6. Started by almog4615,

בוקר טוב, רציתי שמישהו יגיד את חוות הדעת שלו על מחשב נייד שקניתי ב2000 ש"ח הנה הפירוט: os: windows 8 64-bit GHz 1.0) processor: amd dual core processor a4-125) lcd: 11.6 multi touch hd lcd grathics: amd radon hd 8210 memory : 4 gb ddr3 memory storage : 500 gb hdd optical drive : n/a wlan/bluetooth : 802.11 b/g/n & bt wwan : n/a webcam " acer crystal eye hd webcam battery : 3-cell Li-ion batteru software : microsoft office trail יום טוב!

7. שלום אנשים! אני זקוק לעזרה בקניית מחשב בשביל הקלטות של אודיו. מה המפרט שלדעתכם צריך? משהו שיעבוד טוב עם תוכנות עיבוד והקלטה כמו Cubase. כמובן שאין לי יותר מדי $$ בכיס... איפה לדעתכם כדאי לרכוש את החלקים? תודה על העזרה!!! מאיר.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב נייד (אני חייב מחשב נייד כי רוב השבוע אני מחוץ לבית) בתחום מחירים של עד 3300 לא אכפת לי שיהיה יד שנייה (אין לי כסף מיותר) ולכן מצאתי מחשבים ממש טובים בתחום הזה השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס ואינטרנט ולכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מידי אבל אני גם משחק הרבה והייתי רוצה לשחק עליו גם משחקים יחסית חדשים (יחסית) כמו C&C3 - Tiberium War או Rise of Legends וכדו' מצאתי בינתיים 2 הצעות ואני מתלבט מה לקחת (אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לשמוע): מחיר:3000 Dell Inspiron E1505 DualCore 1.83Ghz , ATI RADEON X1400 256 MB , CD-DVD WRITER Double Layer , Hard Disk 120 Gb, 1Gb RAM, מחיר: 3100 מחשב נייד חדש בקופסה עם אחריות, Lenovo 3000 N100. דגם TY05GIZ ליבה כ…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by eliil1,

אני צריך המלצה למחשב לשימושים הבאים : לינוקס, וינדוס , תוכנות כבדות , אינטרנט שירים וכל זה...ומשחקים כבדים, החדשים עם הדרישות הגבוהות . אני לא ממש מבין בכל המעבדים, ומה עדיף AMD או אינטל , וQUAD CORE או DUAL CORE, אני ממש מבולבל בכל העניין, לכן רוצה עזרה מאנשים שמבינים. אולי המחשבים אללו מתאימים : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2064 http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2071 עריכה : שכחתי חח, נוסף לזה אני צריך מסך נורמלי , (יש לי עכשיו CRT LG ) , אני צריך מסך לא יקר, אך אחד שממש לא הורס את העיניים (אם יש כזה), ואם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עינים. תודה..! אגב, עדיף מאוד שיהיה פחות מ4500 ש"ח . שוב, תודה.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. מדובר על מפרט המיועד לגיימינג, להלן המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 825 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 595 ש"ח 1 G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBPQ 445 ש"ח 1 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS 329 ש"ח 1 LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM 155 ש"ח 1 Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485512HB 995 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 195 ש"ח 1 Microsoft Windows Vista Home Basic OEM 64-bit Heberw - OEM 515 ש"ח 1 Corsair VX Series 550W PSU 473 ש"ח 1 Cooler Master CM 690 399 ש"ח סה''כ 4400 ש''ח ללא תוכנת הפעלה. קיבלתי את הצע…

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים (BBC, COD וכדומה) כמו כן שימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BBC, COD * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אי…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by YoniDahan,

אהלן, אני מעוניין למכור שני מסכים דגם..... samsung s22B300B שני המסכים נקנו ביחד ב 28/03/13 ויש להם 36 חודשי אחריות (יש לי עדיין קבלה). הם במצב מעולה ללא שריטות או פגיעות חיצוניות (כמעט חדשים), לא נעשה בהם הרבה שימוש. כמה להערכתכם הם שווים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by doodle,

1) מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 LGA 775 Processor 1.86GHz 1066MHz FSB 2MB Shared L2 cache 1020 ש"ח 2) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 INTEL 965P GBL RAID DDR2 800 1036 ש"ח 3) זיכרון: PQI DDR2 Dual Channel 2x1024MB 800MHz CL5 1400 ש"ח 4) כונן קשיח: Western Digital Caviar SE16 WD3200KS 320GB Serial ATA II 7200RPM Hard Drive w/16MB Buffer 537 ש"ח 5) כרטיס מסך: Gigabyte Radeon X1300 Pro 256MB TV-Out/DVI/HDTV 448 ש"ח 6) ספק כוח: Thermaltake W0093RU Silent Purepower TR2 500W PFC 460 ש"ח 7) מארז מחשב: Sunbeam Transformer Black 320 ש"ח 8) כונן Floppy?: Sony 1.44 Floppy Drive 39 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------------- סה"…

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  14. קודם כל אתם יכולים להציע לי מפרטים שיעבדו חלק עם משחקים כמו NFS:Pro Street בתקציב של 2-2.5K ?? דבר שני: מישהו מכיר חנות זולה וטובה שנמצאת באיזור פ"ת?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by ggg123,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb קירור למעבד: THERMALTAKE BIGTYPHOON לוח אם: Asus P5B Deluxe זיכרון: GEIL 2048MB 1*2GB PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel CL4 דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS כ. מסך: Sapphire Radeon X1950XT 256MB PCIe קירור לכ. מסך: ZALMAN VF-900 ללא LED צורב DVD: DVD±RW X16 LG GSA-H10A מארז: ? ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W רציתי לשאול האם ה X1950XT 256 הוא הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחירו (1700 ש"ח בערך) ואיזה מארז טוב יותר: COMPUCASE 6920B BLACK/BLUE FULL ATX NO PSU Poseidon GA-XA1CAוGigabyte Triton GZ-XX1CAוGigabyte תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כל מי שרוצה לשאול שאלות ולקבל תשובות מקצועיות על תיקון מחשבים ניידים ברמת רכיב ,כרטיסי מסך,טעינה וכו, אשמח. החלפת רכיבי BGA על הלוח הוא עסק מסובך מאד וללא ידע נסיןו וציוד לא יהיה ניתן לבצע את הלוח.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by nivf,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, לימודים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מסך מגע * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Jook,

בוקר טוב, אני נמצא לפני קניית מחשב חדש וראיתי את הדגם הנל. נותרתי מעט מבולבל בגלל מחירים ומבצעים שונים מאד על הדגם הספציפי הזה. כל המבצעים המדוברים הם על מחשב מוחדש מאותו ספק - YYY deal. לינק לדיל: https://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/7TIF5F695F מדובר במחשב מוחדש ולא מחודש - מתחייבים שלא נעשה בו שימוש - האם מישהו יכול להרחיב בנושא? האם הגיוני שמדובר במחשב זול בלמעלה מ 1500 שקל לעומת המקבילה החדשה לחלוטין דרך היבואן הרשמי? המחשב המוחדש הוא הדגם שציינתי בכותרת לעומת הדגם מהיבואן הרשמי שהוא asus zenbook ux370ua-c4201t - האם יודעים להרחיב בנוגע להבדלים (באמזון מוכרים את הדגם מהכותרת שציינתי)? בנוסף,…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עפ"י נתונים אלו בתקציב של עד 3800: 1.שימושי המחשב:משחקים בינוניים,ריבוי משימות(תוכנות שיתוף,גלישה,אופיס וכו'). 2.דגש על לוח אם ומעבד,ופחות על כרטיס מסך! 3.שיכלול מסך Lcd 8ms ומטה. 4.אם אפשר להוסיף אופציה חלופית לחלקים העיקריים,במידה ולא יהיו זמינים בחנות. 5.לא מתכנן o.c וצריך מקלדת,כבבר וכו' תודה מראש

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  21. שלום וברכה, אפשר בבקשה לקבל מפרט שיתאים לגלישה באינטרנט, ולעבודה מהירה וחלקה(מעבד מהדור החדש) עם כרטיס מסך טוב(לא חייב משהו מטורף העיקר שיהיה מספק לעבודות משרדיות) עד 2000 ש"ח. המפרט השני אם אפשר מעבד יותר חזק ומהיר עם כרטיס מסך שיתאים למשחקים אבל שוב לא צריך את הכי טוב, אלא משהו טוב+ יספק אותי, עד 3000 ש"ח. שני המפרטים כמובן לא כולל מסך. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הי לכולם ראשית תודה לעוזרים אני מחפש להרכיב מחושב נייח לאישתי לעבודות גרפיקה היא משתמשת בתוכנות כמו sketchup עם vray לרינדור ו-lumion גם לרינדור ולנוף בנוסף יש את תכנות אוטודסק כמו רויט ואוטוקאד אני רוצה שירוץ מהר וחלק ושיהיה הארדיסק אמין לשמירת קבצים ומספיק גדול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מתחיל השנה ללמוד הנדסה ואני צריך מחשב ללימודים/בית. כמו שהבנתי הגיעו כבר המחשבים עם המעבדי Haswell והמחירים של המחשבים מהדור הקודם ירדו מאט, לא תהייה ירידה נוספת צפוייה (תקנו אותי אם אני טועה) מצאתי 3 מחשבים שהם בטווח המחירים שלי (עד 3500 שקל) כרגע הבחירה שלי נוטה לכיוון ה HP בגלל המפרט שלו אבל הדאגה שלי היא בגלל השם שיצא לניידים שלהם שהם מתחממים מאוד יחסית לאחרים. נכון שזה תלוי דגם, אז איך אני יכול לדעת יותר על הדגם הזה? ומה אתם חושבים? [TABLE=class: grid, width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD]Samsung Ativ Book 2[/TD] [TD]Dell Vestro 3560[/TD] [TD]HP Pavilion 15-E057EJ[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידה ויש הצדקה,500-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 איצנ',לא סגור כרגע על רזולציה,אני מאמין שאני ישחק ב1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by KillerB,

שלום, בעזרת המפרטים שמצויינים באתר וחיפוש באינטרנט נראה לי שאני אלך על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור :Thermaltake V1 לוח: Gigabyte GA-P35-DS3 זיכרון: 2048 Dual Channel kit 2 X1024MB של CROSAIR כ. מסך: GeForce 8800 GTS 320MB 320bit ALBATRON ספק: 400W DUAL RAIL Enermax Power Supply E400AWT לא ציינתי (עכבר, מקלדת, HDD ו DVD-RW) כי כבר קניתי לפני כמה ימים ההתלבטות שנשארה לי היא לגבי מארז ומסך וכרטיס קול: מה שאני לקחתי ברגע בתור מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI‎ של LG (הוא נראה לי בסדר אבל אשמח לשמוע חוות דעת) לגבי מארז הציעו במפרטים את ה- Compucase 6A19 Black אבל הוא לא מראה משהו... פה אני אשמח לשדרג. לגבי כ. קול - אני לא יודע אם לקנות או לא... מה דעתכם ??? אשמ…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.